Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HILARION

2019-03-22

Az ötödik sugár Csohanja

 HILARION.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Hilarion az "5. konkrét tudás, tudomány" sugár Ura, és így, a törekvőnél az alsó mentális test fejlődését, a konkrét elmét és a felső elmét stimulálja.

Hilarion Mester azt az utat mutatja meg, ami az igazság felé vezet.


De milyen igazságról van itt szó? Bizonyos értelemben az ember számára nem létezik végső igazság, mert mindegyik külön igazság csak a nagyobb teljesség része, és a nagyobb fogalmának keresése fontosabb, mint az igazság egy részéhez való végső ragaszkodás.


Az igazság a magasabb gondolatáramnak, örök kozmikus óceánjából fakadó dinamikus, felsőrendű, tökéletes ismeret.


Tulajdonképpen az igazság, a tudás logikus elrendezése. Minden ember számára az az igazság, amit igaznak hisz.

Hilarion az "5. konkrét tudás, tudomány" sugár Ura, és így, a törekvőnél az alsó mentális test fejlődését, a konkrét elmét (agy) és a felső elmét stimulálja.


Tehát a Hilarionnal való kontaktus aktiválja az elmét. A feltett kérdésre a válasz nem szikraként, hanem láncreakció eredményeként, logikus eszmefuttatás végén alakul ki. Minden kérdésünk megvilágítást kap, ha Hilarion Mestert segítségül hívjuk, és megfelelő -képpen vagyunk nyitottak, és befogadóak felé.

A Mester nagy örömmel dolgozik azokkal, akik az intuíciót fejlesztik magukban.


Ellenőrzi és létrehozza a nagy mozgásokat, amelyek a láthatatlanról lerántják a leplet. Legfőbb célja, Isten értelmezésének feltárása. Energiája a tanítvány lelkének közvetítésén keresztül stimulálja az elmét. Minden részletre figyel, felső pszichikai képességekkel bír, és segíti annak fejlődését.


Minden szava tele van erővel, hatalommal, és akarattal, ezért szavaival hegyeket lehet megmozgatni. Érezhető benne az Istenség hatalma, akarata, és értelme. Amit leginkább megmozdít az emberben az a logika, és az emocionális visszafogottság.

Azoknak az embertársaimnak ajánlom a Mesterrel való kapcsolatfelvételt, akik leginkább úgy hisznek el dolgokat, ha azt érvekkel is alátámasztják nekik, és természetesen nem esik nehezükre az elvont gondolkodás sem. A hétköznapi nyelvben az ilyen emberekre azt szokták mondani, hogy "állandóan agyal". És valóban, hiszen


ha valaki egyszer belekóstol Hilarion Mester energia minőségébe, és még születésénél fogva köze is van az 5. sugárhoz, akkor már nincsen megállás, és a tudásszomjúsága egyre csak nő. Ennek következményeként pedig mindent tudni akar a világmindenségről, és annak Teremtőjéről.


 

Forrás: http:www.logoszvilag.hu