Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Brigit

2018-11-15

Miben segíthet Brigit?

 Brigit.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Brigit a kelta mitológia harcias istennője. Feladata a nőiesség és a kérhetetlen erők közötti egyensúly megtartása.

Brigit

(kelta)Brigit a kelta mitológia harcias istennője. Feladata a nőiesség és a kérhetetlen erők közötti egyensúly megtartása.Brigit istennő Mihály arkangyal nőnemű megfelelője, szenvedélyesen oltalmazza, és szeretettel megtisztítja azok lelkét, akik őt szólítják. Mihály arkangyalhoz hasonlóan gyakran Brigit sugalmazza az isteni útmutatásokat és a jövőre vonatkozó információkat.

 Brigit1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


Brigit Aengus kelta szerelemisten féltestvére, egy anyától származnak. Brigit eredetileg a minket megtisztító láng hármas istennője, s mint ilyen, fokozza a termékenységet, az alkotókészséget, és elősegíti a gyógyulást. Hármas istennő, ez azt jelenti, hogy a személyiségében három különféle jellem ötvöződik, mintha három ember létezne egy alakban, a mindháromnak jól megkülönböztethető képességei, tulajdonságai és hatásai vannak.Saját szavaival: Az arra érdemes, jó érzésű földi halandók előtt a heves áldozatkészség megszemélyesítője vagyok. Hajdan a földön jártam, s a szívem elnehezült, mert sok könnyelmű, meggondolatlan vétket láttam, amely ellenem s az emberek, az országunk és a földek ellen irányult. Ideje lenne jobban ügyelni az egyidejű azonosságokra, az Egyetlenbe vetett hitre!Mindannyiunkban ott rejtezik egy-egy megmentő, Megváltó. Tanuljatok meg belső megváltótokhoz fohászkodni, és újra megteremteni a törődő gondoskodás és az aggódás egyensúlyát. Figyeljetek lelkivilágotokra, és meglátjátok, hogy a benneteket lakozó Isten milyen csendes nyugalommal és tapintatosan képes közbeavatkozni az érdeketekben. Azt ajánlom: fordulj belső világod felé, fedezd fel belső küldetésed, s eredj a nyomába lelked birodalmának és isteneinek.

Brigit2.gif

Miben segíthet?:

- bátorság fokozása (különösen a nőké)

- melegség a kapcsolatainkban, a testünkben és a környezetünkben

- megtalálni az élet célját és igazi hajlamainkat

- oltalom


Brigit3.jpg
  Kép forrása: Pinterest.comBrigit istennővel bármikor, és bárhol felveheted a kapcsolatot, a legbiztosabb, ha gyertyalángba nézve beszélsz hozzá:Nagyszerű Brigit istennő, tudom, mihelyt megszólalok, máris meghallasz engem! Kérlek, jelenj meg nálam, és légy segítségemre. Kérlek, add kölcsön erődet, hatalmadat és bátorságodat, hogy elérhessem teljesítőképességem határát. Kérlek, ragyogásoddal melegítsd fel a szívem és elmém, és égess ki belőlük minden olyan szokást, gondolatot és érzést, ami isteni képességeim útjában áll. Adj erőt, hogy legyen bátorságom lényem legjavát nyújtani, és elhagyhassam a nagyságtól, a saját erőmtől való félelmeimet. Köszönöm, Brigit!
 
 Brigit2.gif