Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZENT EGYESÜLÉS

2022-12-09

Az Istennel való egyesülés unió misztikája

 Jézus másolatasxs.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

SZENT EGYESÜLÉS

ÉS A SZÍV SEBEINEK GYÓGYÍTÁSA

 

Jézus tanítása

 

Drága testvéreim a szeretetben, a világ világossága a bennetek megnyilvánuló Isteni Szeretet, mely az Isteni Örök Önvalótok és Teremtő Atyátok örökkön-örökké áradó szeretetének kiáradása, mely általatok jelenvaló és megvalósuló e földi létben.

 

E csodálatos Isteni erőt, a hármasság szent szakrális misztériuma hatja át, és ezen átalakító, megújító és életet adó Isteni teremtő erő, az Istennel való egyesülés unió misztikájának adományát hordozza számodra.


Drága Fény Testvérem, mint ahogy én is vállaltam a saját golgotám keresztjét, te is vállaltad, hogy életeden keresztül átlényegíted az árnyékot, segíted az emberiség és a Föld felemelkedését, amely egyéni "Krisztusi utad" vállalt része volt.


Ismerd fel testvérem a benned áradó szeretet erő fontosságát és hatalmas Isteni transzformáló erejét, mely által életed és eddigi életutad minden fájdalmától és félelmétől megtisztíthatod.


Kívánd és óhajtsd szíved legtisztább szeretetével, Mennyei Atyánk Szent Szívével való egyesülést. Szólítsd meg égi testvéreidet és szólíts meg engem is, és én haza vezetlek tégedet.


Égi édesanyánk ölébe helyezlek, kinek balzsamos szeretetének gyógyító malasztja átjárja lényedet. Az ő szeplőtelen szívének szeretete irgalmas és végtelen... jelenlétében szomorúságod és bánatod feloldva, lélekben megtisztulva, a forrás fényével és szeretetével eggyé válva, Mennyei Atyánk szent szívét befogadhatod.


E szent egyesülés által az ego feloldódik és alsóbb éned átlényegül, s te magad az Isteni akarat és szeretet közvetítőjévé válhatsz.


Jézus

 

Közvetítette: Aysha