Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Istennői Teremtő minőség

2018-10-23

Kuthumi

 Az Istennői Teremtő minőség.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Az Istennői energia ereje/hatalma az egyik, ami megnyitja a lehetőség ablakait a fény információjának és frekvenciájának szintjeire, hogy támogassa és felemelje a felemelkedési programot
 
Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az ünneplés, az öröm és a bizalom áldásait.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Fény szeretet nővérei, ma egy nagyon fontos témáról szeretnénk beszélni veletek. Valójában, egy bizonyos értelemben, egy igen erőteljesen befolyásoló, irányító erő az emberiség tudatosságának fénnyé való átváltozásában. És ez a nő ereje/hatalma, vagy az Istennői energia ereje/hatalma.

Sok-sok idővel ezelőtt, a nők a jókora erő/hatalom helyzetében voltak. Tisztelték őket a bölcsességükért, tisztelték őket a táplálásra és a teremtésre való képességükért. Azonban egyensúlytalanság jött létre, mikor bizonyos nők vagy istennők visszaéltek ezzel az erővel. A nők rabszolgaként használták a férfiakat, csak úgy, mint ahogyan manapság ezt sok nő is tapasztalja, így végül a férfiak kerültek hatalomra, és ahelyett, hogy kiegyensúlyozták volna az energiát, egyszerűen újraélték a női energia általi az eredeti visszaélést.

Most a bolygótoknak megadatott az a lehetőség, hogy tökéletes egyensúlyba kerüljön, és ezáltal összehangolódjon a női és férfi energia a bolygótokon.

Már tanúi voltatok, hogy néhány nő, nem mind, elvesztették önmagukat, és ahelyett, hogy meghatalmasodott nőkké válnának, egy nőies, tápláló teremtőkké, néhányan megpróbálták átformálni az energiájukat, hogy olyanokká váljanak, mint a férfiak. És ezen a ponton a félreértés további kiegyensúlyozatlanság veszélyét okozta. Az, hogy erős nővé váljál, nem azt jelenti, hogy olyanná kell válnod, mint egy férfi, és az hogy ha egy férfi egyensúlyban van a nőies oldalával nem azt jelenti, hogy nővé kell válnia, vagy meg kell változtatni a nemiségét. Csupán azt kérik tőletek, hogy legyetek az autentikus énetek és a meghatalmasodott énetek egy azon időben. A női (alap) elv nem létezhet férfias (alap) elv nélkül, és vice versa.

Az Atya Isten energiájának magja szükséges, hogy megtermékenyítse és lángra lobbantsa az Anya Istennő élettartalmát, hogy képes legyen táplálni és teremteni.

Tehát az emberiségnek egy bizonyos mennyiségű illékonysággal kell szembenéznie. Ebből az okból mondjuk azt, hogy ez azért van, mert a nők, akik utálják a pasikat, egyéni okokból, akik inkább azt szeretnék, hogy a bolygó mentes legyen a pasiktól, ők egy nagyon intenzív tisztulási és tisztítási folyamaton fognak keresztül menni. Ugyanez vonatkozik azokra a férfiakra is, akik tagadják az istennői energiájukat. Ismeritek a klasszikus macsó férfiakat; nekik is meg kell szólítaniuk az Istennői (alap)elvet önmagukban. Ez szükségszerű annak érdekében, hogy egyensúly legyen.

Az Istennői energia ereje/hatalma az egyik, ami megnyitja a lehetőség ablakait a fény információjának és frekvenciájának szintjeire, hogy támogassa és felemelje a felemelkedési programot, amelyet a Föld Anyáért és a lakosaiért alkottak meg.

A nőies energia az, ami kibocsátja/kiárasztja minden emberi lény, teremtő aspektusának szellemét. És az Isteni, férfias aspektus az, ami ösztönzi a cselekvést és a manifesztációját annak, amit megteremtenek.

Amikor egy személyben megfogan egy ötlet, akkor a nőies energia az, amivel ekkor kapcsolatba lép. A nőies energia reagál az Univerzális Elme információjára, megfoganva ezzel, és a szexcsakrában tartva ezt, csak úgy, mint mikor egy ember fogan meg a méhben, és kilenc hónapot a várandósság állapotában tölt el.

A férfias energia vagy Isten Erő az, ami fogja az ötletet és megtörténtté teszi azt, végrehajtja azt a fizikaiban, így ez manifesztálódik a valóságban. Ha valaki úgy érzi, hogy beragadt, stagnál, ösztönzés nélküli, motiválatlan és depressziós, ott általában az én nagyobb része az, ami lekapcsolódott az én Istennői aspektusáról.

Emlékezzetek, az Istennő megfogan, az Isten kezdeményez, aktivál és cselekszik.

Így, hogy egy személy megtapasztalja ezt, szükséges segíteni őt, hogy újrakapcsolódjon az Istennői énjével. Először is, el kell tölteni egy kis időt azzal, hogy leírjatok minden dolgot, ami de-motivál, nem ösztönöz, vagy a kiábrándultságról szól. Írd le milyen érzés megragadtnak, beragadtnak és elakadtnak lenni. Milyen érzés stagnáltnak lenni.

Azt is javasoljuk, hogy kezdjétek azokkal a mondataitokkal(, ha úgy érzed ez segít, hogy):

Ösztönzés nélkülinek/ihletetlenek érzem magam amiatt, hogy......(a következő mondat kezdődhet ezzel),

A stagnáltság érzése olyan érzés, mint a …

Dühös vagyok, mert az életemet stagnálónak és megragadtnak látom, ihletetlenek/ösztönzés nélkülinek és de-motiváltnak/motiválatlanak érzem magam és ez annak eredményeként történt...

….(és folytasd tovább az írást)

Elvesztettem a kapcsolatomat az Istennői energiámmal és azt a képességemet, hogy teremtsek és az új ötletek által inspirálva legyek, mert...

...(És írj tovább)

Reménytelenek és tehetetlenek érzem magam, mivel/mert...

… (És folytasd tovább a mondatot.)

Azáltal, hogy így kezditek a mondatokat, szeretteim, az a kifejeződés egy új módozatát teremti meg, hogy a belső gyermek vagy az én bármilyen sérült aspektusa követhető legyen ezen keresztül. Sokszor, amikor valaki azt mondja egy személynek – írd le azt, amit érzel – akkor a sérült személy, aki teljesen ösztönzés nélkülinek vagy motiválatlanak érzi magát, semmi ötlete sincs, hogy hol is kezdje ezt. Ha nem tudják, hol is kezdjék, akkor még inkább motiválatlannak, tehetetlennek és reménytelennek kezdik érezni magukat. Miután leírják az összes mondatot, amit mondtunk, akkor az egyének nagyobb átláthatóságot nyernek és egy kicsit jobban megértik a dolgokat helyzetük körül, és azt, ahogyan ezek lekapcsolták őket az Istennői energiájukról, és aki, vagy ami hozzájárult az energiájuk kettészakadásához.

A harag mindig része a folyamatnak, mivel a reménytelenség és tehetetlenség mélyén, harag lakozik, ez általában a félelemként manifesztálódik. Ezt a folyamatot javasoljuk azoknak a férfiaknak és a nőknek, akik elvesztették a kapcsolatukat avval a képességükkel, hogy létfontosságú és szükséges változtatásokat idézzenek elő az életükben.

A férfiak, akik úgy érzik, hogy elszakadtak azon képességüktől, hogy ellássák a családjukat. A férfiak, akik dühösek a nőkre, mert az anyjukkal való kapcsolatuk ahhoz vezetett, hogy elnyomottnak, rosszul ellátottnak érzik magukat, és nem képesek alkalmazni magukban ezt, hogy az energia egy ereje motiválja őket, hogy egy fenntartható élet programot teremtsen maguknak. Az Istennői energia hiánya számos atrocitást eredményezett világszerte.

A férfiak félreértették és visszaéltek az Isteni energiájuk erejével és ahelyett, hogy védelmezők, őrzők, családfők, család fenntartók, és beavatottak lettek volna, harcosokká váltak, a háború kitört, erőszakos viselkedés alakult ki, és a nemi erőszak és a gyilkosság vált a világotok bűnözési arányának terjedelmes részévé. A férfiak elfelejtették a helyüket az élet összes struktúrájában, amit az Istennői energia tölt meg.

A humán fejlődés egy másik területe, ami keresztül fog menni változásokon és elmozdulásokon, biztos vagyok benne, hogy sokan közületek már kitalálták, ez a vallás. Különösképpen a vallási kultuszok, közösségek, egyházak és bármi ilyen természetű dolog, ami megtagadja az Istennőtől a megillető helyet az Isten ereje mellett.

A nőies energia/Istennői energia, hozzáadja a dimenziót a lélek előrehaladásához, mivel az Istennő a belső bölcsesség, a belső intelligencia, és én aspektusa és univerzális aspektusa az, ami önmagába vonja ezt, és képes feltárni a belső világokat és a belső síkokat, amit az Isteni aspektus abszolút nem képes megtenni, azért mert nem úgy lett megteremtve, hogy az említett módon működjön.

Ezek a belső világok értékes és nagyon fontos bölcsességet és tudást tartalmaznak, ami azt jelenti, hogy további segítségre van szükség a tudatosság kiterjesztéséhez, és minden lélek fejlődéséhez.

Ugyanolyan, mint az Isten férfias energiája, ami képes feltárni az információt, azon a módon túl, amit sokan univerzális elmeként ismertek, ez túlmegy, túlterjed bármilyen és minden paraméteren, új alapozást teremtve, új információkat feltárva, ez kifelé halad.

Az Istennői energia nem tudja felfedezni ezt, azért mert nem úgy tervezték, hogy ezt tegye. Tehát megértitek a férfias és nőies közötti egyensúly fontosságát, és látjátok, amiért az Istennői energia olyannyira fontos az emberi faj forradalmáért, evolúciójáért.

Az Istennői Teremtő minőség1.jpg
 
Kép forrása: Pinterest.com


Forrás: lightweaver
http://www.szivtanc.eoldal.hu