Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A BÖLCSESSÉG HANGJA

2021-12-05

Lanto Felemelkedett Mester tanítása

 

lanto 3.jpg

 

A BÖLCSESSÉG HANGJA

 

Lanto Felemelkedett Mester tanítása

 

Lanto a Második Teremtő Isteni Sugár vezető mestere az Arany Sárga Láng őrzője

 

Kedves testvéreim, üdvözöllek Benneteket! LANTO VAGYOK!

 

Azért érkeztem ma hozzátok, hogy megosszam veletek a bölcsességet és az aranysárga sugár fényét. Sok sugár áll a rendelkezésére, annak aki szeretne részesülni az isteni energiákból, ám a mostani időkben tán a legjobban az aranysárga sugár támogató jelenlétére van szükségetek. Olyan sok változást tapasztaltok az élet számtalan területein, minden amit láttok vagy tapasztaltok kaotikusnak tűnik és ingatag, ezért nagyon fontos, hogy képessé váljatok arra, hogy megtaláljátok önmagatokban azon biztos pontot, amely a legnagyobb viharok közepén is biztos menedéket tud adni.

 

Önnön magatok belső bölcs lelki részének megtalálása és a vele való kapcsolat fenntartása rendkívül fontos, hogy megőrizhessétek az egyensúlyt és átlássatok a jelen események hazug valóságán. Minden amit tesztek hatással van a jövőtök alakulására, minden gondolat, szó és tett beleszövődik a sorsotok szövetébe. Ezért oly fontos, hogy bölcsen válasszátok ki azt, ami által a jövő formálódik. Bölcsesség kell ahhoz, hogy tudd, mit gondolj, hogy tudd mit tegyél és hogyan viselkedj, ebben a zűrzavarban, amelyben most élsz. Azok, akik hozzáférhetnek a Arany Sárga Sugár isteni templomának fénytereihez sok bölcsességet találnak.

 

Mi a bölcsesség?

 

Sokan azt hiszik, hogy bölcsesség az, ha sok könyvet olvasnak, sokat tanulnak, sok fontos emberrel találkoznak. Ez mind fontos, igen, de nem bölcsességet, hanem tudást hoz. A tudás az, amikor tanulsz valamiről, megértesz valamit, amit eddig nem tudtál, olyan emberekkel találkozol, akiknek különböző gondolatai vannak, ami arra késztet, hogy kielemezd, azt amit eddig gondoltál. Tehát ez mind tudás, ami növeli az intelligenciát és fejleszti az intellektust.

 

Most akkor mi a bölcsesség?

 

A bölcsesség azt jelenti, hogy tudod, hogyan kell alkalmazni a tudást, tudod mit kell tenned egy adott időpontban és helyzetben, az összes eddigi megszerzett tudásod alapján.

 

A tudás sok ajtót nyit ki, segít a helyes gondolkodásban, de nem ad mindenre választ. A válaszokat a bölcsességedben találod meg, a benned rejlő lelki tapasztalatból eredő tudásban.

 

Az egyes akadályok megoldása a bölcsesség záloga. És itt nem is az intelligenciáról beszélek; az intelligencia gyakran olyan adottság, amely egyes embereknél erősre fejlődött, és képesek olyan elméleteket kidolgozni, amelyek később beigazolódnak vagy sem; Nem erre gondolok, hanem a bölcsességre. Tehát azt mondom, hogy sokan közületek nem tanultak magas szintű iskolákban, de tudják, hogyan kell megragadni a külvilágból eredő impulzusokat, minden történés lényegét és olvasni a jelekben. Figyelj, tanulj, próbálj megérteni, és válj bölcs lénnyé. Vannak, akik sokat olvasnak, tanulnak de amikor egy probléma megoldásáról van szó, leblokkolnak vagy nem látják a fától az erdőt. Ha túl sok információ áll a rendelkezésedre, ha kívülről programozott a gondolkodásod, sokszor döntésképtelenné válsz, nem találod meg a módját, hogyan oldj meg néha igen egyszerű problémát. Aki kevés műveltséggel rendelkezik, de van merészsége, akinek megvan a gondolkodási sebessége; észlelése, mert mindig ahhoz volt szokva, hogy a megfigyelés által gyorsan tanuljon (mindenre, amit hallott odafigyelt), az a problémát gyorsan meg fogja tudni oldani, különösebb tanulmányozás nélkül is.

 

A bölcsesség tehát nem tudást halmoz fel, nem azt mutatja meg, hogy ezt vagy azt a tanultak szerint így vagy úgy kell csinálni, hanem a bölcsesség egy egyszerű vagy összetett probléma gyors helyzet felismerést és megoldását nyújtja. Az egyes területek konkrét problémáinak megoldásához sokszor valóban tudás kell, ám amikor a problémára gondolok, az élet problémáira, élethelyzetekre, mindennapi gondokra gondolok.

 

Vannak olyan akadályok, amelyekkel állandóan szembe kell nézned és bölcsességre van szükséged ahhoz, hogy tudd, hogyan kerüld ki, vagy hogyan old meg őket.

 

Sokan azt hiszik, hogy nagyon intelligensek és ha valami probléma van az életükben, akkor elakadnak és nem mozdulnak, mert nincs meg az élettapasztalatuk, sem az élet egészének megfigyeléséből eredő bölcsességük. 

 

A másik hibáiból való tanulás képessége, a tények megfigyelése és elemzése életbölcsességet ad.

 

Még az is lehet, hogy nem helyes a megértésed, de tudatában vagy annak, hogy idővel a téves értelmezés átalakul, és tanulni fogsz, és bölcsességet szerzel.

 

Tehát a bölcsesség most ahhoz kell, hogy átemelkedj a bolygón történő változások által, és ehhez nem a könyvekből fakadó tudásra, hanem a bölcsességedre van szükséged,  át kell tudnod látni honnan jöttünk és hová tartunk; és ezt a lélekből fakadó bölcsességed által teheted meg. Ez segít, hogy kiszabadulj bármilyen akadályból vagy problémás helyzetből. A lelkednek megvan a válasza. A nagy titok, vagy inkább a nagy bölcsesség az, hogy  hogyan kell meghallanod a lelked. Sokan azt gondolják, hogy ez butaság, szerintük felesleges és ostobaság hallgatniuk a lelkükre.

 

Ha kétségeid vannak, bármilyen megoldandó problémáddal kapcsolatban, kérdezd meg a lelkedet, mert benne van a bölcsesség.

 

Valószínűleg a lelked többször is átesett hasonló problémán, időtől függetlenül, és pontosan tudja mi a helytelen vagy helyes megoldás.

 

 De ha nem a lelkedre, hanem az egódra hallgatsz; aki mindig azt mondja, hogy te soha nem tévedsz, aki szerint mindig igazad van és nem ismeri el, ha tévedhetsz, elvégre hatalmas vagy, okos vagy, fantasztikus vagy. Szóval nem követsz el hibákat. Mert amikor így gondolkodsz, folyton ugyanazokat a hibákat követed el, és nem veszed észre. A leckék összegyűlnek, ismétlődnek, erősebbé válnak, és ha ragaszkodsz ahhoz, hogy minden rendben van, akkor nem okulsz, nem teszel ellene semmit és nem változtatsz. Akkor azt gondolod, hogy ez isteni büntetés, vagy ami még rosszabb, valaki más tehet róla; mert nem lehet a te hibád. Ez az ego.

 

Ha most a lelkedre hallgatsz, a bölcsesség ott lesz, és tudatni fogja veled, hogyan javítsd ki a hibákat, és azt is megmutatja, hogyan tedd jóvá a tévedéseidet. Szóval hallgass a lelkedre. A legtöbben ezt válaszolják nekem: „Nem tudom, hogyan kell ezt csinálni. Nem hallom a lelkemet!" Én pedig azt válaszolom: egész nap hallgatod, csak nem adsz neki hangot; és nem hiszel benne. Így a lelked suttogása inkább olyan levélnek tűnik amelyik leesik a fáról, semmi több. Egy néma hang, vagy egy halk suttogás amit nem tudsz megérteni. Lelked állandóan kommunikál veled és hallod is, csak nem tudatosítod.

 

 Tehát hallani akarod a lelkedet, akarod hallani a lelked bölcsességét? 

 

Ez könnyű. Egyszerűen nyisd ki a szíved, és mondd a lelkednek: „Mondd el nekem lelkem , hogyan oldjam meg ezt a problémát. Mi vezetett ide? Mit tegyek ebben a helyzetben?" És állj meg, ülj le, összpontosíts és hallani fogod a lelkedet. Nem elég csak azt mondani: „Hallani akarlak”, és folytatni a napi feladatait, mert nem fogsz hallani semmit. Időt kell szánnod arra, hogy a lelkeddel beszélges, szó szerint, mint egy barátoddal vagy ismerősöddel. Nem hagyhatod, hogy magában beszéljen, a többiről pedig te gondoskodsz, mert akkor nem figyelsz arra, amit mond.

 

Szóval csak ülj le. Vegyél egy mély lélegzetet, és kérdezd meg a lelket: "Lelkem, hogyan szabaduljak meg ettől a problémától, hogyan oldjam meg, segíts nekem?" Csukd be a szemed, és várj a válaszra. Értsd meg : a lelked nincs messze, nem független a rezgéseidtől. A lelked benned van, te a része vagy.

 

Tehát ha megkéred a lelkedet, hogy beszéljen, akkor beszélni fog, mert Felsőbb Éned vezeti. Mintha segítséget kérnél tőle, a Felsőbb Énedtől és ő pontosan azt fogja válaszolni neked, amit hallanod kell.

 

Azt fogja mondani, amit hallanod kell, nem azt, amit hallani szeretnél.

 

Tehát hiába haragudunk a lélekre; megmondja, mire van szükség, megmondja mi az az út, amelyen haladhatsz. Ha nem értesz vele egyet, az a te döntésed, nincs más teendőd.

 

Lelked sok tapasztalaton ment már keresztül. Lelkednek sok fraktálja van (kiterjesztett része) amelyek már átmentek a Harmadik Dimenzión. Nem számít, hol, nem számít milyen bolygón, pontosan tudja, mit jelent ebben a dimenzióban élni és hogy lehet kiemelkedni. Tehát a léleknek megvan a bölcsessége arra, hogy utat mutasson és válaszoljon neked, akár innen, akár távolról, nem számít. Hallgass a lelkedre. Hallgasd meg, amit mond és garantálom, hogy azok a problémák, amelyekre ma, még nem találod a választ, pillanatok alatt, egyetlen mondattal megoldódnak.

 

Ez a bölcsesség, ez az élő élet bölcsesség.

 

Ha javítani akarsz a folyamaton, képzelj el..., vagy inkább hívj be: „Lanto mester, hass át bölcsességed sugarával, hogy halljam a lelkemet és megleljem a helyes utat”.

 

És akkor én betakarlak aranysárga sugarammal, és segítek abban, hogy lelkedre tudj hangolódni és meghallani. Ez az én szerepem és szeretem ezt csinálni, bölcsességet hozni mindannyiótoknak, akik eljönnek hozzám segítségért.

 

Ezt a bolygót elárasztja a Központi Nap nagyon magas fénye, ez a Fény, amely eltörli, eltünteti, feloldja az összes árnyékot, felold minden sötétséget, amit az árnyékok tartottak.

 

Áldásom és bölcsességem sugara szálljon rád :)

 

 bölcsesség kód.jpg

 

A bölcsesség kódja

 

Csatornázta: Anjos e Luz Terapias

Szabad fordítás: Aysha