Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Mágia Ura

2018-10-08

A Mágia – Erőt jelent! S mint minden erő Istentől származó

 A Mágia Ura.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Üdvözlet a földi lényeknek, kik útjukat járva keresnek. Minden tanítás, mit kaptok, ez útra vezet, ha képesek vagytok meglátni bennetek.

A Mágikus erők Ura vagyok, nevem nektek most el nem árulom, de tudjátok, ott vagyok mindenben, hol szent erő éledez.

Érzem, sokakban van fenntartás e szóval szemben, mit nevemben hordok, de csak azért, mert nem látják tisztán, hogy mi a mágia. Elhisznek minden mesét és csaló praktikát, mivel sokan az emberi hiedelmeket szövik át. De ne féljetek tőle! A félelem eleve elferdíti a mágia erejét! Félelemmel használni, nem a kívánt eredményre vezet.

Tudjátok, a Mágia – Erőt jelent! S mint minden erő Istentől származó! Nem jellemezhető a maga teljességében, mert azon felül áll. Minőségét ott nyeri el, mikor használják! Használója által minősíthető! Minden erő lehívható Isten Teljességéből, és ezáltal felhasználható. Isten ebben is végtelen kegyelmű, de az már a használó felelőssége, mit tesz vele.

Ha szereteteddel behívod az angyali erőket, az is mágia. Ha lelkeket idézel meg, az is. Minden erő, mit használni lehet, a mágia fogalmába tartozik! Ha fényerőnek hívnák akkor is tartanál tőle? Meglehet, ha az idők folyamán ehhez is társítanának félreérthető információkat.

Hogy megértsétek: a Mágia – Isteni Erő! Nem minősíthető! Létező, lekérhető és használható. Lényege a felelősségben rejlik! Tudni kell használni! Tanuljátok meg, mire vagytok képesek, s ne akarjatok rögtön varázsolni.

Elárulok nektek valamit, min sokan meglepődnek majd: mindannyiótok, kivétel nélkül, nap mint nap, használja a mágiát! Tudatosan vagy tudatlanul, de így van!

Ezen is meglepődhettek, de az este vagy reggel elmondott imádság is mágikus szavak egysége!

Minden lehívott, létrehozott vagy továbbított erő – mágikus!

Ha valamit látsz képzeletedben megtörténni, s lelki szemeid előtt megjelenik beteljesülése, tudd mágiát használtál, mert behívtad a teremtő erőt, mellyel képzeleted a gondolati dimenzióban létrehozott valamit.

Mind mágusok vagytok! De tudnotok kell erőtöket felismerni, előhívni, felelősséggel használni és kordában tartani.

Először meg kell értenetek: minden mágikus erő olyan irányultságú lesz, amilyennek használója akarata teremti! A jól használt és fényben létrejött mágikus szavak pozitív rezgései fényerősítő hatásúak, ezért szeretetteljesek.

Az indulatokból előhívott erők is mágikusak, de máshogy hatnak, mert erejüket az a rezgés adja, amiből előhívták őket!

A szeretet rezgéseiből előhívott erők a szeretetmágia, fénymágia, fehérmágia, ki hogy nevezi, de lényege nem ez. Lényege a felelősségteljes, szeretettel előhívott erejében rejlik.

Ezt már nagyon régen felismerték, csak a félelem az, mi eltorzította az igazságot. Mivel tudati fejlettségetek nem állt mindig azon a szinten, amin e tudást befogadhatta volna, ezért csak zárt körökben terjedt e tudás. Mi kiszivárgott, csak félinformáció volt, s így hozzátéve a félelemből táplált kényszerképzeteket került a köztudatba, mint a „sötét erő”.

De tudjátok, mert ez is igazság: az erőt nemcsak építő, de romboló szándékkal is lehet használni. Ki tudatlanságból, erejének téves megítéléséből, felelőtlenül használja, rombolni tud vele. Hiszen ez ugyanaz az erő, csak irányultsága más.

Gondolj csak magadra egy egyszerű példán át: egy alacsony téglafal van előtted, s körülötte téglák. Te az izomerőd segítségével, akaratod irányításával döntöd el, hogy mit teszel. Felemeled erőddel a földről a téglákat és építesz, vagy kiveszed erőddel a falból a téglát és „rombolsz”? A helyzet dönti el, mire használd! De a helyzetet a te felkészültséged, tudásod, szereteted ereje képes felmérni!

Így arra kérlek benneteket, gondolkodjatok el a hallottakon, s mérlegeljetek magatokban szívetek szerint. Rakjátok le félelmeiteket a mágiával kapcsolatban, s ne a belétek nevelt képen át ítéljetek, hanem az Isteni Erőt lássátok, mi jellemezhetetlen, mert ISTENI.

Ha az erőket használni akarjátok, tegyétek azt felelősségteljesen úgy, hogy előtte megismeritek őket és saját magatok képességeit is, hogy szeretetben hívhassátok be őket.

Erőtök biztos tudatában, hittel és Isten akaratában megnyugodva legyetek gyakorló mágusok. Szívetek fénye és a Gondviselés vezessen benneteket erőitek útján, mellyel építhetitek sorsotokat, saját akaratotok szerint.

Az erők megismerésében és felismerésében segítelek benneteket, ha szándékotok tiszta és szeretettel teli.

Hívjatok, hogy tanítsalak benneteket!

Isten áldásával és jóváhagyásával szóltam

A Mágia Ura Vagyok!

Forrás: Pusztai Orsolya