Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A közvetítések energiái

2019-07-14

A közvetítések hatása a médiumra és a hallgatóra

angyal őr 1.jpg

 

Adama: Amikor valaki magasabb valóságokból származó lényeket közvetít, akkor igen jelentős multidimenzionális aktivitás megy végbe a közvetítő csakráiban a közvetítés előtt és után. Egy felemelkedett lény energiáit fenntartani kihívás lehet egy személy számára, különösképpen, ha hosszú ideig kell megtartania a rezgést. Gondoljátok végig, hogy egy órás közvetítés egyenértékű lehet a fizikai síkon végzett tíz óra mérsékelten nehéz munkával.

 

A létrejött multidimenzionális aktivitás ajándék a közvetítést végző önvalója számára is, de legtöbb esetben ez az energia szétszóródik, mielőtt ő azt be tudná építeni magába. Miután már szétszórta, nem lehet azt visszahozni. A legtöbb közvetítő nem tudja ezt, és nagyon ritkán engedik meg maguknak, hogy a közvetítés után kis időre csendben elvonuljanak, hogy beépíthessék ezeket az energiákat. Általában azokkal keverednek, akik számára a közvetítés szólt, és így a csodálatos energiák, melyek elérhetőek lettek volna számukra, elvesznek.

 

NEM helyénvaló a hallgatóság részéről, ha odamennek és megérintik, vagy próbálják megölelni a közvetítőt közvetlen a közvetítés előtt vagy után, bármilyen kicsi vagy nagy csoportról is legyen szó. Azt szeretnénk javasolni, hogy a közvetítőt ne érintsék meg minimum két órával a közvetítés megkezdése előtt és után. Az ideális hosszabb idő lenne, és sok csendben eltöltött idő közvetlen utána. Felismerjük, hogy nem mindig könnyű a közvetítőnek teljesen visszavonulni a tömegből az ilyen események után, de most az energetikailag leginkább jótékony protokollt adjuk át nektek.

 

Azok számára, akik a közvetítést fogadják, minél több időt töltesz csendben az átadás után, hogy beépítsd az energiákat, amiket éppen kaptál, annál inkább válik javadra és hoz átalakulást számodra a közvetítés. Közvetlen utána, minél inkább kifelé fordulsz evilági tevékenységekbe, másokkal való kölcsönhatásba merülsz és elfelejted a tapasztalatot, annál kisebb hatással lesz rád a közvetítés. Mi, a fénybirodalom mesterei, nem pusztán azért hozzuk nektek ezeket az üzeneteket, hogy pillanatnyilag elszórakoztassunk titeket. A közvetítéseink célja az, hogy segítsünk nektek előrehaladni a fejlődésetekben, és kapcsolatba kerüljetek spirituális céljaitokkal.

 

Vannak olyanok, akik már évek óta járnak egyik közvetítésről a másikra, hogy folyamatosan valami újat halljanak, míg közben semmit sem építenek be az előző közvetítéseken kapott bölcsességekből. Nagyon gyakran ők azok, akik panaszkodnak, hogy a közvetítő nem mondott semmi olyat, amit már ne tudtak volna, vagy ne hallottak volna azelőtt. És nekik azt mondjuk, hogy „Szó szerint lehetetlen mindig valami olyat mondani, amit nem tudsz már az elméddel, mivel minden, amit tudni kell, már fel van jegyezve benned. De a szív mindig képes befogadni azt a megértés magasabb szintjein. A fény bármiféle átadása egy felemelkedett lénytől arra való, hogy a szíven keresztül legyen azt beépítve, egyébként nem válhat javadra. Az elme csak hallja azt, de egyszerűen nem tudja beépíteni.”

 

A kérdés, amit fel szeretnénk tenni a következő: Mit tettél mindazzal az információval, amit már megkaptál? Hogyan lehetséges, hogy nem haladtál előre túl sokat utadon, illetve hogy még nem vagy felemelkedve? Nem tudod, hogy az elmondott szavak nem olyan fontosak számunkra, mint az energia és fény kódjai, melyeket a közvetítések során a médiumi közvetítés által adunk át nektek? Nem értitek, hogy amikor úgy döntötök, hogy a médium által közvetített átadás energiájába helyezitek magatokat, akkor felelőssé váltok azért, amit kaptok, és felelősek lesztek azért, hogy mit tesztek vagy nem tesztek vele?

 

A ti dimenziótokban létezik egy mondás, miszerint „A tudatlanság áldás.”. Bár ez a mondás már önmagában is téves, és lélekben semmi értéke nincs, hozzá szeretnénk még tenni azt, hogy megkapni a fénykódokat és semmibe venni azokat még nagyobb kudarc részetekről, mint meg sem kapni őket. Amikor abba a helyzetbe helyezed magad, hogy megkapd ezeket az energiákat, velük együtt megkapod a velük járó karmikus felelősséget is.

 

Nagy szeretettel és tisztelettel osztjuk meg ma veletek ezt a bölcsességet és igazságot. Vágyunk visszatérésetekre, hogy teljes tudatossággal velünk legyetek.

 

 

 

A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba való Végső Bebocsátáshoz - részlet

Közvetítette: Aurelia Louise Jones