Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

VÉNUSZI CSILLAGMAGOK

2022-01-25

A Vénuszi Csillagmagok érzéki és szenvedélyes emberek

plejádi nő.jpg

 

VÉNUSZI CSILLAGMAGOK

 

A vénuszi csillaggyökerekkel rendelkező lelkek érzelmi beállítottságúak, nagyon érzékenyek és empatikusak.

 

Született művészlelkek, akik a világot szebbé szeretnék varázsolni,  lelkük szivárvány ecsetjével átfesteni és szívük dalával átrezegni.

 

A szeretet erejében hisznek mindenek felett.

 

Harmóniára törekszenek, egyensúlyra és egységre. Szívük mérhetetlenül vágyik arra, hogy viszontszeressék őket, ezért kedvesek és szeretnek másokon segíteni. Erős kapcsolatban állnak a természettel, a növényekkel és az állatokkal. Veleszületett médiumi képességekkel rendelkeznek, amelyet sajátosan bontakoztatnak ki. Alkotás a szenvedélyük, ihletettségből cselekszenek, hogy anyagba hozhassák és megelevenítsék a magasabb szívminőségeket és lelki értékeket.

 

Pacifisták, akik a béke által teremtenek harmóniát a környezetükben. Ellenállnak a haragnak, a negativitásnak, a sötétségnek és a gyűlöletnek, és szeretetté változtatják ott ahol az lehetséges.

 

Sok együttérzés árad a szívükből mások felé, segítve ezzel, mindazokat, akik a félelem miatt elveszettnek érzik magukat.

 

A Vénuszi Csillagmagok érzéki és szenvedélyes emberek.

 

Olyan emberek, akik nagyon érdeklődnek a metafizika iránt, magasabb spirituális eszméket követnek és az Új Föld megteremtésén munkálkodnak.

 

Nyitottak a gyógyítás alternatív módjai felé, érdeklődnek a gyógynövények ismerete iránt, szeretik a természeti varázslatokat. Tudnak kommunikálni az állatokkal, mivel természetekből adódóan jól tudnak információt cserélni érzelmi szinten, vagyis ismerik a lélek nyelvét.

 

A vénuszi Csillagmagok a szeretet és együttérzés fénykódjait horgonyozzák le. Integrálják a Magasabb Szeretet vibrációját az egységmezőbe, hogy segítsenek az emberiségnek megérteni saját isteni természetüket, amelynek kapuja a szív és kulcsa a szeretet. 

 

Igaz szerelemben élve lehetnek teljesek.

 

 

Írta: Aysha