Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A BELSŐ-KÜLSŐ HARC

2023-08-29

Az egó és a lélek közti csata

medi amshf.jpg
 
 
Minden, amit látsz, és amit mindenki más is lát, és a külső világban történik, közvetlen eredménye annak, ami minden egyes földi ember belső világában zajlik. Az egó és a lélek közti csata úgymond a színen van. Tudtad, hogy a háború (war) mozaik szó, ami a Nekünk Van Igazunk mondatnak felel meg?
 
Mindenki azt mondja „Nekünk van igazunk”, meg hogy „Nem, nekünk van igazunk”, „Ígérem, hogy nekünk van igazunk, és meg fogjuk mutatni, hogy nekünk van igazunk”. És mi történik? Háború tör ki. A szeretet motivációja és a félelem motivációja közti háború épp most tart a csúcspontján. Mindenki szembesül ezzel a lehetőséggel, ilyen-olyan szinten. A döntés a félelem és a szeretet általi motiváltság között.
 
Az emberiség számára a legnagyobb kihívás lemondani az egó lélek feletti ellenőrzéséről.
 
Mert az emberiség hozzászokott, hogy a túlélés, harc, csatározás, küzdés, a múlt démonjaival harcolás, a jelen és múlt belső démonaival küzdés, a megélhetésért küzdés, az elmével harcolás és az Én megértésének küzdésének állapotában él. Ezeket a szavakat használjátok minden nap mindannyian.
 
Legyél feddhetetlen szavaidban, gondolataidban és cselekedeteidben, mert amit megerősítesz, az kerül az éterbe, ami a morfogenetikus mezőket alkotja.
 
A morfogenetikus mező az információk mezője. A morfogenetikus mezőbe programozott információ sosem veszti el erejét. Ez az az információ, amely az emberiség tudatosságát táplálja. Mivel az eredeti program sosem veszíti erejéből, nagyon romboló eszközzé válik, ha negatív információval programozzuk be.
 
Mindannyian élő eszközei vagytok e mezőnek a megteremtésének.
 
Mit teremt hát ez a világ?
 
A nyilak, az egó képességének hiánya, felelősséget vállalni a saját részéért, ebben az úgynevezett háborúban. Senki nem akarja az Ént vizsgálni, befelé haladni, elismerni az egyéni hozzájárulását ahhoz, ami az egyensúlytalanság állapotában van.
 
A felelősség vállalása, mégis egy másik nagyon nehéz aspektusa az emberiség beavatásának, az igazi én-tudatosságba, és az Istenség tudatosságába.
 
A vádaskodás kivetítése egyértelmű jele a felelősségvállalás félelmétől. Ezért bíztatunk minden fénymunkást arra, hogy vizsgálják meg Énjüket, mert azzal, ha magukba néznek, gyógyítják Énjüket. Foglalkozzanak azzal, ami egyensúlytalanságban van benne, képessé válnak változtatni az egyensúlytalanságban lévő dolgokon, ami e nélkül nem megy.
 
A világ megmentése Veled kezdődik, és veled, és veled és veled. Minden ember, aki erőfeszítéseket tesz arra, hogy megváltoztassa, ami odabent zajlik, megváltoztatja a világot. Rengeteg ember akarja megmenteni a világot, meggyógyítani a világot, megváltoztatni a világot, véget vetni a háborúknak és véget vetni a bántalmazásnak.
 
Fejezzétek be a belül zajló csatát, vessetek véget önmagatok durva szavakkal, valószerűtlen elvárásokkal, önmagatok lejáratásával való bántalmazásának, hogy nem érzitek elég értékesnek magatokat a jóléthez, a győzelemhez, az univerzum feltétlen és isteni szeretet tudatosságához.
 
Minden változás az Énnel kezdődik.
 
Ezért mondom, hogy egyetlen módja van a vezetésnek a világotokban és bármely más világban, ez pedig a példamutatás.
 
 
 
 
Kuthumi: Új Morfogenetikus Mező Lehorgonyzásának Kísérlete (kivonat)