Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KRISZTUS MAG INTEGRÁCIÓ

2023-04-10

Aktiváld a KRISZTUSI MAGOT

   

krisztusi fénytest 3.jpg

Kép:pinterest.com

 

KRISZTUS MAG INTEGRÁCIÓ

Aktiváld a KRISZTUS MAGOT a szívedben ami lehetővé teszi, hogy elérd az EGYSÉG állapotát és felemeld tudatosságod a Krisztus Tudat Hálójához

Helyezkedj el kényelmesen és válj tudatossá a lélegzésedre. Vegyél egy mély lélegzetet majd lélegezz nyugodtan, egyenletesen. Képzeld el, hogy minden egyes lélegzetvétellel több és több fény tölti el testedet, majd irányítsd ezt a fényt a sejtjeidbe, a szerveidbe és a csakráidba.
Ahogy lélegzel, lassan kiemelkedsz az elme gondolat köréből és mindinkább a szívedre összpontosítasz. Kezdj tudatossá válni a rezgésekre amelyek a szívedből jönnek, és észre fogod venni, hogy a szíved fokozatosan kitágul és jóleső melegséget áraszt.

 

Ez az energia és melegség a Krisztusi Jelenléted szeretete.
 
Maradj a szemlélődés (kontempláció) állapotában ameddig szükséges. Amikor úgy érzed, hogy tovább mehetsz akkor folytasd.
Lélegezz mélyen …

Most lásd a szíved egyre jobban és jobban kitágulni míg teljesen kitölti a tested és energiája körülölel mint egy arany buborék, boldognak, szeretve és biztonságban érzed magad ebben a kegyelmi állapotban amely a Forrás meleg öleléséből árad.


Ez az a pillanat amikor vizualizálnod kell és behívnod a KRISZTUS MAG INTEGRÁCIÓ FÉNY KÓDJÁT, hogy átjárja lényedet, aktiválja a KRISZTUS MAGOT a szívedben ami lehetővé teszi, hogy elérd az EGYSÉG állapotát ami szükséges ahhoz, hogy felemeld tudatosságod és elméd a

Új Kozmikus Krisztus Tudat Hálóhoz.

 

Engedd meg, hogy a Fény Kód átjárja lényed és felébressze benned a Belső Krisztust.

 

Érezd megújító energiáit, ez a Fény Kód magába hordozza a Szoláris Szív Középpontjából kiáradó Kozmikus Sugarakat; a Felemelkedés és a megújhodás kozmikus sugarait, amelyek a Központi Napból érkeznek a Szoláris Szívbe.

Amikor a Fény Kód aktiválódik és az örök szeretet szférájában érzed magad, úgy érzed lényed kiterjed a Fénybe!

 

Ebben a pillanatban valószínűleg sírni vagy nevetni szeretnél, esetleg mély meghatottságot érzel. Engedd meg, magadnak, hogy átéld az összes feltörő érzést. Add át magad az átélésnek és a legtisztább szeretet energiáinak.

 

Ekkor már a Krisztus Mag aktiválódott, Krisztusi Jelenléted felébredt, így Lényed átigazolódik és gyengéden lehorgonyozódik az Új Kozmikus

 

Krisztus Tudat Hálóba.

 

Felemelkedtél a Szeretetbe!

 

Vegyél még egy mély lélegzetet …

 

És amint lényedbe integrálod ezt a Szeretetet, ráirányítod azt mindenre és mindenkire körülötted, az otthonodra, a családodra, a szomszédságra, mindenkit és mindent felölel a Krisztusi Szeretet.

 

Te a szeretet gyújtópontja vagy és a Krisztus Tudatot árasztod mindenkire és mindenre körülötted.

 

Engedd meg magadnak, hogy emberi Krisztus legyél, fogadd el Istenséged ami benned ragyog.

 

Vegyél még egy mély lélegzetet és lassan húzd vissza tudatosságod a testedbe … gyengéden, továbbra is a szívedben és a szeretetben vibrálva.

 

Ettől fogva engedd meg, hogy a szíved vezessen és bármikor amikor úgy érzed, hogy vissza csúsztál a régi elme – hálóba, csináld meg ezt a meditációt és emlékezz rá, hogy élő Krisztusi fény vagy!

 

fénymag.jpg

Kép: Louis Dyer