Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Athéné

2018-11-15

Miben segíthet Athéné?

 Athéné.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Közismert a görög mitológia által lett.

Athéné

(görög)Közismert a görög mitológia által lett.A bölcsesség, a családi ügyek, a művészetek és a mesterségek, a bölcsen vezetett háborúk istennője.A new age tanításai szerint Pallasz Athéné az öt tanító fénysugár égi örököse, s mint felemelkedett mester a megbízhatóság, az őszinteség, a becsületesség és az osztatlanság fénysugarát képviseli.

 Athéné1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


Saját szavaival: Számomra nem létezik túl nagy feladat. A feladatmegoldás mestere vagyok, azért bízzák rám a dolgaikat, hogy teljes értékű megoldásokat találjak rájuk. Gyakran engem küldenek a csillaglényekhez követségbe. Az egész univerzum lélegzik. A csillagok visszhangozzák az élet rezdüléseit, nincs olyan hely, ahol ne létezne élet - mert a létezés az energiák örök érvényű mintázatához tartozik, s mert az energiák kivétel nélkül mindig, mindenütt fellelhetők. S ebből következik, hogy én miként tudom saját kezűleg intézni a dolgaimat: ráparancsolok az energiára határozott, szeretet teljes módon megérintve egy meghatározott forrást.

 Athéné2.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

Miben segíthet?

- eljutni az igazságig

- fizikai és pszichikai védelem

- háborúk megelőzése, elkerülése, a helyzet megoldása

- írások és írok

- kézművesség, kézművesek

- művészetek és művészek

- vitás ügyek megoldása


Athéné, szükségem van a közreműködésedre, ezért vágyom erőteljes jelenlétedre. Ezért kérlek, Szeretett Nővérem, gyere, s avatkozz be az életembe. Kérlek, töltsd el létem minden részét szelíd, kegyes erőddel: gondolataimat, szellemi és tettleges megmozdulásaimat, kapcsolataimat és minden helyzetet, amiben érdekelt vagyok. Kérlek,segítsd a barátaimat és a szeretetteimet, hogy megértsenek engem, elfogadják és mérlegeljék újonnan támadt erőmet, hatalmamat. Kérlek, segíts békés módon igába hajtani és szeretettel használni ezt az erőt! Köszönöm, Athéné.