Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kuthumi Mester

2018-10-23

Tartsd az irányt, a Lelked akaratának útján
Michelle Eloff

 Kuthumi Mester10.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözöllek benneteket ezen a napon szeretett fény fivéreim és nővéreim, én vagyok Kuthumi. És szívünkben nagy örömmel gyűltünk össze veletek e napon, és elhoztuk nektek a fény és szeretet áldását, és megosztjuk veletek az összes élet igazságát ebben az időben.

Sokan használják ezt a szót a beszédükben, hogy „akarat”[az angol "will" szó jelentése az akar, akarás, vagy egy másik esetben a jövő időt jelenti], de nem sokan vannak tudatában az energiának, amit ez a szó hordoz. És azt fogod mondani a partnerednek, barátaidnak, hogy „később találkozni fogunk, vagy „holnap megcsinálom". „Mi az, amit akarsz? Később látni, vagy holnap elvégezni a feladatot?

Az akarat a lelked erejében tart, megnyitja a tapasztalat sugárútjait, ami segíteni fog létrehozni azt, amiről úgy döntesz, hogy manifesztálod a lelked erején és szeretetén keresztül.

Hallottad már azt a mondást, hogy „ahol az akarat, ott az út”. Az utadon, meg kell tanulnod, Most Akarni, ezt az erőt hasznosan alkalmazni, mert a szíved útjává válik, hogy az igazságod teljes jelenlétében, tudatosságában élhess.
Amikor csapdában érzed magad, a félelem bénultságában, az akarat nem működik.(Ez kihat a gyökércsakra működésére is.)

Minden alkalommal, amikor akadállyal, vagy kihívással szembesülsz, az akaratod útján keresztül tapasztalsz, azáltal ha hagyod, hogy a lelked akarata vezessen. A lelked Isten megnyilvánulása, ez része, mindannak aki te vagy. Ez örökké tartó kapcsolata veled, amikor a fizikai testedben jársz a fizikai síkon, miközben megtapasztalod, amiről úgy döntöttél, hogy megteremted, hogy ezáltal megszerezd a bölcsességet, ahogy haladsz az Önuralás útján.

Ebben az időben sok belső változás zajlik, amivel szembenéztek egyénenként és emberi fajként is, és itt az ideje, hogy összetartsatok, és lehetővé tegyétek a lelketek akaratának, az akarat útját.

Tehát a jövő idő(will) az, amikor azt mondod, a barátodnak, vagy a partnerednek "Később találkozunk", akkor a lelked erejét szólítod, hogy tegye ezt lehetővé. Ha kihívással találod szembe magad, talán mondhatnád, hogy "meg fogom találni az igazságot, a szívem ösvényén és a lelkemen keresztül meg fogom találni a megoldást." Te akaratod ebben az időben az egyik leghatékonyabb eszköz, mivel ennek megengedésén keresztül tudod lehetővé tenni a csodákat az életedben.
Ez egy fontos üzenet, nektek ebben az időben, amit elhoztunk neked, mert ez szolgálni fog téged az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban, években, amik rád várnak.

Minden egyes alkalommal, amikor másnak adod át a hatalmat, vagy beleesel az áldozattudatosságba, akkor egy külső forrásba teszed az energiádat, nem leszel képes érezni a teljesen jelenlétedet a jelenben, és ekkor zűrzavart érzel, úgy érzed, hogy az energia szétszórt, és nincs hová, vagy módod arra, hogy megvesd a lábadat a földön. Ne feledd, elengedhetetlen megélned, akarnod kell, hogy a lelked jelenléte szóljon a szíveden keresztül, sok igazság Isten nyelvén születik, hogy vezessen az utadon.

A bibliátokban írva vagyon, hogy Isten az út. Ha beengeded Jézust az életedbe, megmentenek és be fogsz lépni a mennyország gyöngyház kapuján. A szíved a mennyországod, és ahogy megengeded a fénynek, hogy állandóan jelen legyen benned, már ott is vagy.

Téged a Teremtő Isten képmására teremtettek, nem tudsz elkülönülni ettől az energiától, hacsak nem ez volt a lélek óhaja, hogy átadd a lelkednek ezt a tulajdonságát, kihelyezve ezen aspektusa elkülönüljön a másik résszé - egy másik energiába, és miközben csapdába ejtenek a sötétséggel kapcsolatos tapasztalatok, még ebben a helyzetben is, te még mindig isteni megtestesülés vagy. Így tehát, lehetetlen, hogy ne legyél a szívében. Érted ezt?

Minden alkotásnak helye van számodra ezekben az időkben, de számodra annak az ideje is eljött, hogy ismerd meg magad, hogy megtaláld a helyed a világodban.

Ha elveszett vagy belül, akkor eltévedsz kívül, de soha nem vesztél el Isten szívéből. Isten soha nem mondja: "Hoppá - elvesztettem ezt" vagy "Most hol is hagytam el azt? "Isten mindig tudja, mi van a szívedben. Legyen megnyugtató ez számodra, hogy a jelenléte nem fog soha elhagyni téged, és nem fogja azokat sem cserbenhagyni, akik veletek a teljes tudatosság az igazság fényének útját járják.

Most szeretnénk mindannyiótoktól megkérdezni, mi az, amit látni akarsz most életedbe jönni. Milyen utat akarsz?

Hogyan akarod megtenni az utat?

Ez az az irány, amerre továbbra is akarsz járni vagy úgy találod, hogy ez túlságosan kemény munka lelkednek?

És legyél őszinte ebben is, mert akkor talán tudunk segíteni, hogy megtaláld, miért van az, hogy így érzel.

Álljunk meg egy pillanatra, és érezd előjönni a lelkedből, amit akarsz az életedbe. Legyél konkrét, mert meg fog történni. Hallgasd meg ezt. Ezt nem szabad félvállról venni. Ez a különleges választás, katalizátorként egy átjárót nyit, ami az elkövetkező években tapasztalatként bontakozik ki, majd az életedben.

A lelked teljes összeköttetésben van veled ebben az időben, hogy választásod szerint cselekedhess. Ne félj attól, amit választottál. Lásd ezt, mint egy nagy lehetőséget, hogy a kívánságod valóra válhat, és emlékezz a gyermekkorodra, amikor azt képzelted, hogy a Jótündér odamegy hozzád a varázspálcájával, és megkérdezi: "Gyermekem, mi az, amit szeretnél? Minden kívánságodat teljesítem!

Emlékszel mennyire izgatott lettél akkor? Talán szeretnéd, legyen egy varázslámpásod egy dzsinnel, és amikor megdörzsölöd, a dzsinn teljesíti bármit is kívánsz? Ha ez a valódi kívánságod akkor az meglesz.

Mindig tartsd az irányt. Tartsd az életed szeretetben; és akard az igazságot, a fényt, és akard az életet, mert akkor örökké boldog, békés és teljes leszel.

Ne feledd, hogy soha nem egyedül járod ezt az utat, és még a kétségbeesés mélységében sem vagy egyedül, mert mind egyek vagyunk, és jelen vagyunk, melletted mindig minden módon.

Megáldalak szeretettel. Tudd, hogy én vagyok Kuthumi, a fény ajándékát hoztam el.
Áldás legyen veled.
Adonai.

Kuthumi Mester11.jpg

Kép forrása: Pinterest.com