Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Karma Urainak üzenete

2018-10-08

Endorin közvetítése

fénykapu 33.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Lelkek a Földön, szellemek a Fényben! Halljátok szavaim, melyek hozzátok beszélnek:

A Karma Urainak engedélyével szólok hozzátok. Endorin vagyok, a Karmikus Tanács Intézője.

Nagy feladatok előtt álltok. Sok az összegyűlt karmikus adósság lelketekben. De most, az energiák összehangolásának idején, lehetőséget kaptok, hogy karmikus terheitektől megszabaduljatok.

Most egy földi életetek alatt letehetitek régi karmáitokat, miket inkarnációkon át testeitekbe és lelketekbe égetve cipeltek. Ez hatalmas kegy és lehetőség! Nem sok léleknek adódik rá lehetősége, hogy élettervét átírva, felszabadítsa lelkét.

Ez MOST mindannyiatoknak megadatik! Ha éltek vele. Ha tiszta szívvel akarjátok, és felelősséggel választjátok!

A karmák feloldása küzdelmes feladat. Tudjátok hát, mire vállalkoztok! Félelemmel nekikezdeni nem lehet! Igaz hit, kitárt szív, isteni akarat kell hozzá, mely a szeretet fényében teljesedhet ki.

Ha karmáitokat le akarjátok tenni, szilárd elhatározás és kitartás jellemezzen titeket! Az elhatározásotokat közöljétek velünk, szilárd kijelentésben, akaratotok tudatában. E kijelentés megnyitja a Karma Kapuit, s kiengedi azokat a szálakat, melyek ott feltekerve várakoznak az elsimításra. Ekkor feladataitok földi „nehézségek”, választások formájában kerülnek elétek.

Van, aki képes lesz ezt felismerni s tudatosan feloldani. Vannak, akik reménytelt szívvel segítséget kérve jutnak túl a „nehézségeken”. S vannak, akik elbizonytalanodva megtorpannak, s lábuk alól „elvesztik a talajt”.

Sose veszítsétek el a hitet és bizalmat Önmagatokban, képességeitekben, választásaitok helyességében! Tanulni vagytok itt! Fejlődni. Ez a fejlődés pedig állandó feladatok megoldásában ölt testet, mit szabad választásotok alakít, formáz sorsotokká!

De most tudjátok! Az adósságok terhek! Az adósságot mindig vissza kell fizetni! A feladatot mindenképp meg kell oldani a fejlődés érdekében. Ha elmész mellette, szembejön később, más formában. Tudatosan lássatok! Semmi sem véletlen. Minden, mivel találkoztok, saját választásaitok eredménye. Ez így jó! Ne tagadjátok! Ettől váltok bölccsé, tudatos létezőkké. Ettől teljesedik ki lelketek a tapasztalások útján, választásaitok, döntéseitek okán.

Tiszta szívvel döntsetek, igaz akaratotokból válasszatok!

Tudjátok hát, sorsotok alakítói TI VAGYTOK! Ha a feladatokat elfogadjátok, s tudatosan megélitek, a tanulás tudatossá tesz titeket. Meglátjátok az összefüggéseket, s mindenben felfedezitek az Isteni Akaratot.

Döntsetek hát! Az Őszi Napfordulón érkező Karmikus Energiák nyitják meg a lélekajtókat! Tudatos választásotok szerint felszabadíthatjátok lelkeitek terheit, vagy halaszthatjátok őket tovább. A feladat komoly, és kihat egész további földi életetekre, valamint későbbi inkarnációitokra is.

Gondoljátok így: kimossátok a szennyest! Persze, rögtön az jutott eszetekbe, hogy csak beleteszitek a mosógépbe, s majd az elintéz mindent! Ez nem a földi dolgok szerint ítéltetik meg! Itt nektek kell ruháitokat kézzel kimosni a Megbocsátás Patakjában! Ti saját magatok törölhetitek le magatokról a sarat. Csak a ti lelketek munkája nyomán tisztultok meg! Csak lelketek igaz szava gyógyír karmikus sebeitekre. Hát így válasszatok!

A munka biztos tudatában, a feladatok megoldásának teljesítésében.

Ha tiszta szívetekből, igaz lelketekből készek vagytok rá, mondjátok ki hangosan háromszor a következőt:

Karma Urai, VAGYOK AKI VAGYOK

Isteni Hatalmam okán szólok MOST!

Karmámnak Kamrája nyíljon meg előttem

Hogy feloldjam a terhet, mit szálai szőnek!

Uram Segíts! Uram Segíts! Uram Segíts!

Ha így döntöttél, a Karma Urai szálaidat kezükbe veszik és átszövik, hogy megoldhasd azokat, amikre MOST vállalkoztál. Lelked és Isteni Éned pontosan tudja, mely karmaszálak oldhatók MOST fel, s melyek csak később. Bízz a vezetésükben, hallgass a szavukra!

Életed folyása megváltozik, fejlődésed felgyorsul, ha hittel és bizalommal fogadod és oldod meg az eléd tárt feladatokat.

Kérj segítséget! Minden segítség elérhető annak ,aki kér. Őrangyalaid, égi mesterek, s a Karma Urai is segítenek téged! Fordulj hozzájuk. Hívd őket, kérd energiájukat, hogy öleljenek körbe, árasszanak el.

Hatalmad és Isteni Éned biztos tudatában haladj, s így fejlődésed töretlen lesz!

A Tudatosság Energiáit küldöm MOST neked e sorokon át! Engedd be lényedbe, és válassz igaz Valód szerint!

Kamrád Kulcsát szilárdan tartom kezemben, míg választásod igaz hittel ki nem jelented!

OMANI OMANI OMANI

Endorin Vagyok

Forrás: Pusztai Orsolya közvetítése