Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Húsvéti üzenet

2022-04-06

A húsvét a lehetőség egy ablaka az egész emberiség számára

jézus meditál másolata.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, hogy elhozzuk számotokra az új élet áldásait a felébredés ideje alatt Szeretett Egy.

 

A húsvét a lehetőség egy ablaka az egész emberiség számára, hogy búcsút mondjon a réginek, és hogy utat engedjen az új iránynak/útnak, azért hogy kibontakozzon.

 

Április önmagában az én újrarendezésének egy hónap és az ember alapjai számára az újraértékelés időszaka. Ez lehetővé teszi az embernek, hogy észrevegye, ami karbantartásra szorul és azt, hogy miért kell ezt megtenni.

 

Úgy élitek az életeteket, hogy leváltok az énetekről, létrehozva egy ürességet, amelyet nehéz megmagyarázni.

 

Általában az emberek helytelenül a drogokat, élelmiszert, az alkoholt, szexet, szerencsejátékot... stb használják, hogy megpróbálják kitölteni az ürességet belül és mert fogalmuk sincs, hogy mi volt a kiinduló oka ennek, az üresség érzete soha nem múlik el. Az embernek feltétlenül meg kell értenie legalább azt, ami az eredeti oka volt ennek, azért, hogy véglegesen begyógyítsa a tátongó sebet és megtöltse az ürességet. Ez annak az ideje, hogy a régi sebek a felszínre kerüljenek, emlékeztetve titeket, hogy érezzétek, ezáltal segítve nektek, hogy emlékezzetek milyen volt az autentikus énetek.

 

A Húsvét időszaka felkínálja számotokra a lehetőséget, hogy keresztülnézzetek a múlt ablakain és újjászülessetek, gyógyultan és önmagatokkal egyetértésben.

 

Nem a pirulák és az italok mennyisége fogja meggyógyítani a fájdalmatokat. Amíg nincs bátorságotok, hogy szembe nézzetek a belső démonokkal, amik feltüzelik a fájdalom/szenvedés tüzét, addig soha nem fogjátok teljesnek érezni önmagatokat. Sokan a fájdalmat gyakran emlékeztetőként használják arra, hogy milyen érezni. Az emberek annyira megszokták a fájdalom érzését, hogy legtöbben azt hiszik, hogy a béke, boldogság, harmónia egy kiváltságos dolog, ami csak az elit néhány tagjának elérhető el.

 

Mióta váltak Isten áldásait kizárólagossá és zárkörűvé?

 

Jézus Mester sok értékes tanítást hozott, amikor az emberek között járt, mégis sok üzenetet elfelejtettek vagy félreértelmeztek. Most van itt az ideje, hogy tanulmányozzátok a tanításait és emlékezzetek, valamint elismerni és hálát adni mindenért számára, azért amit megtapasztalt és megtanított annak érdekében, hogy segítse az egész emberiség utazását a teljes megvilágosodásba, és végül a felemelkedést, ahogy Ő tapasztalta, amikor feltámadott.


Észrevettétek, hogy az énetek hányszor halt meg az elmúlt években?

 

Észrevettétek, hogy mennyi ember adja el a lelkét minden nap, mert nincs több erejük, hogy harcoljanak a fájdalmaikkal, szenvedéseikkel és a nyomasztó sötétséggel? Keresztülmentetek ezen ilyen vagy olyan módon és sokan közületek keresztülmentetek a sötétségeteken és megtaláltátok a fényt az életetekben. Mindamellett még mindig millió számra akadnak olyanok, akik nem. Ahogy utaztok és megtaláljátok az utat/irányt így sokkal több fog elkezdődni és folytatjátok a felébredést.


Hogyan halhat meg az ember a régi számára, annak érdekében, hogy újjászülethessen, kérdezitek?

 

Ez egyszerű, MEGADÁS (által)! Adjatok magatoknak engedélyt, hogy leálljatok az aggódással, azért, hogy megbocsássatok, elengedjetek, felejtsetek és előrelépjetek. Folyamatosan a múltra fókuszálva a tátongó sebeket egy ördögi körben tartjátok feltüzelve azokat.

 

Annak érdekében, hogy gyógyuljon, az embernek meg kell éreznie az eredeti érzést, és így a bátorságot magában, hogy elengedje amit talált.

 

Úgyszólván, megszabadulni mindentől, ami negatív emlékezethez kötődik és a múltban megtapasztaltakhoz. Fizikailag eltávolítva ezt tudatosan létrehozol egy teret/helyet valami újnak, ami helyzetesíti ezt. Ez egy rendkívül katartikus* élmény és végre kéne hajtani minimum kétszer egy évben, hogy az én megszabaduljon a régi poggyászától.

 

Ha úgy találod túl fájdalmas a múltba nézni, fel kell ismerned, hogy soha nem fogsz meg szabadulni a múltadtól (ha nem lényegíted azt át), és a tudatalattid mindig befolyásolni fogja a viselkedésedet az életed bármilyen területén, amely egy-egy aktuális speciális kérdéshez kapcsolódik. A tudatosnak és a tudatalattinak együtt kell dolgoznia, annak érdekében, hogy a gyógyulás folyamata teljes legyen.

 

A tojás képviseli az egyének auráját és Isten szeretetének védőpajzsát oltalmazva és védve a sötétségtől és negatívitástól.

 

A végtelen fájdalom, szenvedés, félelem, aggodalmak és stressz lerombolja ezt a pajzsot, kivéve, ha az ember napi szinten kér védelmet, és így az ember maga mögött tudja hagyni a sebezhetőségét minden fajta negativitással szemben. Meggyógyítva a fájdalmatokat, újraépítitek ezt a pajzsot és felélesztitek a szenvedélyetek lángját a kapcsolatotokban Istennel. Ez létrehoz egy újonnan felfedezett hitet, pozitivitást, reményt és lehetőséget.

 

Haljatok meg a régi számára annak érdekében, hogy a mostban éljetek.

 

Add át a fájdalmadat, lecserélve a zsibbadtságotokat az érzékelésre. És tudjátok az emlékezés fájdalma átmeneti, ennek ellenében a tagadás fájdalma a félelem következtében állandó és mindenre hatással van, amit gondoltok, tesztek/ és mondtok tudatosan és tudattalanul.

 

Támadjatok fel a "halálból” szeretteim és érezzétek egy új nap és egy új élet melegségét, ami átölel titeket.


Érezzétek, hogy a lélek támogatása és szeretete mindig jelen van, vezetve, védelmezve és segítve minden erőfeszítéseteket. Tudjátok, hogy mélyen szeretve vagytok és hogy minden rendben lesz a világotokban.

 

Kuthumi vagyok, a Szeretet és a Bölcsesség Ura, és szeretetben üdvözöllek és áldalak meg benneteket. Adonai.

 

Kuthumi – Húsvéti üzenet- Feltámadás

 

 

 

 

 

Michelle Eloff által közvetítve

 

https://szivtanc.eoldal.hu