Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Befogadó lelkek imája

2018-10-08

Befogadó lelkek imája Jézustól és Máriától és az Atya üzenete

jézus 88999.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Befogadó lelkek imája Jézustól és Máriától


Pünkösd napján minden lélek

Megnyílik az Istenfényben

Szent áradat, igaz lélek

Befogadunk teljeséggel.

Atyánk kérünk, Szent Lelkedet

Áraszd reánk Életedet

Hogy beterítve, körbefonva

Tisztuljunk az Igaz Szóra.

Beteljesül Akaratod

Az Embert Te el nem hagyod

Elfogadunk, leborulunk

Uram! Veled Egyek Vagyunk!


Ámen


Az Atya üzenete

Drága Gyermekeim! Szeretetem árad reátok minden pillanatban. Erőm körbefog titeket, és kezembe veszem szíveteket. Ha hagyjátok, gyengéd érintésemmel megnyitom azt Fényemnek, hogy a Ti szívetekben lévő Isteni Fényszikra felragyoghasson! Ma különleges ajándékot kaptok Tőlem szeretteim. Isteni Lényegem érint meg titeket, Szent Valóságotok, mely összeköt Mindeneket az Egy-ben. Isteni fuvallat érint meg titeket, Szent Lehelet, Igaz Fény, az Áhítat Csendje. Halld benne szavam! S halld meg tiédet is, mi Enyémben szól! Egyként beszél! A Szeretet nyelvén! Az isteni hangon, a lélek szaván.

Íme ajándékom: elküldöm néktek Szent Lelkem Erejét! Töltekezzetek fel vele. Árasszátok magatokba. Legyen lényegetek. Majd beteljesüléseteket árasszátok szét! Kapcsolódjatok össze Egyetlen Lélekké a Földön!

Egy szent fehér galamb szárnya öleli most körbe bolygótokat. Tolla kristályragyogású gyémántpihe. Sugarait szórja felétek, s minden lélekkel összekapcsolódik Fényfonala.

Lássátok ragyogását, lássátok fényét, erejét! Szívjátok magatokba a Fényt! Lélegezzétek be! Vegyetek Lélek-zetet! Érezzétek, ahogy felemel, szárnyára vesz, hozzám repít.

Én egyenként megáldalak Benneteket, s a Szent Kereszt jelét rajzolom homlokotokra! E kereszt nemcsak földi és égi utatokat jelenti, de szárnyaitokat is jelképezi, mit áldásommal kitárhattok, hogy ti is szárnyaljatok immár a Szeretet Szárnyain.

Lelkeim, Gyermekeim! Atyátokként szeretlek Benneteket, és sorsotok vigyázom szívemben.

Fogadjátok be ajándékomat, s adjatok ti is, hogy a Szeretet körforgása sose álljon meg, mert a mozgás az, mi éltető, előrevivő, fejlődő.

Töltekezzetek hát el Szent Lelkemmel, az Isteni Igaz Szeretetenergia áradásával, földi Értelmetek megnyilvánulásával.

 

Áldással szóltam, Atyátok

Forrás: Pusztai Orsolya