Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TI VAGYTOK A TÁRSADALOM TANÍTÓI

Üzenet Jézustól a Krisztusi energia hordozóihoz

2024-06-16

Jézus: Szeretném átadni nektek a fáklyát

jézus 222.jpg

 

Ti vagytok a társadalom tanítói, 

szeretném átadni nektek a fáklyát

 

Üzenet Jézustól a Krisztusi energia hordozóihoz 

 

"Érezzétek a szelídséget a szívetekben, és az erőtöket is, a képességeteket, hogy tanítóvá váljatok."

 

Legyetek büszkék magatokra, ti vagytok ma a Krisztusi energia hordozói, és én szeretném átadni nektek a fáklyát. Képzeljétek el, hogy egy fáklyát tartotok a jobb kezetekben, és tartsátok magatok elé, ne ijedjetek meg. Most nézzetek körül, mi az első dolog, amit láttok? Másokat láttok magatok körül?

 

Olyan emberek vannak körülöttetek, akik szeretnék élvezni és befogadni a fényeteket, mert a fáklyátok úgy világít, mint senki másé, egyedülállóak vagytok.

 

Néha elszomorít, amikor látom, hogy elrejtitek a saját fáklyátokat, a saját fényeteket, amire most olyan nagy szükség van a Földön. Ma arra kérlek benneteket, hogy álljatok fel és mutassátok meg fényeteket a világnak. Mélyen ki fog tölteni benneteket, ha ezt teszitek, ez a küldetésetek, az igazi utatok.

 

Most, amikor azt mondom, hogy mutassátok ki fényeteket a világnak, tudom, hogy ez néhányotokat megrémít, mert a világgal való kapcsolataitok nem voltak zökkenőmentesek; időnként nehezek és fájdalmasak voltak. Néhányan közületek inkább visszavonulnának a világtól. Úgy érzitek, hogy nem tartoztok oda; nem érzitek magatokat otthon.

 

Úgy érzitek, hogy csak akkor lehettek önmagatok, ha magatok mögött hagyjátok a társadalmat, de a társadalom vár rátok. Be kell utaznotok a sötétségbe, hogy belülről változtassátok meg, és ezt magatokban teszitek meg. Már korábban is kértelek, hogy nézzetek a negativitás, a destruktív viselkedés mögé, és lássátok meg a bennetek lévő félelemmel teli gyermeket. Arra kérlek benneteket, hogy most tegyétek ugyanezt a társadalommal.

 

Ne kezdjetek harcba az ottani energiákkal. A béke érzésével lépjetek bele. Amikor a társadalommal küzdötök, még mindig a dualitás birodalmában vagytok.

 

Úgy érzitek, hogy a társadalomban agresszív erők vannak, és hogy vagy a rabszolgája vagy az ellenfele vagytok, de mindkét szerep a dualitáson belül van. Nem szeretnétek a társadalom rabszolgája lenni, és néhány életen át némileg ragaszkodtatok a harcos, a társadalom normái ellen harcoló lázadó szerepéhez. De a valódi szerepetek ma ezek közül egyik sem. Nem vagytok a társadalom rabszolgái. Nem vagytok az ellenségei. Ti a társadalom tanítói vagytok, és szívből tanítotok. Ez azt jelenti, hogy a külsőségek mögé tekintetek, és egyenesen a dolgok, a helyzetek, az emberek szívébe hatoltok. Tanítóként tudjátok és megértitek, hogy az energiátokat nem mindig fogják fogadni vagy értékelni, és ezt elfogadjátok, ezért nem érzitek magatokat a társadalom által elutasítottnak. Nagyon öntudatosak vagytok, és szeretetből és együttérzésből cselekszetek, és ami a legfontosabb, tudjátok, mikor kell cselekedni, és mikor nem. Nem kell megváltoztatnotok a világot. A dolgok megváltoztatásának igénye az elégedetlenségből vagy akár az ítélkezésből fakad.

 

Valóban azért vagytok itt, hogy a szeretet tanítói legyetek.

 

Átadom nektek ezt a fáklyát, és arra kérlek benneteket, hogy legyetek a világban, de ne a világból, hogy mindig találjátok meg az igazságotokat belül, de legyetek elérhetőek és készek arra is, hogy megosszátok másokkal.

 

Most arra kérlek benneteket, hogy a társadalom energiáját gyermekként lássátok, és adjátok neki a gyermek arcát. Jelenleg nagyon sok minden történik; az emberiség kollektív energiája a zűrzavar állapotában van. Most adjátok neki a gyermeki arcot. Gondoljatok a régi struktúrára, amely még mindig aktív: a hierarchiákra, a rosszul elhelyezett tekintélyre. És még ha úgy is gondoljátok, hogy mindez nagyon csúnya, nézzétek meg, hogy megtaláljátok-e benne egy gyermek arcát. Ha mélyen megnézitek, akkor egy elveszett gyermeket láthattok, aki a hagyományos társadalom agresszív férfiszerkezetének foglya. Valójában egy férfi gyermek, aki elidegenedett és elszakadt a saját szívétől. Érezzétek egy pillanatra ennek a gyermeknek a szomorúságát. Már régen elvesztette az útját. Vágyik az anyja, az anyai energia után, és ugyanakkor ellenáll neki. Irányítani szeretne, uralkodni szeretne a világ felett az elméjével, az egójával. De ez egy szörnyű állapot, és egyáltalán nem boldog.

 

Mit kezdenétek tehát ezzel a gyermekkel? Jelenleg kétségbeesett és készen áll a változásra. Nyújtsátok ki a kezeiteket, hogy meglássátok, mire van leginkább szüksége ennek a gyereknek, ami valójában ti vagytok. Az energia, amit magatokban hordoztok, meg fogja gyógyítani őt. Beszéljetek tehát ezzel a gyermekkel, és kapcsolódjatok hozzá. Ő is részetek és az emberiség része, és ti is az emberiség részei vagytok.

 

Mindannyian különböző szerepeket játszottatok a Földön töltött sok-sok életetek során.

 

Voltak olyan életeitek, amikor a Földön az agresszív férfi energia áldozatai voltatok. De voltak olyan életek is, amikor a másik oldalon álltatok, amikor ti magatok fejeztétek ki a férfi energia ezen formáját. Ez része a földi utazásotoknak, így egyszerre voltatok áldozat és elkövető. Ma pedig tanítóként mindkét régi szerepet magatok mögött hagyjátok.

 

Most azért vagyunk itt, hogy újraértelmezzük a férfi energiát.

 

Erre van szükség az emberiség és saját magatok számára. Szükségetek van a férfi energiátokra, hogy kifejezzétek magatokat a világban, bár mind a férfiak, mind a nők közöttetek fenntartásokkal viseltetnek a férfi energiával kapcsolatban. A férfias energia a múlt miatt az egóval és az agresszióval társult. De ez nem az igazi természete, és szükségünk van egy új meghatározásra, egy új érzésre a férfias energiával kapcsolatban, mert ez a teremtés szükséges része. A férfias és a nőies energiák egymást kiegészítő energiák.

 

Ezért arra kérlek benneteket, hogy most nézzétek meg a bennetek lévő férfias energiát. Nézzétek meg, hogy meg tudjátok-e figyelni a bennetek lévő férfialakot. Engedjétek, hogy a férfias energia kifejezze magát a testetekben, akár férfi, akár nő vagytok. Érezzétek a férfias energia természetes erejét, tisztaságát, kitartását, kifejező és megnyilvánuló erejét. Szükségetek van erre az energiára, hogy fényeteket a világba hozzátok. Béküljetek meg vele.

 

Az imént mondtam nektek, hogy a távoli múltban voltak olyan életeitek, amelyekben ti magatok is visszaéltetek a férfias energiával, olyan életek, amelyekben az uralkodás és a hatalom energiáival kísérleteztetek. Lelki utazásotok során mélyen megbántátok ezeket az életeket. Nem kívántatok többé semmi kapcsolatot ezzel az energiával, ezért életek ciklusába léptetek, amikor az agresszió és az uralkodás áldozataként éltetek, mert a szívetekben ellenállás volt a védekezéssel szemben. Pedig mindkét energiára szükségetek van ahhoz, hogy teljes emberi életet élhessetek.

 

Ezért ma arra kérlek benneteket, hogy ne féljetek többé használni a férfias energiátokat.

 

Legyetek tiszták, legyetek láthatóak mások számára. Merjetek beszélni, merjétek megkülönböztetni magatokat másoktól. Spirituális női energiátok a másokkal való kapcsolódásról szól, a férfias energiátok pedig azért van, hogy megvédjen benneteket, ha szükséges. Mindkettőt alkalmazzátok!

 

Ezt a beszélgetést most azzal szeretném befejezni, hogy egyszerűen megosztjuk egymással az energiáinkat.

 

Érezzétek a szelídséget a szívetekben, és az erőtöket is, a képességeteket, hogy tanítóvá váljatok, azzá a tanítóvá, akik vagytok.

 

Fontos, hogy találkozzatok másokkal, akik ugyanazon az úton járnak. Szeretnélek bátorítani benneteket, hogy hozzátok létre saját körötöket, hogy együtt legyetek, csak élvezzétek egymás társaságát, osszátok meg ajándékaitokat, és meséljétek el történeteiteket. Ez valóban segít új energiát teremteni. Ez támogatni fog benneteket.

 

Nagyon szépen köszönöm Mindannyiótoknak.

 

 

 

Pamela Kribbe

www-jeshua-net.