Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Lady Portia

2022-11-14

Portia Saint Germain ikerlángja

lady portia 2 másolata.jpg
Kép forrása: pinterest.com
 
 
Lady Portia (Porcia)
 
"Ne mondj ítéletet se mások, se magad felett. Az igazságosság nem egyenlő azzal, hogy Te vagy a bíró. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Légy könyörületes önmagaddal, vigyél igazságot és egyensúlyt napjaidba." - kéri tőlünk a Mester.
 
Portia Úrnő a 7. sugáron az Ibolya Láng Mestere, és az igazságosság Istennője is, aki az igazságot képviseli a földi evolúciók számára.
 
 
Portia Saint Germain ikerlángja
 
Az Isteni Igazságosság, az Isteni Lehetőség és Polaritások közötti egyesúly felemelkedett mestere

 
Ő a Karmikus Tanács Orákuluma, és a Hierarchia törvényhozó rendjének tagja. Valószínűnek tartom, hogy Lady Portia az egyik olyan Mester, akit célszerű lenne minden embernek megkérnie, hogy kapcsolódjon be tanításai által a személy életébe. Általánosságban nézve, mindenki szereti embertársát, és a rajta kívül álló dolgokat kritizálni. Ugyanakkor saját hibáival, és problémáival nem törődik annyit, mint a máséval. Ahogy Petőfi Sándor írja "más szemében õ a szálkát megleli, s az övében a gerendát feledi".
 
Azonban vannak olyan túlságosan kritikus emberek is, akik sokat várnak el másoktól, ugyanakkor önmagukkal szemben is kemények, és nem bocsátják meg saját tévedéseiket sem. Az ilyen személy állandó vizsgálatot tart, nehezére esik élvezni az életet, mert mindenben képes hibát találni. Ebben a békétlen és túlságosan kritikus tulajdonság átváltoztatásában segít nekünk Portia. A tanítványt olyan próbatételek elé állítja, amelyek során megtanulhatja a nagylelkűvé válást. Ezáltal meg tud bocsátani önmagának, és másoknak is, kedvesebbé és lágyabbá válik. Megszabadul a kényszeres kritikai hajlamától, és az előítélet-mentes. Önbizalma megnövekszik, egészséges önbecsülést ér el.
 
A Mester segítségével megvalósíthatjuk az igazán fontos terveinket, és megtapasztalhatjuk a megbocsátás fontos szerepét az életben.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás:logoszvilag.hu