Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KRISZTUSI SZERETET

2022-02-12

Küldj feltétel nélküli szeretetet és elfogadást 

0001 unnamed(9).jpg
 
 
A KRISZTUSI SZERETET 
 
Minél több fényt engedsz be lényedbe, annál inkább növekszik a képességed a körülötted lévő világ átalakítására.
 
Ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor mások negatív energiákat küldenek feléd, sokkal kevésbé leszel érintett, ha feltétel nélküli szeretetet és fényt sugárzol feléjük.
 
Ha belemész az ítélkezésbe... az azt jelenti, hogy megengeded magadnak, hogy mások energiái befolyásoljanak, és ezáltal a körülötted lévő energiákat is, ahelyett,
hogy Te magad gyógyító transzformátor legyél.
 
Az emberek csak arról a tudatszintről képesek működni, amelyben jelenleg vannak, és a tőlük telhető legjobbat teszik, miközben folyamatosan megtanulnak magasabbra jutni.
 
Meg fogod lelni a saját békéd és egyensúlyod ha feloldod azt a ragaszkodást, hogy az embereknek egy bizonyos módon kell cselekedniük, azért, hogy boldog vagy békés és kiegyensúlyozott lehess.
 
Mindezek az érzések már mindig benned vannak, függetlenül attól, hogy mit észlelünk a külvilágban.
 
Amint ezt felismered, és úgy döntesz, hogy feltétel nélküli szeretetet küldesz...sugárzó, gyógyító fénysugár leszel, amelyre ennek a világnak most oly nagy szüksége van.
 
Azért vagyunk itt, hogy szeressük még a szerethetetlennek tűnőt is, mivel ez az isteni alkímia folyamata.
 
Ahogy egyre magasabbra jutsz a tudatosságodban, egyre több és több embert fogsz segíteni, és így a kollektív tudatot is feltétel nélküli szereteteddel és magasabb rezgésű gondolataiddal.
 
Ez tulajdonképpen az energiáid védelmének is a kulcsa, hiszen a feltétel nélküli szeretet állapotában nem tud lerántani és befolyásolni mások feléd sugárzott negatív energiái.
 
Amikor olyan helyzetbe kerülsz, hogy netán mégis megsérülnél, félsz vagy elszakítva érzed magad...mindig kezdd azzal, hogy küldj feltétel nélküli szeretetet és elfogadást feléjük de önmagad felé is....és vállad azt aki igazán Te vagy.
 
Bármi ami nem szolgál téged, teljes szívedből kérd, hogy akuljon át szeretetté.
 
 
 
Abigail