Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Konfuciusz felemelkedett mester tanitásai

Élettervek

2018-10-15

Konfuciusz felemelkedett mester a II. Isteni Teremtő sugár Chohanja, a bölcsesség és szeretet fénysugarának tanítója

 konfucius mester.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Konfuciusz üzenete az élettervről és beszélgetés a mesterrel, hogy hogyan kezelhetik az emberek a félelmeiket és hogyan juthatnak el a teremtő erejükhöz

Konfuciusz felemelkedett mester a II. Isteni Teremtő sugár Chohanja, a bölcsesség és szeretet fénysugarának tanítója.


Chohan (Csohan) olyan felemelkedett mester, aki elsődlegesen azon munkálkodik, hogy segítse a fel nem emelkedett lényeket abban, hogy a beavatások útját járva eljussanak a felemelkedésükhöz.


Konfuciusz üzenete


Élettervek


"Születésetek előtt megterveztétek életeteket. Ezek a tervek mintegy lenyomatként emlékek és vágyak formájában vannak meg bennetek. Mikor megszülettek átmentek a felejtés folyosóján, de életetek terv ott van bennetek, így hozzá tudtok férni.
Mindannyian egy ideális élettervet dolgoztok ki azokról a tapasztalatokról, amiket gyűjteni szeretnétek, és azokról az adottságokról, amit ki akartok bontakoztatni. Ezeket az ideális terveket felsőbbrendű énetekkel együtt dolgozzátok ki, és vágyak formájában raktározódnak el bennetek. Olyan ez, mint egy széles út, amin végig akartok menni.


A valóságban időnként konfrontálódtok a kollektív meggyőződésekkel és korlátozó hiedelmekkel, amiknek hatására letérhettek utatokról, és egy kis párhuzamos útra léphettek rá. Eközben szem elől téveszthetitek azt, amiért a Földre jöttetek, és olyan életet élhettek, amiben nem telik örömötök, amit csalódásként életek meg. Időnként nagyon gyorsan elhagyjátok a párhuzamos utat, mert ösztönösen azt érzitek. "Az nem lehet, hogy csak ennyit tudok elérni." És megindultok eredeti utatok felé! Aztán elfogy a bátorságotok, kétkedni kezdetek, és gyorsan visszatértek a párhuzamos útra. Ez két okból történik: Az új cél még nem világos, vagy nem tudjátok elhagyni a régi biztonságot! Ehhez bátorság és szilárd akarat kell. Azok a változtatási vágyak, amelyek nem a szívetek mélyéről jönnek, általában nem vezetnek célhoz! De tudnotok kell, hogy egész életetekben bennetek él az eredeti utatok, aminek szinte mágikus vonzása van, és ami állandóan emlékeztet arra, hogy mi is akarok tenni! Figyeljetek befelé! A múltatokban vannak olyan momentumok, témák, helyzetek, ahol nagyon áramlott bennetek az energia, és teli voltatok örömmel. Emlékezzetek vissza, mi volt akkor? Hogyan éreztétek magatokat? Mi volt a külvilágban? Mi okozott igazán örömöt? Mindenkinek vannak álmai, elképzelései és vágyai arról, hogy milyen lenne az ő ideális élete. Lehet, hogy fiatalkorotokban felnéztetek az égre és nagyravágyó elképzeléseitek támadtak felnőtt életetekről. Gondoljatok vissza ezekre az elképzelésre, vágyakra! Ezek közül melyek azok, amelyekben még most is sok energia van? Az eredeti tervetek az a vágy, amit nem tudtok elfelejteni, ami egész életetekben nem hagyj nyugodni!


Azt sem szeretnék elhallgatni, hogy széles tömegek vannak párhuzamos úton, különösen az ipari országokban. Nem azt az életet élitek, amit megterveztetek. Ezt félelemből teszitek, és a felelősséget szüleitekre hárítjátok. Azt képzelitek, hogy ha kedvezőbb körülmények között születettetek volna, akkor most nagyszerűbb lenne az életetek. A csodás élet minden mástól függ, csak tőletek nem. Így ütitek agyon az időt és az éveket. Az elégedetlenségtől hamarabb öregszetek, megbetegedtek, és idő előtt elhagyjátok a földi síkot. Aztán átjöttök túlvilágra és ezernyi lehetőséget fedeztek fel, ahol változtathattatok volna életeteken. A szegény, sajnálatra méltó áldozatok így viselkednek, de a teremtő isteni energiával rendelkező lelkek nem !"

Konfuciusz felemelkedett mester tanitásai1.jpg
 

Kép forrása: Pinterest.com


Kérdés: Hogyan kezelhetik az emberek a félelmeiket?

Konfuciusz
Egy speciális félelemre gondoltok, vagy általános a kérdés?
… általános.

Konfuciusz
Nálatok nagyon-nagyon erősen van jelen az úgynevezett egzisztenciális félelem. Vannak a félelemnek más fajtái is, de ma erről beszélünk!

Sok ember függőségi viszonyoknak tette ki magát, amelyek elsősorban a gondolataikból származnak. Gondolataikkal megteremtik a valóságot. Ettől állandó félelemben vannak, hogy bizonyos dolgokat elveszíthetnek, vagy életszínvonaluk lecsökkenhet. Félelemből látszatbiztonságot teremtenek, amely még jobban erősíti a függőségi viszonyt.

Azt hiszitek például, hogy fontos jól fizető, biztos munkahelyet találni, hogy fontos hogy mindig legyen pénzük a számlákat kifizetni, vagy olyan dolgokra, amire „szükségük” van. Ezzel elkezdődik az ördögi kör. Azzal a félelemmel, hogy egy napon kevesebbetek lehet, mint ma, félelmet vetítetek ki a jövőbe, és prioritást hoztok létre, hogy mi a fontos, és mit akartok elkerülni.

Mi indít erre a cselekedetre? Életöröm vagy félelem? Időnként csak később veszitek észre, hogy bizonyos dolgok nem olyan fontosak, és vannak más dolgok, amik sokkal értékesebbek. Sokan olyan személyes tapasztalatokat teremtenek meg az életükben, amelyek megrengetik ezeket a prioritásokat. Lehet például olyan tapasztalatuk, hogy nagyon sok munkával sok pénzt kerestek egész életükön át, és hirtelen azt élik meg, hogy egy szerettük megbetegszik, ők pedig egész vagyonukkal ott állnak mellette teljesen tehetetlenül.

Az ilyen tapasztalatok arra ösztönöznek benneteket, hogy kérdőjelezzétek meg meggyőződéseiteket! Az élet nem a nyugdíjjal kezdődik, hanem a születésetekkel! Naponta éltek! Néha úgy tűnik, hogy nem bírjátok ki péntekig, a hétvégéig, és az idősebbek számolják az időt a nyugdíjazásukig.

Ezt nevezitek életnek? A mi szemszögünkből ez az idő elfecsérlése! Azt az időszakot, amit nagyon szeretnétek elérni, életetek végére teszitek, és úgy csináltok, mint az öszvér, akinek az orra elé egy répát lógatnak, hogy haladjon előre! Ezzel az erővel dönthettek úgy is, hogy most éltek! Vágytok a répára, ez hajt előre!

Egyszer nézzétek meg, hogy mi mindenetek van! A túl sok tulajdon nagyon akadályozó, mert az munkával és kötelességgel jár! Megmagyarázzuk egy példával: Tegyük fel, van egy házatok, amiben laktok, és vesztek még egy nyaralót egy távoli országban, mert nagyon előnyös áron van, és azt tervezitek, életetek alkonyát ott töltitek. Majd jön még egy harmadik ajánlat egy kisebb nyaralóra, ahol évi szabadságotokat tölthetitek. Végső soron ez a három objektum pórázon tart benneteket! Már nem ti határozzátok meg az életeteket, hanem a tulajdonaitok! Rendszeres időközönként felkeresitek ezeket a házakat, rendet raktok bennük, azért mert a távolban ott van a répa. Sokkal nyugodtabb lenne az életetek, ha a szabadságotokat egy hotelben vagy egy bérelt házban töltenétek.

A túl sok tulajdon egyszer teherré válik! Igyekezzetek pozitívan gondolkodni, nézzétek meg, mitek van már most, és kerüljétek el a hiány és az egzisztenciális félelem gondolatait! A biztosítási ipar a ti félelmeitekből és tudatlanságotokból él! A félelem azt hiteti el veletek, hogy előre gondoskodnotok kell a szűkös időkről, ami idősebb korotokban következhet be. A tény viszont az: Nektek már most össze kell húznotok a nadrágszíjat, a biztosító viszont megkapja a pénzeteket!

Látjátok a répát a játékban? Amikor meghaltok, semmit sem visztek magatokkal a túlvilágra! Csak annak az életnek az emlékét viszitek el, amit most éltek! Örömteli emlékek lesznek ezek? Ehhez mindennap hozzájárultok, tudatosítsátok ezt magatokban!

De azt kérdeztétek, hogy hogyan kezelhetitek a félelmet? A félelem olyan energia, ami mindig a jövőre irányul! A jelen pillanatban nincsen félelem! Ahhoz, hogy féljetek, el kell hagynotok a jelent, és képet kell alkotnotok a jövőbeni vélt fenyegetésről – másként nem megy! Látjátok, hogy mit hoztok létre így? És gondoljátok meg, hogy valóban ez-e életetek legfőbb célja? Aztán térjetek vissza a jelen pillanathoz. A jelenben nincsen félelem, hanem csak védettség, szeretet és elégedettség mindennel, ami van!

Kérdés: Hogyan juthatnak el az emberek teremtő erejükhöz?

Konfuciusz
Áldás és békesség, Konfuciusz vagyok!
Az emberek saját teremtő erejük birtokában vannak! Mindig is ott voltak! De a háromdimenziós világban az anyag tehetetlensége miatt védve voltatok, tovább tartott, amíg a negatív gondolataitok és meggyőződéseitek megjelentek az életetekben. Most, a negyedik dimenzióban valamivel gyorsabban zajlik az egész folyamat, és a tempó növekedni fog a jövőben.

De tudjuk, hogy mást akartatok kérdezni! A pontos kérdés így hangzik: Hogyan tanulhatja meg az ember teremtőerejét mindenki javára használni? Ez olyan folyamat, amely évekig fog tartani! A tudati átalakulás már javában zajlik!

Minden ember, aki most a Földön tartózkodik, azt éli meg, hogy meggyőződései és gondolatai jelen tapasztalataiban tükröződnek, amit időnként fájdalmasan tapasztal meg. Az anyag renyhesége, amely korábban védett benneteket, egyre gyorsabban tűnik el! És biztosíthatunk benneteket arról, hogy nem fog visszatérni! Legalábbis a legtöbbetek számára nem!

Gondolataitok teremtő hatalma az elkövetkezendő években egyre tudatosabbá válik bennetek, egyre jobban meg fogjátok érteni a szellemi törvényeket, tudatosan fogtok pozitív gondolatokat választani, és életeteket saját cselekedeteitekkel fogjátok meghatározni. Minden esetben a tudatotokon dolgoztok, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem.

Két gyakorlatot javasolnánk nektek: Egy koncentrációs gyakorlatot és egy pozitív beállítottság gyakorlatot. Számos meditáció van, amely tudatotokat fokozatosan vezeti végig a testeteken, ilyen például a csakra meditáció, a gyógyító energiák átáramoltatása – eközben koncentrációtok erősödik. Ez jó gyakorlat a tudat számára. Meg fogjátok látni, hogy amikor elkezdetek meditálni, vagy bizonyos napokon, amikor annyi dolgotok van, hogy gondolataitok szanaszét szaladnak, erőfeszítésbe kerül koncentrálni, mert mindig más gondolat jut az eszetekbe. Gyakorlással tisztulnak gondolataitok, és jobban megy majd a koncentrálás. Ez segít irányítani teremtő erőtöket! A feladat az, hogy megfegyelmezzétek gondolataitokat, hogy azok ne rohangásszanak, mint a felbolydult birkanyáj.

A másik gyakorlat: Tegyük fel, hogy egy olyan helyzetben vagytok, amiben szenvedtek, hiányt vagy kiegyensúlyozatlanságot éltek meg. Az első, hogy tudatosítsátok a tényt, a második, hogy tudatosan határozzátok meg, hogy mit szeretnétek, milyen energiákat szeretnétek megélni a jelenlegi helyett! Ha ez van, akkor koncentráljátok figyelmeteket, minden erőtöket és energiátokat.

Egyenesedjetek ki, emeljétek fel a karotokat, érezzétek erőteljesen a légzéseteket, és döntsetek a szeretet, béke, belső egyensúly – vagy amellett, amit meg akartok élni – és hívjátok ezt az új állapotot a tudatotokba, és mondjátok ki a teremtő mondatokat:

„Az a valóság, ahogyan most érzem magamat! Mert így akarom!”
 
A hiány állapotában energiátlannak és tehetetlennek érzitek magatokat. Amint felébresztitek magatokban az energiát, lehetőségetek van választani!

Áldásom rátok, Konfuciusz voltam.

Konfuciusz felemelkedett mester tanitásai3.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Konfuciusz nevét mindenki ismeri, de kevesen tudják ki volt ő. Kongzi (hagyományosan Kong Qiu), azaz Kong mester i. e. 551-től 479-ig élt, mai tudásunk szerint ő maga nem írt le egy sort sem, követői őrizték meg mondásait, amit a II. században állítottak össze 3 különböző szöveg alapján, ez a Lunyu ("Lunjü"), magyarul Beszélgetések és mondások. Konfuciusz Lu államban született, több egykori kínai fejedelemségben megforult élete során, több uralkodónak is adott tanácsokat, később iskolát alapított. Több hivatalt is vállalt
 


Forrás: 2012 a Föld felemelkedése az ötödik dimenzióba Konfuciusz és Kuthumi mesterek üzenetei Ute Kretzschmar közvetítéséval Szabó Judit magánkiadása
http://www.feny-sziget.hu/letunk/