Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

JÉZUS KVANTUMFIZIKÁT TANÍTOTT

2023-04-09

A világegyetemben minden energia

Jézus 44.jpg

 

JÉZUS KVANTUMFIZIKÁT TANÍTOTT 

 

A világegyetemben minden energia, és ez az energia a Teremtő Forrás, más néven Isten gyümölcse.

 

Mindannyian a Vonzás Törvényének hatása alatt állunk, még akkor is, ha nem hiszed, hogy ő az, aki diktálja a valóságunkat aszerint, ahogyan cselekszünk, gondolkodunk, érzünk ...

 

Tetteink, gondolataink, érzéseink, érzelmeink energiahullámokat bocsátanak ki, amelyek az univerzumba mennek, és visszatérnek hozzánk ...

 

Tehát minden, amikor jóra gondolunk, érzünk vagy teszünk, pozitív energiát küld az Univerzumnak, amely visszatér hozzánk, és (jó dolgokat, jó eseményeket) hoz, ... és minden, amikor rosszra gondolunk, érzünk vagy teszünk, negatív energiát küld az Univerzumnak, amely visszatér, és (rossz dolgokat, rossz eseményeket) hoz számunkra!

 

Ebből a nézőpontból nézve láthatjuk, hogy Isten végtelenül jó és igazságos, az Univerzum igazságos, mindannyian ugyanazokkal a lehetőségekkel, képességekkel rendelkezünk ezen a világon, függetlenül nemtől, bőrszíntől, fizikai mérettől, iskolázottságtól, társadalmi szinttől, mert minden ember valóságát ő maga teremti meg, és csak rajta múlik, hogy ez a valóság jó vagy rossz.
Jézus tudta ezt, amikor azt tanította!

 

"Ha valaki arcon üt, ajánlja fel neki a másik oldalt!"

 

Amikor megtorlunk bármilyen agressziót, akkor az agresszor negatív rezgésszintjére süllyedünk...( negatív energiát bocsátunk ki), másrészt amikor megbocsátunk egy sértésért, akkor pozitív energiát bocsátunk ki, és következésképpen ezt kapjuk vissza.

 

"És megismeritek az igazságot, és ez a hang szabaddá tesz téged!"

 

Mindannyian sötétségben élünk (az igazság hiánya az életről, az Univerzumról, honnan jöttünk, hová tartunk) az ÉBREDÉS az az igazság, amely mindannyiunkat felszabadít!

 

"Imádkozzatok és legyetek mindig éberek!"

 

Jézus meg akart tanítani minket arra, hogy jobb módon gondolkodjunk, az agyunk olyan anyagokat és frekvenciákat termel, amelyek olyan hullámokat generálnak, amelyek hatással lehetnek az egészségünkre, a valóságunkra és a világra, amelyben élünk.

 

"Minden lehetséges annak, aki hisz!"

 

Hinni: összpontosítsd az elmédet és az érzéseidet valamire, amit meg szeretnél valósítani, tárd ki szíved teremtő kapuját, a tudatod számára teljes hittel!


Ha valamire fókuszálsz, amire vágysz, az Univerzum végtelen lehetőségei közül választasz egyet, és ha hiszel benne, akkor a valóságodban meg fogod valósítani.....

 

"Jaj annak, akinek szeme van, de nem lát!"

 

Az információ mindenki számára elérhető!

 

A növekedés és az evolúció keresése mindenki számára elérhető... Rajtad múlik, hogy hiszel-e benne vagy sem...

 

"Aki iszik abból a vízből, amit én adok neki, soha többé nem szomjazik meg!"

 

"A víz, amit én adok neki, örök életet adó forrássá válik."

 

Aki megtartja a tanításokat, az felébred és lélekben magával viszi ezeket a tanításokat.

 

"Keressétek először a JóIsten országát, és minden más megérkezik hozzátok!"

 

Isten országa mindannyiunkban ott van, a belső énünkben, a legbensőbb, az isteni szikra, ha az ember egyszer megérti ezt, képes lesz elérni mindent, amit akar.

 

"Nem vagyok távoli Isten, közelebb vagyok mindenhez, mint ..., amit látsz, közelebb, mint a lélegzeted!"

 

Jézus példázatokban tanított, hogy megkönnyítse a megértést, mert abban az időben nem volt oktatás, és a tudományos ismeretek nagyon kevesek számára voltak elérhetőek...

 

Ha ma, a modernitás és a rendelkezésre álló információk mellett is az emberek nehezen értik meg a kvantumfizikát, ... mások még azt sem tudják, hogy létezik, akkor képzeljük el kétezer évvel ezelőtt azokat az egyszerű kecskepásztorokat vagy katonákat, akiket csak a feladataikra képeztek ki, hogyan is érthették volna meg mind ezt?

 

 

 

Namaste!

Laureano G Gonçalves