Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A belső Nap / Meditáció

2018-10-15

A Hathorok planetáris üzenete

 Hathor üzenet a Föld számára.jpg

Kép forrása: Pinterest.comA Hathorok szerint az életerőnk (vagy sekhem) a solar-plexus-ban (napfonat vagy harmadik csakra) "születik meg", és innen sugárzik a finom életerő az egész testbe, ezzel egyidejűleg leszáll az Első és Második csakrába, ahol a tudatosság felemelkedésének eredeti ősi erejévé válik, valamint "szexuális" energiává.

Ez a hang meditáció energizálja a solar-plexus-t, és óvatosan emeli a saját életerő minőségét, amelynek közvetlen hatása van a tudatra.

Röviddel azután, hogy a NASA megerősítette a Nap mágneses pólusainak megfordulását, a Hathorok arra bíztattak, hogy nézzek bele a hangarchívumba, és hallgassak meg egy hang meditációt, amit a 2009-es Hathor Intenzív hanganyagban adtak át.

Arra vezettek, szerkesszem ki a meditáció elejét és végét, meghagyva a középső részt, és azt mondták, hogy ezek a különleges tonális minták nagyon hasznosak lennének, ha a solar-plexus-al dolgoznánk, különösen most, hogy a Nap átváltotta mágneses pólusait.

Az elképzelést, hogy a Nap döntő fontosságú az emberi tudat átalakulásában, a Hathorok már kezdetektől fogva világossá tették a velük történt kölcsönhatásaim alkalmával.

Ők azon a véleményen vannak, hogy különösen ez a Nap-váltás hatalmas következményekkel jár a jövőre nézve, és ez egy ideális idő, hogy a saját belső Napunkkal (napfonat) dolgozzunk.

Ez a hang meditáció egy erős szövetségese azoknak, akik meg kívánják erősíteni az életerejüket, és fel szeretnék fedezni a test/szellem és lélek közötti határfelületet.

Kik a Hathorok? - Forrás

A belső Nap meditáció

Néhány lépés a meditációhoz


1. Helyezd a figyelmed középpontját a solar-plexus területére, amely a szegycsont alatt található, a gyomor mögött, a rekeszizom közelében. Ez egy jelentős idegfonat, és a harmadik csakra helye is.

2. Képzelj el egy arany fényű gömböt ezen a területen, mint egy miniatűr Nap. Érezd ezt az arany tüzet bármilyen módon, ahogy az természetesnek tűnik a számodra. Nincs arra szükség, hogy bármit is "láss".

3. Ahogy a figyelmedet összpontosítod erre a fénygömbre, lépj be egy egységes érzelmi állapotba, mint a megbecsülés vagy a hála. Amikor csatlakozol az aranyfényű gömb megbecsülés vagy hála érzésének összpontosított figyelméhez, akkor jelentősen felerősíted a meditáció hatékonyságát.

4. Kezdd el hallgatni a darabot, ami 4:40 perc hosszú. Amikor a figyelmed elkalandozik akár a fénygömbről, vagy a megbecsülés/hála érzéséről, irányítsd vissza fókuszodat a belső Napodra, és az egységes érzelmekre.

5. Engedd a hangoknak, hogy akusztikus "masszázst" adjanak a belső Napodnak, az arany fényű gömbnek a solar-plexusod-ban. Ahogy megengeded, hogy ez megtörténjen, mindenféle jelenséget tapasztalhatsz meg, intenzív arany fény áramlást az egész testedben, és a gömb átalakulását különböző formájúvá és méretűvé. A belső Napod ki is tágulhat, és el is nyelheti az egész tested. Amikor ez megtörténik, a szervezetedben minden sejt a belső Nap arany fényében fog fürdeni, amelynek egyedülálló gyógyító és átalakító tulajdonságai vannak.

6. Amikor befejezed a meditációt, szánj rá néhány percet, hogy önmagaddal légy, mielőtt beleveted magad a külső tevékenységekbe. Ha különösen erőteljes élményt okozott a meditáció, jó ötlet, ha egy kis időt szánsz a pihenésre. Különösen abban az esetben, ha a belső Napod, az arany fényű gömb elnyeli az egész testedet.


Tom Kenyon

A meditáció meghallgatásához indítsd el az alábbi videót.
A meditációs hanganyag innen letölthető: Link