Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ISTENI AKARAT TEMPLOMA

2022-04-01

El Morya Mester - Meditáció

 

 Utazás Isten Akaratának Templomába.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

AZ ISTENI AKARAT TEMPLOMA

 

Utazás Isten Akaratának Templomába

 

El Morya Mester - Meditáció

 

Van egy Templomunk Telosban, amit az Isten Akaratának szenteltünk fel. Szintén van egy ilyen templom Darjeelingbe, Indiába, Tibethez közel. Az Isteni Akarat székhelye El Morya Mester gondnoksága alatt van, mindkettő, Darjeelingben és a Shasta hegyben is. Sokan közületek odamennek éjjel vagy idejönnek Telosba, hogy megtanuljátok az Első Sugár beavatásait, az önátadást az Isteni Akaratnak. Darjeelingben van az eredeti templom Isten Akarata számára, és sokkal azelőtt létezett már, hogy mi felépítettük volna ezt Telosban. Mindkettő az 5. dimenziós frekvencián létezik, és így nem látható számotokra. Ma, szeretnélek elvinni téged a tudatosságodba az Isteni Akarat templomába Telosba.

Arra, kérlek, hogy fókuszálj a szívedre és vegyél néhány mély lélegzetet. Tudatosan kérd meg az Isteni Jelenlétedet vagy Felsőbb Énedet, hogy vigyen el téged egy utazásra velünk Telosba. Lásd magad megérkezni ide a személyes Merkabádban, az egyik vezetőd által elkísérve. Figyelj meg egy meglehetősen nagy opálos kék szerkezetet, ez elég magas, és egy hatoldalú piramis formájában láthatod. Ahogyan megközelíted, minden körülötted csodálatos kék energiával rezonál, ezáltal felfrissítve és nyugtatva. Engedd meg magadnak, hogy felsétálj a gyöngyház lépcsőn a templom főbejáratához. Figyeld meg és érezd fenséges kék ködöt kiáradni különböző magasságú szökőkutakból mindenünnen ekörül. A kék virágok sok fajtája növekszik fehér és arany ládákban bőségesen virágozva a szökőkutak körül, beleértve az édes nefelejcset is. Sétálj most keresztül a bejáraton, ahol három Kék Láng angyal várakozik, hogy üdvözöljön téged és elkísérjenek. Miközben belépsz a hatalmas előtérbe, láss egy átlátszó kamrát egy hatalmas Kék Lángos gyémánttal a közepén, a legnagyobb gyémánt, amit valaha láttál, körülbelül 4 és fél és 5 és fél méter közötti [15-18 láb] magasat. A vezetőid meghívnak téged, hogy lépj be a megszentelt kamrába. A gyémánt több ezer oldalt tartalmazz, mindegyik az Isteni Akarat Gyémánt Szívének egy eltérő aspektusát tartalmazza. Ez a gyémánt nem különbözik attól az egy élőtől, ami a szíveden belül van, és idővel a saját gyémánt szíved összes csodálatos oldala is teljesen aktiválttá és helyreállítottá fog válni. A Gyémánt Szíved és a megszentelt szíved egy és ugyanaz; egymás alkotóelemei. Végtelen számú kamrából állnak, ezek mindegyike megegyező a gyémánt szíved egy-egy oldalával.

Ahogyan belépsz az Isteni Akarat megszentelt kamrájába, El Morya Mester köszönt, egy magas létező barna szemekkel. Kék köpenyt visel rajta egy ragyogó fehér palásttal, rajta egy kékesfehér és arany turbánnal a fején. Köszönt és szívesen lát téged a Gyémántjának Szívében, és felkér téged, hogy foglalj helyet az egyik ”kék-lángos” párnán. Vezet téged, hogy fókuszálj rá a gyémánt szív energiájára, és hogy lélegezd be ezeket az energiákat azért, mivel ebből az energiából annyit hozhatsz vissza magaddal amennyit vissza tudsz hozni magaddal, amikor visszatérsz a fizikai testedbe. Ez a Kék Sugár az egyik, ami erővel látja el a Szeretet Sugarát. Mindegyik sugár tartalmazza a szeretetet, valamint az összes sugár egy speciális tulajdonsággal is bír.

gyémánt szív.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Ezen gyémánt jelenlétében a saját gyémánt szíved összes oldalát megnyithatod, hogy azokat a dolgokat elereszd, amik tele vannak félelemmel. Engedd meg az óriási gyémánt energiáinak, hogy magnetizáljanak és elnyeljék a félelmeidet, kedvesem, engedd őket, hogy eleresztődjenek és gyógyulttá váljanak. Miközben elereszted ezeket a félelmeket a szívedből, óriási gyógyulást fogsz kapni.

Légy tisztában azzal, hogy nehéz lehet elengedni az összes félelmedet és terheket egy látogatás alatt. Ezért hívunk mi téged, hogy térj vissza ebbe a templomba Telosba vagy Darjeelingbe amilyen gyakran csak kívánod, hogy megkapd a gyógyulás mély szintjeit. A belső gyógyulás egy folyamatban lévő feldolgozás, addig amíg nem éritek el a beteljesítését. Gondolj az erőfeszítéseidre, mint egy folyamatban lévő munkára, és legyél hajlandó ebben a feldolgozásban maradni, amíg az össze fátyol fel nem emelkedik. Ekkor tudni fogod, hogy teljes vagy.

Most kapcsolódj a Felsőbb Énedhez jobbra melletted. A nagyszerű ÉN VAGYOK Jelenlét, a korlátlan létező, az aki igazából te vagy, várakozik arra, hogy az összes félelmed fel legyen szabadítva és meg legyen gyógyítva.  Kapcsolódj össze ezzel az Isteni jelenléttel, és ha késznek érzed magad, elkötelezve önmagad amellett, hogy lemondasz az összes félelemről, amelyek oly sokáig a fájdalomban, szenvedésben tartottak téged, azáltal visszaállíthatod a teljességet.

Nem számít, hogy mik tűnhetnek fel az életedben holnap, az csak a hiedelem régi mintájának vagy egy félelmének tükre, ami önmagadon belül tárolódik, amit még mindig meg kell oldani és magadhoz ölelni. Hamarosan tudni fogod, ahogyan ezt a munkát csinálod, hogy nincs ott semmi, amitől félned kell, kivéve a félelem illúziójától önmagában.

Lélegezd be ezt a csodálatos Kék Lángot a tüdődbe és szívedbe. Tedd ezt tudatosan, mert vissza akarod hozni ezt az energiát a fizikai testedbe is. Tudva, hogy az összes multi-dimenzionális aspektusod és a fény birodalmainak összes létezője támogat téged az Isteni Kegyelembe való hazavezető utazásodban. Nem vagy egyedül az utazásod alatt; rengeteg támogatás és szeretet áll a rendelkezésedre. Meg tudod ezt csinálni, ha ezt választod. Érezd a Kék Láng nyugtató hatását. Ez a maga módján elhozza számodra a kényelmet és enyhíti az összes fájdalmadat.

Most El Morya Mester és én átadok neked egy ajándékot, miközben a gyémánt előtt ülsz a templomunkban. Rád fogjuk helyezni a teljes tökéletesség egy kisebb éterikus gyémántját, kisugározva a kék-esszencia minőségeit, a saját szent szívkamrád energiáiba.

Ez a gyémánt vissza fogja tükrözni rád a gyémánt szív isteni tökéletességét, amit iparkodsz megszerezni. Ezzel az ajándékkal, a Gyémánt Szív tökéletessége állandóan vissza fog rád tükröződni, amíg úgy döntesz, hogy ezzel dolgozol. Szólítunk téged, hogy kezd el belélegezni ennek az energiáját minden nap a meditációdban. Ezekkel az energiákkal dolgozva olyan módon, ami a számodra a legmegfelelőbbnek tűnik. A meditációdban, kérd a Felsőbb Éned, hogy mutassa meg neked, hogy a gyémánt melyik oldala tartalmaz még szenvedést, fájdalmat és a kiegyensúlyozatlan viselkedéseket, hozzáállásokat, amiknek szükséges  meggyógyulniuk és újra összehangolódniuk. A gyémánt, amit imént kaptál, továbbra is visszatükröz majd mindent számodra, ami szükséges a szíved teljes megnyílásához és meggyógyulásához. Ez az önátadás útjára tesz örömmel és kegyelemmel. Ez (a gyémánt) eleven és vibráló. A színe ragyogó páva kék színt tükröz vissza.

Lélegezd ezeket az energiákat megengedéssel és add át magad annak, ami történik. Legyél elszánt ezen úton való járásban és bátran kommunikálj a vezetőiddel. Maradj ebben az energiában és legyél hálás a kegyelemért, amit kaptál. (szünet)

Amikor teljesnek érzed ezt a folyamatot, térj vissza a testedbe, magaddal víve ezt a kincset. Minél inkább tudatos maradsz és dolgozol ezzel a Gyémánt Szívvel, ennek energiája annál inkább felerősödik és megáldja az életed. Ez egy ajándék vagy eszköz, amit neked adunk, de ez nem segít, hacsak nem használod ezt. Ne felejtsd el, amit nem használsz, az elveszik. Ez a Gyémánt Szív az önbizalom vibrációit hordozza. Kapcsolatba lépve ezen energiával, hogy segítsen a félelmeid felszabadításában azért, hogy az önátadásod kecsesen legyen végrehajtva.

Minden Kék Sugár Mester rendelkezésedre áll ebben az időben, felkínálják a támogatásukat. Amikor késznek érzed magad, nyisd ki a szemeidet. Ösztönzünk arra, hogy gyakran térj vissza a gyógyulás ezen helyére, hogy velünk meditáljál Isten Akaratán és hogy folytasd a spirituális/szellemi szabadságod keresését.

És így legyen, Szeretett ÉN VAGYOK.

Utazás Isten Akaratának Templomába2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com