Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

OXION mester

2018-11-15

Egy tanítást hoztam nektek

 OXION mester.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözöllek benneteket Oxion a nevem, ami nektek talán értelmetlen, de nevem égi jelentése: tanítást hozó, Isten erejével megmutatkozó.

Egy tanítást hoztam nektek földi lelkek, mert tudatotok megért már erre. Felfoghatjátok az üzenetet, mi a fejlődésben segít benneteket.


 

A tanítás így szól:

Minden lélek ereje egy Nagylélekben rejlik, mi Isten Szellemében megmutatkozik.

Isteni hatalmatok okán, ha kéritek és elhiszitek, lelketek a Nagylélekbe olvadhat a szent pillanatban! Ha e pillanatot képesek vagytok megteremteni s tudatotokat beléhelyezni, akkor minden teremtésetek, kérésetek, a Nagylélek erejével hat lent. E pillanatot minél jobban kitöltitek, a Nagylélekben annál jobban megérzitek erőtöket, s benne addig maradhattok, míg ezt az érzést és rezgést tisztán megtartjátok!


 

A Nagylélek ereje gyógyít, tanít benneteket. Véle rálátásotok lesz olyan földi dolgokra is, minek megértése és elfogadása eddig nehézségekbe ütközött. Lelketek a Nagylélek erejében megtisztul és felfényesedik, isteni erővel és hatalommal feltöltődik. Kegyelemben részesültök, ha a tudást befogadjátok és felhasználjátok. A Nagylélek ereje ezerszeresen hat a Földre le, s ha a Nagylelkek összekapcsolódnak, az erőben meghatványozódnak.

Gyakoroljátok az összekapcsolódást, mert a tudatosodás és erőitek előhívása lesz jövőbeli feladataitok alapja!

Hogy testetek-lelketek összhangba hozzátok, s a kapcsolódást megvalósíthassátok, egy imát mondjatok el szívetek fényében, mi egységbe hoz titeket Isten erejével:


 

Nagylelkem az Égben, Szellemi Létem

Hívom erőmet – kapcsolódj Most Vélem!

Tiszta fényességem engem átrezegjen

Egyesítve lelkem Fent a Nagylélekben!

Tisztaságom okán, mi rajtam áthatol

Létrejön az Eggyéválás a lelkemben Most!

Így legyen!

Ámen


 


 

Ezt addig ismételjétek, míg rezgésetek meg nem tisztul annyira, hogy a kapcsolódás és az eggyéválás pillanata létrejöhet.

Ezt majd úgy érzitek, mintha lelketek felettetek lebegne és hatalmasra tágulna (mert ez így is van!). Ekkor fogadjátok be a Nagylélek erejét, s a pillanat akkor jön el, mikor elönt a bizonyosság és a tudás nyugalma.

Össze nem hasonlítható, felemelő érzésben nyilvánul meg ez bennetek.

Mit ekkor mondtok és tesztek, a Nagylélek erejével cselekszitek! Legyen ezért bennetek mindig alázat és felelősség erőtök és hatalmatok tudatában!


 

Üdvözlet Néktek, legyetek fénylő Nagylelkek Isten Egén!


 

Isten erejével szóltam, Oxion

 

OXION mester (2008.07.04)