Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Serapis Bey üzenete

2023-04-15

Minden célhoz vezető út felbontható kisebb szakaszokra

 serapis bey.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Serapis Bey, egy Felemelkedett mester kapcsolatai Egyiptomhoz Luxor-hoz fűződnek, aki a templomon ajtót nyitott az éterikus szinthez, és ő volt a bolygó egyik legnagyobb felemelkedett tanítója. Serapis Bey eredetileg a Vénuszról jött, és ő a Fehér láng őrzője. Ő együtt dolgozott Chamuel arkangyalal az együttérzés sugarával, és ő volt az egyetlen felemelkedett mester aki Seraphim-al is dolgozott. A mennybe szállt Luxorból. Ő volt Atlantisz papjának is az inkarnációja, és 4. Akhenaton és Amenophis fáraónak is. A negyedik-fehér sugár mestere, de a rózsaszín - harmadik sugárral is kapcsolatban van.

 

Serapis Bey, Felemelkedett Mester, azt üzeni: Miután átadod kéréseid, céljaid az Univerzumnak, Istennek, vagy az Angyaloknak, általában szükség van arra is, hogy aktívan részt vegyél azok elérésében. Felsőbb Vezetőid megmutatják a vágyaid beteljesüléséhez vezető utat, de neked kell járnod rajta.

Fontos, hogy ne bizonytalanodj el azért, mert az, amire vágysz túl nagynak vagy bonyolultnak tűnik. Emlékezz, a Csodák Könyve kimondja, hogy a "csodákban nincs nehézségi sorrend". Nincs tehát túl kicsi, vagy túl nagy cél; ez csupán az emberi elme behatároltságát tükrözi, és ezeket a korlátokat magad állítottad fel.

Nincs szükség meggondolatlan, elkapkodott döntések meghozatalára, hiszen az Angyalok szeretnék, ha a céljaidhoz vezető út örömteljes lenne és mindvégig biztonságos érzést nyújtana számodra. Azt tanácsolják, hogy előnyös energiáidat tisztán és rezgéseid magasan tartani most is, mint mindig. Az sem árt, ha időnként Angyalterápia keretében kéred a téged gátló tényezők, energiák tisztítását, oldását. Ezt elvégezheted magad is, vagy kérheted Angyalterapeutától.

Minden célhoz vezető út felbontható kisebb szakaszokra, és egyszerre csak egy ilyen kisebb lépésre összpontosíts. Igy nem terheled magad túlságosan és feleslegesen olyan teendőkkel, amelyeknek még nem érkezett el az ideje. Amikor viszont elérkezett az ideje az egyes tennivalóknak, már nem fognak annyira bonyolultnak vagy aggasztónak tűnni, mint az elején.

Útravalóul persze segítséget is kapsz Spirituális Segítőidtől, akik megmutatják a számodra legjobb utat, és feltárják előtted a lehetőségeket. Tartsd nyitva szemeid, fülelj, érezz, és figyelj a gondolataidra, mert ezen érzékeken keresztül érkeznek a téged segítő Angyali sugallatok.

Serapis Bey, Felemelkedett Mester tehát azt tanácsolja az Univerzum rezgései most tökéletesek szíved hangjának követéséhez, és szeretetteljes céljaid megvalósitásán munkálkodva az Égi segítő energiákat is jól ki tudod aknázni ebben az időszakban.


 

Kép forrása: Pinterest.com