Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A csatornázásról

2018-10-23

Szeretettel: Lee Carrolltó

 A csatornázásról.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A csatornázásról
 
Szeretnék pár összefoglaló szót ejteni magáról a csatornázásról. Gyakran félreértelmezik, mint kísérteties és természetfeletti dolgot, én barátaim soha sem akarok ilyet mondani nektek. Néhányan a gonosz dolognak tarthatják, és nem akarnak vele foglalkozni (legalább is ezt gondolják).
 
 
A csatornázás definíciója:
Az isteni, inspirált szavak (vagy az Isten energiája) egy ember kölcsönzi a hangját és átadja más embereknek, hogy azok is tovább adhassák azokat.

A fenti meghatározás ÉRVÉNYES erre a csatornázásra is. Tehát ez azt jelenti, hogy nem csak a világvallások szent iratai keletkeztek így a Földön, hanem az összes művészi alkotás és zenedarab is! Ez teljesen közös szellemi kincs, de mint az összes többi újra felfedezett folyamat a New Age-en belül, erre is jellemző egyfajta fura megbélyegezettség.Idáig olyan férfiak és asszonyok közvetítették Isten információit társadalmunknak, akiknek erre "jogosultsága és felszentelése" volt... nem pedig az átlagembernek.

Ezért az Új Korban, ahol az újonnan felbukkanó Mesterek a Szeretetre alapoznak, és ők jórészt a köznép soraiból kerülnek ki. Nem pedig a hivatásos papság közül.Valamint, a kultúránkban volt már rá példa, hogy átlagos emberek szavait, melyeket a barátaikhoz intéztek, elfogadták, mint, isteni, megszentelt beszédeket. Ez annak idején a Szent Földön történt. A beszédek leírásának jelenlegi eredménye pedig a Szent Bibliának az Újtestamentuma. Tűnődjetek el ezen. Az is csatornázás volt! Isten 2000 évvel ezelőtt nem hagyta abba az emberekkel való beszélgetést. Hogy ezt mindenki elfogadta, azért történt, mert megtagadták az emberek a saját isteni mivoltukat, valamint elfogadottá vált egy sor speciális szentség az idők folyamán, amik között nem szerepelt az emberi isteniség. És ezért nem szerepelt ez egy megvilágosodott Földért való munkában, mint az isteni terv része.
Szóval, megtagadtátok az Istennel való kommunikációt, mint létező lehetőséget... azt, amit tanítok Nektek, hogy Isten részei vagytok!

De van még valami, ami a csatornázásból származik...
A FELELŐSSÉG!
Bárki csatornázhat, a Szellem nem korlátoz ebben senkit. Ez minden emberre vonatkozik, nem csak a kiválasztottakra. Mint mindenben, ebben is az emberi SZÁNDÉK az, ami mindent meghatároz. Nem minden csatornázásra jellemző a TISZTA SZÁNDÉK. Ezért van olyan csatornázás, ami reális és van, ami nem... és képesek vagytok arra, hogy megkülönböztessétek ezek tartalmat abban a pillanatban, amikor HALLJÁTOK ill. OLVASSÁTOK ezeket.
Számos asszony és férfi beszél napjainkban az égi csatornán érkezett dolgokról, ezt ők inspirációnak nevezik... Ki mondhatja meg hát nektek, hogy amit hallottatok igaz-e vagy sem, ha nincs rá szervezet és hatóság, hogy megállapítsa, ki az "OK" és ki az, aki nem? (Gondolom, ettől most nem lettetek túl boldogok?)

Egy REÁLIS csatornának NAGYSZERŰNEK kell lennie. Szent, felkent információkkal életeket lehet megváltoztatni! Az önérdekű, egocentrikus információ hatalmas zűrzavart okozhat, és emiatt blokkolhatja egy-egy személy spirituális növekedését. Miről lehet felismerni tehát a különbséget? Kryon azt mondja nekünk, hogy képesek vagyunk arra, hogy az ítélőképességünkkel, az éleslátásunkkal meg tudjuk "érezni" a különbséget.
Azoknak, akik még csak tanulják ezt a megkülönböztető érzést, szolgálnék némi információval, segítségképpen. Ez eredetileg a New Realities (Új valóságok) magazin 1987. júliusi számában jelent meg... Két évvel azelőtt, hogy Kryon megérkezett volna (micsoda egybeesés). "Vezérfonalak a spirituális éleslátáshoz" volt a cikk címe. Tizenkét vezérfonalat mutatott be az olvasóknak, pozitívat és negatívat egyaránt. Kryon később elmondta, hogy az infó pontos volt benne, megvilágosodott Emberek által lett fejlesztve, hogy a többi Ember tanulhasson belőle. Alább bemutatok ebből hetet a tizenkettőből (ahogy az megjelent Kryon 6. Könyvében, a "Partnerség Istennelben").

Tehát, ha legközelebb egy csatornázáson veszel részt, illetve az átiratát olvasod, az alábbi hét szempontot hívhatod segítségedül, hogy dönteni tudj a hallottakról. Amennyiben csatornázást hallgatsz vagy olvasol, akkor mindig nézd meg, hogy "mi az eredeti szándéka az embernek, aki beszél". Fellelhető-e benne bármi egó vagy emberi utasítás? Ha felfedezel ilyet... akkor állj meg. Emberi egó nem lehet ilyenkor jelen az információban, mert nem lenne pontos és igaz. A Szellemnek kell átáradnia a csatornázón ilyenkor... Tudom jól. Több mint tíz év élő csatornázó gyakorlatának a tapasztalataival mondhatom, hogy az üzenetnek MINDIG szeretettel kell teli lennie és nem félelemmel. Erre figyeljetek oda!
Azonosítható-e az energiában valamiféle familiaritás és az "OTTHON" érzése? Ez a másik kulcs. Ha nem érzed, és nem tudod azonosítani az entitást vagy entitásokat, akik az Emberen keresztül csatornáznak, akkor biztos megkaptad az üzenetet.

LÉNYEGES: Kérlek szakíts időt arra, hogy elolvasd a "A szeretet négy meghatározó jegyét", ahogy megjelent a "Partnerség Istennel" első fejezetében (vagy a web szájton). Ez segíteni fog, hogy megérts egy egó-nélküli állapotot. és valamit a valódi megszentelt energiákból. Kezdjük velem. Mi történik? Üzenetek egy embertől? ... vagy üzenetek egy bölcs és szerető Istentől? Javaslom és elvárom ezt a tesztet mindennel kapcsolatban, amit mondtam és írtam mint csatorna Kryon számára. Mindig ezzel kezdjétek.

Az éleslátás vezérfonalai - New Realities Magazine - 1987. július
1. Mindig, mindenkinek használható infónak kell lennie. Óvakodj az olyan csatornázástól, mely olyan hasznos infót nyújt, amely csak néhány emberhez szól, vagy azt mondja neked, hogy csak egy speciális csoportnak szól, vagy csak néhány kiválasztottnak. Az EGÉSZ emberiségnek hasznosnak kell lennie, minden egyes Embernek. Ez az egyik területe az éleslátásnak, ami biztosítja számodra, hogy tudd, amit hallasz, az igaz.

2. Az üzenet felemelő volta. Figyelj meg egy üzenetet, mely megengedő - ÉS NEM KELT BENNED FÉLELMET, nem húz le a földre és ragaszt hozzá - nem olyan, ami miatt majd félelemből cselekszel vagy titkolózni kezdesz - hanem egy megengedő üzenet! Ez kapcsolódik Isten energiájához. Ennek ott kell lennie. Ez inspirálhatja a hallgatóját.

3. A Szellem (Isten) soha sem küld olyan üzenetet, melyben arra kér, hogy ad fel a szabad akaratodat. Soha! A szabad akaratod fogja eldönteni, hogy mi lesz a tapasztalatod a földi létben és azért van, hogy beleülhess az "arany trónba" (ez egy metafóra, ami a hatodik Kryon könyvben lett megteremtve). Szabad akarat! A VÁLASZTÁS az, ami meghatározza bolygótok jövőjét.

4. A Szellem soha nem fog adni olyan üzenetet - soha - melyben arra kér, hogy erőszakot tégy hitrendszered integritásán, egységén. Nagyra becsüli gondolkodási mintáitokat. A Szellem soha sem tesz lóvá benneteket és nem "beszél rá" semmire sem. Az üzenet sohasem erőszakolhatja meg az egységeteket. Kényelmesebben kell érezni magatokat tőle, és őszintén kell csengenie a szívetekben.

5. A Szellem sohasem úgy nyilatkozik meg, hogy a csatornázó az egyetlen forrás. Figyeljetek erre, mert számos csatornázója van a Szellemnek, és mind egyezteti az információit, hogy az egy nagyobb léptékű képet adjon, különösen az Új Korban. Ők SOHASEM fogják úgy beállítani magukat, hogy ők az egyetlen információforrás.

6. Figyelj oda, hogy a kapott információnak alapvetően újnak kell lennie. Óvakodj az olyan csatornától, ami csak a régit ismételgeti, ők nem csatornáznak semmit, csak az emberi egót. Fontos tehát a kapott infó újdonsága. Ez ugyanis a célja a csatornázásnak. Tűnődj el ezen.

7. Figyeld meg, hogy a csatornázott infó milyen spirituális célt képvisel. A földi élet kihívásaira adott megoldások a csatornázások célja.
 
Szeretettel: Lee Carrolltól
Forrás: Fordította: Ziegler Attila