Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A HÁLA ÉLETÖRÖME

2022-06-17

Hogyan változtassuk meg az életünket örömteli tapasztalattá

ima fény.jpg

 

A HÁLA ÉLETÖRÖME

 

A lét könnyedsége

 

Amikor hálásak vagyunk mindenért és mindkiért az életünkben, a belső öröm és megelégedettség csatornáit nyitjuk meg. Mert a hálában rejlenek magának az életnek a kulcsai. Mert az öröm felszabadítja a belső kreativitásunkat, és még ennél is többet ad, tovább bontja az ezer szirom rózsáját a szívünkben. Mert az örömben benne van a Lét Világossága!

 

Álltál már valaha egy hegy tetején, amelyet sok erőfeszítés, izzadság és fájdalmas izommunka árán végre legyőztél? Örvendeztél a kilátásban, amely eléd tárult, amint letekintettél a belátható messzeségbe? Feltört benned a belső csoda és boldogság? Az a puszta öröm, hogy ott állsz, és EGY vagy a hegyekkel, eggyé váltál a természettel, a szépséggel és az egész teremtéssel? 

 

Sokszor tapasztaltam az ilyen pillanatokban, hogy mélységes béke, nyugalom és ezzel együtt mély belső öröm hat át!

 

Amikor a belső öröm életformává válik, akkor az ember valóban eléri a mesteri fokot. 

 

Amikor igazán hálásak tudunk lenni mindenért és mindenkiért, az életformává válik, a lét pedig könnyebbé!

 

Ha haragszol egy helyzetre vagy egy személyre az életedben, és hajlamos vagy arra, hogy tartósan neheztelj, a szíved bánatossá és zárttá válik. Ekkor nem látod meg az élet apró örömeit és csak a negatív dolgokat veszed észre. Így a hangulatod egyre rosszabb és napról-napra mélyebbre húzod magad. Ám, amikor elkezded ezt megváltoztatni, és úgy döntesz, hogy „megköszönöd!” annak az embernek, helyzetnek vagy a körülményeknek amely adódott, elfogadod hogy okkal történik és tanít valamire, minden megváltozik! 

 

Hirtelen megtörténik a szinkronicitás, kinyílnak az ajtók, és minden hirtelen megváltozik, mert ha te változol, akkor a a helyzeted is változni fog. 

 

Például, ha nem szereted a munkádat, vagy az otthonodat, amelyben élsz és emiatt nyüglődsz és panaszkodsz, akkor ez az, amiből többet fogsz vonzani az életedbe. 

 

De, ha elkezdesz hálás lenni minden bútorért, az ágyért amiben aludhatsz, az ennivalóért, amelyet elfogyaszthatsz, mindenért, még a legapróbb dolgokért is, elindítod a változást. És ha te változol, képes leszel magadhoz vonzani azt az otthont, amelyre valóban vágysz. 

 

Miért? 

 

Mivel a saját rezgési frekvenciád sokkal magasabbra tolódott el, és ezzel együtt rezonanciába kerülsz a szíved vágyával. Amit kisugárzol a világba azt magnetikus erővel be is tudsz vonzani. Tehát amire hangolod magad, azt vonzod, azt teremted meg.

 

Amikor igazán hálásak leszünk mindenért és mindenkiért, minden helyzetért, amelyben találjuk magunkat, a varázslat megtörténik,  a belső öröm kicsírázik.

 

Most valóban sokkal magasabb sebességre kapcsolunk – magasabb rezgések vesznek bennünket körül, sokkal gyorsabb a manifesztáció, nem mindegy mire fókuszálunk.

 

Valóban készek vagyunk még többet vonzani abból, amiért hálásak lehetünk, és amiben több örömöt találhatunk.

 

Azt tapasztalom, hogy amikor valaki a magasabb tudatossági örömben van, elkezdi észrevenni a legapróbb virágokat is, a tenger kékjének árnyalatait, a hegyek állandóan változó hangulatát, és valóban gyönyörködik abban, ami körülötte van. Örömmé válik, ami megvilágítja mások életét, mert az öröm ragályos!

 

Az öröm lényegében ártatlan. Olyan, mint egy gyermek, aki annyira elragadtatja magát, hogy az öröm és gyönyör teljesen átjárja!

 

Elfelejtettük, hogyan kell örömben táncolni – csak az öröm kedvéért!

Elfelejtettünk énekelni – és örömöt lelni abban, hogy felemeljük a hangunkat a dalban!

Elfelejtettünk éjszaka kimenni és örömöt lelni a felettünk ragyogó csillagoknak!

Elfelejtettük egymást átölelni, és azt mondani: "Szeretlek!" 

Elfelejtettük odaírni, hogy „Köszönjük!”.

Még ennél is több, elfelejtettük azt mondani a saját Teremtőnknek, hogy „Köszönöm!”  a teremtés látható és láthatatlan nagyszerűségéért. Az élet és életformák tökéletességéért.

 

 (Tisztelet a kívételnek)

 

Amikor a belső öröm életformává és életszemléletté válik, akkor valóban áradozó inspirációval táncolhatjuk végig az élet táncát.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek kihívások. NEM! 

Ez egyszerűen azt jelenti, hogy megtanulunk szembenézni a kihívásokkal, és nem menekülünk előlük, sőt hálásak leszünk ezekért a kihívásokért és az általuk hozott mesteri leckékért. 

 

Az, hogy a kihívások közepette örömre lelünk, valóban mesteri tudás!

 

Zuluföldön jártam, squatter táborokban, ahol az emberek nagyon kevés dolgot birtokolnak, és puszta kartonból és műanyag zacskókból készült kunyhókban élek. Ennek ellenére láttam, hogy gyerekek táncolnak örömükben, felnőttek pedig mosolyogva üdvözöltek otthonukban, és felajánlották, hogy megosszák azt a csekély ételüket, amijük volt. 

 

Az öröm nem abban rejlik, amid van, amit birtokolsz, amit viselsz.

Ez a lelked mélyéből, a Teremtőddel való kapcsolatodból és az egész életedből fakad.

 

Az öröm valóban természetes létállapota a léleknek.

 

És ebben a fontos pillanatban, amikor egy teljesen új életbe és új kezdetekbe lépünk, mindennek az öröme a felszínre tör!

 

Szívből kívánom, hogy találd meg ezt a belső örömöt és éld meg szeretettel.

 

 

 nap-köszöntés.jpg

 

 

Judith Kusel - Szabad fordítás, átdolgozás: Aysha