Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZERETET-EGYSÉG HÁLÓZATA

2018-10-23

A Földön, éppúgy, mint az egész világegyetemben, örökkévalóan jelen van, minden életet egybeköt a szeretet és a fény hálózata

 A SZERETET-EGYSÉG HÁLÓZATA.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Az emberiség csillagmagva egy ősi szeretet közösségből származik. Ez az ősi szeretetközösség Lemuria. Ebben a közösségben, egy, akkor a Földhöz kötődő energiamezőnek köszönhetően valamennyi lény élvezhette a szeretet áramlását, egymás szeretetét. Az ősidőkben az ember szívcsakrája nagyon nagy volt, és minden lény szívcsakráját a szeretetnek ez az egyetemes hálózata táplálta. Ennek az eredendő szeretetnek az emlékét minden ember DNS-e őrzi. És valamennyi lény szívcsakrájában ott lobog a szeretet lángja, aminek köszönhetően kiterjedhet, megnyílhat a szív afelé a tudatállapot felé, amelyet akkor érezhettünk, amikor még ehhez az ősi közösséghez kapcsolódhattunk.

Ezt a tudatállapotot egy-ségnek nevezzük. A lélek energetikai kapcsolatba tud lépni a Föld egy-ség mezőjével.

Ily módon a lélek kimeríthetetlen energiához jut, s a szív álmaira összpontosítva, s a szíven átvezetve az energiát kifejezésre tudja juttatni, meg tudja valósítani az álmokat.

Valamennyi lény ott őrzi a DNS-ében az ősi emlékét annak, hogy a teremtéshez elegendő pusztán a szív rezonanciáján alapuló szándékra gondolni, szeretetteljesen arra összpontosítani. A Földön azonban sokak számára napjaink valóságában ez nem működik. Amikor szívük álmai felé próbálnak mozdulni, akadályokkal, nehézségekkel találják szembe magukat. Így aztán sokan feladják: lemondanak szívük álmairól, arra a meggyőződésre jutnak, hogy azok számukra elérhetetlenek.

Azért jöttünk, hogy elmondjuk nektek: igenis meg lehet valósítani a szív álmait. Ti is képesek vagytok rá, ha hajlandók vagytok energiatesteteket újra az egy-ség folyamához, Isten/nő tudatáramához kapcsolni.

A Földön, éppúgy, mint az egész világegyetemben, örökkévalóan jelen van, minden életet egybeköt a szeretet és a fény hálózata. Ezt az egységes mezőt nevezzük az egy-ség mezejének, szeretteim. Mindig tudjatok arról, hogy testetek minden egyes sejtje ehhez a szent hálózathoz kapcsolódik. Átfolyik rajtatok, s valamennyi részeteket összeköti minden fával, minden lénnyel, a Földdel és a csillagokkal, a Mindenséggel, kedveseim.

Ha valaki úgy él, hogy közben tudatosan ehhez a hálózathoz kapcsolódik, egész életében maga mögött érezheti az energia támaszát. Ha az ember tudata a különválásra vagy a félelemre összpontosul, a tudat összehúzódik, s nem képes felfogni ennek az örökké jelenlévő egy-ség hálózatnak a szeretet- és fényáramát.

Nyissátok meg a testeteket, elméteket, szíveteket, lelketeket és szellemeteket, hogy valamennyi részetekkel tudatosan kapcsolódjatok az egy-ségnek ehhez a hálózatához, amely körülfog és átitat. Ez a mező határtalan, túláradó energiát hordoz -- abból a Forrásból táplálkozik, amelyből minden energia kisugárzik és amelybe -- átalakulás után -- visszatér.

Mondjátok a testeteknek, elméteknek, lelketeknek, szellemeteknek és szíveteknek, hogy tudatosan lélegezze be az egy-ség hálózatát, s energiáját közvetlenül a Forrásból vegye! Energiátok így újuljon meg, gyarapodjon, innen merítsen!  

 Amint belélegeztek, szívjátok magatokba a Minden Létező támogatását, s mindazt, ami akadályoz benneteket az egy-ség átérzésében, a hálózatra lélegezzétek ki. Amint kifújjátok ezt magatokból, a Forráshoz kerül, s ismét szeretetté és fénnyé alakul. Fordítsátok agyatokat, szerveiteket, tagjaitokat az egy-ség hálózata felé, hogy onnan szívják magukba az energiát!

Kötődjetek így minden testrészetekkel a hálózathoz! Fújjatok ki magatokból minden stresszt és összehúzódott energiát! Ugyanígy elméteket is az egy-ség mezeje felé fordíthatjátok, hozzákapcsolhatjátok.

Ne feledjétek: számíthattok a hálózat energetikai támaszára. Kérjétek, hogy csakráitok is ugyanígy az egy-séghez kapcsolódjanak!