Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A MEGBOCSÁLTÁS

2023-04-05

A megbocsátásnak szívből és nem fejből kell megtörténnie!

 Jézus aaa ang.jpg

Kép: Pinterest.com

 

 A megbocsátás

 

"BOCSÁSS MEG NEKIK ATYÁM MERT NEM TUDJÁK MIT CSELEKSZENEK"
Jézus
 
Ha megbocsátasz másoknak a szíved felszabadul és tovább léphetsz az életedben, megszabadítva magadat és a másikat is. Előbb utóbb mindenkinek meg kell majd bocsátanunk.

Megbocsátás és szeretet

gyakorlat:


/ gondolj magadban egy személyre, akinek szeretnél megbocsátani /

Csukd be szemed, és végy egy mély lélegzetet. Lazítsd el magad a szokásos módon.

Most képzeld el magad elé azt az illetőt, akivel problémád van, és akinek szeretnél megbocsátani. Lásd, vagy érezd őt.
Most nézz, bele a testébe vagy érzékeld az illető belsejét. Keress egy kis fehér fényszikrát, ami úgy lobog benne, mint az őrláng.
Most, hogy észrevetted benne a fehér fényt, növeszd a fényt gondolataid erejével. Csak meg kell kérned, hogy növekedjen. Figyeld, ahogy növekszik. Most növeld a fényt mindaddig, amíg teljesen ki nem tölti őt. Ha bárhol sötétséget látsz benne, kérd a fényt, hogy tisztítsa meg azt a területet. Amikor teljesen kitöltötted őt fehér fénnyel, növeld tovább a fényt a test körvonalain túlra, mint egy aurát.

Most képzeld el önmagadat, ahogy mellette állsz. Most lépj be a belőle áradó fehér fénybe. Lásd, és érezd, hogy megfürdet a fehér fény. A fény most olyan ragyogóvá válik, hogy már nem látod a különbséget kettőtök között.


Most mondd ki magadban, mintha hangosan mondanád:


Megbocsátok neked, és felszabadítalak. Nem tartok vissza haragot többé. Megbocsátásom teljes és tökéletes. Szabad vagyok és te is szabad vagy.
Lásd, és érezd, hogy a fehér fény egyre hatalmasabb, mint egy hatalmas szeretetteljes buborék.

Most hívd meg Jézust a szobába, és fordulj kéréssel felé. Gondolatban mintha hangosan mondanád, mondd ki:


Kérlek, lépj be a gondolataimba, és szívembe, és segíts, hogy másként lássam ezt a helyzetet. Kérlek, vezesd gondolataimat a harmónia, szeretet, és az igazság felé. Kérlek, küldd el hozzám angyalaidat ma, hogy segítsenek tudatomat, és szívemet a szeretetre összpontosítani. Ahogy a te szeretetedből tekintsek mindenre, és tudatában legyek minden élővel való egységemnek.


Most engedd el ezt a fénybuborékot magadtól, és lásd, hogy a buborék Isten szeretetének ragyogó fényébe kerül.

Lásd ahogy Isten szeretete a buborékban minden gondolatot és eszmét megtisztít, és ezek igazsággal, és szeretettel telítődnek. Lásd, hogy a buborék majd kicsattan az örömteli ünneptől, ahogy elmerül ebben a fényben.

Megkérheted a gyógyító szeretet buborékját, hogy növekedjen még nagyobbra, borítsa be az egész várost, az egész országot, a kontinenst, az egész világot. Érezd, ahogy a szeretet körbeöleli a világot, tudd, hogy te és a másik ember egyek vagytok mindenkivel, a világgal, és egymással.

Most visszafele, kicsinyítsd le a buborékot akkorára, mint a kontinens, aztán még kisebbre, mint az ország, még kisebbre, mint a város, már csak akkora, mint a szoba, és most kicsinyítsd le akkorára, hogy elférjen a tenyeredbe. Ha megvan, helyezd ezt a gyógyító szeretetbuborékot a szívedbe, és tudatosítsd, hogy most már veled marad a szívedbe, örökre.

Lassan hozd vissza tudatodat ide a szobába. Végy egy mély lélegzetet és fújd ki.

 

Áldás