Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A felemelkedés ösvénye

2019-06-04

A kitágított tudatosság nyolc szakasza

Michael kép másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A felemelkedés ösvénye

Kedves barátaim, nemsokkal ezelőtt Michael arkangyal a következőt magyarázta nekem:

„  Az Új Kor kozmikus információinak élenjáró hírnökeként tudatom, hogy amikor egyesítettétek a lélekdarabjaitok minden részét a harmadik és negyedik dimenzióban,-és már folyamatban van az ötödik dimenzióban levő SZENT HÁROMSÁG-ba való bejutásotok-, szükséges megmutatnotok, hogy képesek vagytok előhívni a tudatosság magasabb szintjeinek új tudását. Ezt saját kitágított, ösztönös tudatosságotokkal kell elérnetek. Ez a mozzanat ahhoz szükséges, hogy egyesítsétek a fizikai és mentális képességeiteket a magasabb ösztönös adottságaitokkal,- vagyis a Spirituális Hármassággal-, a Szent Akarat által.”  

Szeretett Michael megkért, hogy osszak meg veletek néhány fontos tanítást és technikát, amit ő adott nekünk az elmúlt 25 év folyamán. Ezért 2019-től kezdve időnként közlök néhány kulcsfontosságú tanítást Michael arkangyal hét kötetnyi anyagából.

A kitágított tudatosság nyolc szakasza


Első szakasz:


 Fokozatosan ráhangolódtok és figyelni kezdtek a tudatotok halk hangjára ( azaz a bennetek levő lelketekre), valamint megkezditek a gyógyulási folyamatotokat, és érzelmi természetetek harmonizálását. Apránként engeditek, hogy lelketek irányítsa élettapasztalataitokat az ego vágyteste helyett. Elkezditek fejleszteni és finomítani érzelmi testetek tudatosságát, ami fájdalmas és kihívást jelentő lehet, de ugyanakkor gyümölcsöző és megvilágosító is.


Második szakasz:


Amint mélyre merültök tudatalatti elmétekben, megkezditek érzelmi akaratotok összekapcsolódását a magasabb Énetekkel és isteni akarattal. A leggyakrabban használt mantra vagy megerősítés: „ Legyen meg a te akaratod a legjobb jó érdekében.”

Hamarosan rájöttök, hogy elektromágneses, energikus lények vagytok, és ekkor megértitek, hogy emiatt szüntelenül energiával telt gondolatokat sugároztok ki a titeket körülvevő világba. Majd megtapasztaljátok, hogy a pozitív vagy negatív gondolat ugyanolyan frekvenciájú eseményekké és helyzetekké alakul. Személyes világotok egyfolytában átrendezi magát, hogy a valóság jelenlegi képébe illeszkedjen. A hibák és erőfeszítések segítségével lassan megértitek az ok-okozat vagyis karma törvényét is.

Néhány negatív vagy függést okozó szokást létrehoztok, ami felnagyítódik, hogy kioldhassátok, megváltoztathassátok és finomíthassátok, ezáltal visszajuttatva a negatív rezgéseket az egyensúly és harmónia frekvenciájára lélekegyesítés és tudatosság útján.

Lesznek időszakok, amikor átélitek „a lélek sötét éjszakáját”, miközben megtisztítjátok, harmonizáljátok és egyensúlyba hozzátok azt a sok negatív gondolatformát, amit még mindig a fizikai testben, auramezőtökben és DNS-etekben hordoztok. Lesznek érzelmi és mentális hullámvölgyeitek, miközben egyre mélyebbre hatoltok a négy földi testrendszeretek: fizikai, érzelmi, mentális és éter megtisztításában és finomításában.

Megértitek és elkezditek aktiválni a Megnyilvánulás Univerzális Törvényét, miközben társalkotóként apránként finomítjátok képességeiteket a lét földi szintjein. Ezzel az új tudatossággal, magabiztossággal és bizalommal az univerzum működése felé, fokozatosan elfogadjátok magasabb Énetek érzelmi irányítását, mivel megértitek, hogy isteni születési jogotok élvezni a szeretetet, szépséget és az Istenatya / Istenanya adományát. Azt is megértitek, hogy a magasabb Énetek magasabbról látja a dolgokat: ezért ő mindig a legjobb végkifejlet felé irányít majd.
 
Harmadik szakasz:

Amint feljebb haladtok a felemelkedés létráján, megtanultok magasabb szempontból tekinteni az élet eseményeire. Már keresztülmentetek minden múltbeli megállapodás megszegésén és jóvátevésén azokkal, akikkel karmatikus kapcsolatotok volt, így elvághatjátok a köztetek levő energiakötelékeket. Szeretettel megbocsáthattok és megbocsátást kérhettek, hogy így mindenki újra
független lény legyen. Azzal, hogy elvágjátok és átformáljátok a múltbeli életetekben létrehozott lehetséges jövőt, a múlt negatív eseményeinek súlyos akadályai nélkül léphettek a mostani jövőbe.

Idővel, sok lélekkeresés és megtalálás után, bizonyos fokú érzelmi függetlenségre vágytok. Mélyebben és szenvedélyesebben szerettek, amint elkezditek keresni és meglátni a legjobbat mindenkiben körülöttetek. Lassanként az egységtudatosság felé haladtok az ego általi,- vagyok én, és van mindenki más-, elkülönülés helyett. Megtanultok fejlődési lehetőségként tekinteni az eredményeitekre és kihívásokra ahelyett, hogy büntetésként vagy balszerencseként fognátok fel őket. Ennek eredményeképpen érzelmi testetek tudatossága sokkal magasabban rezeg majd, harmonikusabb frekvencián. Készen álltok majd arra, hogy figyelmeteket a mentális test felemelésére és harmonizálására fókuszáljátok.


Negyedik szakasz:


Ezen a szinten magasabb Énetek aktívabb szerepet játszik majd az átformálási folyamatban,
amint lelketek lassan felveszi az ő magasabb frekvenciáit. (tulajdonságokat, képességeket, erényeket). A folyamat azzal indul, hogy áttekintitek hiteteket, szokásaitokat, és a mentális tudatosságotok minőségét. Újraértékelitek azokat a döntéseket és hozzáállásokat, amiket az idősebbek adtak át nektek, a kultúrából merítettetek és vallásos vagy kormányzati vezetőktől hallottatok. Közben fokozatosan kiléptek és túlhaladjátok az alsó asztrál szint kollektív tudatának hitmintáit.


Ötödik szakasz:


Miközben elkezditek finomítani mentális testetek frekvenciamintáit, fokozatosan belépést nyertek a Szent Akaratokba és az ott tárolt magasabb mentális tudat kincsesládájába. Szent Akaratotok és Szent Szívetek egyesül a magasabb Énetekkel és így vezérel majd spirituális utatokon. Toleránsabbak lesztek más emberek hite felé, mivel most már tudatában lesztek annak is, hogy ugyan rengeteg ösvényt lehet követni, végül mindegyik ugyanazon végkifejlet felé visz. Képesek lesztek jól megítélni, mit fogadjatok el igazságotokként, és csakis azon igazságokat fogjátok elfogadni, amik pozitívan rezonálnak saját Szent magotokkal. Kezditek kitágítani gondolataitok horizontját és sokatokban vágy ébred, hogy többet tudjatok meg saját spirituális eredetetekről: miért vagytok a Földön, mi a küldetésetek és célotok ebben az életben, és hogy mi történik, miután elmentek.

Hatodik szakasz:

Amint növelitek mentális és érzelmi testetek frekvenciáit, csakrarendszeretek sokkal gyorsabban kezd pörögni, ám de harmonikusan. Ez beindítja a gerincoszlopból a nyúltagyvelőn át a Szent Akaratba és korona csakrába futó éteri fénycsöveteket. Az összetekeredő energia neve Kundalini, ami tartalmazza a Teremtő Fény Szent Fehér Tűz Magatomjait. Ezeknek neve Törhetetlen Részecskék, amik elkezdenek felfelé áramlani a gerincoszlopon.

A Szent Szív portálja ezáltal megnyílik és hátsó részén át eljut hozzátok a Törhetetlen Részecskék fénye, valamint a korona csakrátokon át egy lefelé tartó áramlat, és a felfelé tartó Kundalini Tűz, Szent Fénypálcátokkal együtt. Ez a folyamat felgyorsul és felnagyítódik, ha a tudatos légzés adományát használjátok, mint például a végtelen légzést vagy más mély légzési technikát a megerősítésekkel együtt.


Hetedik szakasz:


Mire ide juttok, megtanuljátok BEGYÓGYÍTANI A MÚLTAT és MEGÍRNI A JÖVŐTÖKET, hogy az ÖRÖKKÉVALÓ JELEN PILLANAT-ára koncentrálhassatok, vagyis a teremtés SAROKKÖVÉRE. Addigra fizikai intellektusotokat ötvözitek jelenlegi irányító magasabb Énetek spirituális bölcsességével. Ez azt jelenti, hogy nem csak megértitek és elfogadjátok a sok megtanult magasabb spirituális igazságot, hanem be is fogadjátok, és sugározzátok a kifinomult bölcsesség tanítások frekvenciamintáit.

Ahogy egyre több, -a negyedik dimenzió magasabb szintjein mozgó-, vibráló frekvenciamintát hoztok létre, lélekdalotok ráhangolódik és együtt rezeg a sokkal magasabban vibráló frekvenciákkal. Ez elindít egy mennyei harsonaszót a magasabb Énetek ott maradt negyedik dimenziós részei felé, amik ekkor elkezdenek a fényoszlopotokban egyenletesen szétoszlani. Magasabb Énjeitek részeinek áttöltődése saját magasabb Énetek felügyelete alatt felgyorsul és ezzel egyidejűleg a felemelkedés ösvényén való haladásotok szintén felgyorsul. Most már készen álltok, hogy bekerüljetek az élet folyójának áramlatába,-vagyis a kozmikus energia tudatáramába – és biztosra vehetitek, hogy minden irányítást és segítséget megkaptok, mihelyt elkezditek „ HABOZÁS NÉLKÜL KÖVETNI A SZELLEMET”.  

 
Nyolcadik szakasz:


Fokozatosan egyre jobban hozzászoktok az új állapototokhoz és világnézetetekhez, értékrendetekhez, egyedüllétetekhez, amint egyre mélyebbre hatoltok saját Szent Lényetekhez. Most már minden nap egy élő meditáció és élő ima lesz számotokra, amint természetesen tudtok Szent Szívetek központjában maradni. A földi illúzió most már kevés hatással bír rátok, azonban szeretetteljes együttérzésetek annyira megnő, hogy minden létezőt és teremtményt átölel.


Michael arkangyal:


Szeretett fényhordozóim, arra kérünk titeket, hogy minden tesztet és kihívást egy lehetőségnek vegyetek arra, hogy elengedjétek idejét múlt gondolataitokat és vibrációs mintáitokat, amik többé már nem szolgálják a nagyobb jót. Kérünk, hogy Szent Szívetek és Akaratotok szűrőjén át tekintsetek élettapasztalataitokra, miközben a Fény Fehér Tüzes Magatomjait befogadjátok, továbbá ontsátok rájuk szereteteteket, mielőtt kisugározzátok őket a világba és emberiségre. Mind ebben a kozmikus fejlődési táncban vagyunk, és együtt győzhetünk.
Michael arkangyal vagyok.

 

 

Ronna Herman

2019. Március 1.

Fordította: Regi

angol nyelvű forrás: https://www.starquestmastery.com

Forrás: www.angyalforras.hu