Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mentál test megtisztítása

2018-10-08

Saint Germain Ibolya láng semlegesítő fénygömbje

 Mentál test megtisztítása.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 Aysha közvetítése

Csendesedj el, lélegezz mélyeket és hívd velem együtt Michaelt. Mihály Arkangyalt, hogy tiszta fényeivel átitatódjunk és feltöltődjünk. Tiszta fényeiddel, szent tüzeiddel itasd át lényünket. Testünket, lelkünket, szellemünket a Fény ragyogó jelenlétével, Istenből sugárzó hatalommal, hatalmas fényekkel, tisztító energiákkal, jelenléteddel és szíved szeretetével hass át minket…


Mihály Arkangyal erejéből, fényéből, jelenlétének valóságából egy hatalmas fénylő tűzgömb keletkezik és vetül, és teremtődik körénk, az egész csoport köré e terembe. Eme égő lángoló nap, eme égő lángoló fény és tűzgömb, Mihály Arkangyal élő valósága, erejének ilyen jellegű megnyilvánulása számunkra. Eme égő fénylő napból annyi égő, fénylő kisebb nap válik ki, ahányan jelen vagyunk e teremben. Lásd önmagadat egy égő, élő, fénylő tűzgömbben. Egy hatalmasban, amely mindegyikőnket körülveszi, fénylően ragyogó, tisztító, maga a Nap sugárzó ereje. Mihály Arkangyal, aki ilyen formát vett fel, az Ő ereje, mely ilyen formát vett fel, az Ő tisztító tüze, fénye, mely ilyen formát vett fel önmagatok, önmagunk megtisztítására. Lásd, ahogy eme hatalmas égő, élő, fénylő gömb nap fényből kiválik egy kisebb és az köréd, aurád köré vetül ragyogó napként, sugárzó fényként, tisztító tűz fényerőként köréd zárul fénylően, áthatóan és folyamatában mentális szinten mostantól folyamatosan tisztít. Teszi azt  a leghatalmasabbik angyal, a tűz ura, Mihály Arkangyal fény erejéből, hatalmas fény záporával, és a Solar Plexus, a napfonatod eme energiát magához veszi. Egy újabb, kisebb gömb válik ki e napból, és eme fénygömb, eme kicsi nap a solar, a napfonatod energetikájába kerül be, hogy mostantól folyamatosan tisztuljon, tisztuljon és tisztuljon. A mentáltested energetikai központja alsóbb szinten, és ugyanúgy fent ahogy lent, és minden szinten Michael mostantól átadjuk neked a további folyamatokat. Kérd meg Michaelt, hogy mit szeretnél ma elengedni. Mibe kéred a tisztító tűz és a tisztító fény hatalmas erejét amelyet számodra napfény, napgömb, tűzgömbként vetült háromszorosan. Kérd, kérd mert így adatik. És tudatosítsd magadban, hogy ez mind meg is történik.


St. Germain:

Legyetek üdvözölve a Fény és Szeretet nevében, mindegyikünk nevében kik ma hozzátok jöttünk el, hogy tudásunkkal, erőinkkel hozzájárulhassunk ahhoz, hogy fejlődésetek állandó legyen, és még egy szintet léphessetek előre. A tudatotokat most hangoljátok rá a mentális szférára, vagyis tökéletesen helyezkedjetek bele önnön mentáltestetekbe. Ez azt eredményezi, hogy jobban lesztek itt, s bár tudom, hogy arra vágytok, hogy érzelmileg feltöltődjetek, tudnotok kell, hogy most egy olyan fázisa jön a tisztulási folyamatnak, amelyen át kell hogy menjetek.

 

A mentális énetek, mentális aspektusotok, gondolataitok teremtő világa, mindaz, amelyet eddig teremtettetek, és amelyet éltettek gondolataitok által, s mindaz, amit képesek vagytok teremteni, vagyis a gondolat szabadságának képessége. Én St. Germain azon vagyok kedvesem, hogy segítselek abban, hogy gondolataid szabadsága által teremteni légy képes, és erre tanítok. De amíg a mentál tested leterhelt, amíg a mentál tested sok olyan programot futtat, amely rengeteg energiát vesz el tőled, és olyan eseményeket teremt folyton folyvást, amelyek pont az ellenkezői a vágyaidnak, addig még a tisztításnál tartasz, és a teremtői erőid nagymértékben leblokkolódnak. Itt az ideje felülvizsgálnod minden olyan programot, minden olyan hiedelmet, minden olyan gondolati sémát, mintát amelyet eddig és folyamatában teremtesz.

 

Az ibolya láng hatalmával élve bizony lehetőséged van arra, hogy minden negatív aspektust, melyet gondolati szférád által teremtesz, vagy teremtettél, semlegesíteni tudd. Ehhez akarat kell. Vagyis akarnod kell annak a mintának a semlegesítését. Persze ezt megelőzi az, hogy egyáltalán felismered, hogy van ilyen. Igen fontos ehhez az, hogy önvizsgálatot tarts, hogy ne csak másokat bíráld és ítéld, hanem önmagadat lásd. De ne úgy lásd magad, mint eddig, hogyha magadon észrevettél rossz dolgokat, mélyen magadat elástad önmagadon belül és elítélted. Az ítélet és a véleménynyilvánítás között nagyon nagy különbség van. Föl kell ismerni, és látni kell – hiszen ezért tanultok – hogy különbséget tegyetek, a jót a rossztól válasszátok el. Mindazt, amit nem akartok, és azt, amit akartok. De azt nem jelenti, hogy mindent címkéznetek kellene. Most hatalmas fénylő, égő ibolya láng gömböt teremtek eléd. Eme hatalmas ibolya láng gömb képes lesz arra, hogy belehelyezz minden olyan gondolati sémát, hiedelmet, gondolati mintát, amelyet kész vagy elengedni. Ez nagyon fontos, hogy megtanuld. Amikor előtör benned egy-egy gondolatsor, melyet már évek óta ismételsz, vagy ami új keletű de tudod, hogy nem helyes, abban a pillanatban állj le ennek a gondolatnak a folytatásával, vizsgáld felül, hogy e gondolat honnan ered és mi táplálja. Kívülről jövő hatás, átvett hatás, benned lévő csalódottság vagy tán más egyéb? Gondold, és vizsgáld felül, hogy honnan eredeztethető, mert csak a megértés által szabadulhatsz fel.

 

Csak a megértés az, mely mentális szférát felszabadítja. Ezért tanítják Jézus és a nagymesterek is azt, hogy a megértés által jutsz el a felsőbb tudatosságba. Hiszen amíg elítélsz valamit, addig legátolod. Legátolod a fejlődést, hisz ítéletet mondasz felette, s nem hagyod, hogy megértéssé váljon. És teszed ezt másokkal, teszed ezt magaddal. Itt az ideje felülvizsgálnod minden ilyen aspektusodat, gondolati aspektusodat, amelyet gondolatban teremtesz. Sokszor másokat bombáztok ilyen gondolati sémákkal, gondolati mintákkal, és lehet, hogy Ő már megváltozna, lehet, hogy Ő már más lenne, de benned olyan erősen él a kép, benned olyan erős kivetülések vannak azzal a személlyel kapcsolatban, hogy folyamatosan újjáteremted, vagy tulajdonképpen, gondolataid álta, amelyeket neki küldesz el Ő ezt magára veszi, és újra teremti, és eleget tesz neki mert ez az elvárás. Mennyivel másabb lenne a helyzet, ha segítenél a megértés által számára új valóságot teremteni, és azt teremtenéd vele együtt, vagy támogatva őt. A pozitív oldalát kiemelve és azt, amivé válni szeretne, vagy amivé te szeretnéd, hogy váljon. Természetesen a szabad akarat keretein belül. Ha szükséged van, bármikor szólíthatod az ibolya lángot, és az ibolya láng energiáit, vagy jómagamat, hogy bocsássak a birtokodba az ibolya láng felemésztő gondolati sémákat semlegesítő fénygömböt. Ez egy koncentrált fénygömb, amely az ibolya láng hatalmával, de van benne más is természetesen, ez hadd maradjon az én titkom, hogy mivel semlegesítem az ilyen fajta gondolati sémákat vagy elementálokat, ez maradjon az én titkom.

 

Kb. 1,5 méter szélestől lehet, és változó arányban. Olyan gömböt küldök neked, amilyenre szükséged van. Tehát amikor szólítasz engem kérd a negatív gondolati sémák – ez akár érzelmekre is lehet majd használni – kérd az ibolya láng semlegesítő gömböt. Talán ez tükrözi a legjobban vissza eme eszköz és ibolya láng formációnak a valós megjelenését és képi valóságát. Tehát ez egy olyan ibolya láng koncentrátum, és más egyéb mágikus energiákkal telített fénygömb összetett, erős, amelyet előhívhattok, ha hivatkoztok rám, vagyis hívtok engem és kéritek, amely hogyha megjelenik már a szemetek előtt, lelki szemeitek előtt. Tudom nem mindenki vizuális, de tudd, hogyha hívod, kéred meg fog jelenni. Képzeld el magad előtt, kb. 1-1,5 méterre ezt tőled elérhető. Ebbe a gömbbe kell majd bele vetítened, bele küldened megsemmisítésre azon gondolati aspektusaidat, amelyeket elengedni vagy képes, és amelyet végre szeretnél semlegesíteni. Egyszerű a dolog. Mégis arra sarkallak benneteket, hogy ne csak tanuljátok meg és hallgassátok meg a mai előadást és az én szavaimat a médiumon keresztül, hanem valóban használjátok, és ne legyen olyan holt tudás, mint az összes többi, ami olyan, mint a porosodó könyveitek a polcotokon….


Maga a gyakorlat:

Gondold végig mindazt, vagy egy-egy olyan gondolati sémát vagy elementált, amit felismertél és tudod, hogy élteted, és valós, és táplálod energiáid által és te teremtetted, és amelyet sokszor gondolsz magaddal kapcsolatban vagy akár mással kapcsolatban. Úgy képzeld el ezt, mint egy gömböt, melyben különböző formák vannak, egy olyan gömböt, amely mentáltestedben él, egyfajta szürkés-feketés változó arányú, kiterjedésű gondolatforma lehet. Tulajdonképpen mindegy, hogy minek képzeled el, az a lényeg, hogy lásd ahogy ez az aurádból kiemelkedik, kiválik. Érezd közben, és gondold is végig, hogy ez ennek a gondolati formádnak az energetikai megtestesülése. És amikor végeztél, szembesültél vele és eldöntötted, hogy el akarod engedni, engedd el és küldd bele az ibolya láng fénygolyóba. A semlegesítő ibolya láng golyóba, fénygömbbe. És most magatokra hagylak, mert jó néhány ilyen gondolatot, elementált, gondolati formát, ítéletet kell most elengednetek…Au revoir.