Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

LANELLO ÜZENETE

2024-02-28

Az együttérzés hiánya a lélek hiánya

Jézus ölelésében.jpg
 
 
Az együttérzés hiánya a lélek hiánya.
 
Az együttérzés hiánya a lélek hiánya. Ha nem tudsz együttérezni egy másik érző lénnyel legyen az egy állat vagy egy ember, ez azt jelzi, hogy eltávolodtál a lelkedtől és az önzés, az én-centrikusság és anyagelvűség útjára léptél.
 
Az elválasztottság sorsösvénye ez, amely magányt, a magány fájdalmat, a fájdalom haragot, a harag bosszú vágyat, a bosszú kínt és szenvedést teremt, így növelve tovább a távolságot és elmélyítve a szakadékot emberi önvalód és lelked között.

Tudom megvolt rá az okod, a csalódásod, a veszteséged, a traumád, hogy ezt az utat válaszd, azonban emlékezz a Földi életed csak egy röpke pillanat kozmikus létezésed idővonalán!

Nem a test alakítja ki a lelket, hanem fordítva a lélek és a szellem alakítja ki a testet. Akkor melyik az értékesebb a lélek vagy test?

Amiképpen a testedet a lelked és a szellemed hozta létre, úgy azoknak ereje is van azt megújítani vagy egy új testet létrehozni. Ennek az igazságnak voltak tanúi Jézus Krisztus feltámadásakor a tanítványok. És ezért nem féltek semmi földi veszedelemtől.

A látható világ és annak minden kincse egy napon elenyészik, mert értéke nem az Isteniből ered. Ami Isteni értékkel rendelkezik a Földi világban, azt nem veheted meg pénzért. Ami Isteni értékkel rendelkezik benned azt nem is vehetik el tőled, arról csak lemondani lehet.

Ezért állj meg, ne menj tovább ezen az úton, mert ez az út a sötét Testvériség útjára vezet, ahol az első áldozat te magad leszel!

Fordítsd tekinteted a Fény felé és emlékezz igaz önvalódra, melynek emléke apró pislákoló lángocskaként még benned ég.

Isteni szikra vagy, lélekkel átitatott fénysugár kinek küldetése van és ez a küldetés csak a lelked által valósulhat meg.

Mert egy napon amikor földi életed homokórájában az utolsó homok szem is lepereg, a Fény birodalmába lelked által nyílik a kapu és térhetsz oda vissza.

A Fény Őrzői vigyázzák a magasabb dimenziók és fátylak közötti belépési portálokat, az arra éretlen lelkeket visszafordítják.
 
 
 
Lanello és a Fény Őrzőinek üzenete
 
 
Közvetítette: Ayon