Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A „Galamb ébredése”

2019-04-10

A szeretet tudat magasabb szintű esszenciájának a visszatérése

szent lélek 3e7b24c.jpg

 

A „Galamb ébredése”

 

Kedveseim, üdvözöllek Benneteket. Az Újév óta egy teljesen új forma született a bolygón. Egy teljesen új keretrendszert teremtettek és aktiváltak, és ez a forma beborította Földet az esszenciájával és beleszőtte magát a bolygó multidimenzionális rétegeibe.


Ezt a keretrendszert azért hozták létre, hogy támogasson benneteket ebben az útkereszteződésben, hogy képessé váljatok arra, hogy átalakuljatok és felgyorsítsátok az ébredéseteket. Azáltal, hogy megváltoztatjátok a tudatotokat, hogy stabilizáljátok saját magatokban a magasabb szintű énetekkel való egységet, multidimenzionális szent aspektusával való összhangot.


E folyamatot úgy alakították ki, hogy képessé váljatok arra, hogy egy másik típusú megértés perspektívájából kezdjetek élni és nagyobb tisztánlátással a mindennapi életetek során, hogy jobban lássátok, érezzétek, tanúi legyetek és tudjátok azt az igazságot, amely mindig is létezett a 3D-s dráma illúzióján túl.


Mindannyiótok képes arra, hogy teljes mértékben kapcsolatba kerüljön a saját egyedi Isten aspektusával itt és most, és tudatosan felhasználja az én magasabb szintű minőségeit. Ezek a lehetőségek a Földre lehorgonyzott fény-csatornákból (folyosókból) származnak.

 

A tudatos út


Közületek azok, akik tudatos úton járnak, akik aktívan kapcsolatba lépnek a szívükön belül, képesek arra, hogy jelentős mértékben előre lépjenek és egyesüljenek a felébredt állapotuk magasabb szintjével az egyedi isteni fényükön belül. Ez a folyamat azon új hajnal prófécia egyik aspektusa, melyet erre az időszakra szerveztek meg a bolygótok és az emberiségetek számára.

 

Azért jöttetek ide, hogy közvetlenül megtapasztaljátok milyen az, ha Földön az ébredés tudatos állapotában élünk.


A kollektív Isten tudat esszencia tisztasága pillanatnyilag arra használja a fényfolyósót, hogy ezen keretrendszernek egy további, bővebb formáját hozza létre. Ennek a célja, hogy támogasson benneteket egyénileg azon keresésetek során, hogy teljes mértékben megtapasztalhassátok önmagatok multidimenzionális aspektusát. Ezt a tiszta tudatosság keretrendszert kibővítik a bolygótok mágneses magjáig, ami onnan kifelé folyik a Földet körül ölelő multidimenzionális energetikai atmoszférába.
Ezt az áramlatot egy olyan energetikai anyaméhhez hasonlítjuk, amely támogat benneteket egy újjászületési, átalakulási folyamat során a fizikai sejtjeiteken belül. Ezzel egyidejűleg egy gyors elektromos változás zajlik az energia testetek egészében. Ebben a térben tartanak most benneteket, miközben végig haladtok ezen az erőteljes átmeneti születésen.


Azon energia minősége, amelyet most ez a keretrendszer küld felétek, hamarosan egy újabb fázisba lép. Április közepétől kezdődően ezek az energia sugárzások magasabb frekvencia rezgésű isteni fényt fognak tartalmazni.

 

Ezeket a rezgéseket közvetlenül a bolygó mágneses magjába küldik, ami megváltoztatja a mágneses körforgást.
Ez az energetikai fény folyamatosan és tartósan fog felépülni, ami fényhullámok crescendo szerű sorozatát fogja létrehozni. Ettől a fény folyamatos mozgása jön létre, aminek az a célja, hogy mélyebben bevonjon benneteket az isteni fény szent aspektusába, ami által tovább és tovább visz benneteket a tudat magasabb szintű állapotába. Ezt az áramlást úgy alakították ki, hogy energetikai hálózatként működjék, ami végig halad a Föld bolygón. Ez közösségbe kovácsolja közűletek azokat, akik aktív kapcsolatba lépnek a szívükön belül azáltal, hogy hozzáférést biztosít egy sor multidimenzionális útra, melyek az igazság és a szeretet magasabb perspektívájához vezetnek el.


A Galamb ébredése


Ez a folyamat egy első lépés, egy felkészülés a következő folyamatra, amelynek a célja, hogy elindítson benneteket azon az úton, amit mi a teljes „A Galamb ébredése” energiának hívunk. A Galamb energia teljes aktiválásának időpontja a bolygónkon április 27-e. Ez a maya naptárban szereplő beteljesedési prófécia része. Ez tehát egy hívás, ami mindannyiótoknak szól, hogy nyíljatok meg és fogadjátok be a fény ezen új frekvenciáit, amelyek ebből a bővített keretrendszerből pulzálnak, miközben felkészültök a tudat teljes átalakulására.
Ezeket a frekvenciákat, melyeket szeretet frekvenciáknak hívunk ebben az időpontban bocsátották ki a bolygótokon annak érdekében, hogy felkészítsenek benneteket arra, hogy teljes összhangba kerüljetek a Galamb energia ébredésével.

 

A Galambnak ez az energiája a szeretet tudat magasabb szintű esszenciájának a visszatérése a bolygótokon. Ezt hívjuk mi úgy, hogy a feltétlen szeretet állapota.

 

Ezt az energiát célzottan azok számára hozták létre, akik a felébredés tudatos útját járják azért, mert ti készen álltok arra, hogy újra összhangba kerüljetek a szeretet magasabb szintű formájával.
Ez a magasabb szintű szeretet frekvencia most áll a rendelkezésetekre, hogy ezt megkapjátok és befogadjátok és ehhez a több dimenziós szívetek tud újra és újra hozzáférni. Ezek tehát ti vagytok, akik visszatérnek a magasabb szintű én természetes aspektusához.

 

A küldetésetek egy aspektusa abban állt, hogy ehhez a szeretethez hozzáférjetek és elkezdjétek tovább adni kifelé a szívetekből az emberiség felé.

 

Erre a tiszta szeretet frekvenciára az egész fajotoknak szüksége van a földi környezetben. Egyszerűen szólva ez most a megfelelő időpont arra, hogy ez az esszencia egy aktív ajándékká váljon az életetekben.


A szeretet ereje


Tudjatok róla, hogy ez a szeretet frekvencia meg tudja változtatni az egyensúlyt a bolygón belül. A szeretet esszenciát az emberek szívén keresztül lehet megkapni akár tisztában vannak ezzel, akár nem. A szeretet ereje képes átalakítani és gyógyítani.

 

A szeretet az egyetlen igazi gyógyító, amely minden egyes pillanatban a legfontosabb szerepet játssza.

 

Egyetlen dolog sem nagyobb, mint a szeretet.


Ebben a mostani útkereszteződésben nagyon sok minden van, amit ünnepelhettek. Ez az ünneplés rólatok és arról az egyedi szent helyről szól, amely a Földön a rendelkezésetekre áll. Közületek azok, akik aktívan kapcsolatba léptek az igazság frekvenciájával az életükben, a fény születés mély átalakulását fogják megtapasztalni ebben a földi több dimenziós keret rendszerben. Ez a frekvencia felfedi magát és még tovább le fog horgonyozni benneteket a megfelelő helyen.
Ti egyenként támogatjátok ezeket a felkészüléseket abban, hogy manifesztálódjanak. Közületek mindenki a saját szívének egyedi több dimenziós frekvenciájában tartja e keretrendszer platformját.

 

Az isteni fény esszenciátok egyedi frekvenciájának egy lényegi aspektusa a szeretet.

 

A szeretet folyamata mindig is egy aktív összetevő volt bennetek, akár tisztában voltatok vele, akár nem. Most arra fordul az idő, hogy a feltétlen szeretet erejét újra aktiválják a szíveteken belül. Ti mindig is azon több dimenziós kerék aspektusai voltatok, amely forog az Univerzumban és most pedig a keréken belül a Ti küllőtöket fogják megvilágítani!

 

A bennetek lévő hatalmas potenciál

 

Szánjátok ezt az időt arra, hogy a tudatosságotokat bevigyétek a szívetekbe, majd utána nyissátok meg a tudatosságotokat kifelé. Engedjetek el mindent, amint a szívetek egy magasabb és nyitottabb terébe lélegeztek. Ez a nyílás itt van és vár úgy, mint egy ajtó és arra vár, hogy tudatosan újra kapcsolódjatok a fénynek e birodalmával.

 

Legyetek tehát a szívetekben és engedjetek el mindent.

 

Azáltal, hogy a tudatos lélegzettel elengedtek mindent, egyazon pillanatban kifelé és befelé is nyúltok. Elindulhattok azon otthon szent elemei felé, amelyek a szívetekben léteznek.
Ez annak az időszaka, hogy kiaknázzátok a hatalmas multidimenzionális potenciálotokat, amelyik mindig is ott volt az emberi énetekben. A szívetek természetes módon kapcsolódik a keretrendszerhez – csak arra van szükség, hogy tudatosan úgy döntsetek, hogy összhangba kerüljetek ezzel a szíveteken belül, majd pedig tudatosan megnyissátok a tudatosságotokat a keretrendszeren belül. Az energiákat úgy rendezték el, hogy egy energetikai kapcsolódást hozzatok létre a kollektív isteni tudat hatalmasságán belül, amelyből állnak e keretrendszer elemei.
Figyelni fogunk benneteket amint úgy döntötök, hogy megtegyétek ezt a következő lépést. Mindig is azt a szerepet fogjuk betölteni, mivelhogy ez a mi küldetésünk: hogy lehorgonyozzuk a stabilitást azon szent helyen, amely abból a célból létezik a számotokra, hogy újra összhangba kerülhessen. Ez a tér korlátlan, melyet az Isten hatalma tart fenn, a fény teljes kollektív közösségében, amely mindig is létezett az egész itt lévő Univerzum során.

 

Monumentális változás

 

Ez a lépés monumentális változást hoz létre bennetek. Ennek a keretén belül önmagunknak adunk erőt, mivel azt indítjuk el, hogy beteljesedjen a saját önmegvalósítási folyamatunk ebben az életben. Ez azt jelenti, hogy továbbra is egy emberi életet tapasztaltok meg, miközben egyidejűleg tudatosan felébredtek a magasabb szintű énetekre.
A saját önmegvalósító jóslatotok egy része abban áll, hogy megváltoztatjátok azt a módot, ahogyan az emberi részetekhez viszonyultok annak érdekében, hogy a kapcsolatotok elmélyülhessen önmagatokban.

 

A cél abban áll, hogy képesek legyetek magatokat szeretettel, türelemmel és együttérzéssel kezelni az emberi tökéletlenségeteken belül.

 

Hagyjátok magatok mögött az önmagatok feletti ítélkezést, ami csak belső szétválást teremt és helyette térjetek át egy olyan helyre, ahol önmagatok elfogadását találjátok minden látszólagos hibátok és a szokásostól eltérő tulajdonságotokkal együtt. Önmagunk elfogadása az önszeretet teljes kifejeződését jelenti.
Amikor befejezitek a szétválasztást, akkor lezárjátok az emberi ego belső szenvedését. Amikor befejezitek vagy lezárjátok a belső szétválást, fel tud gyorsulni a megvilágosodási folyamat.
Azáltal, hogy újra összhangba kerülünk az igazsággal, hogy újra kapcsolatba lépünk a saját magasabb szintű önmagunk szeretetével, megnyílunk és megengedjük annak a lehetőségét, hogy önmagunkat elfogadjuk mindazon tökéletlenséggel együtt, ami az emberi aspektusunkban létezik. Közvetlenül megtapasztaljuk azt, hogy „tökéletesen tökéletlenek vagyunk” és meg tudjuk ünnepelni önmagunkat, mint emberi lényt. Ez az emberi létetek küldetésének azon aspektusa, amiért leszülettetek, hogy megvalósítsátok.

 

Tapasztaljátok meg az illúziót

 

A Föld szintjén lezajló dráma sok szinten fel fog gyorsulni. Számotokra most az a fontos, amit el kell hogy érjetek, hogy egész egyszerűen megfigyeljétek és megtapasztaljátok a félelem illúzióját, amit az ego elme terjeszt és erősít. Ezen folyamat alatt a legfontosabb dolog, amire végig emlékeznetek kell abban áll, hogy az illúzió erős és hogy az igazság ennél még erősebb.


Csakis akkor tudtok összhangba kerülni az igazsággal, ha kiépítetek egy ösvényt a szívetekhez.

 

Minden egyes pillanat amit a szíveteken belül töltötök az összeadódik egymásra rakódik és elősegíti a stabilizációtokat a tisztánlátás és az igazság hatalmasságán belül. Összpontosítsatok arra a célotokra, hogy szívbéli kapcsolatokra tegyetek szert lépésről lépésre egyik pillanatról a másikra közben tudván azt, hogy minden egyes pillanatban mindössze a következő pillanatot fogják elétek tárni. Minden varázslat a szíveteken belül történik ebben a pillanatban. Ez most nem annak az időszaka, hogy tudjunk bármit is, vagy akár megértsük azt, mi az, ami következik.

 

Az ego elme kényszerességére jellemző az a szükséglet, hogy mindent érteni és tudni akar.
Ez most annak az ideje, hogy felfedezzük annak a felismerését minden egyes pillanatban, hogy most tulajdonképpen tapasztalunk valamit. Engedjétek meg az éberségeteknek, hogy igazodjon ehhez a változó fórumhoz, hogy ne próbálja meg kitalálni vagy valahogy megtudni, hogy mi az, ami ezután következik és egészen egyszerűen csak legyen azzal, ami ott van épp itt és most előttetek.

 

Amikor jelen vagytok az itt és most pillanatában, minden meg tud változni körülöttetek, mert ekkor összhangban álltok a pillanattal. Ilyenkor összhangban álltok azzal a varázslattal, ami minden egyes pillanatban létezik.


Amikor megpróbáljátok kitalálni azt, mi fog történni vagy, hogy mire van szükségetek ahhoz, hogy találjatok egy megoldást, akkor elválasztjátok magatokat és leváltok magatokról, hogy jelen legyetek itt és most ebben a pillanatban. Ilyenkor az ego elmét helyezitek a középpontba és eltávolodtok a szívetekben lévő varázslattól.

 

Még mélyebben az igazság felé

 

Lélegezzetek tovább és engedjetek el mindent a szívetekben és engedjétek meg önmagatoknak, hogy a szívetek vezessen benneteket. Menjetek mélyebbre és mélyebbre ebben a hatalmas térben. Az elengedés a légzéssel együtt mélyebb összhangot fog teremteni számotokra az igazsággal.


Egyszerűen figyeljétek meg és legyetek tanúi annak a drámának, miközben kapcsolódtok a szívetekhez. Fontos viszont, hogy ne reagáljatok a dráma illúziójára. Maradjatok a szívetekben, építsétek fel a hidatokat a szívetekbe. Fejlesszétek ezt a kapcsolatot lépésről lépésre. Építsétek fel a hidatokat az igazsághoz.


Lépjetek összhangba az isteni fényetekkel a szíveteken belül, lélegezzetek és LEGYETEK!


Minden egyes tudatos lélegzettel kifejezitek a szent örökségeteket és megteremtitek az ösvényt a hatalmas szent helyhez, amely a lényetek szeretetét tartalmazza.


Adunk nektek egy ajándékot, ami egy szent hang frekvencia, ami támogatni fog benneteket abban, hogy erősítsétek a szív kapcsolatotokat minden egyes pillanatban – AENTAH AEN -ami felfogja gyorsítani a szívhez való kapcsolatotokat. Ezt a hangot csak akkor használjátok, amikor teljesen elkötelezettek vagytok a szíveteken belüli pillanat iránt.

 

Emlékezzetek arra, hogy mindig csak egy pillanatban éljetek egyszerre, adjatok önmagatoknak élet pillanatokat a szívetekben ahhoz, hogy megerősítsétek a lelketeket és, hogy emlékezzetek és összhangba kerüljetek az igazsággal.

 

Áldással a Plejádiak

 

 

THE PLEIADIANS

Channeled by Christine Day
www.christinedayonline.com

Fordította: Venczaák Marianna