Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kuthumi

2018-10-10

Entitások leválasztása, és átalakulás a szakrális geometria által

 Kuthumi1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetítő személlyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.


Lord Melchizedek és a Fény Plejádi Mesterei vezetik le ezt a magas szintű transzformációs folyamatot. Az erőteljes szakrális geometriai minták és vibrációk felhasználásával egy erőteljes Geometriai Fénytestet hoznak létre, ami „láthatatlanná” tesz benneteket a negyedik dimenziós alsó asztrál sík entitásai, valamint a kollektív tudat asztrális testéből kiterjedő alacsony vibrációs kivetítések számára. Tanulmányozásra kerülnek az efféle rákapcsolódások és csatlakozások különböző okai, amelyek azután beleavatkoznak életünkbe, valamint az is, hogy lehet ettől megvédeni önmagukat, az otthonunkat, és a szeretteinket. Ez egy erőteljes tisztítási folyamat, amit a Mesterek kínálnak számunkra, és bármikor használható, amikor csak ennek szükségét érzed.


Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a bizalom, a meglátás, a befogadás és a tudatosság áldásait. Üdvözöllek benneteket szeretteim.
Nagy örömmel és élvezettel tölti el szívünket, hogy itt lehetünk veletek a mai napon, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerében.
Szeretteim, ahogy a Krisztusi Fény jelenlétében összegyűlünk, kiterjesztjük Fényünket, Szeretetünket és Támogatásunkat mindegyikőtök felé a geometriai hálók és energia formációk megteremtése kapcsán, melyek hozzájárulnak a mai napon megtapasztalásra kerülő tisztulási folyamathoz.

Az entitások kapcsolódása egy olyan téma, aminek eddig nem sok figyelmet szenteltetek. Nem is igazán beszélnek erről, pedig nagyon fontos, hogy az emberek tudatában legyenek annak, hogy az énen kívülről származó energiák az énen keresztül milyen befolyással bírnak az életetekre. Az entitások csatlakozásának rengeteg formája fellelhető, sok különböző entitás létezik, és ezek az energiák képesek hatást gyakorolni a harmadik dimenzióra. Az ő birodalmuk a negyedik dimenziós asztrális övön belül található, ami egy olyan hely, ami a sötétséget táplálja – ha ezt nevezhetjük így – az ő tudatuk a sötét én tudata, vagyis olyan tudattal bírnak, amelyik nélkülözi a megvilágosult ént. Mivel a sötétség mindig is mindössze a fény hiányát jelenti, ezért amikor a fény részecskék mozdulatlanná válnak, akkor beáll a sötétség. Ezért aztán ahhoz, hogy valaki átalakíthassa a sötétséget, mindössze az szükségeltetik, hogy egyszerűen újra aktiválja a fény részecskéket. Ez pedig az erőteljes Vonzás Törvénye, a Szándék Törvénye, valamint a tudatos társteremtés révén valósítható meg. És ez nem csak a külső világra vonatkozik, hanem éppen úgy önmagatokra is. Hallottatok már csapdába esett lelkekről, elveszett lelkekről, hallottatok már más teremtett formában létező entitásokról – a hüllőkről, a drákóiakról, a szürkékről, és sorolhatnám még. Ezek mindössze egy olyan erőnek tulajdonított nevek, ami azt választja, hogy a sötétségre helyezi a fókuszt. Most, hogy elmagyaráztam nektek a sötétség mibenlétét, talán meg fogjátok érteni azt, hogy a sötétség hogyan és miért lép életbe.

Mikor is bárki, attól függetlenül, hogy ő kicsoda, spirituális, érzelmi vagy mentális fejlettségétől függetlenül azt választja, hogy elsődleges fókusza a sötétség legyen, vagy bármi olyan, ami nélkülözi a fényt, azzal azt kockáztatja, hogy magához vonzza ezeket az entitásokat. Nem csak ezen a módon lehet bevonzani egy entitást; tulajdonképpen nagyon, de nagyon sok olyan Fénymunkás van, aki felkelti ezeknek a lényeknek a figyelmét a belőlük sugárzott fény mennyiségével. Ezekben az entitásokban, attól függetlenül, hogy maguk választották a sötétségre való fókuszálást, él egy belső vágy a szabadság iránt. Mivel azonban nem ismerik ennek elérésének a módját, benne maradnak a sötétség ingoványában, miközben a fényre vágynak. Abban a pillanatban, ahogy megpillantják a fényt, elkezdenek felé gravitálni. Ez az oka annak, hogy már oly sok alkalommal elmondtuk a Fénymunkásoknak, hogy érzelmileg, mentálisan és spirituálisan érettnek kell lennetek, megfelelő belső egyensúllyal kell, hogy rendelkezzetek, mert lehettek spirituálisan olyan fejlettek is akár, mint bolygótok legnagyszerűbb gurujai, de ha érzelmi szintetek egy öt éves gyermek érzelmi állapotának felel meg, és egész életetek azzal telik, hogy az egótok szerint reagáltok – akkor az entitások rá fognak csatlakozni az energiátokra. És valójában az érzelmi szinten éretlen vagy mentális szinten éretlen Fénymunkások azok, akik a leginkább kiteszik magukat az entitások rácsatlakozásának, mindössze azért, mert a szellem fénye felkelti az entitások figyelmét, erre ráharapnak, és te jóságos ég, micsoda lakoma is ez, hiszen az én érzelmi vagy mentális intelligencia hiánya leás a sötétségbe, és dilettáns módon elpancsolgat mindazokkal a negatív energiákkal. Ezzel tehát a szó szoros értelmében egy svédasztallá váltok számukra, édességként, savanyúként, főételként és desszerként is felkínálva magatokat, hogy úgy mondjam! (nevetés)

Sokan erre azt mondjátok: -”De ha én egyáltalán nem törődöm ezekkel az entitásokkal, akkor miért csatlakoznának hozzám?”- Igen, ez korrekt. Ugyanakkor, ha életetek bármelyik területén a korlátozásokra, a negativitásra koncentráltok, akkor azzal azt kockáztatjátok, hogy egy entitás hozzátok kapcsolódjon. Mindazok a tanítások és könyvek, amik a rendelkezésetekre állnak - sőt most ehhez csatlakozik a „Secret” (Titok) c. film is, aminek kapcsán biztos vagyok, hogy mindannyian tisztán látjátok, hogy mindazt az üzenetet tartalmazza, amit én, Kuthumi, és a többi Felemelkedett Mester eljuttatott az emberiséghez az elmúlt úgy ötven év során a csatornázókon keresztül. Minden itt van – minden eszköz a rendelkezésetekre áll, és ez minden egyes ember számára elérhető. A „Secret”/Titok c. film bemutatása, hogy úgy mondjam megerősíti, hogy a tömegtudat lehetőséget kapott a felszabadulásra.
Ez annak a következménye, hogy néhány „dugó” eltávolításra került. Szeretnék egy kicsit erről beszélni, mielőtt tovább folytatnám az entitás kapcsolódás témáját. Ezek a „dugók” olyan implantátumok, amelyeket fejlődésetek során különböző időkben helyeztek el bennetek. Ezeket különféle entitások helyezték el, különféle okokból kifolyólag, de a fő okuk természetesen az volt, hogy a hatalomnélküliség állapotában, áldozati tudatosságban tartsanak benneteket. De most már tudjátok, hogy mindössze egyszer vagytok áldozatok, és a többi esetben már önként vállaljátok annak megtapasztalását. (nevetés) Csak arra az eshetőségre mondom, ha elkezdenétek most azt mondani: - „Ó, igen, áldozat vagyok, szegény én!” (nevetés)

Ezeknek a dugóknak az eltávolítása hosszú ideje folyik már, mostanra ez a folyamat felgyorsult, és a legtöbb esetben automatikusan történik meg, vezetőitek segítségével. Én, Kuthumi személyesen is közreműködtem ebben, és sok más rendszer is segédkezett ezeknek az implantátumoknak, vagy ha úgy jobban tetszik, memória-blokkolóknak az eltávolításában. Ezek a test azon különböző részein belül kerültek elhelyezésre, amelyek kapcsolatban állnak a központi idegrendszerrel, valamint a test azon képességével, amivel képes elolvasni a környezetében lévő energiákat. Az idegrendszer bizonyos területeinek nyugalmi vagy szunnyadó állapota, ami lényegében az agy túlnyomó részére vonatkozik, tudatlanságban tartotta az emberiséget az emberi testben élő lélek hatalmával kapcsolatosan, és ebből következően az emberek hatalmával kapcsolatosan. De mindez most változóban van. Ez már egy ideje a változás állapotában van, és ti mindannyian képesek vagytok kezelni ezeket a változásokat.

A hét fő csakrában lévő „dugók” ma eltávolításra kerülnek, és a Plejádi Mesterek, valamint Lord Melchizedek segítségével, akik elhozzák a szakrális geometriai formációkat, az elkövetkezendő 33 nap folyamán végbemegy ezeknek a „dugóknak” a szétszerelése – hogy úgy mondjam-, vagy átalakulnak egy kulccsá, ami önmagában egy nagyon erőteljes folyamat. Véget ért az úgynevezett „Kali Yuga”, a Nagy Alvás. Ez már régebben véget ért, és minél többet dolgoztatok magatokon, annál közelebb kerültetek a teljes ébredéshez, a teljes tudatossághoz, a teljes emlékezéshez. Erre az emlékezésre jelenlegi inkarnációtokban sor kerül, ha ezt választjátok. És ez azáltal következik be, hogy egyszerűen azt fogjátok választani, hogy gyakoroljátok a Vonzás Elveit, és életetek mesterévé váltok.
Túlnyomó többségetek ismeri a tanításaimat. Különösen az elmúlt három év során tanításaim fókuszában az állt, hogy az énhez vezesselek, terelgesselek benneteket, a hatalomnak azon területeire, ahol a „Titok” – ahogy ezt mostanában hívják – létezik. És most azt mondom nektek, hogy rá fogtok jönni a „Titokkal” kapcsolatos Titokra, sőt még az is lehet, hogy még mélyebb tikokra is rábukkantok a „Titokkal” kapcsolatos titkok során. (nevetés) Nem úgy hangzik ez kissé, mintha a Da Vinci Kód folytatása lenne? Igen? (nevetés) Mindenki hozzáadja a maga véleményét pro és kontra, ugorjunk hát bele a közepébe, még mielőtt erre sor kerülne! Oda fogjuk nektek adni a titkon belül rejtőző titkot, és az ő összes titkukat! (nevetés) Talán ki akartok fecsegni néhány titkot? Állítsátok össze a saját titkotokat, bár természetesen ez többé már nem titok, hiszen mindenki tud róla! De akkor miért is nevezik ezt „A Titoknak”? Van valakinek valami halvány sejtése? Nekem sincs! (nagy nevetés)

Értsétek meg, hogy az élet könnyedebb oldala az, ami áramlásban tartja az energiát, és ez fog elvezetni titeket a teljes emlékezés birodalmaiba. Humor, nevetés, könnyedség – ezek képezik annak az alapnak a kulcs összetevőit, amit önmagatok számára teremtetek. Ezért is beszéltem a múltkoriban olyan nyomatékosan a pletykálkodás, az ítélkezés, a kriticizmus és a mások nevetségessé tétele kapcsán. Nem kerülhettek be a teljes emlékezés állapotába, ha közben a sötétséghez ragaszkodtok. Amikor a másik felett ítélkezel, akkor belemerülsz a sötétségbe. Amikor másokról pletykálsz, akkor átadod magad a sötétségnek. Amikor irigység és gyűlölet él a szívedben a másik iránt, akkor a sötétségben pancsolsz. Féltékenység, kapzsiság, bujaság: ezek a vétkek azok, amelyek utat nyitnak a sötétség dimenzióinak.

Egy intenzív utazáson vettetek részt annak érdekében, hogy eltávolodjatok ezektől a dimenzionális befolyásoktól, és belépjetek a képlékeny, folyékony univerzumba, hiszen erről szólt az egész hatodik dimenziós munka, ahogy ezt nemrégiben feltártam előttetek.
A képlékeny, folyékony univerzum lehorgonyzása – és a Folyékony Szeretet Hatodik Sugara ennek részét képezte, és esetleg azok közületek, akik ezen részt vettek, emlékeznek arra, amikor azt mondtuk, hogy senki sem lesz képes elérni a Krisztus Tudat valódi bőségét a nyolcadik univerzumon keresztül, hacsak nem jönnek keresztül a folyékony szeretet hatodik dimenzióján. Mindennek, amit mondunk annak oka van, mivel mi látjuk a nagyobb képet. Megadjuk nektek a rejtvény vagy a puzzle darabkáit, és segítünk azok összerakásában. Mindössze annyit kérünk tőletek, hogy figyeljetek ránk, bízzatok meg bennünk, és alkalmazzátok a tanultakat. Még azokban a pillanatokban is, amikor azt gondoljátok magatokban, hogy a ti spirituális utatok valójában nem más, csak egy kozmikus tréfa, és hogy ti képezitek az univerzum humorának a központi témáját, vagy ami a jelen üzenet közvetítőjének a kedvence: - Isten elveszítette az üveggolyóit, és most felfordítja az ember egész világát, csak hogy megtalálja azokat! (nevetés)
Mindennek célja van. A Szellem soha nem cselekszik cél hiányában. Megszámlálhatatlan terv érik most be. Létezik egy „A” Terv, és a legtöbben rendelkeztek „B” továbbá „C” tervvel is, az Univerzum pedig elmegy egészen a „Z” Tervig! (nevetés) Soha semmit nem hagy figyelmen kívül, minden aspektus megvizsgálásra kerül! Ezért amikor azt javasoljuk, hogy szenteljetek időt a csendes visszavonulásra, akkor ezt okkal mondjuk. Amikor arra kérünk titeket, hogy pihentessétek a testeteket, szenteljetek figyelmet testetek érzéseire, akkor mindezt okkal mondjuk. Amikor azt mondjuk, hogy a pletyka, a kritika, az ítélkezés, az elutasítás és a nevetségessé tevés egyenlő a fekete mágiával, akkor azt komolyan gondoljuk. És ez nem csak arra az esetre vonatkozik, amikor ezt másokra vetítitek ki, hanem arra is, és ez még rosszabb, amikor ezt magatokkal teszitek. Don Miguel Ruiz, aki lehorgonyozta a „Négy Egyezség” tanításait – elismeri és elismétli a Mesterek tanításait, mi szerint a pletyka a legsötétebb mágia az összes közül, a szavak óriási erejénél fogva.

Hadd tárjak elétek egy képet szeretteim! A szavak nagy erővel bírnak, mivel rezgéseket testesítenek meg. Olyan rezgéseket, amit nem feltétlenül éreztek vagy értetek. A szavak rezgésének a hatásait azonban már érzitek. Amikor egy, a szíveteknek nagyon kedves személy azt mondja nektek: -„Szeretlek” – erre testetek pozitív módon reagál. De ha ugyanez a személy valami negatívat mond nektek, akkor a testetek sokkot kap, összehúzódik, és érzelmi, sőt gyakran még fizikai fájdalmat is érez. Ezt azoknak a szavaknak a rezgése okozza, valamint az, hogy megértitek azoknak a bántó szavaknak a jelentéstartalmát. Namost, ez történik olyankor, amikor szemtől szembe álltok az illetővel. Amikor az emberek kizárólag abból a célból jönnek össze, hogy pletykálkodjanak más emberek életéről, mindössze azért, mert nem kedvelik az illető életstílusát, vagy a gondolkodásmódját, vagy mert éppen féltékenyek, irigyek arra a személyre, vagy mert nem értik meg a másik embert, nos ilyenkor a tűzzel játszanak. Ez az energia létrehoz egy formációt, és ennek az energiának a rezgése pedig megszólítja az entitásokat: -”Hello, itt vagyok, gyere és kapj el, van egy kis „eledelem” a számodra, egy nagy tál igazán ízletes fincsi kis negatív energia!” Ez olyan valami, amivel mindenkinek tisztában kellene lennie.
És ez egyre csak fokozódik. Hányszor fordult már elő, hogy bementetek egy szupermarketbe, ahol is minden tele van újságokkal, amik mind a „LEGFRISEBB PLETYKÁT” kürtölik világgá a hasábjaikról? Vajon ez milyen energiát sugároz ki magából? Uh! Ez mire hív fel benneteket? Arra, hogy beleártsátok magatokat más emberek életeinek a drámáiba, olyan emberekébe, akiket még csak nem is ismertek! Ez eltávolít benneteket életetek céljától, eltérít mindattól, ami fontos számotokra. Persze sokkal könnyebb más emberek problémáin köszörülni a nyelveteket, és rámutatni arra, hogy milyen rosszak is, milyen bizonytalanok is ők, mennyire nincsenek egységben, továbbá, hogy bizonyos dolgokat tönkretettek, legalábbis amiről ti azt hiszitek, hogy azok tönkrementek, és ami szerintetek az egység hiányát jelenti. Pedig még csak nem ismeritek az egyén életének a teljes esszenciáját. Ha valaki olyanról beszéltek, aki csinált valamit, és megítélitek őket: „-Jaj, Istenem, azt gondoltam róla, hogy olyan spirituális és olyan elkötelezett” vagy „Te jó ég, azt gondoltam róla, hogy egy gyógyító, és nézd mit csinált!” Mégis mit tudtok ti annak a személynek az életéről és azokról a körülményeiről, ami ahhoz a viselkedéshez vezetett? Semmit! Csak a felszínre összpontosítotok, és amikor ezt teszitek, azzal kinyitjátok a negyedik dimenzionális asztrál sík ajtaját, és a szó szoros értelmében beinvitáljátok a negatív energiákat, hogy csatlakozzanak hozzátok pletykálkodásotokban!

A másik dolog, amit tesztek – most, hogy már ismeritek a „Titkot” és a Vonzás Törvényét, ennek könnyűnek kell lennie – a szavak, amiket kimondotok, és amiknek a kimondásával saját magatokra vonatkozóan keltitek azokat életre! Mi történik tehát akkor, amikor mások pletykálnak rólad, ujjal mutogatnak rád, visszautasítanak téged, és azzal vádolnak, hogy nem vagy egységben… stb. Szerintetek ez miért történik? Mert ti hívtátok azt életbe saját szavaitokkal, ti fókuszáltatok arra, és ezzel már meg is szőttétek a varázslatot. Megteremtettétek saját magatok fekete mágiáját. Ez pedig helyet teremt az entitások számára, hogy rácsatlakozzanak és táplálkozzanak abból az energiából, amit ti hoztatok létre abban a környezetben. Az a személy, akiről pletykáltál, aki felett ítélkeztél, akit kritizáltál, most pszichés támadás alá került általad, és ezért neked kell vállalnod a felelősséget. Minden ember, aki részt vesz a pletykálkodásban… stb. ezzel karmát vesz magára a másik személlyel kapcsolatban, és ezt ki kell egyensúlyoznia. A pletykálkodás tehát negatív karmát teremt számodra.
Az a személy, aki energetikailag a befogadó oldalon áll, drámai hatás alá kerül, olyannyira, hogy fizikailag akár meg is betegedhet. Álltál-e már valaha mások kritikájának, vádaskodásainak, ítélkezéseinek és pletykájának a kereszttüzében? Vagy inkább úgy kellene feltennem a kérdést, hogy van itt valaki olyan, aki ezt még soha nem élte át? Van itt valaki?

A csoport válasza: Nem.

Gondoltam. Milyen érzés volt? Biztos vagyok benne, hogy ha most erre visszagondoltok, képesek lesztek felidézni azt az emléket, ami talán valami olyasmi érzést keltett bennetek, mintha az összes energiát leszívták volna a testetekből, mintha kiment volna belőletek az erő – sokkos állapot, hitetlenség, szomorúság, bánat, harag, bűntudat és szégyen – mindezek az érzelmek életre keltek bensőtökben. És pontosan ugyanezek az érzelmek kelnek életre másokban is, amikor ti teszitek ugyanezt velük. Tehát ahhoz, hogy az entitások hozzátok csatlakozzanak, elég egy szempillantásnyi idő is, és sokkal nagyobb mértékben elérhetőek vagytok számukra, mint azt felfognátok. Nagyon fontos, hogy megértsétek, milyen finom módjai vannak annak, hogy bevonzzátok őket a teretekbe.
Azt is hozzá kell ehhez tennem, hogy amikor beszélsz egy másik személlyel, vagy maximum két másikkal - egy személlyel való problémádról, és ennek a személynek a cselekedete következtében fennálló érzéseidről és gondolataidról, hogy úgymond ezáltal könnyíts a szíveden, az egy másik helyzet, hiszen ilyenkor nem az a szándék vezérel, hogy pletykálj a másikról, vagy, hogy támadd őt, hanem ebben az esetben az elengedés szándéka vezérel, és az, hogy ezt valakivel megoszthasd. Aki esetleg némi iránymutatással, meglátással vagy tisztasággal tud szolgálni érzéseid kapcsán. Néhány esetben ez rajtad kívül további három személyt igényel, hogy meg legyen a négy elem struktúrája. Mindig hozd be a Szellemet az ilyen szituációba, hogy a Szellem közvetítse az energiákat és segítse az átalakulást! Ha valakivel problémád van, és azt megbeszéled egy, esetleg két vagy három nagyon jó barátoddal, vagy egy nagyon jó barátoddal és egy terapeutával, az rendjén való. De az, hogy utána fűnek-fának, akivel csak összefutsz, elújságold azzal a bizonyos illetővel való incidensedet, hogy ez a személy mit tett veled, nos, kedveseim, ez már pletykálás! Ezzel már pszichés pocsolyát hoztok lére, amivel aztán magatokhoz vonzotok majd egy entitást, aki ebből az energiából fog majd táplálkozni. Világos és egyszerű! Mindenki érti?

Csoport válasz: Igen!

Nagyon jó! A másik okom az volt ennek az információnak az átadására, hogy elmondjam, hogy nem kell drága energiátokat és értékes időtöket a más emberek életében bekövetkező drámákra fordítanotok, hiszen oly sok minden van a saját életetekben, ami a figyelmetekre áhítozik. És ezek nem minden esetben megoldásra váró problémák, hiszen az energiát kreatívan is felhasználhatjátok. Az energiát használhatod arra is, hogy ellásd üzemanyaggal az életedet, hogy ösztönözzön, hogy új teremtésekkel állj elő, új ideákkal, hogy ezt az energiát fektesd be az életedbe, a szolgálatodba, gyógyítási praxisodba, a karrieredbe, vagy bármibe, amit csak választasz. Vonzd ezt az energiát Magadhoz, és állítsd azt célod és terved irányába! Ne feledd, ha belebonyolódsz a más emberek életét érintő pletykálkodásba, és ha ez nem a gyógyítás érdekében történik, ezzel arra teszel kísérletet, hogy figyelmen kívül hagyd a saját életedet! Ez eltávolít attól, ami fontos. Tehát a negativitás a szó szoros értelmében eltávolít téged! Azáltal, hogy figyelmen kívül hagyod önmagad, eltávolodsz magadtól, ha félsz az önmagaddal eltöltött csendes időszakoktól, azzal eltávolodsz magadtól; ha félsz a teremtéstől, azzal eltávolodsz magadtól. A félelmi periódusok eltávolítnak saját magadtól.

Tehát ezzel beengedsz egy entitást. És az mihez kezd? A legsebezhetőbb csakrádon keresztül csatlakozik hozzád, általában a szolar plexuson keresztül, vagy a szakrális, második csakrádon keresztül. Egy bizonyos idő eltelte után kedvetlennek, depressziósnak, haragosnak érzed magad, mintha minden az idegeidre menne, mindenki, akit csak látsz irritál, mindenki dolga az idegeidre megy, és minél inkább ideges, frusztrált és mérges leszel, annál ínycsiklandozóbb étel válik belőled! Az az entitás majd gondoskodik arról, hogy továbbra is a negativitásra fókuszálj, hiszen ő ebből táplálkozik. Akármennyire is vágyik a fényre, szüksége van arra, ami életben tartja – a félelmedre, a negativitásodra.
Minden harag vonzza a negativitást. És most itt nem arról beszélek, amikor valakinek van egy, vagy esetleg néhány rossz napja. Hanem arról, amikor ez vég nélkül folytatódik, és ebben az esetben 98% esélyed van arra, hogy egy entitás rád csatlakozott. Néha az entitások az élő téren keresztül csatlakoznak hozzád. Lehetnek entitások abban a térben, ahova te fizikailag belépsz. Ez lehet egy otthon, amibe beköltözöl, egy földterület, ahol élsz, egy hely, ahova ellátogatsz, vagy az is elég lehet, ha keresztülhajtasz egy olyan vidéken, ahol érzed, hogy kivételesen sűrű az energia. A sötétség produkál ilyen negatív jelenlétet. Azért léteznek, mert létezik negativitás. Hozzád kapcsolódhatnak, amennyiben azt választod, hogy folyton a negativitáson lovagolsz. És megismétlem, ez nem akkor következik be, amikor van egy rossz napod vagy egy rossz heted. Hanem azalatt az időszak alatt, amikor arra ösztökéllek, hogy tegyél valamit a helyzet érdekében, menjél át egy folyamaton, hogy eljuss annak mélységéig, hogy mi is az, ami idegesít téged. Nagyon sok módszer létezik erre, és tudom, hogy a legtöbben jártok is ilyen terápiákra. Lássátok el a terapeutákat sok munkával, hiszen az a dolguk! Az majd kitisztít benneteket!

Minél világosabbak/fényesebbek vagytok, annál nehezebb számukra rátok csatlakozni. Miért? Mert a fény rezgése oly gyors és oly magas, hogy nem tudnak rácsatlakozni, hiszen az ő frekvenciájuk sokkal sötétebb, mint a fényé, vagyis képtelenek belétek akasztani a kampójukat, azaz rátok csatlakozni, azaz kinyújtani egy zsinórt, és azon keresztül bejutni sebezhető csakráitok egyikébe. Az entitások sokszor használnak ki olyan helyzeteket, ahol a drog is megtalálható, sőt olyanokat is, ahol túlzott alkohol fogyasztás történik. Ez egyfajta minta a számukra, egy aláírás, egy aduász, ha úgy tetszik, ami arra szólítja fel az entitást, hogy elérhető vagy a számára. A drogok használata, valamint a rendszeresen fogyasztott nagy mennyiségű alkohol rendkívül veszélyes. Az alkohol fogyasztás egy csatornát hoz létre a testen belül, ami keresztülmegy az összes csakrán, és ahogy végigmegy ezeken a csakrákon, maga mögött hagy egy negativitás magot. Ezért a rendszeresen fogyasztott alkohol elülteti ezeket a magokat. Ezek a magok a túlzott alkohol fogyasztáson keresztül fogannak meg bennetek, annak rezgése, valamint annak kapcsán, hogy az alkohol mit tesz a testtel, mindez pedig degeneratív folyamatot indít be.
A drogok más hatással vannak a testre, mint az alkohol. Míg az alkohol sokkal inkább fizikai hatással van a testre, addig a drog sok más szinten lép működésbe, és leginkább a harmadik szemre és a korona csakrára van hatással. A degeneráció az agyalapi mirigynél és a tobozmirigynél veszi kezdetét, és rendkívül nagy hatással van a hypothalamusra. Tovább jut az agykéreg területére, ahol egy újabb degenerációs folyamat veszi kezdetét. Namost, ha a drog és az alkohol együtt kerül elfogyasztásra, akkor az összes dehidratált (kiszáradt) agysejt megduzzad, és ezzel utat enged annak, hogy további negatív energia lépjen be a testbe. A kiszáradt/dehidratált test szintén nagyon sebezhetővé válik a negatív energiára. Namost, amikor az agy ennyire tele van méreganyaggal, és megrészegíti mindkét anyag együttes fogyasztása, azzal szó szerint megnyílik a pokolba vezető kapu, hogy úgy mondjam. Különösen azoknál az embereknél, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mire nyitották meg magukat.
Sokan mondják, hogy használnak elme/tudat módosító drogokat, és ha az ember tisztában van azzal, hogy mit csinál, akkor az biztonságos. Nem, ez nem így van, különösen akkor, ha még rendelkezel testbe zárt traumákkal. Ha még mindig élnek benned mély sebek, akkor annak a kockázatnak teszed ki magad, hogy megnyitod magad valami olyanra, amiről esetleg fogalmad sincs, hogy hogyan kezeld azt. Az alkoholnak más hatásai vannak, mint a drogoknak. Azt akarjuk ezzel mondani, hogy nagyon körültekintőnek kell lennetek, ha valaki elmegy hozzátok Spirituális utazás álnév alatt, vagy bármilyen befelé tartó utazás álneve alatt, és elme vagy tudat módosító szereket használ. Ha teljes mértékben tisztában vagytok minden folyamatotokkal, akkor vágjatok bele! De ha van még valami trauma a testetekben/sejtjeitekben, akkor hatalmas kockázatnak teszitek ki magatokat, még akkor is, ha a segítők megtartják számotokra a teret. Megnyitjátok magatokat az asztrális világra, ahol olyan dolgok léteznek, amit még csak fel sem tudtok fogni. Azért tudnak létezni, mert az emberiség létbe hívta őket a negativitáson és a félelmen keresztül, és mindezek egymásra épülnek. Olyan környezetben tartózkodni tehát, ahol nagyon nagy mennyiségű alkohol kerül elfogyasztásra, és drogok vannak használatban, nem pusztán annyit tesz, hogy bulizol egyet a barátaiddal, hiszen ott vannak a láthatatlan haverjaitok is! És ki mondja meg nekem, hogy mi
lesz a főfogás a menüjükben?

A legtöbb alkohol és drogfüggő entitás mérete kb. egy kétéves gyermeknek feleltethető meg, bár a szájnyílásuk úgy néz ki, mint a ti tengerlakó cápáitoké, és az ilyen entitás szó szerint bekapcsolódik a Lélek Lakhelyére, ami a tarkón található a nyakszirt feletti területen, ahol a nyúltvelő helyezkedik el. Aztán innen egy csövön keresztül bejut a Lélek Lakhelyére, végigmegy az agykérgen, egészen eljut a tobozmirigybe, az agyalapi mirigybe, és szó szerint kiszívja belőletek a fényt. Valamint kiszívja az agyatokban található összes információt is, és az összes, gerincvelő folyadékot is, mivel képes bejutni a központi idegrendszerbe. Ennek következtében pedig képes bejutni összes párhuzamos létezésetekbe is, és Isten segítse meg bármelyik párhuzamos létezésedet is, amelyik nehéz időszakon megy éppen át, mert te jó ég, az be fogja húzni mindazt a negativitást a te teredbe is. Ezért végeztek oly sok úgynevezett ördögűzést sok emberen, ahol is szó szerint az történt, hogy saját párhuzamos vagy lehetséges/alternatív énjük szállta meg őket, akiket akkora traumaként ért az az esemény, hogy energiájuk egy része lehasadt, és az időn és a téren át összeolvadt a te mintáddal. Ilyenkor történik meg az is, hogy az entitások keresik a megnyilvánulás útját, ahol átvehetik az irányítást az energiád felett, és irányíthatják az életedet. Történt már ilyen, és manapság is akad rá példa. Ez 10 alkalomból 9, 5-szer bekövetkezik olyan emberekkel, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mit tesznek, olyan energiákkal játszanak, amit nem értenek, ezért olyan veszélyes a tudatlanság.

Ha bármihez is vonzódtok, mielőtt belementek, térképezzétek azt fel! Ha nyaralni mentek, biztosan tudni szeretnétek hova is utaztok, mi található ott és hol lesz a szállásotok. Mikor egy új karrierbe kezdtek bele éppen, biztosan megérdeklőditek, hogy az a munkakör mivel is jár, milyen is az a cég, ahova állásért jelentkeztek? Ha a fizikai életetekben ez megteszitek, miért nem teszitek meg a többi kapcsán is? Az is pont ugyanolyan fontos. Mindez az információ roppant lényeges, mert olyan emberekkel kerültök majd kapcsolatba, akik szenvednek az entitások rájuk csatlakozása következtében. Ez talán nem annyira intenzív, mint a megszállottság esete, de vannak olyan emberek, akik annyira mélyponton vannak, depressziósak és kiábrándultak magából az életből, hogy fogalmuk sincs, mihez kezdjenek, hova menjenek vagy kihez forduljanak. Ezek az emberek megtalálnak majd titeket. És mivel ez a tudás a rendelkezésetekre áll, olyan értékes és fontos információk birtokában vagytok, amivel segíthettek nekik, és ugyanakkor magatoknak is.

A mai lecke lényetek legmélyére hatol, hiszen ez nem csak a másik emberről való ítélkezésről és pletykálásról szól, hanem rólatok. Valamint a benneteket irányító szándékokról, amelyek részévé váltak hálótoknak, amelyek meghatározzák külső életeteket. Ahogy egyre több és több dugó kerül eltávolításra, ahogy egyre inkább emlékeztek, minél tudatosabbakká váltok, annál vonzóbbak lesztek nem csak fizikai embertársaitok számára, hanem azoknak az entitásoknak a szemében is. Ugyanakkor fel vagytok vértezve azzal a tudással, hogy nem tudnak kapcsolatba lépni veletek, ha tudjátok mi a dolgotok. Tehát ez a fajta teória, hogy úgy mondjam nagyon lényeges alapozási terv számotokra. Ez annak az alapja, amiből dolgozni fogtok. Hozzá kell tennem, hogy Lord Melchizedek arra kér, hogy ismételjem el számotokra azt, hogy rendkívül lényeges, hogy ne keveredjetek bele más emberek drámáiba a pletykálkodáson, ítélkezésen, kritikán, nevetségessé tételén… stb-n keresztül, mert az ellentétessé, fordítottá teszi azokat a szakrális geometriai alakzatokat, amelyeket veletek együtt szándékozunk létrehozni. Lényegében azt mondja, hogy minden, amit ma teszünk, azoknak a fenti energiáknak a következtében vagy szétesik, vagy pedig ellentétessé válik, hiszen az átfordítja a fény részecskéket sötét, stagnáló energiákká. Tehát mindenféle sűrűség, szándékos sűrűség leállítja mindazt, amit ma véghezviszünk.
Tehát akkor szeretteim, legyetek tudatában annak, hogy kivel vagytok – ebben rejlik a megkülönböztető képesség hatalma. Legyetek tudatában annak, hogy miféle beszélgetésekbe bocsátkoztok bele. Legyetek tudatában annak, hogy mit olvastok, mit néztek meg a televízióban, hiszen, mindaz, amit megnéztek a TV-ben, mindaz, amit a rádióban hallotok, amit elolvastok egy könyvben, befolyással bír gondolataitokra. Az egy rezgés. Minden, ami ezeken az eszközökön keresztül a tudomásotokra jut, valóságotok részévé válik – ezért is van az, hogy az emberiség ilyen szintű erőszakot, áldozatiságot, gyűlöletet és pusztítást tapasztal meg. Hiszen mivel is tölti el ideje jó részét az átlagember ezen a Föld nevű bolygón? Elég, ha egy pillantást vettek a legjobban menő mozifilmek címeire, legjobban menő magazinokra, hit parádéitok zenéinek szövegeire, és már meg is kapjátok a választ. Ennyire erőteljes a Vonzás Törvénye. Ekkora hatalommal rendelkeztek mindannyian kivétel nélkül itt a Föld bolygón, hiszen az emberisége hozta létre ezt a világot, amelyben éltek. Mai világotok a bolygón élő minden egyes ember belső világának külső tükröződése.

Kezdjük akkor el mai átvitelünk energia aspektusát! Helyezkedjetek el kényelmesen!
Lazítsátok el a testeteket azáltal, hogy mélyen lélegezzetek be, és teljesen lélegezzetek ki, és közben engedjétek meg, hogy izmaitok ellazuljanak, majd csukjátok be a szemeteket, ha eddig nem tettétek volna meg. Vegyetek még egy mély lélegzetet, a kilégzés a szátokon keresztül történjen, és engedjétek meg, hogy az összes izmotok ellazuljon. Tudatosítsd magadban, ahogy fejbőröd összes izma ellazul, a szemed körüli izmok is ellazulnak, a szád körüli izmok is, valamint az állkapcsod és a nyakad is ellazul. Engedd le a vállaidat, lazítsd el a mellkasod, a gyomrod, és engedd, hogy hátad, karod és kezed összes izma ellazuljon. Engedd, hogy csípőd lazán belesimuljon a székbe. Lazítsd el felső végtagjaidat és vádlidat, majd bokádat és lábfejedet is. Lélegezz!

Most arra kérünk, hogy tudatosan hívjátok be összes személyes vezetőtöket, a Mestereket és az Angyalokat (szünet) akiket Lord Melchizedek, valamint a Fény Plejádi Mesterei kísérik. Ez a 13 Plejádi Mester képviseli DNS-etek 12 rétegét, valamint benneteket. A tudatos emberi lény képviseli a 13-ik elemet. Ők képviselik sorsotok 12 ösvényét, maszkulin és feminin természetetek 12 aspektusát, az év tizenkét hónapját, a nappali időszak 12 óráját, valamint az éjszakai időszak tizenkét óráját, miközben mindvégig ti képviselitek a 13-ik elemet.
Lord Melchizedek képviseli a hatalma teljében álló döntéshozót, a cselekvőt, a tanítót, és vezetőt intuíciótokon keresztül. Amikor készen állsz, engedd meg, hogy a 13 Plejádi Mester belépjen szent energia meződbe, és szorosan körbeálljon téged. Miközben ezt teszik, összekapcsolódnak 12 DNS rétegeddel.(szünet) A 13-ik Plejádi Mester pedig veled kapcsolódik össze, veled, azzal az emberrel, aki itt és most vagy. (szünet) Továbbá energiát küldenek ki hat párhuzamos életednek, akik a múltat képviselik, valamint hatnak, akik a jövőt képviselik, és most mindegyikük összekapcsolódik veled itt és most, veled, aki a 13-ik elemet képviseled. Összekapcsolódnak éved 12 hónapjával, a nappal 12 órájával, az éjszaka 12 órájával, 12 maszkulin és feminin aspektusoddal. (szünet) Lélegezzetek, miközben ez a híd létrejön, és lazítsatok. (szünet)
Lord Melchizedek most megtestesíti magát előttetek, a Plejádi Mesterek pedig szorosan körbevesznek. Most belenéz a szemedbe, és azt kéri, hogy legyél szíves állni a tekintetét. (szünet). Miközben ez történik, egy erőteljes hangrezgés árad ki a torkából, ami eléri a torok csakrádat. (szünet) Ez a vibráció most átáramlik teljes energiameződön, valamint hat múltbeli és hat jövőbeli idővonaladba is. 6 maszkulin és 6 feminin aspektusodba, és mindazokba az energiákra, valamint helyszínekre, amelyekkel a Plejádi Mesterek összekapcsolódnak. Ez az energia hullámzás megtestesíti az Isteni Kódfejtőket, amelyek automatikus aktiválni kezdik az entitás leválasztás hálóját. Ezt a hálót mindig az Isteni Anya és az Isteni Atya teremti meg Létbe lépésed pillanatában. Kozmikus Szüleink Isteni Megnyilvánulása ez, ami pontosan ebből a célból került megteremtésre, de csak akkor kerülhet integrálásra, amikor erre készen állsz, amikor ezt kéred. Ennek az az oka, hogy ez a palást egyfajta láthatatlanságot teremt köréd, hogy úgy mondjam. Ugyanakkor ehhez az is szükségeltetik, hogy vállald fel a megéréshez, érettséghez vezető erőteljes utazást. Ezért minden olyan aspektusod, ami bármilyen tekintetben is fejletlen állapotban leledzik, szembenézést igényel, és ösztönzést érzel majd azok felülvizsgálatára, hogy aztán felzárkózhasson lényed többi részéhez.

Szeretteim, tehát ha tudatosan hajlandóak vagytok felvállalni az érettséghez vezető utazást, és tudatosan hajlandóak vagytok felvállalni azt az utazást, minek során újra jogot formáltok azon aspektusaitokra, amelyek a fejlődés fejletlen, blokkolt állapotában vannak, akkor adjátok meg Lord Melchizedek számára a folytatáshoz vezető szabad utat. Ha van köztetek bárki is, aki nem kívánja ezt végigcsinálni, akkor arra kérünk téged, hogy legyél olyan kedves, és hagyd el most körünket, és akkor csatlakozz újra hozzánk, mikor befejeztük az aktiválást. (hosszú szünet)
Képzeljetek most el egy bizsergető érzést, ami felmászik a gerincoszlopotok mentén, és néhányan még az ezzel járó melegséget is érezhetik. (szünet) Tudatosítsátok magatokban, ahogy ez az energia a medence területéről belép a gyökér csakrába, felmegy a gerincetek mentén, és képzeljétek el, ahogy áthatja agytörzset, miközben beáramlik a tobozmirigybe, az agyalapi mirigybe és agyatok összes sejtjébe. (szünet) Ahogy ez az energia felfelé vándorol gerincoszlopotok mentén, elkezd beszivárogni a gerinc mentén található idegvégződésekbe, egészen addig, míg teljesen eggyé nem válik központi idegrendszeretekkel. (szünet) Ez az összekötő zsinór kapcsol titeket össze ezzel a palásttal, ami nem más, mint az Istenség Szent Palástja, ami Kozmikus Szüleink belső Lenyomatát őrzi, és ami láthatatlan takarótokká lesz. (szünet) A gerincetek mentén lévő energia felerősödhet, néhányan ezt bizonyos csakrátokban érezhetitek; csak engedjétek meg ennek az áramlását, és lélegezzetek ebbe a csakrátokba, ha úgy érzitek, hogy az energia túlságosan intenzív, vagy éppenséggel beragadt. Lelki szemeitek előtt ezt egy szabadon áramló fény folyóként lássátok! Ez az energia az Anyaföld testének legmélyéről származik, ami Isteni Kozmikus Anyánk egy aspektusának fizikai megtestesülése, aki ebből a fizikai aspektusából táplál benneteket ezzel a fénnyel. (szünet)

Most azt veszitek észre, hogy Lord Melchizedek szeme egyre inkább kivilágosodik, és szinte már-már folyékonnyá válik. (szünet) Látásotok kissé elhomályosulhat, ahogy továbbra is rajta tartjátok a tekinteteteket, majd azt látjátok, hogy mindkét szeméből egy-egy háromdimenziós csillag tetraéder emelkedik elő és kettőtök között lebeg. Mindkét csillag tetraéder Isteni Kozmikus Szüleink szív csakrájából árad ki, és ahogy megfigyelitek őket, észreveszitek, hogy egymás felé mozognak, majd eggyé válnak. (szünet) Vegyetek egy mély levegőt, és miközben kifújjátok a levegőt, ez a csillag tetraéder egyre inkább kiterjed, egészen akkorára nő, amíg képes kényelmesen magába fogadni benneteket, a Plejádi Mestereket, a vezetőiteket, és Lord Melchizedeket. (szünet) Most mindössze azt kérjük tőletek, hogy hagyjátok, hogy a testetek reagáljon ezekre a rendelkezésetekre bocsátott energiákra. Ezek az energiák a csillag tetraéderből sugárzódnak ki. Ezek nagyon finoman hangolt energiák, amelyek most elárasztják négy alsó testedet, és elkezdik újraépíteni azokat a rendszereket, amelyeken keresztül az életre reagáltok. (szünet) Továbbá fizikai testetek hét csakráját is áthatják, és aktiválják ezt az átalakulási folyamatot, melynek során a dugókból kulcsok lesznek, szabadságotok ajtajának kulcsai. (szünet)
Lord Melchizedek most felemeli a kezét, kitárja tenyerét, és több ezernyi geometrikus alakzat, forma és energia lövell ki a tenyér csakrájából, amelyek örvénylésbe kezdenek testetek körül, ami által létrehoznak egy olyan vibrációt, ami elindítja az általatok valaha is megtapasztalt legerőteljesebb entitás lekapcsolást. (szünet) Csak lélegezzetek, amíg ezek az energiák összeolvadnak energia mezőtökkel. Mindegyikük egy nagyon bonyolult információs rendszert testesít meg. Megnyitják a fényhez vezető ösvényeket, amelyen keresztül az összes sűrűség átmegy, és fénnyé alakul. (szünet) Ez a több ezernyi geometrikus alakzat, forma és vibráció teljesen átalakítja vibrációs frekvenciátok hangját, és megemeli annak csúcspontját, ami által automatikusan eltávolítja az összes entitásszerű kapcsolódást melyek gondolatok, érzelmek, hozzáállások, hitrendszerek, felfogás, érzékelés, elvárások és félelmek formájában ott vannak. Csak engedjétek meg, hogy ez megtörténjen! (szünet)

A 13-ik Plejádi Mester bal tenyerét gyengéden korona csakrádra helyezi, hogy könnyedebbé tegye a korona csakrádon keresztül kijövő energia áramlását. Ennek a Mesternek a tenyeréből kiáradó vibráció elősegíti az agyalapi mirigyetek kapacitásának a kibővítését, a fény felszívásának tekintetében, majd ezt továbbítja a tobozmirigyhez, ami elkezdi megváltoztatni a fizikai szemetek és fületek szerkezetét, és azt a képességeteket, hogy szabadabban használhassátok harmadik szemeteket. (szünet) Az ezzel kapcsolatos fiziológiai változások ennek a bizonyos gyakorlati gyógyításnak és elengedésnek a következtében és ennek részeként következnek majd be. (szünet) Ez az átalakulás, amelyre igent mondtatok, meg fogja változtatni életetek struktúráját, biztosítva azt, hogy mindaz, ami tükrözi az entitás rácsatlakozásokat, a dugók és egyéb implantátumok következtében jelen lévő korlátok teljes mértékben eltávolításra kerülnek, aminek eredményeképpen az egyik legősibb életmintátok esszenciájában és jelenlétében állhattok. És mit nyújt ez számotokra szeretteim, hát szó szerint egy tiszta lapot. Nagyon sokan extrém gyors változásokon estek majd át. Mindezek a változások a választásotok következtében magatokban meghozott változások közvetlen külső tükörképei lesznek. Azt a hajlandóságotokat tükrözik majd, hogy megszabaduljatok az életetekben jelen lévő összes kötődéstől, kapcsolódástól, mindattól, ami a stagnálást, a sötétséget, az illúziót, a korlátozást képviseli, és mindattól, ami azt az üzenetet hordozza magában, hogy csapdában vagytok, hogy nem rendelkeztek hatalommal. Ezek mind eltávolításra, átalakításra kerülnek érési folyamatotok következtében, és egyik sem lesz képes ott maradni.
Életetek teljes átrendezését választottátok. (szünet) Testetek, mely a lakhelyetek, életetek szerkezete, ebből következően fizikai otthonotok, fizikai karrieretek, emberek, akik életetek részét képezték, azok a dolgok, amik foglalkoztattak benneteket, most mind megváltozhatnak, amennyiben többé már nem képezik részeteket. Vegyetek még egy mély lélegzetet, és lazítsatok! (szünet) Az a frekvencia, amelyen keresztül ezek a szakrális geometriai formák és alakzatok bekerültek energiamezőtökbe, most felgyorsul. És Kozmikus Szüleink, az Isteni Anya és az Isteni Atya belép ebbe a térbe, és személyesen adják fel rád ezt a palástot, megáldva téged szeretetben, tudomásul véve a mai napon meghozott választásodat. És ezen a választásodon keresztül érkeznek majd a kinyilatkoztatások. (szünet) Ezen választásod értelmében kerülsz majd ki a sötétség ciklusaiból, a sötétség bármelyik dimenziójához való kapcsolódásodból, és felöltöd szerepedet, ami nem más, mint a Szabadság Követe! Lélegezzetek mélyen, miközben eligazítják rajtatok a palástot. (szünet)

És most a 12 Plejádi Mester elkezd tested körül forogni az óramutató járásával ellentétes irányban. Ezzel egy, az óramutató járásával ellentétes irányú spirált hoznak létre körülötted, és ahogy ez a spirál mozgásba lendül, elkezdi kiszívni energiameződből - különös tekintettel négy alsó testedre - mindazokat a maradék kapcsolódó energiákat, ami esetleg itt maradt még egy bármilyen formában létező entitástól, minden dimenzión keresztül, minden párhuzamos és alternatív valóságban, maszkulin és feminin éned minden aspektusából, minden gondolati folyamatból, amit érzelmi, spirituális vagy fizikai éned motivált. (szünet) Mindazok a portálok, amik a negyedik dimenzióban található asztrál síkra nyílnak és aktívak voltak energiameződben, most egy inkubátorba kerülnek behelyezésre. Ezek a portálok nem záródnak be, mindössze ezekbe az inkubátorokba kerülnek. Idővel ezek az inkubátorok utazásod során teljesen átalakulnak majd azokba a portálokba, amelyek elvezetnek majd téged azokba a dimenziókba, ahol a Fenséges Én Vagyok Jelenlét, és a Monád Én lakozik. De ezzel együtt jár egy utazás, és tudni fogod, hogy ez az átalakulás mikor következik be. (szünet)

Azt kérem most tőletek, hogy vizsgáljátok meg, mi zajlik jelen pillanatban az elmétekben, az érzéseitekben, érzelmeitekben és testetekben. Hatalmas alkalmazkodás folyik a testetekben, nem csak sejtszinten, nem csak a DNS-etekben, hanem automatikusan. Testetekben az atomok között létező részecskék folyamatosan újraillesztik magukat, mivel egészen más a frekvenciátok. Már most mások vagytok, mert az a választásotok, hogy véget vettek a sötétségben való létezésnek, mindörökre megváltoztatott benneteket. Az a választásotok, hogy részt vesztek ebben a mai folyamatban, egy új lépést jelent a folyékony univerzumok új dimenzióján belül, ami majd elvezet benneteket a hatalmas kreativitás, a felismerés, a ráébredés és a tevékenység világába. Ezért az összes csakráitokban ott lévő dugó, ami most átalakult kulccsá, arra kerül felhasználásra, hogy kinyissátok azokat a dimenzionális átjárókat, amelyek a folyékony univerzumba vezetnek, és mindez kegyelemben és automatikusan fog megtörténni. Lélegezzetek mélyen! Azt látjuk, hogy egy páran émelyegtek. A hányinger, az émelygés a félelemhez kapcsolódik. Szavaim egyfajta ismeretlenség érzést keltettek bennetek, nem tudjátok, hogy most mi következik. Ez az ismeretlentől való klasszikus félelem. Csak lélegezzetek át ezen, és hagyjátok, hogy átalakuljon a jövőben elétek táruló potenciálotok izgalmává! (szünet)
Lélegezzetek a nyakszirtetekre, mert néhányan feszültséget és kellemetlenséget éreztek azon a területen. Végezzetek fejkörzést, ha úgy érzitek. Csak engedjétek meg, hogy ez az áramlás bekövetkezzen! A fájdalom, a hányinger, a kényelmetlenség, a félelem mind az egótól származó reakciók. Most ti vagytok az élen. Minden képességetek meg van arra vonatkozóan, hogy megmutassátok az egótoknak, hogy azáltal, hogy megbíztok a Szellemben, valamint azáltal, hogy megbíztok önmagatokban mindig minden tökéletesen rendben lesz. (szünet)

És most szeretteim Lord Melchizedek elkezdi megváltoztatni az energia áramlásának irányát. A Plejádi Mesterek most az óramutató járásával megegyező irányban kezdenek el mozogni, amivel megteremtenek egy, az óramutató járásával megegyező spirált, ami most elkezdi magába szívni azokat a geometriai vibrációkat, amelyek hangja, nagyon új testetek sejtei számára. Ez a bizonyos hang újrarendezi a sejteket körülvevő szokásos formát, és ez a forma egy új formációt hoz létre, és ez önmagában egy genetikai tervezetté válik, ami átkerül a jövőbe. Ezekből a geometriai alakzatokból geometriai képek lesznek, amelyekből összeáll az új genetikai rendeződés, ami nem csak benneteket támogat, hanem a gyermekeiteket is. Továbbra is képzeljétek el, ahogy ez az erőteljes hang belétek áramlik, és rajtatok keresztül eljut azokhoz a genetikai frekvenciákhoz, amelyek összekötnek titeket a gyermekeitekkel – ha vannak gyermekeitek – majd tovább megy, és összekapcsol benneteket biológiai szüleitekkel és testvéreitekkel – amennyiben vannak testvéreitek – attól függetlenül, hogy fizikai formában vannak vagy sem. (szünet) Ez ugyanezt a lehetőséget aktiválja számukra is, miszerint választhatnak, hogy továbbra is a sötét oldalon kívánnak tartózkodni, vagy pedig azt választják, hogy belépnek saját életük megélésének a fényébe, felvállalják az ezzel járó felelősséget, és lehetővé teszik, hogy az érettség folyamata kibontakozzon előttük. Amennyiben gyermekeitek még nincsenek 10 évesek, úgy automatikusan azt fogják választani, amit ti választottatok ma, és lábnyomotokban fognak járni. (szünet)

És most szeretteim, arra kérünk, hogy spontán módon engedjétek meg, hogy elmétekbe bármilyen geometriai forma belépjen! (szünet) Töltsétek fel ezt a geometriai alakzatot a lehető legragyogóbb és legerőteljesebb fénnyel és energiával, amit csak el tudtok képzelni! ÉS most irányítsátok ezt a geometriai alakzatot otthonotok földrajzi területére, és képzeljétek el, ahogy ez a masszív, csodálatos fénnyel és energiával megtöltött forma lassan ráereszkedik otthonotokra. (szünet) Növeljétek ez akkorára, hogy beleférjen az az egész terület, amelyre otthonotok épült. (szünet) Vegyetek egy mély lélegzetet, és miközben kilélegeztek, a szakrális geometria alakzaton belül található energia aktiválásra kerül. És ez kienged magából egy tisztító erőt, egy átalakító erőt, és átalakítja az otthonodban található minden fellelhető negativitást. Magába szívja a negativitást az állataidból is – ha vannak otthonodban állatok – és teljes egészében átalakítja az otthonodban élő növények életenergiáját. Otthonotok szerkezete most elkezdi magába szívni ezt a fényt, és a transzmutáció elkezdődött, az entitás lekapcsolások elengedése teljes egészében aktívvá vált.
Mindenki, akivel megosztod az otthonodat, ugyanezen a folyamaton fog keresztülmenni. Bárki, aki beteges szándékkal lépi át otthonod küszöbét, automatikusan egy meghatározott geometrikus mezőbe kerül elhelyezésre, amely majd megtartja annak a személynek a negativitását, vagy pedig nagyon rövid időn belül távozni fognak. Az otthonodban lévő emberek, akikkel megosztod a teredet, otthoni segítők, lakótársak, szeretők, olyan partnered, akivel már beteljesítetted a szerződésed, félelemmel teli gyermekek, akik nem akarnak saját függetlenségüket felvállalva tovább lépni, vagy a bérlőid – rájuk mind hatással lesz ez a folyamat, és ha azt választják, hogy nem integrálják be saját terükbe az élet fényességét, akkor kikerülnek majd a teredből. Az általad megteremtett erőteljes energia, és ez a geometriai alakzat egy láthatatlan járműként is szolgálni fog otthonod körül, ami védelmezni fog téged a kollektív tudat negatív befolyásaitól is. Ugyanakkor mindez óriási tudatossági szintet igényel a részedről. Tudatossági szinted magas, ezért rá kell, hogy hangolódj, tudatában kell lenned mindannak, ami az otthonodban, az otthonod körül történik, és abban a pillanatban, amikor nem érzed olyan jól magad, hozd be ezt az energiát és aktiváld újra ezt a geometriai hálót!

Ha egy negatív térbe mész, vidd magaddal ezeket az energiákat. Ugyanakkor, ha ismételten azt választod, hogy belezuhanj a tudatlanság birodalmába, akkor az mindössze öt nap alatt szétszedheti ezeket a geometriai hálókat, pusztán azért, mert a negativitás által megtestesített sűrűség eltávolítja a fény magas vibrációját. A fény szó szerint elhúzódik ettől, különösen akkor, ha ott van a magas frekvenciájú fény elutasítására vonatkozó szándék, aminek következtében valamiféle elkülönültséget fogsz megtapasztalni. Azok, akik a sűrűséget testesítik meg, és azt választják, hogy elutasítják a fény magas vibrációjú intenzitását, ez szétválasztással fog járni. De ami ott marad számodra, az sokkal értékesebb minden anyagi dolognál, amit csak el tudsz képzelni, és ami csak fellelhető a Földön, még a világ összes pénzénél is.
Vegyetek három mély lélegzetet, miközben Lord Melchizedek és Plejádi Mestereitek elkezdik újrakalibrálni testeteket, és újra összhangba hozzák az energiákat. (Szünet) Most mindössze azt kívánjuk tőletek, hogy lazítsatok és belül is lazuljatok el. (szünet) Add át magad a fénynek! Annak a fénynek, amit magadhoz vonzottál, aminek a társteremtésében közreműködtél. (szünet) Képzeld el magad, amint besétálsz abba az életbe, amire mindig is olyan mélyen vágytál! (szünet) Képzeld el, ahogy magadba szívod az abban az életben benne lévő fényt! (szünet) Ne feledd, arra fókuszálj, amit meg kívánsz teremteni, amit érezni kívánsz! (szünet) Ennek megtételére vagy beprogramozva, hiszen az univerzum vonzási törvénye szerint ez nem is lehet másként. Ez a törvény szüntelenül működésben van, függetlenül attól, hogy éppen hol tartasz, ki vagy, mit gondolsz, mit teszel, vagy mit mondasz. A törvény működik. (szünet)
Vegyetek ismét egy mély lélegzetet, és lazítsatok! (szünet) Emlékezzetek arra, hogy ez a tisztulás folytatódni fog. Az elkövetkezendő 33 nap rendkívüli fontosságú. Továbbra is a megalkotott hálókon belül maradtok – Lord Melchizedek, a Plejádi Mesterek és a személyes vezetőitek jelen lesznek. Használhatd ezt a folyamatot arra, hogy megvédd magad, valamint szeretteidet, azáltal, hogy kivetítesz egy geometriai alakzatot, ami épp az eszedbe ötlik, pont úgy, ahogy ezt az előbb az otthonoddal kapcsolatosan megtetted. (Szünet)
Az óramutató járásával megegyező irányú spirál elkezd lassulni, amíg tökéletes harmóniába nem kerül fizikai tested csakráival, a bensőddel, és mindazzal, ami körbevesz téged, és el nem éri a békesség állapotát. (szünet) Most lazíts! (szünet)

Most mondj köszönetet mindazért, amit kaptál, mindazért, amit tanultál. Adj köszönetet mindazért, ami átalakult, és adj köszönetet mindazért, ami továbbra is követi a saját ösvényét, még akkor is, ha az nem rezonál az általad választott isteni ösvénnyel. (Szünet) Most arra kérünk benneteket, hogy maradjatok még az Anya/Atya Isten jelenlétében, és fogadjátok be a Kozmikus Szüleinktől érkező áldásokat és szeretetet. (szünet) Miközben energiájuk feltölt titeket, emlékezetni szeretnénk arra, mennyire szeretünk, tisztelünk és vezetünk benneteket, és arra, hogy soha nem hagyunk egyedül. (szünet) Használjátok az erőtöket, váljatok ezé az erővé, és éljetek olyan életet, amit megérdemeltek! Maradjunk még csendben legalább egy teljes perc erejéig.

Kuthumi vagyok, áldásom rátok, Adonai.

Kuthumi1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Forrás: Michelle Eloff