Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A RÓZSA ISTENI EREJE

2024-07-07

Mária Magdaléna üzenete

rózsa ereje.jpg
...
A RÓZSA ISTENI EREJE

Mária Magdaléna üzenete

A Föld nagy átalakuláson megy keresztül, és sokan közületek most fentről várnak szeretetet és támogatást.
Ezért mi, akik egykoron ugyanúgy jártunk a Földön, mint ti ma, igyekszünk mindent megtenni, hogy összehangolva tartsunk benneteket azzal, ami a valóság, hogy megtapasztalhassátok az egységet mindenben, ami van.

Az emberiségnek szánt ajándékaim csekélyek, bár az a szándékom, hogy szent kódokat használjatok a rezgésszintetek emelésére.
Tudjuk, hogy milyen nehéz jelen lenni és vigyázni arra, hogy magas rezgésen tartsátok magatokat. Tudjuk, milyen könnyen rántja az elme a figyelmeteket végtelen számú történetszálba.
Azért vagyok itt veletek, hogy segítsek kibogozni a szálakat és megvilágítani a történetet, de mindenekelőtt azért, hogy a történeteteket egy magas rezgéshez igazítsátok - a szeretet és a megértés magas rezgéséhez minden létező iránt.

Létrehoztam egy rezgéskódot, amelyet "A Rózsa Áldásai"-nak neveztem el, hogy emlékezzetek ennek a virágnak a szépségére - de mindenekelőtt a belső erejére.
A rózsa nem egy egyszerű virág, de összeköt a női energiával, élesíti az intuíciót és megnyitja a szívet. A rózsa és illata arra hivatott, hogy édességével átöleljen benneteket.
Az általam készített kód egy egyszerű rózsaszín rózsa egy aranyszínű körben. Az intuíciótok megmutatja nektek ezt a kódot.
Ha vizualizáljátok, képes lesztek megemelni az általatok fogyasztott ételek, a víz és minden olyan tárgy rezgését, amelyre használni fogjátok.

Alkalmazhatjátok ezt a szent kódot egy olyan helyzetre, amelynek a megoldását nem ismeritek, vagy arra, hogy kibogozzátok élettörténetetek szálait.
Én mellettetek leszek és vezetni foglak benneteket.

A szent kód ősi, és a Magdaléna Rend pecsétjét jelképezi - egy olyan rendét, amely jóval a hivatalos vallás előttre nyúlik vissza.
Ez a szent szimbólum az ókori Egyiptom földjéről származik, és évezredeken át használták az egyiptomi papnők templomaiban.

Most ez a szimbólum hozzátok érkezik, hogy tovább terjesszétek: fessétek, ajándékozzátok, képzeljétek el és használjátok örömmel.
Szeretlek és soha nem hagylak el. Veletek vagyok, bármi történjék is.
Szeretlek Benneteket.
...
rózsa rend 3.jpg
Közvetítette: Octavia Vasile