Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Jézus üzenete

2018-10-08

Egység és Energia

Egység és energia.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Mindenki egy az Univerzumban, ebben a végtelen világegyetemben, mivel mindenki rendelkezik az önvalóval, az Élet virágával, azaz Merkabával. Ez olyan, mint egy kisméretű Nap-virág, amely minden élőlény sajátja, legyen bármilyen apró, emberi, növényi, állati, ásványi, esetleg kozmikus méretű. Hiszen a bolygók is élnek és ők is ezért rendelkeznek ezzel az isteni önvalóval.

Képzeljétek el úgy, mint egy négyzetrácsos füzetlapot. A kockák, melyek összekapcsolódnak, a Merkabák, amely minden élőlény sajátja. A forma (test), az ami megzavar benneteket. Vállaltátok, hogy megtapasztaljátok a földi létet, és ezért testet öltöttetek, viszont ez nem korlátoz benneteket, mert mindenkiben ott ragyog ez a csodálatos Élet Virága (Merkaba), ami a Lelketekkel kapcsolódik össze, és fényből vagytok. A Merkabát a szeretet irányítja. A szeretet révén felfedezhetitek a bennetek rejlő belső világot, a Mindenséget. A kozmosz végtelen és a szeretet az egyetlen erő (fény), ami mozgatja. Ez az általános törvény, mivel mindenki egy, mi, fénylények alkotjuk az egész világegyetemet. Tehát minden egyes lény, aki él és tudattal rendelkezik, összekapcsolódik az élet virága által, és a szeretet átsugárzik rajtunk.

Most beszéljünk az energiáról. A kozmoszt energia alkotja. Ezt úgyis mondhatjuk, hogy semleges ez az energia. Tehát se jó, se rossz. Mégis mitől válik ez károssá, illetve üdvössé?
Az érzés és gondolattól. Ha ráhangolódsz a Végtelen Energiára, ami a kozmoszt áthatja, akkor ezt az energiát te felhasználhatod. Ha a szeretettel párosul ez az energia, akkor téged szolgál. Ezt az energiát programozhatod gondolat és szeretet által. A legnagyobb feladat, hogy a tudatot (gondolat) és a szívet (szeretet) összhangba hozd. Ha ez az egyensúly megvan, akkor a felemelt tudat és a szeretet téged szolgál. Nem lesz benned feszültség, mivel megteremtetted az egyensúlyt a szív és fej között. Az energiát beprogramozhatod úgy, hogy az a legfelsőbb céljaidat szolgálja.
Hétköznapi példával élve: Jobban szeretnél tanulni. Az energiát felhasználhatod (mivel mindent ez vesz körül) erre a célra. Beprogramozod ezt az eszenciát, hogy jobban szeretnél tanulni, ezáltal saját elmédet is programozod, mivel az emberi szervezet alapja is energia, hiszen ez információkat továbbít. De ugyanígy a gyógyítás terén is sikereket értek el, ha hiszed, hogy ez a pozitív meggyógyulok- program sikeres lesz. Amikor én is a Földön voltam Jézusként, akkor az általam közvetített energia programozott energia volt, amit ti a hitetek által elfogadtatok. Hitettek bennem, és ez elősegítette a gyógyulásotokat. Én az Univerzum energiáját a szereteten keresztül sugároztam, és a ti hitetekkel együtt keveredve és a gyógyulási szándékotokkal értetek el sikereket. Ezt ti csodáknak neveztétek, pedig egyszerűen a szeretet, és a bennetek is rejlő erő volt az, ami létrehozta a gyógyítási folyamatokat.

Összefoglalva: Nem kell ahhoz senki se (külső személy), hogy ti gyógyuljatok. Elég a HIT, SZÁNDÉK, AKARAT, SZERETET ereje és máris beindul az öngyógyító folyamat. Egy külső személy, aki gyógyítást közvetít, csupán a bennetek rejlő hitet és erőt szeretné feléleszteni azáltal, hogy Ő csodákat tesz. Pedig a csoda bennetek rejlik, a személy, aki gyógyít, mint én, csupán közvetíti a szeretet energiát, hogy hitet kovácsoljon bennetek, és a bennetek rejlő erőket mozgósítsa.

Az erő és szeretet te magad vagy. Fedezd fel, vagy engedd, hogy egy gyógyító felfedeztesse veled ezt az erőt. Amint ráérzel saját erődre, akkor te magad válsz életed gyógyítójává.
Nos, így láthatod, hogy minden az energia és szeretet elvén működik.

Még egy példával élve. Azok a művészek, akik zenét énekelnek, ők a kozmikus energiára hangolódnak rá. Ez az energia a művész érzelemvilágával találkozva létrejön egy zeneszám eredményeképp. Mi történt? A kozmikus energiát le lehet bontani színekre, jelekre, hangokra, versekre, stb. Hogy ki mire bontja le a kozmosz energiáját, az egyedül a művésztől függ és az érzéseitől. Van, aki versek formájában adja vissza, van, aki zenét komponál. Ez egyedi minden embernél, attól függ, hogy ki melyikre a fogékonyabb, ki hogyan tudja kifejezni magát. De mindenkinél közös: Az energia érzéssel töltődik fel. A legfontosabb, hogy ez a Szeretet érzése legyen. Ez ugyanis magas frekvenciájú és megvéd titeket mindentől, így igaz érzéseiteket tudjátok kifejezni.

A szimbólumok sem mások, mint a kozmikus energia kivetülései fizikai formában. Az energiát papírra vetitek formák, jelképek és színek formájában. És ez szintén érzéssel (szeretet) társulva gyógyít titeket. Jóval több szimbólum létezik, mint amit ismertek, mivel energiáról (szeretet) van szó. Ugyanazt éritek el, ha ráteszitek a kezeteket egy gyógyító szimbólumra, mintha kértek az Univerzumtól gyógyító energiát. Csupán a szimbólum lerajzolása azért hatékonyabb, mert ti gyakran a szemeteknek hisztek (ha formában látjátok az energiát), holott mindegyik módszer valójában ugyanolyan hatékony, mert szeretet energiáról van szó. Ti döntitek el, hogy mely gyógyítási forma nektek a legideálisabb. Amelyben nagyon hisztek, hiszen a HIT az, ami felfedezteti bennetek az erőt, ami mindenkiben ott található.

Forrás: Anette

 

Egység és energia1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com