Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kuthumi felemelkedett Mester és Saint Germain

2018-10-10

Negyedik dimenziós asztráltest alsó síkjainak a megtisztítása az ötszörös lángok hatalmával

 Kuthumi felemelkedett Mester és Saint Germain.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Asztráltest megtisztítása

Negyedik dimenziós asztráltest alsó síkjainak a megtisztítása az ötszörös lángok hatalmával, a mostani időszakban nagyon nagy segítségre lehet mindenkinek, aki a negatív érzelmek felszabadítására törekszik, mert éppen ezen minőségek oldása és átlényegítése történik kollektív és egyéni szinten.


Kuthumi felemelkedett Mester és Saint Germain

Ötszörös-láng beavatás


A beavatás első részében Saint Germain által jelzett védelmet mindenki vegye komolyan, mert az asztrális síkon nem tanácsos védelem nélkül csatangolni. Mindenki kérje, hívja be a számára legfontosabb angyali, arkangyali lényeket és/vagy felemelkedett mestereket. Mihály Arkangyal védelmét mindenképpen javasolt behívni, még, ha valaki nincs is vele közelebbi ismeretségben.

Ha az anyag/ beavatás olvasása elején komolyabb rossz érzése támadna valakinek, akkor azt javaslom, hogy hagyja abba az olvasást, és a kiemelt részeken menjen végig.
A kiemelt részek átolvasása után könnyebben eldönthető, hogy az anyag/beavatás jókor érkezett-e az olvasó számára vagy egy későbbi időpontban lesz alkalmasabb.

Ha valami nem pontosan érthető a szövegben, akkor nem kell bepánikolni, mert, ha a megtisztulás, megvilágosodás, felemelkedés szándékával veszünk részt a beavatásban, akkor nem lehet rosszul csinálni.

Miután a beavatás "élőben" hangzott el, ezért találkoztok majd olyan kéréssel, hogy pl. "csukjátok be a szemeteket".
Nos, ez se zavarjon senkit, aki ott volt az becsukta, mi nyitva hagyjuk, hogy tudjunk tovább olvasni.

Olyan kérés is van az anyagban, hogy mi döntsük el: testünk mely pontjára helyezünk fényt.
Ilyenkor mindenki oda helyezze, ahová éppen megérzése szerint a legjobb helyen van.
Ha végképp nem tudjuk, nem érezzük, hogy hová is tegyük, akkor kérjük meg az Isteni Énünket, hogy ő tegye oda a fényt, ahol most a legmegfelelőbb számunkra a beavatásban. Ő garantáltan nem fog hibázni!

Ha azzal találkoztok, hogy válasszatok valamit, amit elengedtek, akkor olyasmit érdemes választani, amitől már régen meg akartatok szabadulni, de eddig nem sikerült.
Ha pedig az elengedett szokás, energia helyére kell tenni valamit, akkor pedig, ha más nem jut eszetekbe, kerüljön isteni, gyógyító, felemelő fehér fény az elengedett dolog helyébe.

Remélem, nem ijesztettem el senkit a beavatástól, mert igazán kivételes ajándék.
Majd meglátjátok!

Kuthumi felemelkedett Mester és Saint Germain1.jpg
Kép forrása: Pinterest.comSAINT GERMAIN és LORD KUTHUMI
Ötszörös-láng beavatás

Kuthumi vagyok, s a szeretet és a bölcsesség sugarain át jövök hozzátok, hogy tanítsalak benneteket, hogy elhozzam nektek a kiterjedés, az életerő, az ártatlanság és a szinkronicitás áldását. Üdvözlet, szeretteim!

Nagy gyönyörűség és öröm a szívünknek, hogy együtt lehetünk veletek ma. Szilárdan őrzünk benneteket Krisztus szívében, biztonságban Isten kezében.

Fénytestvéreim, jelenlétetek a krisztusi szívben segít nektek, hogy egy kozmikus építésű hálóban egyesüljetek, amely azután gyökércsakrátokban a megértés új szintjét ülteti el. Mélyebben megérthetitek, mit is jelent valójában, hogy együtt teremtetek az Anya-Atya-Istennel. Megérthetitek, hogyan teremthettek szertartással, rítussal és varázslattal olyan alapot az életeteknek, amelyre bőséggel, bátran építhettek. Ez a háló arra hivatott, hogy gondoskodjék arról: megnyilvánulásotok folyamatának mozgatórugója ne a túlélési ösztön, hanem az az ösztön legyen, amely az Anya-Atya-Isten teremtésében való kiteljesedésre ösztönöz.
Saint Germain most segíteni fog, hogy kikapcsoljon minden olyan energiát, amely csakra-rendszeretek negyedik dimenziós testében jelenleg megakadályozza, hogy feloldódjanak tudatosságotok különböző formáinak korlátai.
Ezek a korlátok jelenleg megakadályozzák, hogy a természet erejének alkalmazásával együtt teremthessetek meg az Anya-Atya-Istennel egy olyan életet, amely békével, harmóniával és nyugalommal tölt el.

Kezdjük azzal, hogy valamennyien hunyjátok le a szemeteket, s érezzétek át, hogyan lélegeztek. Szívjátok be mélyen a levegőt, s helyezkedjetek el kényelmesen a széketeken! Ahogy kilélegeztek, hagyjátok, hogy a testetek engedje el mindazt a stresszt, aggodalmat, nyugtalanságot, ami csak a fejetekben van. Következő mély belégzésetekkor kérjétek gyógyító angyalotokat: segítsen, hogy lényegetek igazságára összpontosíthassatok. Fújjátok ki a levegőt, lazítsatok! Folytassátok tovább: szívjátok be mélyen a levegőt, s kilégzéskor fújjatok ki mindent a tüdőtökből! Összpontosítsatok tovább a lényegetek igazságára, s közben kérjétek, hogy energiátok tökéletesen az Anya-Atya-Isten fényének középpontjában legyen!

Én most távozom. Átadom a helyet Saint Germainnek, hogy ő foglalkozzék veletek tovább. Szeretet és áldás, szeretteim. Én vagyok Kuthumi. ADONAI.

Adonai.

* * * * * * * * * * * * * *


Saint Germain vagyok. Üdvözlet! Isten hozott!

Ma hatalmas lehetőséget nyitok meg mindannyiótok előtt: magasabb rezgésű fényt fogadhattok be a testetekbe, hogy ezzel egy bőséges energia-rendszert teremthessetek magatoknak.
Megfigyeltük, hogy sok lélek komoly nehézségekkel találkozik a fizikai testben, s ennek következtében nem jut elegendő energia a gondolati és érzelmi rendszerének. Ez azután korlátozza a lélek teremtési képességét, csökkenti a önbizalmát abban, hogy képes a teremtésre -- márpedig ez a képesség az Isten-Anya-Atya adománya, amely teljes összhangban van lelketek legfensőbb akaratával.

A mai tanítás célja, hogy többet juttassunk nektek abból a megnyilvánulási energiából, amelyre bolygótoknak oly nagy szüksége van. Az emberiség sok ciklus óta korlátok között senyved. Ezért a Földön különösen nagy szükség van az új életnek erre a bőséges forrására. A Fénymunkások létfontosságú energia-rendszerek, és -- hozzájárulásotokkal -- a ti energia-rendszereteket használjuk fel ennek a fénynek az idehorgonyzására. A Fénymunkások az a csatorna, amelyen át idevezetődhet az energia. Ez az ideirányított életerő és energia táplálja a Föld valamennyi élet-rendszerét.
A mai alkalommal mindannyiótok segítségére leszünk abban, hogy tudatotoknak mindazon szintjeit, amelyek alsó, negyedik dimenziós asztráltestetek befolyása alatt állnak, rá tudjátok hangolni az ötödik dimenziós spirituális test magasabb frekvenciájára.
Azért kell ezt megtennünk, hogy ily módon teljesen el tudjatok szakadni az alsó, asztrális síktól, s ezzel megnyilvánulási képességeitek teljes egészükben az isteni szertartás, rítus és varázslat fényébe kerülhessenek. Ha lényetek nem jut teljes egészében ebbe a magasabb tudatállapotba, megnyilvánulási képességeiteket tovább akadályozza az az alacsonyabb rezgésű félelem-folyamat, amellyel az elmúlt 2500 évben sakkban tartottak benneteket. Korábban is voltak olyan ciklusok, amelyek visszavetették a képességeitekbe vetett hiteteket, amelyekben nem tudtatok igazán hinni azokban az -- inkarnációtokba magatokkal hozott -- eszközökben, amelyeknek pedig pár ciklussal ezelőtt mesterei voltatok.

Éppen ezért tanításotokat azzal kezdjük, hogy tudatos szinten aktiváljuk az ötszörös lángot, amelyet azután negyedik dimenziós asztráltestetekbe vezetünk. Ezzel a lánggal felbontunk minden kötést, elszakítunk benneteket a kollektív tudat nyomortól, éhezéstől és más szenvedésektől való rettegésétől. Ily módon továbbfejlesztjük képességeiteket: segítünk, hogy növeljétek rezgésteket, s tudatotokat magasabbra, a bőségtudat szintjére emeljétek.

Tegyétek össze a tenyereteket, kössétek össze bal és jobb kezetek csakráit. Összetett kezeteket tegyétek az öletekbe, szakrális csakrátok vonalába. Tudatosítsátok magatokban, hogyan töltitek meg a tüdőtöket belégzéskor, hogyan árad ki kilégzéskor a levegő a tüdőtökből. Koncentráljatok a mély be- és a teljes kilégzésre. Képzeljétek el, hogy a testetek ellazul, nyugodt és békés lesz. Érezzétek testetekben a csendet és a nyugalmat. Képzeljetek magatok elé egy magatokhoz hasonló alakot. Képzeletben vegyétek szemügyre ezt az önmagatok által teremtett lényt. Tekintsétek úgy, mint önmagatok tükörképét: pontosan azt látjátok rajta, amilyenek épp vagytok. Képzeljétek el, hogy arany energiagömb vesz körül. Kivetített alakotokat is foglaljátok bele ebe az arany energiába.
Kérjetek védelmet összes védőangyalotoktól, valamennyi vezetőtöktől. Kérjétek Mihály arkangyalt: vegyen körül kristály védőpajzzsal. Idézzetek meg minden égi vezetőt, felemelkedett mestert vagy angyalt, akivel csak személyes kapcsolatban álltok, akit ma szeretnétek magatokkal tudni: legyenek most teljesen jelen. Kívánjátok, hogy mindez az energia védelmezzen benneteket: tudatotok valamennyi szintjén, tudatalattitok valamennyi szintjén és tudattalanotok valamennyi szintjén. Kérjétek, hogy védelmetek több dimenzióra terjedjen ki. Kérjétek, hogy védelmetek felöleljen minden párhuzamos és alternatív dimenziót, valóságot is. És tegyetek meg mindent, amit ezen kívül még szükségesnek éreztek ahhoz, hogy kialakított védelmetekben csakugyan megbízzatok.

Lépjünk most tovább a negyedik dimenziós asztrális síkra! Képzeljétek el, hogy, miközben energiátokat a negyedik dimenziós alsó, asztrális síkra visszük, energiakapuk nyílnak meg. Rendkívül fontos, hogy energiátokat folyamatosan Mihály arkangyalra hangoljátok. Őrizzetek pozitív fényt a szívetekben. Idézzétek magatok elé egy boldog, örömteli pillanat vagy időszak képét, egy kellemes, örömteli, boldog emléket! Érezzétek ezt az örömöt és szeretetet egész testetekben, szívetekben.
Irányítsátok most kifelé ezt az öröm- és szeretetenergiát a testetekből, s vetítsétek ki arra az alsó, asztrális síkra, amelyen most álltok! Ez a sötétség síkja. Ebbe a dimenzióba gyűlt össze az emberiség minden félelme, ez -- ahogy sok keresztény nevezi -- a gonosz birodalma. Ez az a hely, amelyet sokan pokolként emlegetnek. Azért hozunk ebbe a dimenzióba, hogy a felszabadulás ötszörös Ibolya Lángját beültethessétek a negyedik dimenziós asztráltestetekbe.

Először is képzeljétek el, amint a szemetek előtt fellobban az Ibolya Láng. Most el kell döntenetek, hová, testetek melyik részére tennétek ezt az ibolyaszínű sugárból formált ötszörös lángot. Vetítsétek be negyedik dimenziós asztráltestetekbe és engedjétek, hogy az ibolyaszínű sugár ötszörös rezgése átjárja negyedik dimenziós testeteket. Ez az ibolyaszínű láng felszabadítja szellemi lényetek minden aspektusát, s tudatosabb valósággá teszi őket számotokra. Az ötszörös rezgés gondoskodik arról, hogy a szellemi fénynek ezek a vonásai beivódjanak a sejtjeitekbe, fizikailag, érzelmileg és mentálisan is beépüljenek a lényetekbe. Az ibolyaszínű láng átégeti az illúzió fátylait, amelyek hiedelem-rendszereiteket irányították és motiválták, amelyek viselkedéseteket szabályozták, s korlátozó magatartáshoz, önmagatokkal, az Anya-Atya-Istennel, általában a világgal szembeni hibás elvárásokhoz vagy fejlődéseteket akadályozó hiedelmekhez vezettek. Szívetekben, fejetekben ismételjétek, hogy mit tesz bennetek ez a láng: felszabadít benneteket minden korlátozott tudat alól. Ismételjétek meg ezt a saját szavaitokkal, olyanokkal, amelyeket helyesnek éreztek, amelyek valóban szólnak hozzátok.

Összpontosítsatok arra, hová helyeztétek negyedik dimenziós testetekben az ibolya lángotokat, s képzeljétek el, ahogy a láng keresztülég az energián. Képzeletekkel teremtsetek elengedési szertartást.

Most pedig el kell döntenetek: mit tesztek annak a helyébe, amit az imént elengedtetek. Gondoljátok ki, érezzétek meg, képzeljétek el előre, ha kell -- a lényeg, hogy válasszatok valamit az elengedett dolgok helyébe. Fényrezgésűnek kell lennie, mert azután ez az, amit az ötödik dimenzióba kell vinnetek. Bölcsen válasszatok!


Képzeljétek most el, hogy szemetek előtt fellobban egy kék láng.
Ez az a kék láng, amely a valódi hangotokat szabadítja fel, a láng, amely új utat nyit alkotóképességetek kifejezésére. Döntsétek el, hová teszitek ezt a lángot, s engedjétek, hogy ötszörös rezgése keresztül-kasul bejárja negyedik dimenziós asztráltesteteket. Ez a kék láng segíteni fog, hogy megtaláljátok, s megtartsátok igazi, bátor hangotokat. Segít, hogy lényetek valamennyi magasabbrendű aspektusa magabiztosan és sikeresen befogadja a felsőbb bölcsesség üzeneteit, amelyeket azután -- akármilyen, általatok választott módon -- tovább kell adnotok másoknak. Képzeljétek el a kék láng ötszörös rezgését, amint szelíd hullámként átmossa a testeteket, s ki-kifut a partra. Az ötszörös hullámrezgés elszakít a kollektív tudat félelemrezgésétől, amely miatt ragaszkodtatok ahhoz a hiedelemhez, hogy jobb az illúzió, mintsem az igazság szavaival szólni.
Ez a hullám felszabadít valamennyi szerződés alól, amely mostani életetekben kötve tartott. Ezeket a szerződéseket azért kötöttétek, mert mostani vagy valamelyik korábbi életetekben félreértettétek vagy rosszul adtátok tovább az igazságot. Most megszabadultok minden, az ilyen hibás kommunikáció okozta negatív rezgéstől. Itt az alkalom, hogy most megnyissátok energiátokat mindez előtt az új szeretet előtt, hogy keresztüláradjon a csakráitokon, hogy részetekké váljék, befogadjátok, belélegezzétek, új részetekként öleljétek magatokhoz. Ha úgy érzitek, még mindig maradt valami [rossz] a csakráitokban, vagy szívetek, elmétek valamelyik zugában, fogjátok, s adjátok át Mihály arkangyalnak. A kék lánggal oszlassátok szét!

Én, Saint Germain állok előttetek, s kérlek, hogy osszátok meg velünk, a szívetekben: mit akartok csakráitokban annak a helyére tenni, amit most elengedtetek. Most már ismeritek, milyen az a rezgés, amelyet vonzotok. Bölcsen válasszatok!

Minden szó, amit kiejtünk, varázsszó. Kevesen vannak tisztában a kimondott szó hatalmával. Ezért aztán sokan azt sem tudják, mihez vezet szókincsük szegénysége. Minden beszélgetésetek valamilyen valóságot teremt. Aki egyfolytában negatív, illúziókat tükröző szavakat használ, az egy másik, alternatív létbeli valóságot teremt. Márpedig amit kimond az ember, valósággá válik. Így, emiatt lett azzá a pokollá a világotok, amilyennek ismeritek. Gondosan válogassátok meg a szavaitokat!

Ismételjétek meg magatokban: a kék láng ötszörös hullámrezgése felszabadít, hogy kimondhassátok az igazságotokat, hogy a valódi hangotokon szólalhassatok meg, azon a hangon, amely kifejezi mindazt, akik vagytok. Mondogassátok magatokban: az igazság szavait biztonságosan kimondhatjátok, akármiről legyen is szó. Hangoztassátok: akármilyen formában nyugodtan hirdethetitek az igazságot, mert megérett erre az idő. És ti vagytok a fény hírnökeinek szószólói a világ számára.

Szívjátok magatokba, egész testetekbe ezt a kék fényt. Képzeljétek el, hogy megtelepszik a sejtjeitekben, izmaitokban és testetek szerveiben. Lazuljatok el békés energiájában.

Lépjünk most tovább!
Képzeljétek el, hogy egy ezüst láng jelenik meg a szemetek előtt! Ez az Istennő, a benső Anya, univerzumotok Női Testvériségének fénye.
Képzeljétek el, ahogy működésbe lép ötszörös rezgése, s negyedik dimenziós asztráltestetekben tegyétek oda, ahová a [felsőbb] útmutatás vezet! A rezgés elkezd eloldozni benneteket mindazoktól a negatív mintáktól, amelyekhez eddig ragaszkodtatok.
Megszabadít mindazoktól a beidegződésektől, amelyek hiedelem-rendszereitekhez kötöttek, amelyek a nőiség, az Istennő eredendő megbecstelenítésére vezethetők vissza.
Az ezüst láng ötszörös rezgése áthatja az energiát, amely nem engedi, hogy teljes békében és harmonikus kapcsolatban éljetek nőiségetekkel, benső anyátokkal, külső anyátokkal, Istennő mivoltotok valamennyi aspektusával.
Képzeljétek el, mint terjed az ezüst rezgés minden irányban, hogyan oldoz el a kollektív tudat félelmeitől és a Szent Anya szentségének semmibe vevésétől. Igyekezzetek teljesen megszabadulni minden belétek sulykolt, beidegzett tudatállapottól, amely bármilyen -- tudatos, tudatalatti vagy tudattalan -- szinten ahhoz a hiedelemhez köt, hogy az Istennő sötét természetű, hogy gyenge, hogy értéktelen és, korlátok közé van szorítva. Most pedig bölcsességetekkel válasszátok meg, mit szeretnétek annak a helyére tenni, amit elengedtetek.

Ez a rezgés megnyitja az energiátokat: jobban be tudjátok fogadni a természet birodalmának fényét és áldásait. Képzeljétek el, hogy teljes lényetek ennek az energiának, ezeknek az áldásoknak, a természet varázsának örvendezik. Mindez a szertartás és a rítus hatalmával elvezet oda, hogy ki tudjátok fejezni a szeretet varázsát, az élet, az igazság és az elengedés varázsát.

Valahányszor az ember elenged valamilyen gyengítő magatartás-formát vagy hiedelem-rendszert, egy egész új világgal találja magát szemben, és ez a világ tele van lehetőségekkel. Az a feladatotok, hogy vessétek bele magatokat ezekbe a lehetőségekbe, és éljetek velük! Éljétek át őket! Nyilvánuljatok meg, teljesedjetek ki általuk! Az ember lehetőségei korlátlanok. A növekedésnek, a fejlődésnek soha nem kell megtorpannia. Bátran vessétek bele magatokat az Istennő fényébe, s egy új világban fogjátok találni magatokat. Képzeljétek el, hogy az ezüst energia megtölti a testeteket és negyedik dimenziós asztráltesteteket. Felbontja az összes kötést, lebontja az összes korlátot, hogy teljesen, tökéletesen minden aspektusában egyek lehessetek az Anya-Istennővel.

És most az arany láng gyullad fel a szemetek előtt, az Atya-Isten lángja. Ez az az energia, amely megmelengeti a lelketeket, megvéd, és az új tudatosság új világába vezet. Képzeljétek el, amint átjár az ötszörös rezgés, és tegyétek oda a testetekben, ahová jónak látjátok. Azzal, hogy negyedik dimenziós asztráltestetekbe ültetitek ezt a lángot, egész csakra-rendszeretek elszabadul az asztrális világ mélységeiből. Ez az utolsó lépés, amelyet meg kell tennetek, hogy kiszabaduljatok a pokolból. Egyenesen az Aranykor szívébe érkeztek. Ez az a kor, amelyben mindenben, amit csak teremtetek, az Anya-Atya-Isten nyilvánul meg és fejeződik ki.
Ha elsajátítjátok ennek a lángnak a rezgését, minden érzéketek megnyílik azok előtt a rezgések előtt, amelyeket ez a hatalmas teremtő erő belétek programozott. Felidéződik bennetek a fény eredeti programja, amelyet még az asztrális sík megteremtése előtt magatokban hordoztatok.
Immár gyors iramban vagytok képesek magatokba szívni az arany-tudatosság lenyomatát -- azt, amelyet az Atya-Isten valamennyiőtökre kivetít. Ez a szívcsakrátok középpontjába kerül, s ott önmaga további kibontakozása irányába hat.
Földi életetek hátralévő részében mindent a szívcsakrátokon keresztül fogadtok be. Bolygótok éteri testében le vannak rakva az új világ alapjai. Ti vagytok a horgony-rendszerek, a megtartók -- s ezt a szívetekkel teszitek.
Üdvözöljétek hát ezt az új rezgést, amely ugyan most új nektek, de egykor a birtokotokban volt, és amelyhez isteni jogotok van. Mindannak a tudatnak az arany lenyomata ez, amit csak valaha megtestesítettetek: magasabb rezgésű, nagyobb frekvenciájú, felsőbb bölcsességet és tudást képvisel.
Lélegezzétek be, legyen sajátotok, engedjétek meg magatoknak, hogy higgyetek az isteni bölcsesség útmutatásában. Fogadjátok el az Atya-Isten bölcsességét, amely bennetek és körülöttetek munkálkodik. Engedjétek, hogy az Atya-Isten bölcsessége nyilvánuljon meg minden élményetekben, mindenben, amin csak keresztülmentek. Jelentsétek ki: Istentől való félelmetek eltöröltetett -- azt mindenestől elemésztette az arany láng. Lássátok az arany lángot lelki szemeitek előtt, és tegyétek ezt a rezgést magatokévá.

Az arany lángnak és ötszörös kivetítésének hatására bolygótok valamennyi férfi aspektusa igazra fordul, s porrá lesz mindaz, ami valaha megbecstelenítette ezt az energiát. Mindazok pedig, akik visszaéltek a varázserővel, akik a szertartás és a rítus szentségét arra használták, hogy másokat irányítsanak és manipuláljanak, most elbuknak, s az egész világ előtt lelepleződnek.
Azért nagyon fontos ez a lelepleződés, mert csak általa állhat helyre a kollektív tudat szívében a bizalom, a hit, a szeretet és a remény. Ez az aranykorba vezető híd. Valahányszor ilyenfajta aktiválás történik, növelitek a bolygótudat rezgését és segítitek a hídépítés folyamatát, amiről az imént beszéltem. Mindezt magatokban teremtitek meg -- rendkívül fontos ugyanis, hogy valamennyien átmenjetek ezen a folyamaton, hogy azután a Fény Követeiként és az Anya-Atya-Isten képviselőiként és hírnökeiként élhessetek tovább.

Ti, sok más fénymunkással együtt azok közé tartoztok, akik megértették, elsajátították a szertartás és a rítus hatalmát, akik tisztában vannak azzal, hogy spirituálisnak lenni nem más, mint minden létezőben tisztelni az Anya-Atya-Istent.
A ti feladatotok az igazság kereteinek megnyitása, hogy mindenkinek megmutassátok: mindaz, ami nem az Anya-Atya-Isten mását testesíti meg, illúzió, hologram csupán, s nem létezik.
Felfeditek majd a világ előtt, hogy miből is áll az illúzió. El kellett hoznunk benneteket és a hozzátok hasonlókat idáig, önmagatokban a megértésnek erre a pontjára, s ilyen mély szinten átadni nektek mindezt, mert amikor az emberiség többi része rádöbben az illúzió hatalmára, pánik fog kitörni.
Sokan térdre hullanak majd fájdalmukban, amikor ráébrednek: mennyit áldoztak életükből az illúzióra.
Rá fognak jönni, hogy félelemre áldozott éveiket azzal az ördöggel táncolták végig, amellyel az egyház mételyezte a világot. Fény derül ezekre a hamis prédikációkra, s ráébredtek: az Anya-Atya-Isten és Utópia látomása mindig is létezett, de a füstfüggöny, az illúzió fátyla, a sötétség vizei elválasztottak benneteket a mennytől, s ezért a Földön a félelem illúziója uralkodott. Most gátfutás az utatok, fénymunkások. De ennek vége lesz. Egyszer-s-mindenkorra eltörlitek az illúzió fátylát, a sötétség vizeit, a poklot. Látók lesztek: mindenen keresztüllátok. Megdolgoztok érte: a ti feladatotok, hogy más lelkeket is megismertessetek az ötszörös lánggal, hogy hirdessétek: mekkora hatalma van az illúziónak. Ahogy végighaladtok a pályán, megmutatjátok a többieknek, hogyan vegyék rajta az akadályokat, hogyan jussanak túl rajtuk.
Ti, és mindazok, akik e szavakat hallják-olvassák, megtapasztaljátok, mit is jelent igazán Felszabadító Hadseregnek lenni. Személyes felszabadulástokkal beolvadtok azoknak az arkangyaloknak és felemelkedett mestereknek a dimenzióiba, akik a felszabadítás nagyszerű hierarchiáját képviselik.
Az elmúlt 36 hónapban a Fény Galaktikus Szövetsége mindannyiótokat figyelemmel kísért. Kiérdemeltétek a jogot, hogy úgy haladhassatok át a poklon, hogy közben arany fénybuborék vegyen körül, s ne érinthessen meg a pokol mélysége, pusztító lángja.

A fény hozói vagytok, új hajnalt hoztok a sötétséggel küzdő lelkeknek.

Hogy mindez beteljesedjék, most a beteljesedés fehér lángja lobban fel a szemetek előtt. Ez a láng elpusztít mindent, ami akár a legkisebb mértékben is az illúzió rezgését testesíti meg. Lélegezzétek be ezt a lángot lényetek minden szintjére, növeljétek, terjesszétek, vetítsétek ki minden dimenzióra, amelynek tudatában vagytok, és arra is, melyről nincs tudomásotok. A fehér láng a megvilágosodás fehér fénye. A fehér galamb a fehér láng jelképe. Valahányszor fehér galambbal találkoztok, én, Saint Germain emlékeztetlek: milyen hatalmatok van azáltal, hogy a fény vivői vagytok, milyen hatalmat ad nektek, hogy az Anya-Atya-Isten mintájára az ő teremtő társai vagytok. Emlékeztessen ez a szimbólum a fény útján való kitartásra, arra, hogy a Földön ti vagytok a menny megteremtői. Együtt teremtetek valamennyi fivéretekkel és nővéretekkel. Új világot teremtetek: egy magasabb frekvenciájú világot. A fehér láng és annak ötszörös rezgése az, ami az ötödik dimenzióba viszi minden aspektusát valamennyi embernek, aki hajlandó befogadni a fényt. Most tehát igyekezzetek, hogy mindaz, amit készek vagytok befogadni, az Anya-Atya-Isten fényébe kerüljön, s mindaz, amit elengednétek, eltűnjék. Azon legyetek, hogy amit elengedtek, annak helyébe az Anya-Atya-Isten fénye lépjen.

Mai beavatásotoknak köszönhetően megváltozik az aurátok szerkezete és fénye. Auramezőtök kerületén, legkívül az Anya-Atya-Isten ragyogó fehér fénye lesz az a szín, ami aurarezgésetek többi részének színét keretbe foglalja. Ahogy növekedtek, színeitek változnak, de auramezőtökből ez a fehér fény sosem tűnik el. A rezgés folyamatosan terjed és emelkedik. Ahogy spirál mozgással felfelé emelkedik, tudatotokat is magával emeli.

Valamennyien a magasabb dimenziók rezgését vettétek át. Ne feledjétek: lehet, hogy emiatt nehezebben viselitek el a negatív, sűrű erők jelenlétét. Kellemetlen lesz számotokra minden olyan energia, ami nem magas rezgést támogat vagy tartalmaz. Azt is tudnotok kell azonban, hogy ha nem is veszitek észre a [káros] rezgéseket, az aurátokat körbefogó fehér fény mindig megvéd. Ahová csak mentek, ez a fény minden helyet bekódol, s automatikusan segíti, hogy abban a körzetben megváltozzék a rezgési energia, azaz beindítja a változás folyamatát. Szánjatok időt arra, hogy meggondoljátok: mit és hogyan szeretnétek megteremteni. Mindegy, mivel kapcsolatos dologról van szó. A lényeg, hogy most, ebben a pillanatban mi a legfontosabb a szíveteknek.

Befejezésül képzeljétek el, hogy negyedik dimenziós asztráltestetek teljes egészében fehér fénybe kerül, s a fehér fény elemészti ezt a testet. Amint ez megtörténik, eltűnik körülöttetek a gonosz és a sötétség asztrális síkja, és a fény magasabb világaiban találjátok magatokat.
Engedjétek, hogy ezeknek a csodálatos helyeknek az emléke megteremtse fejetekben a képüket. Tekintsetek körül! Nézzétek a szépséget! Így emlékeztek ezekre a csodás magasabb dimenziókra. A képzeletetek nem más, mint az elfelejtett, más világokra való emlékezés. Azt tanították nektek, hogy a képzelet az illúzió eszköze. Valójában azonban képzeletetek mindazoknak a világoknak az emléke, melyeknek részei voltatok, amelyekből jöttetek, amelyekkel kapcsolatba kerültök. Tudatotok rendszeresen más, megváltozott állapotokba kerül. El kell ismernetek, tudatára kell ébrednetek, milyen hatalmas képességeitek vannak, hogy nem vagytok bezárva a háromdimenziós világba. Más világokba is eljuthattok. Minél inkább tudatában vagytok annak, mit tesztek az energiátokkal, annál inkább birtokba vehetitek ezt a hatalmat, annál nagyobb lesz együtt-teremtő erőtök.

Én, Saint Germain, a gyógyító angyalaitok, védelmező vezetőitek, égi mestereitek és a mester-vezetőitek segítségével megpecsételem a beavatást, amelyen ma keresztülmentetek, s a sűrűség kollektív asztrálsíkján túli, magasabb dimenziókban megpecsételem az energiátokat.
Most magatok dönthetitek el, hogy visszatértek-e a pokolba. Ha akartok, visszamehettek a negyedik dimenziós, alsó asztrálsíkra. Ezt teszitek, ha úgy döntötök, hogy energiátokat a félelemre, a korlátozásra, az aggodalomra fordítjátok, s a rettegés, a fájdalom és a megbántottság képeinek felidézésére használjátok. Elsősorban ez teremtette a poklot. És persze így teremthetitek újra.


Megerősítjük, hogy a templom, amelyet ma teremtettetek, a szívcsakrátokon át kapcsolódik hozzátok.

Én, Saint Germain üdvözöllek mindannyiótokat a fény világában, ahol velem együtt emelkedhettek fel. Tanítani és vezetni foglak benneteket itt. Mindannyiótoknak külön fényprogramot teremtettem.
Ez a testre szabott program kerül összhangba mostani isteni utatokkal, s annak megfelelően hajtódik végre.
Amikor csak szükségét érzitek, nyugodtan forduljatok hozzám útmutatásért és segítségért.
Személyes, családi életetekben ti vagytok az ötszörös láng letéteményesei. Ti ültetitek el barátaitok, ismerőseitek környezetében, abban a fizikai környezetben, amelyben mozogtok.
Lehetővé tettétek a természetnek, hogy úgy kommunikáljon veletek, ahogy azt még sosem tapasztaltátok. Ennek az új rezgésnek köszönhetően az állatvilág is jobban tudatában lesz energiátoknak.
Valószínű, hogy mostantól többet láttok, hallotok és éreztek meg abból, ami a természetben történik, s abból, ahogyan az állatvilág kommunikál. Az élet minden formája részese az élet szertartásának. Az emberiség elszakadt attól, milyen fontos ünnepelni az életet, s a hálaadás, a teremtés szertartásával hódolni neki. És ezt a szertartást élvezni kell!
Valahány új ciklus kezdődik, mind új energiát hoz magával, s mikor lezárul a ciklus, vele együtt távozik a régi energia is. A napfordulók ideje különösen alkalmas az ünneplésre, a szertartásra, a rítusra.
Az élet legfontosabb rítusa a spirituális utazás -- hiszen ez az Anya-Atya-Isten jelenléte befogadásának folyamatos rítusa. Az életnek egyetlen, egyszerű szabálya van: csak olyat tegyél, amivel senkinek nem ártasz. Tegyétek fel magatoknak a kérdést: mi lesz a következménye annak, amit tenni szándékoztok, kinek árt? Árt-e önmagatoknak vagy bárki másnak? Ha senkinek nem árt, a szellem rítusát gyakoroljátok.
Amikor a spiritualitást gyakoroljátok, nagyon fontos a tisztánlátás, hiszen tisztában kell lennetek a teremtés törvényeivel, világotok törvényeivel, a Naprendszer, a kozmosz, a Világegyetem törvényeivel. Csak így érthetitek meg, hogy minden egy, és hogy hogyan teremtődik meg minden a létezésben.

Mostanában a két legfontosabb változás, melynek tanúi lehettek, egyfelől az, hogy változóban van az emberiségnek az állatvilággal, illetve a természettel való kapcsolatának rezgése, másfelől, hogy változik az a rezgés is, ahogy az emberek viszonyulnak egymáshoz. A megtisztulás, a méregtelenítés mozgalmas időszakát élitek.
Mint mondtam, mindenki előtt lelepleződnek azok, akik eddig visszaéltek a hatalommal, akik nem segítettek úgy, ahogy ígérték, akik nem teljesítették az ígéretüket. Ez erőt és önbizalmat az embereknek. Megértik, hogy azért nem tudtak együtt-teremteni, mert abban az illúzióban éltek, hogy valamilyen külső erőre szorulnak.
Ezzel a hatalom ismét az emberiség kezébe kerül. Az ember beléphet, s hozzájuthat a fény és a hatalom belső erejéhez, együtt teremthet az Anya-Atya-Istennel, erős közösségeket alkothat, amelyekben minden szükségeset meg tud teremteni.
A lelkek megszabadulnak, megtalálják belső erejüket, s felidézik: ha egyik hatalmas lény egyesíti erejét a másikkal -- a fénnyel --, hogyan teremthetik meg Isten felszabadító hadseregét. És akkor a világotok valóban szabad világ lesz. Most nem igazán az.
Tegyetek meg mindent, hogy nap, mint nap gyakoroljátok azt a rítust, amellyel az Anya-Atya-Isten teremtésének egész művét üdvözlitek. Üdvözöljétek és vonjátok be ezt a teremtést az energiátokba, s kérjétek, hogy együtt teremtsen veletek.
Saját erőtöket és képességeiteket felerősíti a természet, az állatvilág, az ásványvilág ereje. Ha egy mester teremteni akar, Isten minden képességével tudnia kell élni. Minden rendelkezésre álló alkotóelemet és erőforrást használnia kell, hogy teljes egészet teremtsen. Ha csak az értelemre vagy az érzelmekre támaszkodtok, művetek törékeny lesz, s fontos tulajdonságok, összetevők hiányoznak belőle.

Legyetek teljesen tudatában mindennek, ami körülvesz: a természet minden formájával! Ez erősebbé tesz, megnövekedett hatalmatok pedig minden teremtés erejét gyarapítja: az állatokét, a növényekét, az ásványokét, a füvekét, a rovarokét egyaránt. Növeli a Földön az életerőt -- a Földön, amelyen éltek.
Újrateremti a Föld ásványait, amelyek aztán visszaadják ételeitek életerejét. Visszaállítja az állatok táplálékának életét és életerejét. Életet hoz világotok vizeibe. Visszafordítja a vizekbe, ételetekbe, elmétekbe és szívetekbe jutott mérgek negatív hatását, s azt a negatív hatást, amelyet az alacsonyabb rezgésű asztrális sík gyakorolt a világotokra. Eltűnik a méreg. Ti vagytok a méreg ellenszere. És akit csak megérintetek, aki visszaemlékszik az igazságra -- ahogy mi felidéztük bennetek az igazság emlékét -- ugyanúgy ellenszerré válik.


Megtiszteltetés számomra, hogy veletek lehettem ma, hogy közvetíthettem nektek ezt az emlékezet-ébresztő üzenetet. Egyszerűen egy felfrissítő tanfolyamot tartottam nektek. Az, hogy éltek-e vele, kizárólag rajtatok múlik. Ha az élet tiszteletét szertartásokba, más szóval szent tettekbe öntitek, lélekben gyarapodtok, s rezgésben, a szeretet áradásával lesztek gazdagabbak. Minél erősebbek vagytok, annál nagyobb hatalmat nyertek a gyógyításhoz, a változatáshoz. A fény, amely bennetek felragyogott, mások fénye lesz, másokban is kigyúl majd: a fénynek terjednie kell. A fényt nem lehet egy helyben tartani. Mindig megtalálja a módját, hogyan jelenjék meg -- és meg is jelenik.

2500 éve voltak, akik ki akarták oltani a fényt -- ám visszatért, hatalmas erővel. Mindannyian hatalmas erővel tértetek vissza. Elvesztettétek az életeteket. Nem vesztettétek el azonban a lelketeket, a bátorságotokat, nem veszítettétek el a kitartásotokat, hogy elhozzátok a Földre a fényt és az Anya-Atya-Isten igazságát. Valamennyien megesküdtetek: gondoskodtok arról, hogy Földanya testének minden egyes homokszemcséjébe bevésődik az élet igaz üzenete. És most itt vagytok. Nem mindenki emlékszik közületek erre az esküre, de itt vagytok, a fény útjának harcosaként. Már nem a félelem útján aggályoskodtok. Végezzétek el az élet szertartását! Ünnepeljétek a teremtés rítusát, amely visszahozott, amely új formában hívott életre. És azok az életformák -- emberek, projektek, gyógymódok, kreativitás --, amelyek belőletek, általatok születtek, továbbadják Isten örökségét a jövőnek.
A teremtés rítusa ismét életre hívta az Aranykort. Látjátok, itt a bizonyság: a fényt, az igazságot nem lehet megsemmisíteni. Az egyszer volt Aranykor visszatért, s még hatalmasabb, mint annak előtte. Erősebbek, bölcsebbek vagytok. Mesterek vagytok. S tudom, hogy emlékeztek erre.

Ne sajnáljátok az időt, s vegyétek sorra az élet minden aspektusát: melyik mit hoz, mit visz el.
Adjatok időt magatoknak nap mint nap, s válasszatok magatoknak napokat a Földanya ciklusaiból, amikor rítusokat, szertartásokat végeztek: hálát adtok az élet csodájáért, a gyógyításokért, az akadályokért, amelyekkel szembesülnötök kellett, s amelyek valójában inkább álcázott áldások.
Az álcát nektek kell levennetek. A ti feladatotok, hogy megszüntessétek az illúziót, hogy felfedjétek az igazságot, hogy visszaadjátok a hatalmat az embereknek. Magatokkal kezdtétek a folyamatot. Az embernek nem kell templomba mennie, ha rítust, szertartást akar végezni, ha hálát akar adni és Istennel akar társalogni. A templomba járás képzelt kötelezettsége csak korlátot szabott az Anya-Atya-Istennel folytatott párbeszéde-teknek.
Rítusotokat egy perc alatt, akárhol, akármikor elvégezhetitek. Jöjjetek össze más lelkekkel, hogy szertartással ünnepeljetek. Adjatok hálát mindenért, ami a testetekkel történik! Adjatok hálát mindenért, ami a Földdel történik, s tartsátok meg az élet rítusát. Legyen az szent szertartás!
Mindannyian megértettetek?

Ideje, hogy távozzam, ám energetikailag mindig jelen vagyok, veletek vagyok.
Megismétlem: megtiszteltetés volt veletek lennem ma. Erősnek őrzöm meg ötszörös lángotokat. Ne feledjétek a fehér lángot, amely megpecsételte, magasabb rezgésbe emelte az energiátokat.
Nem vagytok már az alsó, asztrális világ áldozatai.
Én vagyok Saint Germain, s megáldalak benneteket.
Au revoir.

Kuthumi felemelkedett Mester és Saint Germain2.jpg
Kép forrása: Pinterest.comForrás: Channelling Michelle Eloffon keresztül
A fordítást Mikolás Zoltán készítette.