Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Lady Nada

2018-11-15

A hatodik sugár Csohanja
Az Átváltozás Istennője

 

fel. m. nada.jpg  

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Lady Nada

Lady Nada"az Átváltozás Istennője", a hatodik sugár Csohanja

Az asztrális szintet tisztítja; ősi gyógyító módszereket tesz elérhetővé, segít az intuíció, a telepátia és a bölcsesség fejlesztésében.

A "Nada" jelentése: hang. A csend hangja, és ez arra a belső lelki hangra utal, amellyel mindannyian rendelkezünk, és ami a szeretet hangja is.

Lady Nada a hatodik sugár Csohanja, a Karmikus Tanácsban viszont a harmadik sugarat képviseli. A rózsaszínű sugáron jelenik meg, ennélfogva kulcsmondata a "Feltétel nélküli szeretet".

A Mester nagy tisztító munkát végez az asztrális szinttel, és ezt azért teszi, hogy a Logosz gondolatformái a lehető legtisztábban tükröződhessenek. Tevékenységét a finom asztrál síkon összpontosítja, és mindenkire hatással van, mert az embereket az eszükön és a szívükön keresztül érinti meg.

Nada segít az előítéletektől való megszabadulásban is. A Mester energiája gyógyulást hoz a szeretet által. Segítséget nyújt abban, hogy az ember tudjon szeretetet adni, és elfogadni. A nőiesség, és az anyaság szentségével is kapcsolatba hozható.

szív kristály.gif

Nada Úrnő az Úr eszméi iránt való odaadást, és annak elsődleges tisztaságában levő megtestesülést sugalmaz a törekvő felé.
Nada választja ki azokat a tanítványokat, akik a Hierarchia terveit fogják realizálni. Szerencsésnek mondhatja magát az, akit az Úrnő keze megérint, mert az asztrál sík segítségét fogja élvezni. Ez annyit jelent, hogy bármilyen kudarcot könnyen el tud viselni, hiszen az idealizmus sugara segít a viharokat könnyen átvészelni.

Ő segíti a spirituális, azaz belső Útját járó Nőt abban, hogy közelebb kerüljön saját, személyes igazságához. Hiszen az Isteni Bölcsesség a belső igazság megtapasztalásából és elfogadásából születik.

A Fénymesternő a rózsaszín fénysugár energiájában segít abban, hogy hallhatóvá válljon számunkea belső hangunk, lelkünk hangja. Támogatva ezzel a szeretettel történő gyógyulást, a szívünk sérüléseit. A legmélyebb szinteken is áttranszformálja a bennünk maradt negatívumokat pozitívumokká.

Amint megengedjük, hogy személyiségünk negatív aspektusai felemésztődjenek a bennünk lévő isteni fény ragyogásában, úgy az Univerzumból felénk áradó energiákat is kellemesebbnek tapasztalhatjuk meg.

Lady Nada jeleníti meg a feltétel nélküli szeretet legmagasabb vibrációját.

A Fénymesternő a Hold minőségeivel is kapcsolatban áll, így segít újraaktiválni a bennünk élő Nő finom, gyengéd, simogató lágyságát, amint a nőiségünk ébredésének folyamatát támogatja.


6 Lady_Nada_by_Cormael.jpg

  Kép forrása: Pinterest.comFelhasznált forrás: Logoszvilag.hu http://biborsziget.hu/content/lady-nada