Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A férfi energia meggyógyítása

2018-10-09

Kryon: Vegyétek komolyan a belső munkát

 A férfi energia meggyógyítása.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A férfi energia meggyógyítása


Egy új világ van ébredőben és az nagyon is különbözik attól, ami a mostani életünk.

Nagyon sok változás fog történni nagyon gyorsan érkeznek ezek meg, és rendkívüli módokon.

Nem lesz könnyű fogadni ezeket a változásokat (mert nincs mihez viszonyítani őket), de ezek meg fognak történni 2012 felé közeledtével.

A legkönnyebben azok fogják megérteni, akik elfogadják magukba a Krisztusi Tudatosságot, azt hogy az emberiség egy nagy családjával harmóniában vagyunk.

2012 felé közeledve egyre inkább az intuíciónk lesz az iránymutató.

2012 UTÁN EGY HATALMAS MÁGNESES ELTOLÓDÁS LESZ A BOLYGÓN.

Maradjunk a testünkben és lélegezzünk, és tudjuk azt, hogy minden rendben van, rendben lesz, figyeljünk a lélegzetünkre, akkor hozzáférhetünk minden tanításhoz, így sokkal könnyebb lesz a régi világtól való átmenet az újba.

Nagy kihívás lesz számunkra az átmenet.

A kettősségben volt egy gondoskodó jóságos Isten és egy megsebzett gyermek, aki fél a haragvó Istentől, és azt teremtette meg. A kettő között fogjuk megtalálni Krisztusi Tudatosságunkat.

2012 felé haladva egyre kevésbé fog hatni ránk a dualitás (elkülönülés, elválasztódás).

2012 SZEPTEMBERE KÖRÜL JELENTŐS MÉRTÉKBEN KEZD MAJD MEGKEZDŐDNI A MÁGNESES ELTOLÓDÁS A FÖLDÖN, ÉS MEG IS FOG NYILVÁNULNI.

Ekkorra szabadjára kell engednünk magunkból minden negativitást, és ez az esemény roppant veszélyes lesz a negatív beállítottságú emberekre.

A negatív energia kibocsátása rengeteg problémát hoz maga után, például betegségek formájában, ha egyszerre kell elengedni mindent.

Addig van még elég lehetőségünk arra, hogy gyógyítsuk magunkat és ne aggódjunk a fizikai világért.

Nagyon fontos tehát most az Apával való energetikai együttműködés.

Csatlakozzunk össze Apánkkal, Nagyapánkkal, Dédapánkkal.

Az Apai vonalon való belső munka azért fontos, mert ez hozza meg: A BŐSÉGES ENERGIÁT TEREMT SZÁMUNKRA. ÉS EZ EGY LEHETŐSÉG A MÁGNESES ELTOLÓDÁS NEHÉZ HATÁSAINAK KIVÉDÉSÉRE.

A sötét oldallal dolgozók, azt szeretnék, hogy hagyjuk békén az embereket 2012-vel kapcsolatban, hogy mi történik. (ezért a félelemkeltés-iparág)

AZ EGÉSZ VILÁGNAK TUDNIA KELL, HOGY MI FOG TÖRTÉNNI 2012-BEN, HOGY EZ AZ ENERGIAVÁLTÁS A LEHETŐ LEGZÖKKENŐBBEN MENJEN VÉGBE

2012 UTÁN EGY SZERETET ALAPÚ TUDATOSSÁG MARAD FENN A FÖLDÖN!!!

A SZERETET LESZ AZ EGYETLEN VÁLASZ MINDENRE!!!

A negatív tudatosság már nem sokáig lesz érvényben és ezután a saját szeretet tudatosságunkkal fogunk megteremteni mindent a Földön.

A Krisztusi Tudatosság szeretete a szívből jövő életfelfogása fog megnyilvánulni.

EZ A VILÁG CSAK A SZERETETRŐL FOG SZÓLNI!!!

Annyi játékot játszottunk már a Földön. Atombombák, gyermekek, nők férfiak meggyilkolása, népirtások, mint például a Katharok elpusztítása, azok által, akik szerették volna megállítani a tudatosságunkat. Ez egy fájdalmat hozott a világnak.
Az emberiség eszmélés nélkül érkezik a világba, hogy megtanulja azt, hogyan érheti el a Krisztusi tudatosságot, amely számos ajándékot ad neki és megnyilváníthatja ezekkel a tiszta őszinte szeretetét. Oly sok sérülést hozott a lefelé hajló spirálban, ami történt a természeti népekkel, Egyiptomon keresztül mozogva, Izrael egykori földjén, Görögországon át, majd a Római Birodalomban a népek közötti elkülönülés, és ezt meg kell most állítani.

Kevés időnk maradt hátra arra, hogy tudatosságot hozzunk még be ebbe a világba, a teljes megértését annak, hogy kik vagyunk, és miért vagyunk itt.

AZ UNIVERZUM MÁGIKUS LÉNYEI VAGYUNK, AZ EGÉSZ, A TELJES EMBERISÉG MÁGIKUS, AKIKNEK MEG KELL TUDNIA, HOGY MI HOZZUK LÉTRE A VALÓSÁGUNKAT, ÉS ELJÖTT ANNAK AZ IDEJE, HOGY EGY ÚJ VALÓSÁGBA KÖLTÖZZÜNK, ÚGY HOGY A RÉGIT ELERESSZÜK.

Az energiák már itt vannak, hogy támogassanak bennünk. Az információk szabadon áramlanak, és azokban szabadon áramlik az igazság, hogy van egy jósággal telt Isten és annak mi elengedhetetlen részei vagyunk, isteni tudatossággal rendelkezünk, és ezeket az információkat a Szellem szeretet világán keresztül hozza el ide a földre.

Ezek az információk gyógyító erővel bírnak, hatnak, felhasználhatjuk őket.

AMI MEGGYÓGYUL BENNÜNK AZ, GYÓGYÍTÓ HATÁSSAL LESZ MÁSOKRA NÉZVE IS, ÉS AMIKOR MÁSOKÉRT TESZÜNK AZZAL EGYRE VILÁGOSABB LESZ A FÖLDÖN.

A KITELJESEDETT EMBER, SOKKAL JOBB EMBER LESZ, KIJÖN A SÖTÉTSÉGBŐL, ÉS A FÉNYBE KÖLTÖZIK

Nehéz idők vannak előttünk, mert a Föld nem egyes embereké lesz, hanem egyaránt mindenkié, és nem egy kisebb csoport tulajdonolhatja, és ez teljesen értelmetlenné teszi azt, hogy tovább folytassák azt az utat, ami az összeomlás felé vezeti őket.

A SZELLEM VILÁGA MINDEN TÁMOGATÁST MEGAD NEKÜNK!!!

Nemsokára meg fogjuk érezni a Krisztusi Tudatosság, vagy Szellemi Tudatosság áradását a 7 csakránkon keresztül egyszerre. Eddig a csakrák balra vagy jobbra forogtak, attól függően, milyen volt a társadalmi kondíciónk. A krisztusi Tudatosságban, mind a 7 csakra az óramutató járásával megegyezően forognak. Észre fogjuk venni, hogy egyre tudatosabbak vagyunk. Észre fogjuk venni, hogy a politikusok legtöbbjének ellenkezően forog a csakrája, amikor nem mondanak igazat, nem azt mondják, amit gondolnak.

2012. felé sok a tennivaló van még.

Vegyük komolyan, fordítsunk időt a belső munkára, hogy valójában megértsük, mi történik itt és hogyan működik a Világegyetem.

Meditáljunk, és a válaszok megérkeznek belülről vagy, jön egy ember az életünkbe és elmondja, mi és miért, hogyan történik most.

A SZERETET AZ EGYETLEN VÁLASZ MINDENRE

Új Világ van érkezőben és a régi kormányok menni fognak.

A régi életmód menni fog, és a Krisztusi Tudatosság elérésével mindenkinek biztos áthaladása lesz az újba.

Hagynunk kell, hogy a belőlünk feltörő érzések hadd jöjjenek fel és hagyjuk hadd menjenek is el, akármilyenek is azok az érzések, hagyjuk azokat szabadon áradni.

Fogjunk egy képet Apánkról, Nagyapánkról, Dédapánkról (vagy vegyük őket emlékeinkből).

Hagyjuk, hogy Kryon mágikus, gyógyító energiái rajtunk keresztül áramoljanak Apáinkba, Nagyapáinkba, Dédapáinkba.

Ne erőltessük ezt az összekapcsolódó áramlást, csak hagyjuk, hogy az energiák elvégezzék gyógyító munkáikat és hagyjuk, hogy az érzéseink jöjjenek, menjenek szabadon rajtunk keresztül.

Ez a három férfi a családunkba mind meggyógyulnak most, és tartani fogják az az energiát nekünk, amit a világra szeretnénk álmodni.

Minden más az életünkben női energiával bír. Bármilyen nőiest meg akarunk gyógyítani, azt a 3 Apán keresztül, csak rajtuk keresztül lehet. Ezért kell, hogy a mi energiánkon keresztül madjuk át a gyógyító energiát: Apáinknak, Nagyapáinknak, Dédapáinknak.

A legtöbb férfi energia sérült és gyógyulva kell visszaküldeni nekünk.

Ha nem gyógyítjuk meg a férfiasságot magunkon belül, akkor nem tudjuk megteremteni magunkba (gondolatainkkal) azt amit szeretnénk, az soha nem fog megtörténni.

Ahogy a három Apával dolgozunk egyre erősebbnek, fogjuk érezni magunkat, kényelembe és biztonságba fogunk kerülni, bizalommal, magunkkal.

Akár nők, vagy férfiak vagyunk az Apa energiája tart bennünket, és az Apa tartja az Anyát, és ahogy dolgozunk az Atya-Éggel úgy kapcsolódunk egyre mélyebben az Anya-Földdel és egyre kevésbé lesz kapcsolódásunk a sötétséggel.

Ahogy egy pillangó kibújik a bábból, és képessé válik elrepülni a negativitás mellett, úgy egyre tisztábban fogja látni az igazságot, hogy is van ez valójában, így fogunk egyre mágikusabbá válni, ahogy az ég és Föld közötti mágikus útra lépünk.


Forrás