Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Apollón

2018-11-15

Miben segíthet Apollón?

 Apollón.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Apollón a nap és a fény istene, a jóslatok, a zene és a gyógyítás ura.(görög)Apollón a nap és a fény istene, a jóslatok, a zene és a gyógyítás ura.Jóslatai tévedhetetlenek voltak. Ma a látnokok, és a spirituális médiumok tisztánlátási képességeit segít magasabb rezgésszámra emelni. Apollón a fizikai és a lelki sérülések gyógyításán túl feléleszti a látnoki képességeket, és segít felváltani az engesztelhetetlenséget a könyörületességgel és a megértéssel.Saját szavai: Én vagyok a nap istene. A fény, a világosság bármely formájáért fohászkodhatsz hozzám, legyen az isteni megvilágosodás, mechanikus fény, sugárzás, gyógyító fényesség vagy sugár, vagy napsütés. Az összes dimenzióban létezem, tehát bármelyik szinten elérhető vagyok, s válaszolok hívásodra. Én fürdetem fényben a bolygód, még a legbarátságtalanabb napokban is.

 Apollón1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


Miben segíthet?

- feszült helyzetek örömteli befejezése

- a felhők eloszlatása a napsütés pártolásával-szószerinti és jelképes értelemben egyaránt

- látnoki tevékenység, tisztánlátás, profetikus képességek felkeltése, finomítása

- mechanikai problémák megoldása, intézése

- testgyakorlás és egészséges táplálkozás, valamint az ezekhez nélkülözhetetlen elszántság és motiváció fokozása

 Apollón2.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

Apollón tiszteletére végy magadra legalább egy arany ékszert vagy valamilyen aranysárga színű ruhát, sálat, kendőt, vagy utalj a vele kapcsolatos ragyogásra. Apollón mindig és mindenütt elérhető, de legjobb déltájban, amikor magasan jár a nap. Mondd:


Fények legfényesebbike, Apollón, kérlek, gyere el most hozzám. Ontsd rám világosságodat, hogy tisztán láthassak a ragyogó fénybe! Segíts hozzá helyzetem mélyebb megértéséhez, hogy okosabban dönthessek, a mind én, mind a helyzetben érdekelt többi ember egészségesebben kerüljön ki az ügyből. Segíts irgalmasan bánni magammal és embertársaimmal, segíts eloszlatni minden haragot és neheztelést, engedd, hogy megbocsássunk magunknak. Kérlek, támogass testem, elmém és szívem összes nehézkességének megszüntetésében, hogy hozzád hasonlóan emelkedett lehessek.

Köszönöm, Apollón.