Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A fény és a sötétség kettőssége

2021-02-01

Az ember kettős természete

fény és árnyék - duál.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
 
A fény és a sötétség kettőssége
 
 
A fény és a sötétség kettőssége a Föld bolygó rendszerének lett teremtve. Ám ez a két energia nagyon, nagyon különböző. Az Emberi Lény erőteljes mindkét irányban. Benne gyökereznek az angyali, de az ördögi energiák is.
 
Amikor fény vetül a sötét területekre, azok, akik inkább ott maradnának, vadul reagálnak, csapkodnak maguk körül, és mindent megtesznek, amit csak lehet, hogy a sötétség megmaradjon. Ilyen az emberi dualitás. Akik átadják magukat dualitásuk sötét energiáinak, még tovább fognak süllyedni a sötétség következő rétegébe, ez pedig a harag, a gyűlölet, az erőszak, a halál, a könyörtelen gyilkolás. A sötét oldal az Emberi Lényben készen áll, hogy kifejlődjön és megérjen. Ha arra akarsz haladni, hogy gonosz ember legyél – minden erő rendelkezésedre áll, amit csak akarsz. Használhatod, mert ez a szabad választás. Isten nem fog utadba állni.
 
Sok Ember elmegy ebbe az irányba, mert itt találja meg a saját erejét.
 
Itt tud hatalmat gyakorolni a többi Ember fölött, hogy aggódást, drámát teremtsen, és ellenőrzése alatt tartsa a többieket. A bolygó diktátorai, a régiek és a mostaniak, ebben találják meg a hatalmukat. Kényszerítik a népet, hogy rájuk figyeljen. Ha elég Emberi Lényt megölnek, az olyan fokú félelmet teremt, ami szükséges a hatalmukhoz. Ezt teszik, habár gonosz az Emberi Lény, aki a gonosz hatalmát gyakorolja. Ha te hiszel a csodákban, akkor tudnod kell, hogy az nem mindig a fény segítségével történik. A fekete mágia egyszerűen egy Ember sötét erejéből létrehozott "csoda".
 
Nézzetek bele a történelmetekbe. Nézzétek a diktátorokat, akik csupán beszédeikkel olyan sok embert eltérítettek, annyira, hogy azok halomra ölték egymást. Ez Emberi képesség és igen erőteljes.
 
De létezik ennek másik oldala is.
 
A sötét részed tudja, hogy ha tovább kutatsz, mindennek vége. Mert meg fogsz látni valamit, amit ő nem szeretne, hogy megláss, hogy szabad döntéssel rendelkezel, hogy meglásd az egyensúlyozó erőt. Ha látni tudnátok az angyalok csapatát, amint ott sürgölődnek körülöttetek vödrökkel ezekben a pillanatokban és begyűjtik azt a figyelemre méltó energiát, amelyet ti fejlesztetek, elképednétek. Mert ők készen állnak arra, hogy együtt vívják meg veletek csatáitokat. Isten egy darabkájával benned érkezel erre a bolygóra. A benned lévő sötét dolog viszont arra szolgál, hogy mérsékelje a kezdő energiát, amely létrehozza a karmát. Nem ok nélkül van itt és születésedtől fogva veled van. Az emberiség nagy része csak áll és nem is próbál változtatni ezen.
 
Tízezer ember van egy sötétségbe borult stadionban és erre az is hatással van, ha csak egyetlen egy fényforrást is bekapcsolsz. Mert ha csak egy fényforrást is bekapcsolsz, nem fontos milyen nagy a sötétség tovább nem létezhet. Amikor rátalálsz a fényre, börtön állapotba taszítja a dualitást, ahol a sötétség fogva van. Az erő a fény oldalán van. A fény aktív, a sötétség nem. A sötétség nem tud megjelenésével megváltoztatni egy fényes helyiséget!
 
A fény viszont teljesen megváltoztat egy sötét szobát.
 
 
 
 
 
Kryon
Részlet: Egy Út a Szeretetegységbe