Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

12:12

2022-12-09

Krisztusi szeretet lehorgonyzása

12 12 kapu.jpg


12:12

 

A feltétel nélküli krisztusi szeretet lehorgonyzása


A Krisztusi csakra aktiválása

 

Jézus Krisztus arany fénye most erőteljesen árad mindazokhoz, kiknek szíve nyitott a krisztusi szeretet befogadására. Elérkeztünk az év legmélyebb pontjához, amikor elindul a belső felkészülés, arra, hogy a krisztusi energiák horgonyt vessenek bennünk és újjászülessen bennünk a fény.

------------------

A Szent szív lényei ~ 12:12 pillanatában a Krisztusi Tudat tiszta arany fénye, együttérzéssel és szeretettel gyújtja meg a Magasságos Szíved kelyhében a szent lángot.


A feltétel nélküli szeretet egy előre kódolt lenyomat az ébredő tudatban.

Amikor az emberek megkapják ezt a hatalmas Krisztusi Fény letöltést, villámhárítóként fogják leföldelni ezt az isteni szeretet erőt.

Amikor a szíved nyitva van, és hajlandóság van benned a krisztusi szeretet befogadására, 12:12 idején a krisztusi csakrád aktiválódik (csecsemőmirigy csakra). Ez a központ megkapja az IstenNői tudatot, és felébreszti a Feltétel nélküli Szeretetet a magasabb rendű Szív központod szent kehelyében. Ez a felhatalmazás lehorgonyozódik a testedben, hogy felgyorsítsa az evolúciós folyamatodat, és felkészítsen a Napforduló idején történő átlépésre.
Bár a Krisztus Fény nem keresztény tanítás, a Jézus mesterrel való kapcsolat ugyanazon a kiterjedt fénymezőn belül található, amely megtestesítette az egymás iránti szeretetre vonatkozó tanítást.
(A Krisztusi Fény univerzális, nem kapcsolódik egyetlen valláshoz sem. Jézus, a krisztusi tudat küldötte és isteni felhatalmazója. Jézus Krisztus a feltétel nélküli Krisztusi szeretet mestere és beavatója. ford.)

Ez az arany fény tiszta letöltést hordoz magában a Feltétel nélküli Szeretetből, hogy felemelje és támogassa a Földön töltött idődet.


Olyan megnyitást tapasztalhatsz a szívedben, amely lehetővé teszi, hogy a világot nagyobb egyensúlyban lásd és több Békét tapasztalj az életed minden területében.
Amikor nincs ellenállás, akkor teljesen nyitott vagy erre a kegyelemmel teli jelenlétre, és lényed minden sejtjében felcsillanthatod az Isteniségedet.

Arra biztatunk, hogy december 12-én a 12:00 órakor szánj 12 percet arra, hogy szívedbe hívd a Krisztusi Tudat és Szeretet arany fényét.


Készítsd elő az utat imáiddal és szándékaiddal.


Hagyd, hogy a szíved szabadon szárnyaljon.


Amikor ez a láng fellobban, soha nem leszel már ugyanaz, aki korábban voltál. A feltétel nélküli szeretet láncreakciót indít el és összekovácsolja az Isteni Egység sablonját a krisztusi csakrád szent kelyhével.


Szíved minden dobbanásával a szeretetteljes IstenNői energia a Fény magasabb frekvenciáját katalizálja a sejtjeidben.

 

A 12:12-es felhatalmazás után, akárhányszor a Magasabb rendű Szívedre hangolódsz, új tudatosság ébred benned. Szeretet, Együttérzés és Könyörület önmagad és az egész emberiség iránt.


A Transzcendens Szív fénye felszabadul, korábban kiaknázatlan szintek megnyílnak a magasabb energiafrekvenciák befogadására.

 

A magasabb rendű szíved – krisztusi csakrád – és energia rendszereinek hatalma lehetővé teszi számodra az új szabadságot, hogy lehorgonyozd és integráld az IstenAnya feltétel nélküli szeretetét ebbe a rászoruló világba.


A Transzcendens -magasabb rendű- szív kiterjeszti az Isteni Fényt és kiárad a világba.  


Világítsd meg létezésed minden szintjét. Légy fény e világban!


A Feltétel Nélküli Krisztusi Szeretet kiemel a polaritásból, átöleli a fény és sötétség minden aspektusát és egységet teremt minden emberi megnyilvánulásod közt.

 

A 12:12- idején az Isteni Fény birodalma új sugárzással és életerő vitalitással hatalmazza fel a sejtműködésed funkcióit. Felébreszti a DNS-ed önregeneráló rendszerét, amelyek az eredeti 12 szálas tervrajz részét képzik. Az új kristályos fényletöltés által, áttöri a blokádok fizikai héjat, hogy a világod megváltozhasson, belülről-kifelé.


Örvendezz - és engedd meg, hogy a Feltétel Nélküli Krisztusi Szeretet mezeje Új Látást ébresszen fel benned, az új évet megnyitó Napforduló kapujában.

 

A megvilágosodott elme és szív egy felemelkedett világot szülhet, új korszakot teremthet.

 

Egy ember, akit isteni szeretet tölt el, hatalmas változást tud elérni a világban.

 

Amikor csatlakozol más szívközpontú lényekhez a Krisztusi Fény letöltésében a 12:12-portálban, hatalmas csodák történhetnek meg.


Uriel vagyok a Transzcendens szívből, új látást ébresztek a Földön. Megnyitjuk az utat a Feltétel nélküli Szeretet számára, hogy minden arra kész lény szívén keresztül kibontakozzon a világban.
Készülj fel hálával és tiszta szándékkal, hogy 12:12 pillanatában a feltétel nélküli szeretet fényébe emelkedhess.

 

Fogadd a Krisztusi Fényt a Transzcendens Szíved szent kelyhébe, és horgonyozd le a földi jelenlétét a világban.

 

Ahogy ezt teszed, áldott vagy és áldás leszel.És ez így van.0001 lángoló sziv szeretet.jpg

 Shanta Gabriel által közvetített üzenet szabad fordítása

Szerkesztette és fordította: Aysha