Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Remény

2018-10-10

A remény egy megnyugvás abban a tudatosságban, hogy van egy terv, mivel én egy vagyok a Forrással; bízhatok abban, hogy minden a tervnek megfelelő mederben folyik.

 A Remény.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Drágáink! Azért jövünk ma hozzátok, hogy a reményről beszéljünk nektek! Az – a remény – nem arra a meggyőződésre van alapozva, hogy nekem nincs és remélem, hogy lesz! A remény abból a ráeszmélésből születik, hogy nekem már van, mivel én már vagyok. Aztán én képes vagyok mélységesen mozdulni abba a bizalomba és reménybe, hogy ez a tudatosság külsőleg is meg fog nyilvánulni, amint elkezdek élni, mozdulni és a lényemet bele teszem. A remény a kétségbeesés kifejeződése tud lenni és gyakran az is; egy olyan eszköz, mely valakit megóv a téves eszmékre alapozott hitrendszerben való evickéléstől. A remény egy olyan szó, melyet gyakran tévesen használnak a vallási tanítók, akik azt tanítják, hogy néhány ismeretlen isteni felfogásban az egész remény egy emberi szükséglet, miközben a valóságban nekik – a tanítóknak – nincsenek meg a szükséges válaszaik.

A remény egy megnyugvás abban a tudatosságban, hogy van egy terv, mivel én egy vagyok a Forrással; bízhatok abban, hogy minden a tervnek megfelelő mederben folyik. Ezt a tervet azért alkottam meg magamnak, hogy tanuljak és a spirituális kereső tapasztalataiban semmi káosz nem a káosz kedvéért van. Ez a felfogás arra szolgál, hogy az egyént a saját központjával kösse össze és lehetővé teszi minden igazságnak, hogy amint megvalósult, utána ki is nyilvánuljon.

Legyetek tudatában drágáink annak, hogy jelenleg minden gyorsan mozog új irányokba. Talán nem minden úgy történt pontosan, ahogyan gondoltátok, vagy amikor gondoltátok, hogy fog, de ez nem jelenti azt, hogy nem történik! Minden nap egyre több a felébredés és a Földön épülő erőteljes Fényhullámnak egyre többen részét képezik. A változások nagy része, melyet egy bizonyos napon látni akartatok, meg fog történni, egyszerűen csak nem olyan gyorsan, mint amilyen gyorsnak ti reméltétek. Minden egyes pillanatban változások történnek; minden egyes lélekkel, aki felébred és átlát a téves dolgokon és minden egyes drágasággal, aki spirituális segítségért kiált.

Amint az ébresztő Fényenergia hulláma tovább épül, látni fogjátok, hogy megszűntet sok olyan dolgot, melyeket ti normális életként fogadtatok el: a hiányt, a korlátokat, a betegséget, a háborút valamint a férfiasság és erősség túlsúlyát. Ne féljetek és ne pánikoljatok, mint ahogyan a hírforrásaitok ezt szeretnék tőletek! Amikor látjátok, hogy változás történik, vagy sokkoló leleplezések tudatosulnak bennetek, melyek olyan embereket, helyeket vagy eszméket érintenek, melyekben talán teljes mértékben hittetek, tudjátok azt, hogy ez csupán a Fény, mely beáramlik az árnyékba, hiszen minden sötétség csupán a fény hiánya. Amint egyszer a fényt felkapcsolják, az árnyék egyszerűen eltűnik. Hová megy? Kérdezzétek meg, drágáink! Hová megy a sötétség, amikor felkapcsolják a fényt? Ti már tudjátok, hogy a homály sosem létezik valójában; egyszerűen csak úgy tűnik, hogy van.

Ez a titka a harmadik dimenziónak; a legtöbb, amit megtapasztaltatok és elfogadtatok a normál élet részének a Földön az egyszerűen a tudatosság hiánya és a valóság egy félreértelmezése! Minden, amit láttok, hallotok, ízleltek, érintetek vagy szagoltok az az isteni valóság oldala, melyet egy harmadik dimenziós tudatosságon át értelmeztek. Engedjétek meg, hogy egy példát adjunk nektek! Az autó egy harmadik dimenziós, elme által alkotott értelmezése a mindenütt jelenvalóságnak – egy forma, melyet fel tudtok fogni és használni tudtok abban az anyagi világban, melyben jelenleg éltek.

Amint elkezdetek átlátni azon, hogy minden külső mögött az isteni valóság van, közelebb és közelebb kerültök ahhoz, hogy felfedezzétek, hogy minden, ami van, az a Forrás és annak megnyilvánulása. Az, ahogyan ezeket a megnyilvánulásokat értelmezitek, az függ a ti tudatossági állapototoktól – hogy az megvilágosodott vagy sem. Amikor láttok egy fát, akkor az anyagi részét látjátok a fának, nem a fényét, a szépségét és a tökéletességét ezen igaz esszenciának – nem az isteni elképzelést látjátok a fában!

Amikor egy gonoszat láttok mások között, ez azt mutatja, hogy a ti tudatosságotok még egy olyan meggyőződéssel foglalkozik, mely a dualitásban és az elkülönülésben van – azzal, hogy egyesek jók, mások rosszak. Igen, sokan vannak, akik az igazságot nem ismerve még úgy döntenek, hogy gonosz tetteket visznek végbe. Nem azt mondjuk, hogy ne vegyetek erről tudomást vagy, hogy valaha is mások lábtörlőjévé váljatok! Mi azt mondjuk, hogy mielőtt a világot, a kormányt vagy másokat okolnátok a saját problémáitok miatt, fedezzétek fel azt, hogy bármi, ami a tudatosságotokon belül igazságként jelen van, az fog megjelenni a tapasztalataitokban is! Az igaz esszenciátok miatt, teremtők vagytok – ne felejtsétek ezt el! Tegyetek meg bármilyen lépést, mely szükségeltetik egy jobb világért, de tegyétek ezt az igazságban való tudatossággal!

Minden, ami van, az isteni tudatosság és ebben az isteni tudatosságban testesül meg minden spirituális eszme; mindent az isteni törvények irányítanak! Ha az isteni tudatosságban lettek volna betegségek, azokat sosem lehetett volna meggyógyítani, mivel lett volna egy törvény is arra, mely életben tartja és fenntartja ezt. Ez az, ahogyan a mester, Jézus gyógyított! Az ő megvilágosodott tudatában nem volt betegség-tudat és azok, akik hozzá jöttek, beléptek az ő tudatosságába és „meggyógyultak” a külsőjüket tekintve.

Vizsgáljátok meg a hitrendszereteket, drágáink, hiszen felelősek vagytok a saját fejlődésetekért, a saját felemelkedési folyamatotokért! Minden segítség, melyre szükségetek van, elérhető, hiszen minden embernek vannak Vezetői, Tanítói ezen az oldalon, akik készek segíteni, de a döntés a tiétek arra vonatkozóan, hogy kihasználjátok-e ezt!

Engedjetek el minden olyan felfogást, mely még bennetek van azzal kapcsolatban, hogy a spirituális utazásnak hogyan kell megmutatkoznia vagy lelepleződnie és ne várjátok, ami talán jó lehet nektek; hogy jó legyen valaki másnak! Sok könyv és tanfolyam van, mely a spirituális fejlődésről szól; arról, hogy az hogyan néz ki, milyen érzések kapcsolódnak hozzá, stb. De ne hasonlítsátok össze magatokat másokkal és az ő tapasztalataikkal, kudarcérzéseikkel, ha az utatok sem ugyanaz! Hiszen mindannyian sok személyes utazást éltetek meg eltérő tapasztalatokkal teli életeitek során és így mindenkinek szüksége van személyes leckékre és tapasztalatokra, melyek ezt megvilágítják. Nincsenek kevésbé jó vagy sokkal jobb spirituális tapasztalatok, hiszen mindenki azt fogja megtapasztalni, ami a legjobb a fejlődése adott pontján.

Minden új igazság-tudat egy újabb fényszikrát ad egy változó, fejlődő világ energiájához és ez a ti reménységetek!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

A Remény1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com


Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html - - http://kristalyhang.wordpress.com