Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Krisztus tudatháló

2018-10-24

A bolygó körülvevő háló elmélete meglehetősen régi. Már Platón is úgy írta le a földet, hogy egy dodekaéder háló veszi körül.

 A Krisztus tudatháló.gif

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A bolygó körülvevő háló elmélete meglehetősen régi. Már Platón is úgy írta le a földet, hogy egy dodekaéder háló veszi körül. Ön hogyan magyarázná az olyan időt álló háló elméleteket, mint amilyen ez is?

Ron: Az "Élet magja" elnevezésű műhelyben, mely az Élet Virága haladó kurzusát takarja, ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk. Saját kutatásaimat illetően arra a következtetésre jutottam, hogy a háló, vagy hálók az Ősrobbanás idején vagy még korábban keletkeztek, amikor az Üresség még csak készült a fizikai univerzum megszületésére. Ha szóba kerül a háló, sokunknak olyan kép jut eszébe, amilyet könyvekben láttunk: a föld és egy köré húzott, szögletes energia vonalakból álló mátrix. Ez természetesen helyes, bár a háló azért ennél sokkal több.
A Krisztus tudatháló1.jpg
  Kép forrása: Pinterest.comA hálók fraktálok és holografikusak. Körbeszőnek minden teremtést, beleértve annak multidimenzionális szintjeit. Nem csak a földön léteznek, csatlakoznak a fizikai univerzumhoz, mely nem létezne nélkülük. Azért van rájuk szükség, mert ők biztosítsák az életerő energia megfelelő elosztását, a fizikai teremtéshez szükséges mintákat és még sok mindent. A hálók nem csak ennyiből állnak: magának a teremtés szent kódjának fizikai kiterjedései. Nem élettelen "tárgyak" - magának a tudatnak a lenyomatai, harmónikus formában kifejezve.
Könnyű megérteni a hálók elméletét annak, aki jártas a szakrális geometriában. Ahhoz azonban, hogy mélyebbre áshassunk a tudathálók megértésében, először végeznünk kell egy kis előmunkát. Azoknak, akiknek újdonságot jelent a szakrális geometria, hadd kezdjem azzal, hogy a hálók az energia és a tudat kifejeződései, melyek a szakrális geometria törvényeinek megfelelően arányokat követnek. Ezek a hálók körbefonják az egész multidimenzionális univerzumot. Mi a szakrális geometria? Mindenki tudja mi a geometria, és bárki képes egy geometriai forma megrajzolására. Ha ezt összekapcsoljuk a Legfelsőbb Lélekkel, a tudattal vagy "Istennel", ha megnyitjuk szívünket a geometriának, akkor megteremtjük a szakrális geometriát.

A szakrális geometrián a geometria azon fajtáját étrjük, mely a tudat(osság), a test és a lélek fejlődését geometriai terminusokban ábrázolja. Az igaz szakrális geometria nem csak statikus szögletes formákból áll. Szervi eredetű, élő - állandó fejlődésben (transcendens) vagy visszafejlődésben (materializálódás) áll, felemelkedik vagy lefelé halad egyik formából a másikba.
A Krisztus tudatháló2.jpg
  Kép forrása: Pinterest.comÍgy a bolygót körülvevő háló nem más, mint a teremtés alapelveinek geometriai és energetikai kifejezése, mely hídként szolgálhat bolygónk fizikai és energetikai megnyilvánulása között. Ahhoz, hogy megértsük milyen óriási is a háló, vizsgáljuk meg először a bolygónkat! Bolygónkon ahhoz, hogy legkisebb részecske, elem vagy vegyület megszilárduljon és materializálódjon, szükség van egy tervezetre és egy mintára, valamint egy létcélra. Bolygónkhoz a tervezet és a minta maga a háló. A háló szolgál vezetőként, vagy tervezetként, körülötte szerveződnek a kvarkok, pozitronok, elektronok, atomok és végül a vegyületek. A háló biztosítja a szükséges elemek megfelelő elosztását és rendszerét, azon elemekét, melyek a teremtéshez felhasználható építő "kockák". A háló feladata továbbá, hogy biztosítsa az életerő energia és mindazoknak a frekvenciáknak a megfelelő elosztását, melyek ahhoz szükségesek, hogy fenntartsák a bolygók frekvencia spektrumának hatékony energetikai fáziskapcsolatát. (A fáziskapcsolat biztosítja a koherenciát, de ez olyan téma, ami túl nagy ahhoz, hogy ebben a cikkben részletezni tudjuk).
Így tulajdonképpen azok a háló minták, melyek az elemek kialakulásához szükségesek rétegződnek. Ez a rétegződés a lélekből ered és alakul éteri, elektromos, gázállapotú, folyékony és sűrűbb anyaggá. A tudat szerkezetileg a sűrűség különböző fokain halad keresztül, hogy hatással legyen minden szintre, az egészen légneműtől az egészen sűrűig.

Vizsgáljunk meg egy példát a hálóra, mely fizikai anyagot hoz létre! A periódusos rendszerben található összes elemnek (108) szüksége van a teremtő hálóra ahhoz, hogy atomi szerkezetében rendszer legyen és működőképes legyen. A háló minta nélkül gyorsan elveszítené a képességet, hogy önmagát létrehozhassa. Hasonlóképpen, ahhoz is szükség van a hálóra, hogy létrejöjjön bármilyen baktérium fajta, gomba, növény, rovar, állat vagy emlős. Nézzük meg az elektron diffrakció (elhajlás) ábráját olyan elemeknél mint pl. a berill és a só:


só kristály elektronja berill kristály elektronja
A Krisztus tudatháló3.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com


A fenti fényképeken láthatjuk, ahogy az atomok rendszerezett formában szétterjeszkednek a hálón. Ezek a kerek elektronok mandala alakzatban sorakoznak, pont mint egy plátói szilárd test, vagy plátói szilárd testek kombinációja.
Ha megnézzük Hans Jenney tanulmányát, melynek címe Cymatics (megj: hullámjelenségekről szó), találhatunk példákat arra, hogyan képes a kerek fém tányérra helyezett homok megtartani egy zenei hangszínt. Ütés hatására a homok részecskék geometriai alakzatokat vesznek fel minden egyes zenei hanghoz, s amint változik a hang, megváltozik a geometriai alakzat is. Ha Masaru Emoto munkáját vizsgáljuk meg, melynek címe "Üzenetek a víztől" (cikkhez klikk) láthatjuk, hogy még a víz is geometriai alakzatokat ölt atomi szintjein.

Ha a 3 dimenziós valóságunkat vizsgáljuk meg közelről, mindenben megtaláljuk a szakrális geometriát. Az ásványok szakrális geometriai arányokban szerveződnek, amit a legtöbb drágaköveket és ásványokat ábrázoló könyvben megfigyelhetünk, ha bemutatják geometriai lenyomatukat.
A bolygókat körülvevő háló ezek szerint olyan, mint egy kert "rácsozat". Ez a kert rácsozat irányítja a szőlőtőkéket és más növényeket, hogyan terjeszkedjenek, növekedjenek kifelé, felfelé, egy rácsmintát követve, egy bizonyos "formában". A háló két alapeleme a rácsminta és (anyag)szerkezet. Mindkettőnek vannak sajátságai vagy tulajdonságai. A rácsmintát hívhatjuk a férfi- és a (anyag)szerkezetet a női aspektusnak. Egymással harmónikusan működnek, hogy teljessé tegyék az élet változatosságát. Hasonlóan működik az esernyő a fém rudacskákkal (fém váz) és a vízálló anyaggal. A fémszerkezet teszi lehetővé, hogy a vízálló anyag kifeszüljön és így lesz lehet az esernyő hatékony.

Az emberi lényeknél is megtalálhatjuk ezt a párhuzamot. Fizikai testben lévő spirituális lényekként, spirituális voltunk egy holografikus, bennünket körülölelő rendszerből származik, mely összeköt minden életet és átfogja az egész teremtést. Hogy ennek hatalmasságát bele tudjuk helyezni egy fizikai testbe, össze kell tudnunk hajtogatni létünk nagyságát szimbolizáló esernyőt egyfajta lepkévé fejlődő gubóba és átmenetileg be kell csuknunk. Ki kell várnunk az időt, míg kifejlődünk és emlékezni kezdünk arra, kik vagyunk igazából. Ott van bennünk, mindnyájunkban a teremtéssel járó összekapcsolódások végtelen kiterjedésű fraktál és holográf mintázata.

 A Krisztus tudatháló3.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


A Krisztus tudatháló az esernyő hasonlatnak a bolygónkon megvalósított verziója - a teremtés teljesen nyitott mintázata, mely állandó kapcsolatban tart bennünket eredetünkkel és arra ösztönöz minket, hogy fejlődjünk az újraegyesülés irányába.
A tudathálók magukban foglalják a kozmikus egymásba kapcsolódás emlékét és így azokat, akik rájuk hangolódnak arra ösztönzik, hogy valósítsák meg önmagukat.
Hogyan jellemezné a Krisztus hálót azok számára, akik nincsenek tisztában ezzel az elmélettel? Tulajdonképpen mi az?

Ron: A Krisztus Háló a Föld körül létezik. Különféle kutatók jelezték már a létét különböző magasságokban a Föld felett. Úgy hiszem, hogy a háló fraktál és holográf minőségéből kifolyólag azért jelenik meg különféle szinteken, mert valójában ott van mindenhol. A Krisztus Hálóról azt tartják, hogy rögzítve van a tengelyénél, Kairónál és Moorea-nál (Polinéziai sziget), a többi rezgési csomópontja a Föld felszínén található. Ezek a rezgési csomópontok természetes, energia erőhelyek, melyeket több ókori kultúrákban is hajszálpontosan megjelöltek és használtak is.
A Krisztus tudatháló2.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com

Az emberi lényeknél is megtalálhatjuk ezt a párhuzamot. Fizikai testben lévő spirituális lényekként, spirituális voltunk egy holografikus, bennünket körülölelő rendszerből származik, mely összeköt minden életet és átfogja az egész teremtést. Hogy ennek hatalmasságát bele tudjuk helyezni egy fizikai testbe, össze kell tudnunk hajtogatni létünk nagyságát szimbolizáló esernyőt egyfajta lepkévé fejlődő gubóba és átmenetileg be kell csuknunk. Ki kell várnunk az időt, míg kifejlődünk és emlékezni kezdünk arra, kik vagyunk.