Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Mária és Jézus üzenete a szívekhez

2018-10-08

Drágaságaink! Isteni lelkek! Egyek vagyunk a Szeretetben!

Egység és energia1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Szívünk kitárul, Urunk felé nyitva, Egyben lángol benne az Isteni Szikra!

Szívek! Szeretetek! Isteni lényegek! Szavunk száll hozzátok át az étereken.

Át dimenziókon, mert átfog titeket Isten leáramló, igaz szeretete.


Bennetek éled újra a remény! Lássátok meg szívetekben utatokat. Egyesítsétek lelki erőiteket, hatalmatokat. Az Egyesítés ideje jött el! Eggyé kell válnotok önmagatok Fényével, Isteni Valótokkal! A feladatok ezt állítják elétek. Fel kell ébresztenetek erőiteket a cél érdekében! Nyissátok meg tudatotokat, vetítsétek szívetekbe, hogy szívetek szerint cselekedjetek. Erőink, mint Szent Lángok összefonódva eggyéválnak Bennetek. Kiegyensúlyozzák életeteket, megmutatják a KÖZEPET!

Az inga lassan középre áll bennetek. Kilengése csitul, a szélsőségek közelednek, hogy Eggyéváljanak a központi rezgésben. Központotok rezgése állóhullámként járja át testetek-lelketek, s Isteni Körbe fog titeket, mely mindenhol harmonikus, kerek, egy, egész.

Lássatok körben! Ne csak jobbra - balra! Táruljon a horizont, hogy feltárulhassanak az összefüggések is. Lássátok át az Egészet – lássatok át az Egészen! Mert minden alapja ez az Egység, a Közép, az Egyensúly. Egyensúlyban kell lennetek! Akkor kibillenthetetlenek lesztek Isteni Lényegetekből, s látásotok körben az Isteni Megnyilvánulást tárja fel.

Próbáljatok minél többször tudatosan a központban, egyensúlyban lenni. Helyezkedjetek minél többször a szívetekbe. Váljon ez napi tevékenységetekké, természetes állapototokká. Minél többször próbáljátok, annál jobban megy. Annál harmonikusabbak, kiegyensúlyozottabbak lesztek! Szívetekből látni a világot, egy új Életet tár elétek. Olyat, melyet Isten lát Bennetek, de ti csak a szívetekkel láthatjátok azt.

Lássatok szívetekből Isteni szemmel! Legyetek harmóniában életetekkel! Legyetek harmóniában Önmagatokkal, legyetek harmóniában Istennel!

Ha szívetekből kipillantva az Egy szemével láttok, jobbá tehetitek általa Világtok!

Tegyétek! Magatokért, Istenért, Világotokért!


A Harmónia angyalai szállnak felétek, hogy kezük lágy simogatása és hangjuk halk dallama segítsen megtalálni egyensúlyotokat, szívetek közepében.

Erőink most Egy-ként sugároznak reátok, hogy kiegyensúlyozzák utatokat. Fogjátok meg kezünket, mit nyújtunk felétek! Legyünk Egyensúlyban!


Áldottak vagytok, Gyermekeink

 

Forrás: Pusztai Orsolya közvetítése