Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hiranus mester intelmei

2018-10-08

Hiranus vagyok, az Égi Tanács tagja

hiranus-mester-intelmei-106528 másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Drága lelkek! Üdvözöllek Benneteket a Fényben! Hiranus vagyok, az Égi Tanács tagja. Feladatom és erőm Egy Istenben, mert tőle s Benne van Hatalmam.

Földi utatok végigkíséri itt Fönt Isteni Énetek, ki birtokában van az Egyetemes Tudásnak. Látván és tudván feladataitokat, segít benneteket, ha hagyjátok. Irányít, sugalmaz, segítséget küld, figyelmeztet s tanít, akkor is, mikor álmodban fent jársz, s vele találkozol.

Gyermekeink, mert mind azok vagytok! Mindannyiatokat fiainkként és lányainkként segítünk. Örülve s aggódva is figyeljük utatok, választásaitok, döntéseitek. A segítséget mindig felkínáljuk nektek, s boldogan nyújtjuk át, ha elfogadjátok.

Most tudnotok kell, hogy a közös munka lassan beérleli gyümölcsét. Az, hogy befogadtatok minket tudatosan életetekbe, sorsotokat elindította a felemelkedés és a tudás útján. Az, hogy felénk fordítottátok szíveteket, s lelketek fényét egyesítettétek az Isteni Lánggal, nagy előrelépést jelent. A tudatos élet Isteni Útra terel Benneteket. Megláthatjátok erőtöket és képességeiteket. Kiaknázhatjátok hatalmatokat a szeretet javára. Teljesíthetitek vállalt feladatotokat mind egyéni, mind Kozmikus szinten. Mind részei vagytok az Egységnek. Mind közreműködői vagytok egy áldott és magasztos feladatnak. Mind segítői vagytok Istennek!

Fényetek erőssége szívetek szeretetén múlik. Amennyi szeretetet képes vagy Atyádtól befogadni és továbbítani, annyira fénylik Benned Szíved Lángja, s világítja meg lelked udvarát.

Gyermekeim! Jó hírt mondok most nektek. Egyre több a kivilágított udvar! Egyre több a fényes otthon, hová Isten szívesen kér bebocsátást, mert kitárul előtte minden ajtó!

Ha érzed szíved késztetését, hallod lelked lágy szavát gyermek, ne késlekedj! Indulj te is el az úton, melyet a szeretet tár fel előtted. Ez az út Önmagadba vezet, s rajtad át az Isteni Teljességbe léphetsz. Mert mindent, mit feltársz magadban szívvel, azt Istenben is megtalálod hittel!

Közel vagyunk hozzátok! Bármikor elérhettek minket! Mint segítők, mindannyiótokat beavatunk a mesteri tudás rejtelmeibe, előhozzuk eltemetett isteni tudatotok fényét, hogy átragyogja földi tudatotokat, összekötve így benneteket az Egyetemes Tudással.

Megijedtetek? Miért? Nem tudásra vágytok? Mindig is tudni akartatok. Állandóan kutattok, kerestek, s rácsaptok mindenre, miből tudást reméltek. Meg ne inogjatok! A Tudás eléréséhez kitartás és akarat szükséges. Állhatatosság és hit. Önbizalom képességeidben, és alázat az Isteni Akarat befogadásában. Ettől sokan elrettennek. De lássátok! A Tudást, a Hatalmat ki kell érdemelnetek! Érdemtelen nem birtokolhat! A képesség bennetek rejlik! Mindőtökben Egytől-Egyig. Hogy mit hasznosítotok belőle, csak rajtatok áll! Előhozhatjátok isteni tudásotokat, összekapcsolódva Isteni Énetekkel, Isteni Valótokkal. De elfordíthatjátok fejeteket ha akarjátok, s élhettek tovább vakon.

Az Út tanulás, az Út fejlődés, az Út küzdelem. De sose feledjétek! Nem vagytok egyedül, mert Egyek vagyunk! Így mindig Együtt megyünk! A ti lépéseitek az egész Univerzumot gazdagítják. A ti előhozott és feltárt tudásotok a Mindenség Fényét növeli, mi Bennetek is ég!

Értsetek a szóból Gyermekeink! Együtt haladunk, egymást segítve. Fent is, lent is. Mi kezet nyújtunk nektek, s ti kezet nyújtotok egymásnak. Ez a Szeretet. Ez a törvény. Ez Isten!

Legyetek elszántak és kitartóak utatok járásában!

Legyetek minél többször kapcsolatban velünk, égi segítőitekkel, és Isteni Énetekkel!

Helyezkedjetek Krisztusi Tudatotokba!

Szívjátok magatokba az Isteni Fény éltető erejét és védelmét!

Segítsetek egymáson, így magatokon is segítetek!

Legyen hitetek magatokban, így lesz hitetek Istenben!

Éljetek a szeretetben, mert TI VAGYTOK AZ!
 

Isteni hatalmam okán szóltam, hogy halljátok szavam. Életetek, fejlődésetek útja, Gyermekeink! Járjuk Együtt!


Hiranus mester vagyok

Forrás: Pusztai Orsolya