Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kuthumi üzenete a megbocsátásról

2018-10-23

Gyakorold a megbocsájtást az életedben
Michelle Eloff

 Kuthumi üzenete a megbocsátásról.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com


Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek, és elhozzam nektek a szeretet végtelen áldásait. Üdvözlet szeretteim. Nagy boldogsággal és örömmel szívünkben gyűltünk ma össze veletek - ez egy ajándék (számunkra), hogy megtudjuk osztani veletek, összes szeretetünket és energiáinkat. Ez egy fontos idő kedves egy, hogy magatokba fogadjátok a SZERETETNEK az energiáját.

A Szeretet adja a lehetőségét a Teremtésnek. A Szeretet a kulcs az összes ajtó megnyitásához. És szintén ez a kulcs, a múlt összes ajtajának a becsukásához. A kard szétvágja az illúziót ami a múlthoz köt és már nem szolgál téged. A Szeretet épít – de időnként a Szeretet elpusztítja, ami nem szolgál a Fényben. Ahogy a Föld egyre inkább változik, egyre több szeretetre lesz szükség. Felfogod ismerni ezt a szívedben és látni fogod fizikai valóságodban hol hiányzik a Szeretet, és hol van a Szeretet jelenleg. A Szeretet az összes sebet (be)gyógyítja. Nem marad tátongó seb ott ahol Szeretettel beburkoljuk (be magunkat).

Ez alkalommal az Apa Szellem magját, Gaia Istennő áldásával egészítjük ki.

Ez alkalommal sok gyógyulási lehetőséget hoztunk el neked. Ez a gyógyítás ami előadásra kerül, különösképpen van összefüggésben a kapcsolatok minden formájával: kapcsolatod magaddal, szeretettel, pénzzel, családdal, karrierrel és a világgal általában. Amikor továbbra is ragaszkodunk a nem megbocsájtáshoz, akkor az a gyógyulás útjába állunk és a gyógyulás stagnál.

Más szavakkal: Szeretettel tudod meggyógyítani azt a múltbéli sérelmet amelyik létrehozott egy ellentmondást a múltban és kihat a jelenre. Minden nap láthatod, hogyan ismétlődik meg, ha nem a Megbocsájtást választod.

Haragos maradhatsz, és így a neheztelésben maradva, előkészíted magad a betegségnek. Sok ember mondja, nem tud megbocsájtani egy személynek, mert az a személy elárulta, vagy fájdalmat okozott neki. Túlságosan sérültté vált, és ezt hozza fel, hogy miért marad benne a fájdalomban.

Azt gondolja ez igazolás arra, hogy nem tud megbocsátani és előremenni, így bizonyos fokig az arcára kiül a rosszindulat. Kedvesem gyakorold a megbocsájtást az életedben.

Ez segíteni fog a többieknek, és követik ezt a szokást, hullámzik a megbocsájtásnak az energetikája ami létrehoz, egy spirált és az kiterjesztődik, megérinti az összes ember szívét, és ez azt sugalmazza néhányukban, hogy FELEJTSÜK EL. Szíved lángra lobban, vállad ég; esetleg kisebb nyomás érzel a fejedben akkor szívcsakrád kinyílik. Úgy fogod találni, hogy több energia áramlik szabadon testeden keresztül. Késztetést fogsz érezni, hogy körülnézz a világban, és más szemmel fogsz látni: Isten szemein keresztül.

Most a megbocsájtás nemcsak bekövetkezik, hanem feldolgozódik külső valóságodban. Belső Gyermekedre is számíthatsz a feldolgozásban. Feldolgozol sok különböző szintet és idő vonalat. Ez most az az idő, hogy megbékélj a múltadban tapasztaltakkal. Ha Megbocsájthatatlanak érzed; amit a fájdalomban és dühben tartasz, bénultságban tart továbbra is, és ez a megbocsájtás hiányát táplálja. Nem tud a csoportlélek együtt felemelkedni, ha egyes részei még szétszóródva a düh, a harag, és az elutasítás sebeit hordozzák. Idő kell hozzá most, elindítani, feldolgozni, és ebben a Szeretet energiája támogat téged.

Add meg az elnyomott részeidnek, akik kint sírnak a szeretetedért, bocsáss meg nekik, valamint – magadnak is. Gyakorold az Én vagyok szempontjából, látni fogod a feldolgozását és azon keresztül az összes aspektusaiddal dolgozol. Javasolom, hogy néhány óra vagy nap alatt, amennyire neked szükséged van, állíts össze egy béke egyezményt, Tartalmazza : a békéjét, megbocsátását, elengedését és szeretetét mindazon részeidnek amelyikről úgy gondolod, hogy szükséges. Esetleg tudsz egy béke egyezményt kreálni valakivel fizikai életedben, aki részére szeretnél élni a megbocsájtással?

És így a valóságodban helyet foglaló drámát lecseréled dinamizmussá. Mihály arkangyal és az Igazság kardja - lesz jelenlétedben, támogatásukkal elvágod ezeket a csapdákat, melyek megerősítik az energiáját a neheztelésnek, dühnek, gyűlöletnek, bűnösségérzetnek, félelemnek, mert különben a megbocsájtás nem jelenik meg a gyakorlatban. Így te most folytasd egy megbocsájtás mulatsággal, vásárlási lista helyett.

Írj egy listát akinek és amit megbocsátani szeretnél és tedd meg a fogadalmadat – emlékezz az összes aspektusodnak szükséges megbocsátani. Lépj egyet az időben, kifejezve célodat: Kérdezz rá melyik aspektusod aminek most a legszükségesebb megbocsájtanod, és az felfedi magát előtted. Ha nem is rögtön, de a megfelelő helyen és időben támogatni fog téged.

Javasoljuk neked mindenkor amikor gyakorolod ezt, kérd Mihály arkangyal jelenlétét és támogatását. A jelenlétébe hívd be Belső Gyermeked, aki azonos veled, öleld meg Őt, biztosítsd szereteted felől, és afelől, hogy amit ketten együtt fogtok ezalatt az utazás alatt találni, avval gyógyítjátok egymást.

Ez elindít egy folyamatot kettőtök között, és kiegészíti avval a bizalommal amit a Belső Gyermek keres a föld kerekén, ott ahol és amikor te visszavetted a bizalmadat tőle mint felnőtt, mert attól féltél, hogy ártatlanságával elárul mint egy gyermek. Javasoljuk a feldolgozás alatt tarts magadnál, vagy viselj Rózsakvarcot a testeden, mert rezgésének segítségével kapcsolatba kerül energiameződ Soltec-kel és Mária anyával. Ők vigyázni fognak rád felnőttként, és gyermekként egyaránt.

Megáldunk mindegyikőtöket sok szeretettel és ez az erőnek arca, amelyik most jelent meg hogy – megbocsájtasz magadnak – Gondoskodj róla, hogy az életedet csak a szereteten keresztül éld. Tudd, hogy veled vagyunk utadon mindig, és mindig segítő kezet nyújtunk neked..

Engedd, hogy a béke egy legyen veled.

Engedd meg magadnak megtapasztalni a szeretetet.

Engedd meg magadnak, hogy könnyűvé tedd a szárnyaidat, annyira... hogy repülni tudj a Szeretetnek, Fénynek, Igazságnak és Bölcsességnek magasságaiba. Minden alkalommal egyre nehezebb megbocsátani valót találsz majd, de emlékezz mit mondtunk ma nektek és emlékezz, arra hogy a SZERETET MINDENT LEGYŐZ.

Szeretet a szívedben örökké lángol. Mindennel örökre békét kötsz.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség chohánja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak. Adonai.