Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

RAGYOGJ

2021-09-21

Sugározzátok ki a fényeteket!

 RAGYOGJ.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

RAGYOGJ!


Nem az a feladatod, hogy mások érzelmeit vagy problémáit magadba szippantsd, hanem hogy saját fényedet sugározd magadból, hogy ragyogj

 

Kedves emberek! Jeshua vagyok. Mindannyiotokat üdvözöllek, minden egyes embert köztetek. Szívemből jön az üdvözlet, melyben úgy érzem egységben és egyezségben vagyunk. Nem vagyunk elválasztva egymástól, Egyek vagyunk. Összekapcsolódva az óriási szeretetmezőben és belső bőségben. Érezzétek szíveteket és érezzétek, hogy az sokkal több, mint pusztán fizikai szerv. Érezzétek, hogy szívetek egy ajtó egy másik világra, ami túlmutat a fizikai síkon túl. Szíveteknek helye van ezen az óriási mezőn, amiről beszélek és rajta keresztül léptek be lelketek dimnezióiba.

Képzeld el, hogy fizikai szíved helye mögött egy szín, egy energia lakozik, ami tárolja lélekenergiádat. Érezd magad mögött, a lapockáid mögött, érezd, hogy körbeölel egy bizonyos színnel egy bizonyos módon. Kapcsolódj össze ezzel az energiával. Érezd, amint kiemel téged a földi világ sűrűjéből, az anyag sűrű rezgéséből, érezd, amint ez az energiamező befogad téged, ami tisztább, magasabb rezgésű, könnyed és áramló. Sok belső tudás tárolódik itt.

Lelked által kapcsolódsz az intelligenciával és más lényekkel, akik a Földön és más dimenziókban is megtalálhatók. Érezd, hogy miközben éled a mindennapokat a Földön, mindennek része vagy. Ezáltal inspirálódhatsz és gyakran azok a dolgok is értelmet nyernek, amik korábban értelmetlennek tűntek számodra. Kérd meg lelkedet, hogy csatlakozzon hozzád, lelked áramoljon szíveden keresztül testedbe, töltse meg mellkasod, fejed, hasad és lábaid, egészen a lábfejekig. Üdvözöld lelked és érezd, hogy egyek vagytok. A lélek nem rajtad kívül létezik. A lélek képes egészen a sejtjeidig eljutni. Abban a pillanatban, amikor ez megtörténik, elkezdesz másképp élni: sokkal több bizalommal, több nyugalommal vagy  önmagad felé, az életed történéseinek laza szemlélésével és megfigyelésével éled meg a mindennapokat.

Nyisd meg minden sejtedet a lélekenergiád számára és figyeld meg lelked rezgése milyen színben mutatkozik meg. Képzeld el, hogy felveszed magadba ezt az energiát. Ez tested számára egészen természetes, mert tested lélekkel áldott lény, ami lelked által kel életre, ami vezeti őt. Képzeld el, hogy lélekenergiád tovább áramlik a földi világba. Beáramlik a mindennapi életedbe, a munkádba és társas kapcsolataidba. Képzeld el, hogy lélekenergiád szabadon áramlik és átjárja tested.

Most pedig figyeld meg, hogy életedben van-e olyan helyzet, talán egy bizonyos ügy vagy kapcsolat egy bizonyos emberrel, amin változtatni szeretnél. Nézd meg, hogy megszólít-e valami egyértelműen és világosan, ahová áramoltatni szükséges az energiádat, hogy tisztázódjon a helyzet. Engedd, hogy a szín és az energia oda áramoljon. Figyeld meg, mi történik. Hogyan befolyásolja a lélekenergiád ezt a problémát, helyzetet vagy kapcsolatot?

A lélekenergia nagyon semleges természetű és nem ítélkezik. Minden világossá és tisztává válik – egy szelíd semlegességből fakadóan, nem elnyomásból vagy ítélkezésből.

Most pedig hívd vissza lélekenergiádat önmagadhoz és töltsd ki egész aurádat vele, töltsd ki az egész energiameződet lélekenergiáddal. Érezd milyen természetes megfürödni és otthon lenni saját energiádban.

Oly sokan hurcolnak nem hozzájuk tartozó energiákat aurájukban: mások iránt érzett kötelességtudatból, felelősségtudatból úgy hiszitek, ezt nektek kell vállalnotok. Néha pedig olyan energiacsomagokat hurcoltok hosszú időn keresztül és tudattalanul, amik például szüleitekhez vagy barátaitokhoz tartoznak. Most pedig saját lélekenenergiáddal töltsd meg energiameződet teljes tudatossággal. Ismerd fel és érezd, hogy ez rendben van így és nem bántasz meg vele senkit. A lényeg, hogy légy nyitott befogadó saját lélekenergiád számára, azért, hogy az egyediséged, amit a világnak adhatsz, kiragyoghasson a világba.

Ez az, ami más embereknek valóban segít és ami megérinti őket. Nem az energiák elnyelése… Nem az a feladatod, hogy mások érzelmeit vagy problémáit magadba szippantsd, hanem hogy saját fényedet sugározd magadból, hogy ragyogj. A benned rejlő melegség és együttérzés megérinti és inspirálja az embereket. A lényeg nem az együttes szenvedés – amit sokan csináltok – hanem, hogy megszabaduljatok az emberi társadalom nehéz energiáitól és hogy saját fényeteket sugározzátok ki. Ez a cél, ez a küldetésetek. Ez az, ami benneteket megelégedéssel tölt el, ami boldoggá tesz benneteket.

Tehát van különbség, aközött hogy másoknak vagy magatoknak segítetek vagy, hogy elégedett vagytok és teljesek. Ez egy áramlás. Amikor saját lélekenergiátok spontán módon és szabadon kiáramolhat, akkor mély teljességet éreztek át, mert ez az életcélotok: hogy egyéni és egyedi rezgéseteket és tehetségeiteket hozzátok a világra. Ezzel érintitek meg a világot a lehető legerőteljesebben, ezzel valami újat hoztok: egy fényszikrát, egy inspirációt, ami egyedülálló bennetek. Arra kérlek, tedd ezt meg, nézz bele energiameződbe, észrevehetsz sötét területeket vagy energiákat, amik nem tartoznak oda. Nem kell pontosan tudni, miért vannak ott vagy, hogy honnan származnak. Egyszerűen semleges módon szemléld őket, mindenfajta ítélkezés nélkül. Mindenki horodzza mások energiáit. Nézz körül, semelgesen, hol érzékeled a nem odaillő energiákat az aurádban: fent vagy lent, jobbra vagy balra. Kérdezd ezt le az energiameződben. Érezd belülről, milyen energiák vannak ott, milyen érzelmek vagy hangulatok ültek meg.

Sok dolog összefügg azzal, hogy féltek másnak lenni, ezért inkább másokért vállaljátok a felelősséget és teljesíteni akarjátok a szüleitek, szeretteitek és partneretek által támasztott elvárásokat. Így keletkezik gyakran lyuk, vagy egy lék az aurában. Szemléld gyengéden és tudatosítsd magadban ezt a részt úgy, hogy menyílsz a nem-saját energiák előtt.

Mondd magadban egészen egyszerűen: „Nekem ezt nem kell megtennem, ez nem az én feladatom, ez nem az, amiért itt vagyok.” Figyeld meg, hogy meg tudatad-e mozdítani a nem-saját energiákat, hogy tudsz-e fényt áramoltatni feléjük, anélkül, hogy ellenséges lennél, hogy elnyomd őket, hogy gyorsan megszabadulj tőlük. Légy tudatában, hogy ez az energia a benned lévő félelemekkel kapcsolatban áll. Félsz attól, hogy hatalmas vagy, félsz, hogy kilógsz a sorból, félsz, hogy nem tartozol közéjük. Ily módon gyakran szembesülsz ezekkel a félelmekkel, mikor megtisztítod ettől az energiától az energiameződet.

„Lehetek valóban olyan függetelen és erőteljes, hogy csak az én saját energiáimat engedem be? Kirekesztett leszek ezért?” Ezek a mély félelmek csak lassacskán oldódnak fel. A tudatosság a valódi kulcs. Amint tudatosságotokkal fényt irányítotok a félelmekre, elkezdenek megváltozni ezek a dolgok, eltolódnak az energiák olyan tempóban, ami számototkra kényelmes. Így képessé váltok a mindennapi élet során tudatosítani a félelmeket, amit magatokkal cipeltek: féltek a többi embertől, féltek megmutatni önmagatokat. Nem engeditek megérkezni saját energiátokat. Legyetek ennek tudatában és ezzel együtt máris megkezdődik a változás folyamata

Végezetül arra kérlek, hogy légy teljességel tudatos és ereszkedj le a gyökércsakrádba, az energiaközpontodba, a hátgerinc aljára. Ott vagy a legerősebben összekapcsolódva a Földdel, az anyaggal, a testtel. Engedd, hogy lélekenergiád oda leragyogjon. Érezd, hogy szabad ezt! Nagyon régi félelmek ragadhattak ott. Engedd, hogy feloldodójanak egyik a másik után. Nem kell mindent egyszerre csinálni. Addig engedj egy kis lélekenergiát a gyökércsakrádba áramolni, amíg az kellemes érzés.

Légy tudatában, hogy a Földtől kapsz segítséget. A Föld érzi a változás hívószavát. Szeretné befogadni a te lélekenergiádat. Nyitottan várja. Mindenben fog neked segíteni, hogy ez a csatorna megnyílhasson, és hogy te otthon érezd magad itt. Érezd Földanya erejét.

Érkezz meg a földi életedbe. Bízz az itteni életben. Egy új korszak kezdődött. Sok változás válik még szükségessé, de a magok a földben vannak már és azon vannak, hogy kicsírázzanak. Látható válik egy új tudat. Ti az elsőkhöz tartoztok, akik tudatosan tartanak ezzel a korszakkal, akik megnyitották szívüket és gyarapodni szeretnének.

Nyújtom felétek kezemet és szeretném tolmácsolni nektek, hogy mérhetetlen szeretet áramlik irányotokba, mérhetetlen tisztelet és szeretet övez benneteket: a Föld élőlényeitől és a másikoldal élő intelligenciáitól is. Veletek vagyunk.


Jeshua
RAGYOGJ1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

 Jeshua - Pamela Kribbe
Csatornázta/Forrás: Pamela Kribbe / http://pamela.jeshua.net/
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
https://kristalyhang.wordpress.com/