Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A feddhetetlen harcos fegyverzete

2018-10-22

Az égi és az ősök világába csakis a bátorság, a cselekvés és az alázat, amely a tisztelet és a szeretet legmagasabb foka, által nyerhetünk bebocsájtást.

 A feddhetetlen harcos fegyverzete.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A feddhetetlen harcos "fegyverzete"


Szívünk híd, mely összeköt az égi világgal és az ősök világával.
Aki meg akarja tapasztalni a transzcendenst, annak szívét előbb fel kell szabadítania.

Az erő önmagában, Szer-etet nélkül kíméletlenné, öntelté, hatalmaskodóvá és egoistává tesz. Az ilyen ember élete tele van harccal és küzdelemmel, melyet azért teremt meg időről időre, hogy energiához jusson, valamint azért, hogy fenntartsa az önmaga, által teremtet "világ" fontosságának illúzióját. A kudarc az ő számára elkerülhetetlen, mivel egy napon eljön az a perc, amikor szembe kell néznie múltja sápadt szellemeivel és saját teremtett démonjaival.


Azon a napon a felismerés, mint egy áramütés végig halad a testén és darabokra töri hazug életét. Az Ál-arca darabokra hullik és ő ott áll majd az Ego páncélja nélkül, csupaszon, tisztán, sebezhetőn, mint egy újszülött. Ekkor megérti, hogy mindvégig önmagával harcolt.


Megérti, hogy mikor másokat bántott haragjával, azzal mindig önmagát bántotta először, a kritikájával, amellyel másokat illettet, saját magát ítélte el.


A felismerés sokkoló és megrázó ereje, ólomsúlyként egyetlen lélegzetvételben sűrűsödik majd össze, és egyetlen szóval szakad fel mellkasában: Istenem!


Ekkor, de csak is ekkor, e szó megnyitja a kőbe zárt szívet. A Fájdalom súlya, mint a felszálló pára elillan és a szeretet ereje, felszabadul.


Az égi és az ősök világába csakis a bátorság, a cselekvés és az alázat, amely a tisztelet és a szeretet legmagasabb foka, által nyerhetünk bebocsájtást.


Mind ezen tulajdonságok a feddhetetlen harcos eszköztárának elengedhetetlen "fegyverzete", melynek forrása a szívben keresendő.


/ Ayon /