Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Adamus Saint Germain

2018-10-08

Budapesti üzenete

 St. Germain.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Vagyok, aki vagyok. Felemelkedett mester, és a szellem esszenciája Adamus Saint Germain vagyok. Nagy megtiszteltetés, számomra, hogy megint itt lehetek, hiszen nagyon sok évszázad óta nem sétáltam ezeken az utcákon, ezekben a kávéházakban, szerettem itt a hölgyeket. Drága Shaumbra, üdvözöllek benneteket ezen az összejövetelen, ebben a nagyon értékes időszakban, ennek a városnak a történelmi, ennek az országnak a történelmi, Európának a történelmi, és a világnak e történelmi korszakában. Ne hagyd, hogy ez a pillanat becsapjon téged, sokkal több annál, minthogy pár órát együtt töltünk egy Shaumbra összejövetelen. Nagyon jelentős pont ezen a Földön ez a nap. Az összes potenciál csak erre a lehetőségre várt, ami most megékezett. Ti segítettetek összeállítani, megszilárdítani, elérhetővé tenni ezt itt ebben a Földi birodalomban.

 

Ennek az országnak az új potenciáljai már kifejlesztésre kerültek a többi birodalmakban. Az új potenciálok Magyarország számára, és a szomszédos országok számára, ahol ezek az emberek új gondolataiból, és ideáiból származtak Shaumbra. Még a politika és a vallások számára is. Ezek az új potenciálok ott voltak a külső birodalmakban, de ma a ti segítségetekkel ezt behozzuk, lehorgonyozzuk ebben a valóságban. Lehetővé teszitek ezt minden férfi, nő, gyermek és állat számára, és minden élőlény számára mostantól, hogy ez az élet részévé válhasson, és az új tudatosság részévé válhasson. Csináltátok ezt a munkát már korábban, ez nem új számtokra, akik itt vagytok. Résztvettetek abban, hogy behozzátok a kristály energiákat 2000 évvel ezelőtt.

Néhányan szó szerint Izrael földjén voltatok, és a környező terülteken. Néhányan, akik itt vagytok, napokat, hónapokat töltöttetek Jeshua mesterrel, sokan voltatok, akik más országokban voltak a világban, de mind inkarnációt töltöttetek be abban az időben, hogy behozzátok az új korszak energiájának a kezdeteit, a magjait. 2000 évbe került, hogy elültessétek a krisztusi kristálylétezés energiáját. Sokan segítettek elültetni ezeket a magvakat. Ez alatt a 2000 év alatt nagyon sokszor tönkre lettek téve az istenség magjai, amelyek elültetésre kerültek. Azt láttátok, hogy ezen új korszak magjainak nagy része, a krisztusi lények magjai nem csíráztak ki, legalább is nem azonnal. Láttatok másokat, akik fogták ennek a kristály energiának a magjait a Földből, és sötét és destruktív célokra használták fel, a hatalomra, a kontrollra, a tudat jobbítása helyett, a helyett hogy végül az egész emberi faj felemelkedésére használták volna fel. Ahogy láttátok, ezek a lények visszaéltek vele, tönkretették ezeket a krisztusi energiákat és saját poklukban, kínjukban végezték. Hiszen egy ilyen értékes tudati energiát, tisztaságot nem birtokolhatsz, nem használhatod kontrollra, arra, hogy másokat tönkretegyél. Ez a vezetők világító fénye, ami lehetővé teszi, hogy a szellem energiái, és az „én vagyok” eljöhessen a Földre, ide erre a messze lévő, apró kis bolygóra a hatalmas kozmosz közepében. Ez teszi lehetővé, hogy az energiája és az emberek energiája lejöjjön ide az emberi, földi valóságba, és részt vegyen veletek az összes fantasztikus kalandban. Angyali lényként öltöttetek testet a Földön és most behívod a saját isteni esszenciádat. Most itt, 2000 és pár évvel később sokan elfelejtettétek, hogy ti a krisztusi magok elültetőiként jöttetek ide. Sokan annyira belebonyolódtatok elmúlt életekbe, drámákba, a felejtésbe, hogy még csak nem is emlékeztek arra, hogy miért ültök itt most ma. Olyan sok rétegződés van, nagyon sok réteg.

A réteg az egy takaró, ami lerétegez, lent tart titeket, ami távol tart attól, akik vagytok. Ezek a rétegek egymás hegyén hátán lerakódnak, hitrendszeri rétegek pakolódnak egymásra, mint ahogy egy hagyma rétegei. És most elkezdődik, hogy lehántódnak. Lassan, talán túl lassan. A munkám része, hogy ezt hatékonyabbá tegyük, felgyorsítsuk, mert ha ezen a szinten folytatjátok, nagyon sok életetekbe kerülhet, hogy elengedjétek ezeket a hitrendszereket, és ezeket az óriási illúziókat, becsapásokat. A veletek való munkám az, hogy gyorsan feloldódhassanak, ezért néha erőltetem, kihívásokat állítok elétek, és az is előfordul, hogy valamikor arrogáns vagyok. Azért van így, mert először is megengeditek nekem, ezért aztán az is leszek. De ezt a legnagyobb szeretetemmel teszem, és a legnagyobb segítség céljából, hogy ráébredjetek arra, hogy eltávolítsátok ezeket a rétegeket, és haladjatok. Azért teszem, hogy kiszálljatok ebből a mély beragadt árokból, amiben sokan beleragadtatok, hogy kijöjjetek ezekből a régi kapcsolatokból, amit a tömegtudat jelent számotokra. Ahogy együtt csináljuk ezt a munkát, a szavaknál sokak több minden zajlik itt energetikailag.


Belétek megyek a saját engedélyetekkel természetesen, a tudatosságnak egy új formájával, a kommunikáció egy új formája által, bemegyek Geoffrey, Norma, Garett és Ildikó hangján keresztül. Ezek a dolgok, amiket teszek most, beáramlok egy másfajta tudatossággal. Szavakat hallgattok, pedig energia is árad át ezeken. Bejövök hozzátok egy nagyon tiszta és szentséges tudattal, a fejhallgatókon keresztül, amik a fejeteken vannak. Belétek megyek, de nem manipulállak benneteket, hanem azért teszem, hogy emlékeztesselek benneteket a felébredés energiájára, az elengedésre, arra hogy gyere ki ezekből a rétegekből, és tedd ezt nagyon nagyon gyorsan. Vegyünk együtt egy mély levegőt erre.

Beszéljünk egy kicsit most más rétegekről. Nagyon sok társadalmi rétegződés van, és az egyik, amiről most beszélni szeretnék, és mindet ki szeretném takarítani, az egy nagyon régi, ami a vérbe szívódott, és nagyon régóta veletek van. Megvan a saját történelme, az egyházak kapcsán csaták voltak a keresztények és a várurak között. Átkok helyeződtek a földre azok által, akik mérgesek voltak, akik megsebesültek, azok által, akik nem akarták, hogy mások is ide csatlakozhassanak erre a földre. Ezt Turul átkának is hívják, sokan ismeritek a történetet. Hihetetlen rétegződés, valódibb, mint a történelemkönyvek, egy térség, és egy-két szomszédos terület is meg lett átkozva. Amikor ezt megtörténik, és vér folyik, a vér beárad a földbe, az átok a földterület részévé válik, és azok, akik ott élnek, és ebből táplálkoznak, érzik ennek az átoknak az energiáját. Ez az átok nagyon becsapós módon került ide, nyilvánvaló, hogy mindig is itt volt, és működött. Aztán a hitrendszer, egy egész ország hitrendszere felvette, és együtt élt vele. Az átkok nagyon valósok, és folytatódhatnak évszázadokon keresztül is, pont így. Ez az átok rengeteg nehézséget okozott ennek az országnak, az emberek annyira elhitték ezt, ha nem is tudják pontosan, de elhitték, hogy baj van ezzel a területtel, mert nem tudnak összerakni egy stabil kormányt, stabil gazdaságot létrehozni. Intellektualizálni akarták a folyamatot, és azt mondják, hogy talán a korai betelepülő őslakóknak egyáltalán nem olyan magas az intelligenciája, mint másoknak máshol. Így működik az átok és ezek a gondolatok egyre erősebb, és erősebb hitrendszereket hoznak létre. Az átkok többé nem erőteljesek. Erősen addig hat rád, amíg hiszel benne, mert felhozza a félelmet, a bizonytalanságot és az önbizalom hiányát. A Turul átka különösen a bizalom kérdésével illetve a bizalom hiányával foglalkozik. Több ezer éve ott van a földön, és úgy dolgozik ott a talajban, a vízben, a levegőben, hogy érzik a madarak, a kutyák, a macskák, és ezt az emberek meg is élik.

A mai napon ezzel a közel 200 Shaumbrával el fogjuk engedni ezt az átkot. Nagyon egyszerűen. Tudjuk, hogy ez valós. Van egy csoportnyi ember, erősek és mérgesek, és erőszakos tudattal bírnak, ezért ezek az emberek átkot hagytak ezen a földön, és megélte bárki, aki eljött erre a földre. Arról szól, hogy valós és befolyásolja a magyarokat és másokat is, akik kapcsolódnak ehhez a földhöz. El fogjuk engedni, vissza fogjuk fordítani tiszta energiává. Ami valaha átok volt, most visszafordítjuk szentséges tudatossággá.

Úgy tesszük, hogy veszünk egy mély levegőt, és meghozzuk azt a választást, hogy elengedünk minden olyat, ami nem szolgálja az országot, a térséget és az embereket. Ezt a nagyon különleges alkalmat használjuk fel ezzel a csoporttal bizonyítékként. Ez a tiszta tudat hatásának, a tiszta választás hatásának a bizonyítéka lesz. És figyeljétek, hogy ez az általatok hozott választás hogyan nyitja majd ki, és fejleszti az egész térséget. Látni fogjátok ennek a bizonyítékát rövid és hosszú idő alatt is, meglátjátok, hogy milyen hatással lesz a változásokra, és minden most, itt kezdődik. Akiknek kellemetlen érzés most ezt hallgatni, talán azt mondják, hogy St. Germain nem ilyen régi, sötét dolgokkal foglalkozik, akkor most miért hozza be a sötét emberek energiáját. Nem túl vékony határvonalon járkál itt most a mágia kapcsán? Sokan ezt a kellemetlenség érzést érezhetitek, hiszen ti is játszottátok ezt a sötét játékot korábban, dolgoztatok vele, és láttátok, hogy hatékonyak tudnak lenni. És akkor azt mondtad, hogy soha, soha nem fogsz újra a mágiával foglalkozni.


Ez a régi eskü egy réteg. Én imádom a mágiát, szeretem azt a képességet, hogy fogjak bármit, ami energiából van, és képes vagyok átalakítani egy magasabb szintre. Semmi szükségem, vagy vágyam nincs, hogy elvegyek bárkitől bármit, soha eszembe sem jutott, hogy kontrolláljak bárkit, hiszen ez pont az ellenkezője az új energiának, nagyon régi és unalmas módja, és fájdalmas módja. A tiszta mágia varázslat, amikor megérted, hogy egy követ átalakíthatsz egy gyémánttá. Ez Shaumbra nem mágia, ez új energiás fizika, és ezt meg lehet csinálni, és páran meg is tudják csinálni már a Földön. A képesség, hogy megváltoztasd az élted illúzióját, és átváltoztasd az életed, nem varázslat, új energiás fizika, amit nagyon könnyen megtehetsz.Egy pillanatra itt meg is állnék, hogy egy nagyon különleges pontot tegyek a tanításomban. Az egyik legnagyobb dolog az új tudatosságban az a képesség, hogy túllépj az elméden. Hallottátok Tóbiás is beszélt erről, én is sokat. Kuthumi mestere annak, hogy túllépjen az elmén, de ti még mindig innen fentről dolgoztok. Most újra mondom nektek, ez nem működik akkor, ha azt választod, hogy új tudatosságú ember legyél a Földön. Einstein felismerte ezt, Freud is felismerte mostanra, hogy az elme egy csapda lehet, egy illúzió, egy réteg, régi programozás Atlantiszban. Én lustaságnak hívom, lényegében, amikor mindent abbahagysz az elme szintjén, akkor tulajdonképpen csak lusta vagy. De ez olyan, mintha egy rövid sétát tennél egy hosszú tapasztalás helyett, mintha visszafognád az energiát, a helyett, hogy hagynád áramolni. Olyan, mint amikor lehetővé teszed magadnak, hogy be légy zárva és korlátozva. Legyél hatalmas, és megnyilvánult. Mi van az elmén túl? Hát a szellem, az istenség, egyik sem. A szellem egy másik tulajdonságod, egy másik része a tudatodnak, és az egész összetételednek egy része. Ugyanez a helyzet az istenivel, ami nem egy hatalmas angyal. Ezt verjétek ki a fejetekből. Az angyalok rajtatok kívül mindössze az elme termékei, mind ti vagytok összességében. Nincs szó arról, hogy egy másik rész megmentsen. Az új energia és tudatosság arról szól, hogy hogyan lépsz túl az elméden. Nem csak annyi, hogy figyelsz az érzéseidre, hanem bemész olyanba, amit még nem is tapasztaltál. Néha az isteni intelligencia fogalmat használom erre, de az emberek félreértik. Lényegében rá fogtok jönni hogy ez a valódi „én vagyok” jelenléted, a teljes lényed, az egész lényed, amikor jóval túllépsz az elméden. Benne maradsz a testedben, van intellektusod, de nem korlátozódik a tényekre és számokra és apró kreativitásokra, amikor hatalmas megnyilvánulást engedsz meg magadnak. Ha tudni akarod, merre tartotok egyéni alapon, hát elmondom, hogy az elméteken túlra. Ez kihívásokkal jár, hiszen az elme nem érti, mi lesz legközelebb. Van egy másik részed, aki igenis tudja, hogy mi lesz a következő dolog. Nevezzük intuitív intelligenciának. Ez a lényed összessége, ami bejön az életedbe itt és most, nem egy elmélet, nem valahol messze távol van, hanem igenis elérhető itt és most.

Térjünk vissza a rétegekhez. Nagyon kemény rétegek rakódtak erre a testedre, amelyek egymásra épültek, és több réteget alkotnak. Ez a rétegződés behív olyan energiákat ide, amik ezek szerint játszódnak ki, a korlátozottság, a kontroll energiák olyanok, amelyek megosztják az embereket, gyanút hoznak létre, és a bizalom hiányát. Nem azt akarom mondani, hogy ez a vérszerződés okozta mindezeket a problémákat, vagy ezeket a rétegeket erre földre, de e körül összpontosul már elég hosszú ideje. A turul átkának elengedése el fog engedni sok energiát is ebből az országból és a szelek új irányt fognak fújni. Vegyünk együtt egy mély levegőt, tudatosan alakítsunk át azt a régi rétegződést tiszta energiává, így ezt az átkot visszaküldhetjük a saját tiszta energia állapotába. Azt is megtehetjük, hogy kiküldjük erről a pontról azt a potenciált minden embernek, nőnek, gyermeknek ebben a hatalmas országban, hogy itt az ideje a változásnak, itt az ideje, hogy túllépjünk az ezen a talajon lévő véren, és belépjünk az új tudatosság tiszta energiájába, ahogy elengedjük ezt a régi átkot. Ne harcolj vele, ne próbáld áthozni újra, csak vegyél egy mély levegőt és tudd, hogy elengedhető most már. Minden átok azt akarja, hogy elengedésre kerüljön, mert az energia nem szeret leragadva lenni semmilyen formában hosszú ideig, még egy átok sem. Még az átok is azt akarja, hogy elengedésre kerüljön, mindössze tudatos létezők kellenek hozzá, és választás által tehető meg. Vegyünk tehát egy mély lélegzetet, és minden egyes részeddel válaszd ennek a régi átoknak az elengedését. Ennyire könnyű, jut eszembe. Legyetek nagyon is tudatában annak, ahogy a dolgok elkezdenek változni.


Lassúnak tűnik először, hiszen a többi birodalmakban történnek először a változások és a potenciálok be fognak jönni, és ismertté teszik majd magukat a harmadik dimenziós valóságban is. Sokkal inkább kézzelfogható elemek a gazdaság, a politika kapcsán, olyan dolgok kapcsán, amelyeknek a kreativitáshoz és a feltaláláshoz van köze. Legyél tudatában annak, ahogy ezek az elemek most már munkába lendültek, mosolyogj és tudd, hogy ebben a csoportban segítettél elengedni egy nagyon hatalmas, régi átkot.

A saját éltedben is megteheted, nem kell tudnod, hogy milyen réteged van. Nem kell beleragadni abba, hogy van-e átok a hitrendszerben. Elengedheted azáltal, hogy veszel egy mély levegőt, majd azt választod, amit akarsz az életedben. Mindezek a régi utak módok elkezdenek majd átalakulni, és nagyon hamar egy választott életet fogsz élni. Megérted, hogy a gondolatod és a tudatod hogyan működik, hogyan működnek az energiák, hogyan teremtik meg a valóságot. A valóság valójában egy illúzió, hiszen újrateremtheted bármikor, bárhogy a választásod szerint. Tudom, hogy néhányan megpróbáltátok ezt egy bizonyos fokig, majd befrusztrálódtatok, mert hiányzik belőletek az önmagatokba vetett bizalom. Úgy teszteltétek, mint akik a lábujjuk hegyét dugják a vízbe, de ami hiányzik az a valódi önmagatokba vetett bizalom. Bízz teljes hittel abban, hogy az vagy, aki vagy, hogy teremtő vagy. Az energiával és tudattal való munka könnyű és mókás, de beleragadtatok az elme mentális csapdájába, és lezárultatok. Minden ilyen lezáródás alkalmával még eggyel több réteged és sorompód lesz, és ezt el kell távolítanod magadból később.

Beszélek akkor egy kicsit a Saint Germain szerinti világról. Emlékezzetek arra, hogy ez pusztán az én véleményem, ahogy én látom most a világot. Ez nem tényszerű állapot, de jó esély van rá, hogy abszolút igazzá válik. A világ hatalmas változásokon megy keresztül olyan szinten, ami hatással van magára a Föld struktúráira, a Föld kötelékeire, a csontjaira. Ezek a csontok fájnak, mivel nagyon sok a változás, és néhányan érzitek ezeket a tudati változásokat a saját csontjaitokban. Ami most történik, azok a leghatalmasabb változások, amelyek valaha is bekövetkeztek a Földön. Hatalmasabbak, mint Lemúria és Atlantisz idejében, vagy Jeshua idejében, és ez nagyon gyorsan történik. Az egyik szenvedélyem St. Germain grófjaként az volt, hogy segítsek újra egyesíteni Európát. Európa energiája egész és teljes. Európa energiái töredékekre szakadtak, aspektusok jöttek létre. Sok évszázada van egy természetes vágy, különösen Nyugat Európában, hogy egyesüljenek ezek a részek, és most éppen ezt történik. A munka, amit én akartam végezni 3-400 évvel ezelőtt, most lassan megtörténik. Hosszú idő telt el az óta. Mindannyian részt vettetek ebben a munkában, és most elkezd megtörténni. Egészen Svédországtól, Norvégiától, Finnországtól kezdve, Németországon, Franciaországon, Spanyolországon át Romániáig, Bulgáriáig, Moldáviáig és Szlovéniáig megtörténnek a változások, és ez az egyesülés éppen beteljesülőben van. E közben egy újfajta béke jön létre Európában, amivel eltűnik egy újabb világháború fenyegetése. Európa közössége kiegyensúlyozza magát, átment egy változási folyamaton az elmúlt pár évben a közös valuta kapcsán, voltak mindenféle hullámvögyek is. Vannak olyan országok, mint Magyarország és Románia, akik szintén belemennek ebbe a közös valutába, mert Európa a világ pénzügyi vezetője lesz, és segít fenntartani az egyensúlyt. Jelenleg a pénzügyi egyensúly nagyon fontos. Ugyanolyan fontos, mint a politikai és a gazdasági egyensúly. Szükség van egy központra, amelyik segít őrizni az egyensúlyt, amikor a többi országok a saját hullámhegyeiket és völgyeiket tapasztalják meg. Amikor egy ország pénzügyi és gazdasági nehézségeket tapasztal, ez hatással lesz az egész nép és a béke egyensúlyára. Ha a béke egyensúlya nincs meg, akkor szinte lehetetlen, hogy annak az országnak a tudatossága fejlődjön. Látjuk hogy Európa újra egyesül, ahol a régi tradíciókat ugyanúgy tiszteletben tartják, megbecsülés övezi őket. A valuta és a nyelv, és végül a politika nagy része is összehozásra kerül majd. Ez különösen érdekes számomra a múltbéli munkáim miatt, amit csoportokkal végzetem, mint a rózsák, ebből lett később a rózsakeresztes rend, de ez utána megváltozott.


Az a munka, amit az illuminátusokkal végeztem akkor, akik megvilágosodottak voltak, és segítettek szétszedni az egyház energiáit, akik kontrollálni akarták az egész világot. Egy tudósokból, fizikusokból álló csoport volt ez, akik a legfantasztikusabb gondolkodók voltak Európa földjén és összeálltak, hogy szembenézzenek azzal, amit az egyház állított az emberek számára. A szabadkőművesek munkájában is részt vettem, ez a csoport azon volt, hogy kiegyensúlyozza az egyháznak végzett munkát, felszabadítsa azokat, akik az egyház rabszolgái voltak, azt a szabadságot adva számukra, hogy volt egy más mód is, nem csak az egyház egyetlen módja. Vannak, akik azt mondják, hogy problémáim vannak az egyházzal, és erre igent mondok. Igaz. A probléma egyszerű, ott voltam veletek, amikor eljöttetek erre a Földre 2000 évvel ezelőtt behozni a krisztusi energiákat ide, hogy elültessük ezeket a magokat. Ezek a magok tiszták voltak, a krisztusi létezés magjait tartalmazták a földön élő összes ember számára, és a leghatalmasabb szeretettel lettek elültetve. Segítettetek egy külső birodalomból behozni ebbe a valóságba, hogy jövőbeli potenciállá válhassanak az összes ember számra, hogy mindenki az „én vagyok” jelenlétté válhasson. Több száz évig tiszta is maradt, utána jött egy csoport, akiket később egyházaknak hívtatok. Ezeknek az embereknek a csoportja szándékosan le akarta állítani a tiszta és valódi munkát, ezeket a krisztusi hírvivőket. Titeket akartak megállítani. Ha volt egyáltalán spirituális szándékuk, nagyon pici, leginkább le akarták nyomni az energiátokat, és kontrollálni az embereket és földeket. Ahogy ezt sokan elképzelhetitek, érezhetitek ezt a történetet, ez egy maradék csoport volt Atlantiszból. Nagyon az volt a szándékuk, hogy kontrollálják a Földet, és tették mindazt, amit katolikus egyházak néven ismertek, és a mai napig kontrollálják. A lehihetetlenebb hatalmat és bőséget építettek ki, és az egyház által megosztották Európa nagyszerű földjét. Van problémám, mert nagyon elegem van az egyházból, mert egyáltalán nem az, aminek szándékunkban állt, hogy legyen. Ott is változóban, távozóban vannak ezek a dolgok, az új spiritualitás felemelkedőben van. Rajtatatok keresztül áramlik be. Nem arról van szó, hogy a katedrálisokban pénz gyűjtsetek. A nyitottságról és a szabadságról szól, és ez tőleletek fog jönni.

Drámai változásokat látok Európa földjén jelenleg és hihetetlen változásokat fogtok látni a világ többi részén. Egyesülési folyamat van Észak Amerika országai között, USA, Kanada és Mexikó között, mert rá fognak jönni, hogy együtt kell működniük, hogy erősek maradhassanak, hogy fenn tudják tartani a saját egyensúlyukat. Rájöttök, hogy Kína földje a következő 3 évben nagyon nehéz és potenciálisan véres polgárháborún megy keresztül. A változásokat akaró erők Kínában gyülekeznek, mindegyik más intenzitással, új kiemelkedő energia szól a szabadságról, de van a még nagyobb kontrollról szóló is. Ahogy ezek összeütköznek, látni fogjátok, hogy több oldalról ékreznek, és ez nagy problémát okoz. Meglátjátok, hogy mi folyik a sárkány földjén. Mivel ez a lehetőség fennáll, Európa számára egy fajta beavatkozás egy újabb világháború lehetőségét jelentheti. A kínai események kapcsán minden ország és csoport számára azt tanácsolom a bekövetkező potenciális problémára, hogy hagyjátok őket saját maguknak megoldani, mert ősi belső probléma. Ha kívülről akartok beavatkozni, az még intenzívebbé teszi, felerősíti az ott élők problémáját. Kína ki fog ebből emelkedni 3-4 év alatt, de ez a 3-4 év nagyon nehéz lesz. Amikor kiemelkedik, önmagában egy központtá válik, és világvezetővé, de a jelenlegi rétegek és egyensúlytalanságok nélkül. A hihetetlen bőség helye lesz, olyan hely, ahol az élet szentségét megtisztelik, és becsben tartják, új gondolatok fognak kiáramolni Kínából, és a világ többi részét bakugrásokkal követve, magához öleli az új tudatosságot. Először azonban a saját kihívásai jönnek.

Oroszország csodálatos ország, és milyen elveszett potenciál. Ott a föld, van szíve és van szenvedélye, de a sebei annyira mélyek, hogy nagyon sok évtized telik el, mielőtt Oroszország összeszedi önmagát, és addig szüksége lesz mások segítségére. Oroszország ott fog feszülni az izmain, de mindenki tudni fogja, hogy nincs mögötte sok dolog. Ki kell nyúlnia, és könyörögnie más országok segítségéért, élelemért, technológiáért, orvosságért, hiszen olyan mélyek a sebei, hogy az emberek elveszettek jelenleg. Nagyon nehéz lesz számára megtalálni a visszavezető utat.

Afrika a segély kontinens, hihetetlen sok energiát őriz magában az emberiség nagy részéért. Afrika az, ahol sok ember nem akar élni, ahová nem akar elmenni, és ez az energia van itt a földben, nagyon sok dolog, sok egyensúlytalanság van az emberiség kapcsán. Ahogy az emberiség valóban felébred, és elkezd felelősséget vállalni a bolygóért, és az emberi tudatosságért, akkor rájöttök, hogy egyre többen fognak Afrikára fókuszálni, és meglepő helyekről fognak odamenni. Az ENSZ-ről beszélünk, és nem a béketeremtő vagy egyházi csoportokról, akik valóban azért mennek, hogy segítsék ennek a világnak megérteni a saját sötétségét. Nagyon meglepő helyekről fognak érkezni. Nem csak a sötétség rétege alakul át Afrikában, hanem egy egészen újfajta bőségforrást hoz a Föld számára. Nem csak a dzsungelei és természeti forrásai tekintetében, hanem egyéb más új tudatossági forrásokkal is elő fognak állni. Legalább 12 évbe kerül Afrika számára, hogy valóban elkezdjen kiemelkedni a sötétségből, de a folyamat már elkezdődött.

Dél Amerika hihetetlen egyensúlytalansággal bír, a régi atlantiszi energiák, a maszkulin és feminin energiák egyensúlytalansága miatt. Dél Amerika a rejtőzködés helye, azoknak a helye, akik imádják a korrupciót és a hatalmat, akik elbújnak. Ez is felfedésre kerül, mert ha van elegendő új tudatossággal rendelkező ember, akkor nem tolerálják tovább ezt az energiát.

Ki fog emelkedni a spiritualitás, és nagy bőséggel rendelkező természeti források helye lesz. Dél Amerika térségei megmutatják a világ többi részének a környezeti és ökológiai tisztelet hatásainak értékeit, és képesek lesznek bőséges termést létrehozni, a fák és növények új fajait nemesítik ki. Ki fog emelkedni és néhány éven belül új földi vezetővé válik.

Van néhány fontos energiaközpont a világban, a szív, a lélek, az elmeközpontok, az új tudat központjai. Európa a maga újraegyesülésével a hosszú elkülönültség után, Európa a pénzügyi egyensúly és az érzelmi egyensúly lesz a Föld számára is. Dél Amerika ökológiai egyensúlyt hoz a Földnek. Észak Amerika a technikai rész, az innovatív terület. Afrika sötét energiái fokozatosan átalakulnak. Kína megoldja saját problémáját, majd előtérbe lép. India túllép azokon a régi energiákon, amelyeket tovább őrizgetnek a hagyomány kedvéért. Hihetetlen sok ember él ott, akik meg fogják érteni az isteni és az emberi találkozását. Megértik, hogy nincs szükség ezek elkülönülésére tovább, nincs szükségük arra, hogy elutasítsák a testüket, hogy folyamatosan a karmában legyenek, és ilyen tradíciót tovább őrizzenek. Ekkor ki fognak emelkedni. A világ egy állandóan változó hely. Magyarország felemeli a fátylát, leveti a rétegeit, keresztülmegy a saját reneszánszán, művészeti és gyógyulási reneszánszán. Világszerte azzá a hellyé válik, ahová el akarnak menni az emberek. A kreativitás, az új szabadság, a művészeti képességek felszabadításának a helye lesz. Ez a hely lesz, ahová az emberek eljönnek a többi országból az új technológiákért. Végül megértitek, hogy ti gyógyítjátok meg saját magatokat, ti engeditek meg, hogy a testetek meggyógyuljon, és sok energiája legyen. Az emberek túlnyomó részének még vezettetésre van szüksége, programra, rendszerre, de valami olyanra, ami túllép a hagyományos orvosláson. Az alternatív tudományok, gyógyulási módszerek, ez az egyik dolog, ami ki fog emelkedni, ahogy a régi rétegek elengedésre kerülnek.

Drága Shaumbra. Mit jelent ez számotokra? Azt, hogy a munkátok itt van. A szenvedélyetek most már előtörhet, előjöhettek a bújkálásból, megnyílhattok arra, amik valójában vagytok. Amennyiben ti megengeditek magatoknak, hogy megbízzatok saját magatokban, akkor felfedezitek a gyógyítót, a tanítót, a tanácsadót ömagatokon belül. Kik is vagytok valójában? Hogyan lehettek itt és most a tudati váltás ezen időszakában? Nyilvánvalóan folytathatnám ezt a beszélgetést. Szeretném, ha megértenétek, hogy a legnagyobb kihívás, amit itt látok az a bizalom kérdésköre. Ez elég uralkodó szinte a bolygó összes emberénél, de itt a csoport energiájában nagyon. Egyszerűen, csak a bizalom hiánya, ami ezekből a nehéz rétegekből ered, amit magatokra vettetek. Személyesen ezáltal elfelejtettétek, hogy kik vagytok és a dolgok milyen egyszerűek is.Térjetek vissza az önmagatokba vetett bizalomhoz, tanuljatok meg abszolút megbízni magatokban. Szeretném most azzal kezdeni, hogy itt hozzuk létre a bizalom körét. Hagyjuk, hogy ez az idea kikerüljön a többiek számára is, most ültetném el a számotokra. Szeretek csoportokat létrehozni, embereket összehozni egymással, energiát létrehozni, ami valós, és ami kiterjedő. Ezzel a csoporttal, ami most itt van, megteremtünk egy bizalom kört, ami ebben a teremben kezdődik itt és most. Amennyiben azt választjátok, hogy beléptek, és részévé váltok ennek a nyitott társaságnak, azt jelenti, hogy meg fogtok bízni újra magatokban. Lesznek kihívások időnként, mivel a régi berögződött riasztórendszerek azt fogják mondani, hogy mégse. Amikor nehézségek közepette vagytok, vagy beleragadtok az elmétekbe, akkor emlékezzetek a bizalom körére, hogy bízzatok meg magatokban. Ha azt választod, hogy belépsz, akkor feltétel nélkül szereted és becsülöd magad, akkor pedig ez részévé válik az új tudatosságnak, az új potenciálnak. Ez a potenciál kisugárzódik mindenki másnak is a városban, az országban, Európa földjére, és az egész világra, és létrehoz egy új potenciált, hogy az emberek újra megbízzanak magukban. A bizalom hiánya egy mesterséges energia, semmi oka nincs, hogy ne bízz meg magadban. A bizalom, a megosztás és a tisztaság hiánya, ezeket mind külső erők okozták, majd belsők folytatták, de most te választhatod azt, hogy belépsz a bizalom körébe. Ma ez az energia kisugárzódik a többi ember számára, a cégek felé is. De most beszéljünk csak Magyarországról egyelőre. Azzal, hogy részt veszel ebben a bizalom körben, hatással lehetsz egy cégre. Lehet, hogy ez utoléri őket és elkezdenek egy más üzleti tervet készíteni, ami eltér a korábbitól, amikor általában másokból hasznot nyertek vagy konkurrenciának használták egymást, ezek a cégek ekkor rezonálni fognak a bizalomra, és ebből fognak majd működni. Egy másik társaság pedig elkezd majd az egészségből és a bőségből dolgozni, és nem a pénzügyi csatákból és korrupcióból. Ha azt választod, hogy belépsz ma, és megbízol magadban, először magadért tedd meg, majd hagyd, hogy ez kisugárzódjon az egész térségbe. Hatással lesz a politikára, egy új politikai pártra, és azokra, akik a kormányhivatalokban dolgoznak. Ők azért vannak, hogy másokat szolgáljanak, de beleragadtak másba. Ez újra emlékeztetni fogja őket a saját bizalmukra. A bizalomról nem asszociálsz a kormányra, pedig benne kellene, hogy legyen minden kormány szervezetben, hiszen nekik bízniuk kellene az embereken, akiket szolgálnak. Ma, ha azt választjátok, hogy beléptek a bizalom körébe, akkor ez az energia kisugárzik a kormányokhoz, a vallásokhoz, a föld uraihoz, akik a piacokat irányítják, vagy a zöldségeseket. Kijuthat azokhoz, akik az új technológiákkal működve dolgoznak, hogy másokat gyógyítsanak, emlékeztetheti őket, hogy megbízzanak saját magukban ettől a pillanattól kezdődően. Az első bizalom kör, ami megalakul ezen a világon, megváltoztathatja a holnap potenciálját, felbontja a rétegeket, amelyeket ez az ország hordoz és mindez egy tudatos légzéssel, és egy választással kezdődik. Azt választom, hogy életem hátralévő napjait az önmagamba vetett teljes bizalommal fogom tölteni. Nem egy guruban vagy vezetőben, hanem saját magamban bízom. Azt választom, hogy ennek a bizalomnak az energiáját megosztom másokkal, és hagyom, hogy szétterjedjen az egész Földön.

Amit egy órája elengedtünk az egy vérszerződés volt. Most pedig beléptetek egy tiszta, mély, és szent bizalomba. Mára befejezem, de ezeket a beszélgetéseket folytatjuk ma este és éjjel is.

Élvezzétek az életet. Vagyok, aki vagyok. Adamus St. Germain