Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FEJLŐDÉS FOLYAMATA

2021-05-30

A régi fizikai, érzelmi és mentális energiák felismerése és megtisztítása intenzív ebben az időszakban

 kapcsolat 1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A FEJLŐDÉS FOLYAMATA 

 

Amikor egy lélek úgy dönt, hogy a spirituális fejlődés útjára lép, akkor az ő Felsőbbrendű Énje képessé teszi, hogy olyan mértékben kapja meg a számára szükséges spirituális leckéket és tudást, amilyen mértékben arra készen áll.

Az, hogy megengeditek magatoknak, hogy az intuíciótok vezessen és hogy figyeljetek, sokatok számára egy lépés, melyet még csak néhány éve tettetek meg. Vizsgáljátok meg, kik voltatok 1,5 vagy akár 10 évvel ezelőtt és meglátjátok, hogy hogyan változtak meg a meggyőződéseitek és az igazsággal kapcsolatos értelmezéseitek. Talán azt hiszitek: „Ez csupán a tapasztalattól és a kortól függ.” Nem! Ez fejlődés, drágáink! Hiszen sokan vannak a földön hosszú ideje, akik úgy döntenek még mindig, hogy a tudatlanság önmaguk által megteremtett dobozába zárkóznak és visszautasítják még azt is, hogy egy picit kikukkantsanak belőle. Az önvizsgálat megmutatja majd, hogy (a szándék által) hogyan bontakoztatok ki egy új tudatosság felé úgy, hogy még nem is jöttetek rá arra, mi történik.

 

A világ sokszor tudatán kívül hordoz a spirituális felébredésről szóló dolgokat – úgy képzeli el, mintha az egy erőteljes fénysugár lenne egy hirtelen, hatalmas erejű energia kíséretében, melytől az adott személy a földre zuhan, és aztán felébred.

 

Erről szólnak a tündérmesék és a „szentek” élete – de ez nem a valóság!

 

A spirituális fejlődés egy fokozatos kibontakozó folyamat, hiszen egy felkészületlen fizikai test nem tudna túlélni egy erőteljes, hirtelen, magasabb frekvenciából származó energia-beáramlást.

 

Képtelen lenne azt kezelni! A mélyre ható tapasztalatok – melyekkel néhányan valóban rendelkeznek -, egy már elért tudatállapot gyümölcsei (a korábbi életek során végzett munkáé).

A spirituális fejlődés egy elégedetlenség-érzéssel kezdődik; azok a dolgok, melyek fontosnak és szeretettnek tűntek, egyszerűen nem rezegnek többé ugyanazon a módon.

 

Ennek következtében sokan elgondolkodnak, és újra megvizsgálják a saját hitrendszerüket. Olyan könyvek iránt érdeklődnek és olyan csoportokban (tanfolyamokon) vesznek részt, melyek az új érdeklődési körükkel rezonálnak. A tanfolyamok nem egyszerűen a Biblia vagy a metafizika tanulmányozásáról szólnak, hanem bármilyen dologról, mely szükséges ahhoz, hogy a keresőt a következő szintjére emelje. Ez az időszak általában nagyon intenzív – olyan csoportokhoz csatlakozik, ahol meg tudják beszélni a véleményüket és minden ezidáig ismeretlen vélemény újnak és érdekesnek hat. A szükséges idő elteltével (ami minden személynél más és más), a tanuló ismét elmozdul egy új szintre és felfedezi, hogy alkalmaznia kell az általa megtanult dolgokat; ezért elkezd olyan gyakorlatokat, mint a meditáció, elkezd metafizikai eszközökkel dolgozni – mint a kristályok, olajok, hangok, stb.

 

Elkezd ráismerni az általa még birtokolt téves nézeteire és elkezdi elengedni azokat. Elkezd azon az új és magasabb úton élni az életét, amit felfedezett. Talán a régi szokások úgy tűnik, hogy lassan szűnnek meg, ami nehézségeket is okozhat.

 

Az igazságot még azon az egy módon értelmezi, amit abban az időben ismer – a harmadik dimenzió szintjén – és így elkezdi gyakorolni az egyetemleges szeretetet „csináld magad” – módon. Idővel, a szeretet-szolgálat az ő tudatállapotává válik és keményen fog dolgozni azért, hogy kijavítsa az általa talált hibákat.

Jó példa a tudatosság kibontakozására az, ha megvizsgálunk egy olyan egyszerű témát, mint a becsületesség – őszinteség. Ezen a ponton sokan nem csupán arra gondolnak, hogy másoktól ellopni valamit. Bár a korábbi életek során a lopás jónak volt titulálva, hiszen a túlélés egyetlen módjaként kezelték. Tudjátok, hogy a becsületesség (őszinteség, tisztesség) csupán az egyik oldala a megszerzett egység-tudatosságnak, még akkor is, ha nem is tudatosan értitek ezt így.

 

Sokan döntenek úgy, hogy az életük során fejlődni akarnak. A metafizika a jelen időszakban nagyon hatékony energetikailag.

 

Sokan választották, hogy a fejlődésük fennmaradó részén átjutnak, rátérve ezzel a következő szintre, mely a spirituális tudatosság legmélységesebb szintje: a metafizika. A titokzatos tudatállapotban semminek sincs szükséges állandóságra vagy változásra, mivel annak felfedezése van jelen, hogy ÉN MÁR VAGYOK. A fejlődés most egy mindig és mindig elmélyülő utazásba fordul, mely során azt keresi, hogy mit jelent az, hogy VAGYOK.

Minden, az ÉN VAGYOK-ban testet öltött igazság a tudatállapototok lesz és végül azzá is kell válnia, mivel ez az, aki és ami valójában vagy.

A régi fizikai, érzelmi és mentális energiák felismerése és megtisztítása intenzív ebben az időszakban, mivel úgy döntött az adott személy, hogy magasabb dimenziós energiák felé lép.

 

Ez esetben pedig az alacsonyabb energiákat nem viheti magával.

A fejlődés folyamata1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

Szeretnénk beszélni arról, hogy az energia ezen új hulláma hogyan hat oly sokak gondolkodására Szíriával kapcsolatban. A múltatok és a jelenetek nagy része a „szemet szemért” gondolaton alapul, melyek a keresztény biblia ószövetségéből származnak. Jézus körülbelül 2000 éve egy újszövetséget hozott és megtanította az embereket az ő új testamentumának igazságára. Mindemellett sokan még úgy döntenek, hogy az ószövetség gyakorta félrefordított tanításait követik (emellett sok más vallás tanításait is félreértelmezik), miközben hangoztatják, hogy ők „Keresztények”.

 

A múltban a hatalom, az erőszak és a dominancia elfogadott megoldási módjai voltak az országok nézeteltéréseire… háború … Amint láttátok, az emberek többsége többé nem rezeg együtt az olyan fajta megoldásokkal, melyek háborúról és erőszakról szólnak.

 

Az emberek kezdenek ráébredni annak felfedezésére, hogy túl sokáig voltak szemtanúi az eredménytelen háborúknak; egyiknek a másik után, melyet olyanok kezdeményeztek, akik valamilyen módon gyarapítani akarták magukat figyelmen kívül hagyva azokat, akik ténylegesen elvégezték a harcokat a szabadság és a biztonság látszata közepette.


Az emberiség ébredezik, drágáink! És ez így jelenik meg. A világ felfedezi, hogy többé nem rezeg együtt azokkal az energiákkal, melyek a dualitást és a szeparációt reprezentálják. Fejlődtök! Ez így működik és gyakran nagy bátorságot igényel az, hogy kilépjetek és elkülönüljetek, de sose feledjétek: sosem vagytok egyedül!


Küldjetek feltétel nélküli Fényt, szeretetet azoknak az embereknek, akik szenvednek és azokra a helyekre, ahol szenvedés van. Aktiváljátok és áramoltassátok az ibolya láng energiáját és teljes mértékben legyetek tudatában annak, hogy ÉN VAGYOK az irányító! ÉN VAGYOK a vezetője a még nem felvilágosodott és a még önmagukat szolgáló cégeknek, hogy ÉN VAGYOK az, aki „lebecsmérli” azokat az embereket, akik úgy döntenek, hogy az árnyékban (sötétségben) élnek. A másokban rejlő, velük született istenség felfedezése segít nekik felébredni, ha bármilyen módon fogékonyak rá (de még akkor is, ha nem)! Ez a felismerés segít felemelni a világot!

Sok tapasztalat, mely látszólag bizonyos emberekre vagy csoportokra nézve borzasztó, tulajdonképpen lelki szinten választott tapasztalat, melyet azok az emberek vagy csoportok választottak, akik abban részt vesznek.

 

Ezt azzal a céllal tették, hogy a karmikus adósságukat végleg rendezzék és hogy ugyanakkor a világot szolgálják azzal, hogy nagyobb tudatosságot és valamilyen fajta remélhető változást hoznak magukkal. Ezt lehet megfigyelni a szexuális erőszakkal, a nők semmibe vételével kapcsolatos történések során. Sok ezek közül a tradíció zászlaja alatt lett megengedve és elfogadható viselkedésnek tartották. Mindemellett a világnézet – még sok „fejletlen társadalomban” is nem tolerálja többé ezeket a felvilágosulatlan magatatartásmódot és változást követel!


Legyetek szelídek magatokkal, drágáink! Töltsetek időt a természetben, töltsetek időt csendben, a saját Csendességetekben és tudjátok, hogy a ti utazásotok nagyon is menet közben van!

 

Amikor egy személy eldönti, hogy fejlődik, nincs szüksége semmit tenni. Az egyetlen feladat az, hogy LEGYEN! Eljön az idő, amikor a fő és gyakran fájdalmas tisztítások véget érnek és elkezdhettek élni, mozogni és lenni, a szeretet és öröm csendes tudatosságában és meggyőződésében.


Jelentsétek ki azt a szándékot, hogy mostantól úgy döntötök, hogy a spirituális leckék könnyedén és gyengéden jönnek. A céljaitok magában hordják a kreatív energiátok erejét; a Fényből származó Isteni Lények emberi tapasztalatokat szereznek a megbocsátás leple alatt.


Éljetek! Szeressetek! Létezzetek!


Mi vagyunk az Arktúriai Fényküldöttek Csoportja

A fejlődés folyamata2.jpg
 

Kép forrása: Pinterest.com
 

Csatornázta: Marilyn Raffael